Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde yüksek tutarda zizigo.com çeki olanlar pm atabilir.
  • Metro Turizm'in Tek Yön Tüm İç ve Dış Hat Seferlerinde %50 İndirim Sağlayan Groupon (Yaz Tatili, Bayram ve Sömestir Tatili de Dahil, 1 Yıl Geçerli)

3 Adet mevcut arkadaşlar. Fiyat tanesi 5 TL
    Ödeme:
    İşbankası yada paypal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 6 Aralık 2011; 18:54:20 >
  • elimde 10 tl moorhipo var isteyen varsa trendyol hesap veya kola odu ile değişirim
  • www.markafoni.com 500 TL hediye çeki 335 TL

minimoy.com 25 lik çek 7 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 12 Aralık 2011; 21:58:16 >
  • trendyol 30luk hesap 14tl
    trendyol 10luk kola kod 4tl

çoklu alım kampanyası sadece bu gece 24:00e kadar geçerli:

trendyol 10luk kola kodu 3 adet= 10tl 5adet=15tl 10adet=28tl 20adet=50 tl
    fiyatlarda pazarlık yoktur stoklarla sınırlıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 6 Aralık 2011; 19:51:12 >
  • 20 TL hediye çeki yüklü, Trendyol hesabı sadece 8 TL. Hediye çekinin son kullanım tarihi; 8 Aralık 2011 23:59 (SATILDI)

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir. Pazarlık ve takas söz konusu değildir. Elimde 1 adet mevcuttur..

Ödeme: İş Bankası, Misli.com

Edit: @ benliharun'a SATILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 6 Aralık 2011; 21:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

trendyol 30luk hesap 14tl

Bu kola kodları olayı nedir bir açıklasanız?

Yani her kola kodu 10 tl lik indiirm mi sağlıyor? ve bir alışverişte en fazla kaç kola kodu kullanabiliyoruz?

Bunun dışında 100 tl Markafoni veya 25-50 TL arası trendyol /limango çekleri uygun fiyata ama gerçekten uygun fiyata alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 6 Aralık 2011; 21:30:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

20 TL hediye çeki yüklü, Trendyol hesabı sadece 8 TL. Hediye çekinin son kullanım tarihi; 8 Aralık 2011 23:59 (SATILDI)

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir. Pazarlık ve takas söz konusu değildir. Elimde 1 adet mevcuttur..

Edit: @ benliharun'a SATILMIŞTIR.

CERRAHPAŞALI89 arkadaşla alışverişimiz sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşmiştir. Kendisine teşekkür ederim.

• markafoni 200 tl lik çek 130 tl oldu....
  • 10 TL hediye çeki yüklü Hepsiburada.com hesabı sadece 5 TL - Hediye çeki SKT 30 Aralık 2011

Satın almak isteyen PM'den ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

trendyol 30luk hesap 14tl

Bu kola kodları olayı nedir bir açıklasanız?

Yani her kola kodu 10 tl lik indiirm mi sağlıyor? ve bir alışverişte en fazla kaç kola kodu kullanabiliyoruz?

Bunun dışında 100 tl Markafoni veya 25-50 TL arası trendyol /limango çekleri uygun fiyata ama gerçekten uygun fiyata alınır...

her kola kodu 10tl toplamdan düşer, her alışverişte 1 kola kodu kullanabilirsiniz, mevcut 1 veya 2 adet hediye çekinizle birleştirebilirsiniz

• aralık sonuna uzattığımız yakala.co çekleri aktif olmadı bende.üzerine yattılar sanırım.sizde de benzer durumda olan varmı?
  • markafoni 500 lük çek 335 TL
    minimoy 25 TL lik çek 7 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 12 Aralık 2011; 21:58:00 >
  • son 1 adet markapark çeki
  • Şehir fırsatı çeki olanlardan çek tutarı ve istedikleri nakit veya takas için teklif bekliyorum
  • Sapphire AVM için aldığım alışveriş çeklerinden bir kaç tanesini satılığa çıkarıyorum.

150 TL lik YKM çeki 100 tl(bu arada ykm de ki mavi ürünlerinde 2. ürüne %50(worldcard varsa %70) indirim var, kullandım ordan biliyorum :) )
    100 TL lik teknosa çeki(23x) tanesi 65 tl
    75 TL lik koton çeki(2x) tanesi 45 tl
    75 TL lik collins çeki 45 tl

Pazarlık düşünmüyorum...

Takas sadece Sapphire ykm çekleri, markafoni 100TL üzeri çekler ve swiss made mekanik saatler ile olur...

Ayrıca 20 tl lik aktarılabilir limango hediye çeki var elimde.

Karşılığında 20 tl ve üzeri markafoni hediye kuponlu hesap arıyorum...
  • limango 25 tl hesabımı 2 adet trendyol cola koduna karşılık vereceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

kupon ihtiyacı olan bana p.m atsın, kampanyayı kaçıran arkadaşlara aynı fiyattan yararlanmaları için, kar ve ticaret amacı gütmeden yardımcı olurum, %50indirimli yolculuk yaparlar kaçırdıkları fırsattan yararlanmış olurlar. Bende iptal olan seyahatlerim için aldığım kuponların yanmasını engellemiş olurum

+1.

İhtiyacı olan pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

aralık sonuna uzattığımız yakala.co çekleri aktif olmadı bende.üzerine yattılar sanırım.sizde de benzer durumda olan varmı?

aktivasyon istiyorlar mailden

bonus olarak artık yüklenmediğini gördüm

hediye çeki gibi ne kadar varsa/kaldıysa hesaba bırakıyorlar: son kullanım 31.12.2011 yazıyor dikkat!

ayrıca en az 10 TL alışverişte kullanacaksın diye şart koşmuşlar

yok öyle 2 TLye 5 tl ye kupon almak için yakala.co kullanmak
    mesela en az 5 tane 2lik kupon alırsan indirimden düşüyolar veya 2 adet 5lik kupon

yakala.it, fena berbat olmuş bea alt limit 10 TL (neyseki 3 TL kalmıştı:harcamıyom işte)
    al ne alabilirsen

• tenahiz ve hakan_80 e tşkler yardımcı oldukları için.hallettim bende.ben çekleri bonuslarımda görmek için bakıyormuşum meğer ve hata ediyormuşumsatınal deyince altta çıkıyormuş seçenek
    10tl de olsa işime yaradı bugün.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.