Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

Mrblar, daybuyday' den indirim çeki lazım. Kullanmayacak arkadaş varsa rica ediyorum. Saygılar.. E-mail: kesrikli_44@hotmail.com

aah aahhh kalmadı usta.elimdekiler süresi dolmadan kullandım

ama fikirmetreden toplamda 2 ayrı anket doldurularak hala 10 TL çek kodu kazanılabiliyor

ben uye oldum acaba buradan nasıl puanlar kazanıldıgını soyleyebılecek bır arkadas var mı ve uye olana anında 10 tl daybuda cekı dıyor uye oldum ama cek mek goremedım ce3k nerdedır yardımcı olacak ve cevap verıcek arkadaslara cok tesekkurler

üye olduktan sonra gelen anketi doldurman gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

Gönlünüzden ne koparsa. Kopmasa da olur. :)

Pm ile gönderildi.
  • 3900 kişilik facebook sayfası ile takaslık yakala.co çekleri arıyorum.ilgilenenler pm
  • 20 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 15 TL (son fiyat) (2 tane hesap vardır)

25,10 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 19 TL (son fiyat)

20 TL yüklü yakala.co hesabı, 8 TL (son 3 hesap) (yakala.co'nun bonus kullanımı hakkında bilgi için tıklayınız)

20 TL (10 çek+10 cola kodu) yüklü trendyol hesabı, 9 TL

10 TL trendyol cola kodu, 4 TL

10+10+10 çek yüklü daybuyday hesabı, fiyatı 5 TL (referanssız, 3 çekte aynı hesapta, çekler birleşmez, kargo çek ile ödenmez, kargo bedava günlerinden bulunmaz fırsat durumları yani)

incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, SANDISK 16 GB USB 2.0 CRUZER BLADE) sadece 29,90 TL (PTT kargo ile kargo benden 34 TL)

yine incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, 8 GB USB 2.0 DT108 KINGSTON sadece 16,50 TL (PTT kargo ile kargo benden 21 TL)

limango.com.tr'den aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, HP 8 GB 2.0 V165W USB sadece 19,00 TL (PTT kargo ile kargo benden 24 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 10 Aralık 2011; 23:03:32 >

• 10 TL'lik daybuyday hediye çeki: 2 TL (SKT 22 Aralık) Hediye çeki kod şeklindedir, istediğiniz hesaba tanımlayabilirsiniz. Elimde 3 adet mevcuttur. 3 tanesini alana fiyat 5 TL'dir.
    Ayrıca elimde 10 TL hediye çeki yüklü, "referanslı" 2 adet daybuyday hesabı vardır. Alışveriş yapacak olanlara ücretsiz verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CERRAHPAŞALI89 -- 10 Aralık 2011; 21:06:11 >
  • ALINIK! yakala.co teklifler pmden.
  • quote:

quote:

Pm ile gönderildi.

pm gonderdım ama okumana ragmen bır cvap yazamamısınız
  • quote:

quote:

Pm ile gönderildi.

2 adet morhipo çek pm'den tarafıma gönderilmiştir. Kendisine teşekkür ederim.

• arkadaslar hepsi brda veya hızlı aldan hediye çeki olan varmı 50 tl ve üstü çek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

quote:

Pm ile gönderildi.

pm gonderdım ama okumana ragmen bır cvap yazamamısınız

Pardon ama hesap vermek zorunda mıyım? Siz olsanız;

"bana gonderırmısınız" diyen birine mi bir şey vermek istersiniz yoksa "Hocam kullanmayacaksanız ben 2 sini de kullanmak istiyorum.Halen elinizde var ise. " diye kibarca rica eden birine mi?

• morhipoda nasıl çek gönderiliyor?.Çek kodunu yazınca böyle bi çek yok diyo ama alışverişte hesap bilgilerinden kullanılabiliyo.
  • Morhipo çek arıyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

quote:

Pm ile gönderildi.

2 adet morhipo çek pm'den tarafıma gönderilmiştir. Kendisine teşekkür ederim.

bu morhipo çekleri nasıl gönderiliyor???

çek kod numaraları zaten üyeliğe tanımlanmış olmakta

yoksa

aktif olma gününden önce mi kodu bir başka üyeye veriyoruz?

nasıl gönderiyorsunuz kuzum?

• hesaba girip alışveriş yapma izni veriliyor sanırım, alışverişten sonra çek yüklü hesap iade ediliyor.
  • Full istasyonlarında, her türlü 100 TL.lik akaryakıt alımında 25 TL.lik indirim kuponu alabileceğiniz Full çeki mevcuttur. (Grupanya satmıştı)

25 TL.lik tercihen onaylı Limango çeki ile takas edilir.
  • TRENDYOL CEKI OLUPTA ISINE YARAMAYAN VEYA KULLANMAYAN ARKADASLAR VARSA ELIMDE 10 TL YAKALA.CO VE 10 TL DAYBUDAY CEKI VAR TAKAS YAPIŞIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

arkadaslar hepsi brda veya hızlı aldan hediye çeki olan varmı 50 tl ve üstü çek lazım

en zor bulunanlar bunlar zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Aralık 2011; 3:02:59 >
  • ALINIK! 20 tl üstü daybuyday, trendyol çekleri.
  • 10 TL değerinde trendyol cola kodu indirimi 4 TL olup
    ödemeyi turkcell e kontör/TL veya vakıfbanka havale/eft yapabilirsiniz
  • Morhipo ceki lazim arkadaslar. Elinde olan varsa bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.