Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
70 Misafir - 70 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir adet yakala.co @nboy arkadaşa satılmıştır, güle güle kullanın
  • [ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Markafoni 100lük çek 65 tl
  • alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 7 Aralık 2011; 15:34:49 >
  • 1 adet kola kodu 5 TL Turkcell TL karşılığında alınır. PM

EDIT: '' çaylaq '' nickli arkadaştan alınmıştır. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 7 Aralık 2011; 14:37:17 >
  • morhipo 10 tl varrr
  • İster elden Nakit, ister siteden Kredi Kartı, ister PayPal, İster Havale, İster EFT ile alabilirsiniz. Kargo falan yok, direkt Sapphire AVM'de benden teslim alacaksınız. Ödemeyi de elden yapabilirsiniz.

Satılık Sapphire AVM Çekleri

Teknosa 100 TL'lik Çek: 65 TL
    2 Adet Teknosa 100 TL'lik Çek: 120 TL

Beko 150 TL'lik Çek : 90 TL (gunsnroses'a satıldı)

Defacto 50 TL'lik Çek: 30 TL

Colin's 75 TL'lik Çek: 45 TL
  • 200 lük markafoni çek arıyorum.teklifler için pm
  • trenyol 10 tl coca cola kodu son 4 adet
    3 Tl.den satış devam ediyor
  • Lİmango 10 TL.. 10 TL den satıyorum üstelik kargo bedava olduğunda çeki kullandıığınızda 7 TL de ek kargo bedeli ödeyeceksiniz

7 Aralık 2011 kıyamet günü şerefine
  • arkadaşlar bugune özel, 37 TL bonus yüklü sehirfırsatı hesabı sadece 23 TL ye satıyorum (bonusun 17 TL sinin süresi bugun doluyor, 20 tl si 5 ocakta doluyor)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 10 TL hediye çeki yüklü Hepsiburada.com hesabı 5 TL'ye SATILIKTIR. - Hediye çeki SKT 30 Aralık 2011

10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Ödeme: İş Bankası, Misli.com

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 7 Aralık 2011; 17:47:57 >
  • ALINIK MARKAFONİ 200 TL LİK acilll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicgine -- 7 Aralık 2011; 23:11:56 >
  • trendyol 30luk hesap 14tl
    trendyol 10luk kola kod 4tl

çoklu alım kampanyası sadece bu gece 24:00e kadar geçerli:

trendyol 10luk kola kodu 3 adet= 10tl 5adet=15tl 10adet=28tl 20adet=50 tl
    fiyatlarda pazarlık yoktur stoklarla sınırlıdır...

not: isteklerinizi lütfen gece 12ye kadar yapın, sabah 7 akşam 19 arası nete giremiyorum, girdiğimde bir sürü istek oluyor cevapladığım halde bana geri dönülmüyor!
  • elimde 2 adet metro turizm %50 indirim kuponu vardır. şehirfırsatı'ndan aldığım fiyata (3 TL) satıyorum. ( leon-- nickli arkadaşa satıldı. )

Edit: leon-- nickli arkadaşa satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 7 Aralık 2011; 20:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Lİmango 10 TL.. 10 TL den satıyorum üstelik kargo bedava olduğunda çeki kullandıığınızda 7 TL de ek kargo bedeli ödeyeceksiniz

Kargo hiçbir zaman bedava olmayacak, olsa bile çek kullanıldığında otomatik olarak kargo ücreti 6.95TL olacak. Limango uyanalı çok oldu. Geçti artık o bedavadan Gillette'ler, Ped'ler devri.. Şaka maka Gillette ürünlerini iyi stokladık. Bugün gillette jel ve match3 turbo ile traş olup üstüne gillette after shave sürünce farkettim ki limango ürünlerini çok özleyeceğiz. Bi daha bu fiyatlara bu setleri alamayacağımız kesin :(

• hızlıal dan 100 tl üzeri kullanılmak üzere 20 tl değerinde puan var takas yapabilirim
  • Metro Turizm'in Tek Yön Tüm İç ve Dış Hat Seferlerinde %50 İndirim Sağlayan Groupon (Yaz Tatili, Bayram ve Sömestir Tatili de Dahil, 1 Yıl Geçerli)

3 Adet mevcut arkadaşlar. Fiyat tanesi 5 TL
    Ödeme:
    İşbankası yada paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 7 Aralık 2011; 20:05:18 >
  • 10 TL hediye çeki yüklü Hepsiburada.com hesabı 5 TL'ye SATILIKTIR. - Hediye çeki SKT 30 Aralık 2011 ( SATILDI )

10 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir.

Ekleme: Söz konusu hediye çekini kullanarak, örneğin; aşağıdaki ürünü kargo dahil: 5 TL çek ücreti + 0,90 TL = 5,90 TL'ye alabilirsiniz. Tavsiye olunur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/duracell-sarj-edilebilir-kalem-pil-aa-2li-2450-mah-/productDetails.aspx?productId=ofisdur24502&categoryId=15365

Edit: yesil-111 nickli arkadaşa SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 8 Aralık 2011; 0:33:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Lİmango 10 TL.. 10 TL den satıyorum üstelik kargo bedava olduğunda çeki kullandıığınızda 7 TL de ek kargo bedeli ödeyeceksiniz

Kargo hiçbir zaman bedava olmayacak, olsa bile çek kullanıldığında otomatik olarak kargo ücreti 6.95TL olacak. Limango uyanalı çok oldu. Geçti artık o bedavadan Gillette'ler, Ped'ler devri.. Şaka maka Gillette ürünlerini iyi stokladık. Bugün gillette jel ve match3 turbo ile traş olup üstüne gillette after shave sürünce farkettim ki limango ürünlerini çok özleyeceğiz. Bi daha bu fiyatlara bu setleri alamayacağımız kesin :(

Ben kıymetini bilmedim çok çarçur ettim hediye verdim ama gillette jel gerçekten iyi bir de o kadar az bebek bezi aldığıma yanıyorum 10-15 TL verdiklerime 30 TL vermek öyle zor gelecek ki ..BİM bile pahalı geliyor artık

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.