Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba

Tchibo'nun 40 tl'lik indirim çeklerinden elinde fazla olan varsa satın almak istiyorum.(Yakala.co'nun sattıklarından)

Pm atın lütfen

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

25 TL Limango çek 5 TL ( cep telefonundan onay gereklidir )
    40 TL Evmanya çeki 20 TL

Arkadaş sağolsun oldukça ilgili ve anlayışlı.. Çekleri aldım ve kullandım. Ödeme konusunda da gayet anlayışlı olduğu için ona teşekkür ediyorum.
  • arkadaşlar morhipo çeki aranıyor.şu 30 lira alt limitli 15liklerin süresi devam ediyormu bilmiyorum ama ondan olsa çok iyi olur.
  • Arkadaşlar bir arkadaştan yakala.co hesabı aldım 10+10 tl yüklü olanlardan şimdi alım yapmayı denedim ama alım sayfasında normalde kuponlarım bölümünde o hediye çeki seçim yeri çıkıyordu ama şu anda çıkmıyor, cüzdanım-indirim kuponlarım bölümünde "10 'TL değerinde, 31.12.11 11:59 tarihine kadar geçerli" şeklinde çekler gözüküyor ama kullanamıyorum hediye çeklerinin kullanımını kapattılar mı acaba veya şartları mı değiştirdiler, çekli hesabı olan arkadaşlar bir deneyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar bir arkadaştan yakala.co hesabı aldım 10+10 tl yüklü olanlardan şimdi alım yapmayı denedim ama alım sayfasında normalde kuponlarım bölümünde o hediye çeki seçim yeri çıkıyordu ama şu anda çıkmıyor, cüzdanım-indirim kuponlarım bölümünde "10 'TL değerinde, 31.12.11 11:59 tarihine kadar geçerli" şeklinde çekler gözüküyor ama kullanamıyorum hediye çeklerinin kullanımını kapattılar mı acaba veya şartları mı değiştirdiler, çekli hesabı olan arkadaşlar bir deneyebilir mi?

evet dostum bendede aynı durumda bende anlamadım kullanımamı kapadılar cidden mail atmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

quote:

Orijinalden alıntı: otuztemmuz

25 TL Limango çek 5 TL ( cep telefonundan onay gereklidir )
    40 TL Evmanya çeki 20 TL

Arkadaş sağolsun oldukça ilgili ve anlayışlı.. Çekleri aldım ve kullandım. Ödeme konusunda da gayet anlayışlı olduğu için ona teşekkür ediyorum.

rica ederim ben teşekkür ederim .

bu arada elimde evmanya ve limango çeki kalmadı.
  • 20 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 15 TL (son fiyat) (2 tane hesap vardır)

25,10 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 19 TL (son fiyat)

20 TL yüklü yakala.co hesabı, 8 TL (son 3 hesap) (yakala.co'nun bonus kullanımı hakkında bilgi için tıklayınız)

20 TL (10 çek+10 cola kodu) yüklü trendyol hesabı, 9 TL

10 TL trendyol cola kodu, 4 TL

10+10+10 çek yüklü daybuyday hesabı, fiyatı 5 TL (referanssız, 3 çekte aynı hesapta, çekler birleşmez, kargo çek ile ödenmez, kargo bedava günlerinden bulunmaz fırsat durumları yani)

incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, SANDISK 16 GB USB 2.0 CRUZER BLADE) sadece 29,90 TL (PTT kargo ile kargo benden 34 TL)

yine incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, 8 GB USB 2.0 DT108 KINGSTON sadece 16,50 TL (PTT kargo ile kargo benden 21 TL)

limango.com.tr'den aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, HP 8 GB 2.0 V165W USB sadece 19,00 TL (PTT kargo ile kargo benden 24 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 13 Aralık 2011; 13:55:46 >

• quote:

