Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakala.cı çekleri kullanılmıyor konu ile alakası olan kimse yokmu acaba?mail atan bilgi alan vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray_0083

arkadaşlar yakala.cı çekleri kullanılmıyor konu ile alakası olan kimse yokmu acaba?mail atan bilgi alan vs

Alakasız cevap vermişler. Ben diyorum ki Bonuslarım silinmiş görünmüyor, yakala.co'nun verdiği cevaba bak.

"Merhaba,

yakala.co üye girişi olduktan sonra satın al butonuna tıkladığınızda ödeme kısmında hediye kuponlarınızın aktivasyonunu gercekleştirmelisiniz. Sonrasında her kupon 10 TL üzeri alışverişlerinizde gecerlidir.

iyi günler dileriz

yakala.co"

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: eray_0083

arkadaşlar yakala.cı çekleri kullanılmıyor konu ile alakası olan kimse yokmu acaba?mail atan bilgi alan vs

Alakasız cevap vermişler. Ben diyorum ki Bonuslarım silinmiş görünmüyor, yakala.co'nun verdiği cevaba bak.

"Merhaba,

yakala.co üye girişi olduktan sonra satın al butonuna tıkladığınızda ödeme kısmında hediye kuponlarınızın aktivasyonunu gercekleştirmelisiniz. Sonrasında her kupon 10 TL üzeri alışverişlerinizde gecerlidir.

iyi günler dileriz

yakala.co"

aktivasyon nasıl oluyorsa buda ilginç neyse ben aldığım arkadaşa iade ettim artık

• Arkadaşlar trenyol kişiye özel 20 TL çek yollamış.Hemen tükana ekliyim

Trendyol 20 TL bütün çek 9 TL
    Yakala.co 20 TL bütün çek 8 TL
    Limango aktarılabilir 10 TL çekim var 10 TL yakala.co ile takas edebilirim.
  • Bu geceye kadar morhipo 10 TL hediye çeki
    20 Aralık'a kadar %10 indirim sağlayan zizigo kuponum var.
    Karşılığında hipernex.com'dan 10 TL indirim sağlayan kupon kodunu istiyorum (birebin mi tam olarak ne olduğunu bilmiyorum o sizin olabilir, istemem )
    Veya başka tekliflere de açığım.
    Hipernex kupon kodunu almak için
    Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/birebincom/2059911
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 13 Aralık 2011; 19:35:18 >

• vistaprint 70 liralık çek 15 lira
  • Full akaryakıt istasyonlarında geçerli 25 TLlik hediye çeki 4 TL kampanyasında kullanmadığınız kuponunuz varsa aynı fiyata alabilirim.
  • trendyoldaki bentini saatler nasıldır acaba çok şık duruyolar ama çok mu dandikler bu kadar ucuz
  • trendyol çek yüklü hesap arıyorum. trendyol kola kodu takaslamak istiyorum acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 13 Aralık 2011; 20:21:07 >
  • Damping 4 adet 10 liralık kola kodu 10tl
  • 10 TL morhipo çekime karşılık 3 TL istiyorum. Ödeme şehirfırsatı hipernex kampanyası. (birebin.com 6 TL hediyeside var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 13 Aralık 2011; 21:09:10 >
  • akşam pazarı

25+10 tl çek yüklü limango hesabı 9 tl (cep telefonu kaydı gerekmektedir. Yıl sonuna kadar geçerli. Birleştirilemez. Aktarılamaz)

10 tl trendyol cola kodları 3 tl
  • 20 TL'lik wooistanbul.com hediye çeki : 2 TL
    30 TL ve üzeri alışverişlerde 31 Aralık 2011'e kadar geçerlidir, 2 adet mevcuttur. ( bkz.www.wooistanbul.com )

Ödeme: İş Bankası, Misli.com

Pm'den ulaşabilirsiniz.
  • Hediye Çeki 15,00 TL son kullanma 11.01.2012 MORHİPO alt limitsiz.

sadece trendyol veya markafoni 30tl çek ile takaslanır. yoksa güle güle harcanır :)
  • Son 1 saat kaldı. 10 TL morhipo çekine karşılık 3 TL değerinde şehirfırsatın'dan hipernex kodu (6 TL birebin de size kalır.)
  • Freezone sinema kampanyasından aldığım 5 adet kodu 10 liraya satıyorum.1 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.
  • 25TL'lik limango çekleri: 1x = 10TL 2x=15TL 3x=20TL (çekler aktarılamaz, birleştirilemez, yıl sonuna kadar kullanılabilir, kullanmak için telefon numaranızla hesabı doğrulamanız gerekir)

Havale ödemesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 14 Aralık 2011; 11:15:18 >
  • Limango 10 TL aktarılabilir çek veya 20 Aralık'a kadar geçerli %10 zizigo.com indirim kuponuma karşılık "şehirfırsatı hipernex 10 TL" indirim şifresi istiyorum.
    Ayrıntılar:
    Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/birebincom/2059911

Birebin.com'da geçerli 6 TL de sizde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 14 Aralık 2011; 0:08:44 >

• "Full akaryakıt" istasyonlarında geçerli "25 TLlik hediye çeki 4 TL" kampanyasında kullanmadığınız kuponunuz varsa aynı fiyata alabilirim.
  • Bu yakala-colar hala kullanılamıyor nasıl iştir bu anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.