Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
340.365
Cevap
1.217
Favori
10.368.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 adet Türkcell Migros Benim Dünyam şifresi var (daha kiosktan kupon alınmamış)

50 TL üzeri migros alışverişlerinde +5 TLye mal olacak sandisk 8 GB usb belleği bedava -5 getirmekte acayip güzel kullanılır
    kiosktan şifreyi MigroSMSden gir kuponu 50 TL+5 TL sandisk 8 GB alırken okuttur
    sadece 50 TL normal alışverişini öde 8 GB usb sandisk bellek bedavaya gelsin.
    2. kere bunun aynısını yap 2. 8 GB bellek bedavaya gelsin

Migrostan 50ye tamamlayacak ne mi alınır?

Buildex 24 parça uçlu şarjlı otomatik tornavida takımı 14,9 ( 1,5 money iadeli)
    Maberra Gömlek 12,95
    Danone 500 ml süt 1,35 tl ( 1 money iadeli) 24lü koli(24 money)
    ÜLKER KELLOGG'S COCO POPS 500 GR 8ikincisi bedava 8,95
    Migros ayçiçek yağı 16,95
    MACH 3 SENSETIVE PROMOSYON PAKETI 19,95
    vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

2 adet Türkcell Migros Benim Dünyam şifresi var (daha kiosktan kupon alınmamış)

50 TL üzeri migros alışverişlerinde +5 TLye mal olacak sandisk 8 GB usb belleği bedava -5 getirmekte acayip güzel kullanılır
    kiosktan şifreyi MigroSMSden gir kuponu 50 TL+5 TL sandisk 8 GB alırken okuttur
    sadece 50 TL normal alışverişini öde 8 GB usb sandisk bellek bedavaya gelsin.
    2. kere bunun aynısını yap 2. 8 GB bellek bedavaya gelsin

Migrostan 50ye tamamlayacak ne mi alınır?

Buildex 24 parça uçlu şarjlı otomatik tornavida takımı 14,9 ( 1,5 money iadeli)
    Maberra Gömlek 12,95
    Danone 500 ml süt 1,35 tl ( 1 money iadeli) 24lü koli(24 money)
    ÜLKER KELLOGG'S COCO POPS 500 GR 8ikincisi bedava 8,95
    Migros ayçiçek yağı 16,95
    MACH 3 SENSETIVE PROMOSYON PAKETI 19,95
    vs. vs.

süt 0,5 money veriyor, 1 money verse su niyetine içerdim herhalde

• Hocam bende Money VİSA kredi kartı var X2 kat moneyle Danone süt 35 krş

money Visa kredi kartıyla biliyorsunuz 2 kat money 0,5X2= 1 money danone süt iadesi
  • tükan kapandı 20 TL trendyol benliharun a satıldı.Limango da yarın satılacak.Mallar tükendi
  • Trendyol 20 lik kolayla 30 luk,
    Ayrıca davetle aldığım bbir adettte 10 luk kolayla 20 lik,
    Çek mevcuttur. Takas için PM atınız...
  • Alınık Evmanya çeki
  • Yeni Tendyol kampanyası: referansımdan üye olup o hesaptan alışveriş yapacaklara 10 tl kola kodu hediye ediyorum. Bir nevi imece karşılıklı 10 tl kazanmış oluyoruz. Ref. vermek yasak onun için pm lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Yeni Tendyol kampanyası: referansımdan üye olup o hesaptan alışveriş yapacaklara 10 tl kola kodu hediye ediyorum. Bir nevi imece karşılıklı 10 tl kazanmış oluyoruz. Ref. vermek yasak onun için pm lütfen.

cok zekiceee
  • takip
  • Şehir fırsatımın 2 hesabında da 6 TL*2 HESAP : 12 TL var.

25 Limango arıyorum aktifleşmemiş hesap da olur.. Prima gelmiş ikizlere bez yetişmiyor
  • markafoni den 3 adet 100 lük 1 adet 200 lük çek almıştım. 100 lüklerden biri duruyor ve alacak bişey bulamıyorum.her gün bak bak sıkıldım. satmak istiyorum.80 lira. ilgilenen olmazsa bi şekilde yine harcarım napalım:) pm atarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenicaylak

markafoni den 3 adet 100 lük 1 adet 200 lük çek almıştım. 100 lüklerden biri duruyor ve alacak bişey bulamıyorum.her gün bak bak sıkıldım. satmak istiyorum.80 lira. ilgilenen olmazsa bi şekilde yine harcarım napalım:) pm atarsanız sevinirim.

o çeklerin süresi geçmedimi?
  • ooo o zaman kullandık onu ya. kusura bakmayın arkadaşlar.yanlış bilgi.
  • trendyol cola kodları (10Tl indirim)

1 tane 3 tl
    2 tane 5 tl

ödeme EFt (pm)
  • 20 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 15 TL (son fiyat) (2 tane hesap vardır)

25,10 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 19 TL (son fiyat)

20 TL yüklü yakala.co hesabı, 8 TL (son 3 hesap) (yakala.co'nun bonus kullanımı hakkında bilgi için tıklayınız)

10+10+10 çek yüklü daybuyday hesabı, fiyatı 5 TL (referanssız, 3 çekte aynı hesapta, çekler birleşmez, kargo çek ile ödenmez, kargo bedava günlerinden bulunmaz fırsat durumları yani)

25+10 TL yüklü limango hesabı, sadece 9 TL (cep telefonu onayı gerekmekte, çekler aktarılamaz, birleştirilemez)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 20 lira ve üstü grupanya yok mu?
  • 1 adet 10 TL trendyol cola kodu ve 1 adet 10 TL teknosa kodum var Limango 25 TL arıyorum. Teşekkürler...
  • Neden trendyol hediye çekiyle cola kodunu değiştirmeye çalışıyor insanlar? Ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 15 Aralık 2011; 15:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Neden trendyol hediye çekiyle cola kodunu değiştirmeye çalışıyor insanlar? Ne fark var?

trendyolla kola kodu birleşiyor ve 20 oluyor.Diğer türlü kendi aralarında birleşemiyolar.Adamın elinde çok kola kodu varsa böyle yapması normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Neden trendyol hediye çekiyle cola kodunu değiştirmeye çalışıyor insanlar? Ne fark var?

trendyolla kola kodu birleşiyor ve 20 oluyor.Diğer türlü kendi aralarında birleşemiyolar.Adamın elinde çok kola kodu varsa böyle yapması normal.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.