Arkadaşlar bir arkadaştan yakala.co hesabı aldım 10+10 tl yüklü olanlardan şimdi alım yapmayı denedim ama alım sayfasında normalde kuponlarım bölümünde o hediye çeki seçim yeri çıkıyordu ama şu anda çıkmıyor, cüzdanım-indirim kuponlarım bölümünde "10 'TL değerinde, 31.12.11 11:59 tarihine kadar geçerli" şeklinde çekler gözüküyor ama kullanamıyorum hediye çeklerinin kullanımını kapattılar mı acaba veya şartları mı değiştirdiler, çekli hesabı olan arkadaşlar bir deneyebilir mi?

beyler sakin.bende az laf sokmadım yakala.co ya falan.sonra öğrendim ki;
    aslında 10tl ler satınal diyip fırsata girdiğinizde altta ayrı ayrı kullanıma açık çıkıyormuş.bu kıyağmı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 12 Aralık 2011; 20:36:52 >

• elınde ust lımıtsız 20 tl daybuday cekı olan var mı karsılıksız verebılecek bır arkadas pm beklıyorum tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

quote:

beyler sakin.bende az laf sokmadım yakala.co ya falan.sonra öğrendim ki;
    aslında 10tl ler satınal diyip fırsata girdiğinizde altta ayrı ayrı kullanıma açık çıkıyormuş.bu kıyağmı unutmayın.

sen geriden geliyon kardeş. Bu yeni bir durum. Şu anki duruma göre o indirim kuponu olarak gördüklerimiz kullanılmıyor.

• Metro Turizm %50 indirim çeki (gidiş-dönüş) 5 TL

Not: Tek yön veya gidiş-dönüş biletlerinde, liste fiyatı üzerinden %50 indirim olanağı sağlar. 1 adet mevcuttur. 23 Aralık'a kadar yolculuk tarihinizi belirlemeniz gerekmektedir.

Ödeme: İş Bankası, Misli.com
  • Evet şuan yakalo kuponlar kullanılamıyor sanırım geçici bir sorun
  • Yakala.co 20 TL bütün çek 8 lira yok mu alan.Denedim şuan kullanılıyor.
  • morhipo 15tl hediye çekim yarın gelecek. trendyol 20tl ile takas yapabilirim. ya da markafoni.
  • Elimde 25lik limango hesabı
    10 liralık trendyol cola kodları
    10 liralık mavi jeans indirim çekleri (2adet birleşiyor)
    www.dr.com.tr
    D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası
    http://www.dr.com.tr/CampaignProducts.aspx?id=2
    bu kitapların almanız için indirim kodu
    http://www.cinebonus.com.tr/Default.aspx 3d haric tüm film ve tümgünlerde filmlerde geçerli sinema bileti kodu
    isteyene sadece kola kapağı kodu

satış ve takas teklifleri pmden

• Freezone sinema kampanyasından aldığım 5 adet kodu 10 liraya satıyorum.1 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında geçerlidir.

20 tl yüklü şehirfırsatı hesabımı 13 tl ye satıyorum.5 ocak tarihine kadar geçerlidir.
  • yakala.co indirim kuponları kullanılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

yakala.co indirim kuponları kullanılamıyor.

heralde 10+10 larda sorun var benim 20 lik kullanılıyor
  • ARKADAŞLAR LİMANGO 25 TL LİK HESAPLAR (SON 2 ADET)

TRENDYOL 30 TL HEDİYE ÇEKİ YADA 3 ADET KOLA KODU İLE TAKAS YAPILIR.

HESAPLAR TELEFON AKTİVASYONU YAPILMAMIŞTIR 31/12/2011 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

DOĞUM GÜNÜ TANIMLANMAMIŞTIR(+10 TL HEDİYE ÇEKİ İÇİN)

20 TL AKTARILABİLİR LİMANGO ÇEKİ (1 ADET KALDI) İÇİNDE 2 ADET TRENDYOL KOLA KODU İSTİYORUM.

İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06TATARO06 -- 13 Aralık 2011; 13:46:29 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.