Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu geceye özel trendyol 10tl hediye çeki kodları 3tl
    ödeme tuttur.com veya avea kontör
  • trendyol da 10 tl indirim sağlayan cola kodu

1tanesi 3 tl
    2 tanesi 5 tl
  • Metro Turizm %50 indirim çeki (gidiş-dönüş) 5 TL

Not: Tek yön veya gidiş-dönüş biletlerinde, liste fiyatı üzerinden %50 indirim olanağı sağlar. 1 adet mevcuttur. 23 Aralık'a kadar yolculuk tarihinizi belirlemeniz gerekmektedir.

Ödeme: İş Bankası, Misli.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

arkadaslar hepsi brda veya hızlı aldan hediye çeki olan varmı 50 tl ve üstü çek lazım

Hızlıal 50 tl üstü 25 tl ve 100 tl üstü 20 tl çek tanımlı hesabımı çek son kulanma tarihine kadar devretmek istiyorum.takas düşünmüyorum.teklifleriniz için pm bekliyorum.
  • limango 25 tl hesabımı 2 adet trendyol cola koduna karşılık vereceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerbil

limango 25 tl hesabımı 2 adet trendyol cola koduna karşılık vereceğim..

Avea TL atabilirim eğer olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 11 Aralık 2011; 21:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

arkadaslar hepsi brda veya hızlı aldan hediye çeki olan varmı 50 tl ve üstü çek lazım

Hızlıal 50 tl üstü 25 tl ve 100 tl üstü 20 tl çek tanımlı hesabımı çek son kulanma tarihine kadar devretmek istiyorum.takas düşünmüyorum.teklifleriniz için pm bekliyorum.

tşk ler ama 50 tl ve üstü hediye çeki lazım hepsiburda veya hızlıaldan ücret karsılığı
  • Hocam sana p.m. atıyorum
  • 25TL'lik limango çekleri = 10TL (Alt limit yok, çekler aktarılamaz, birleştirilemez, yıl sonuna kadar kullanılabilir, kullanmak için telefon numaranızla hesabı doğrulamanız gerekir)

40TL'lik evmanya.com çekleri = 20TL (ALt Limit YOK)

Ödemeler mobil, misli.com, tuttur.com havale ile olacaktır, havale ücreti yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 11 Aralık 2011; 22:22:53 >
  • yakala.co 20 TL bütün çek kaldı sadece.Yok mu isteyen.Fiyat 8 TL
  • 5 ocak tarihine kadar geçerli 20 tl yüklü şehir fırsatı hesabımı 13 liraya satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

iki çeki de kullanacak olana 20 TL sadece 25 TL olan çeki kullanacak olana da 15 TL'ye veriyorum...
  • gittigidiyor çeki varmı?
  • Limango 20+10 tl

diğer çeklerle takas edilir.
  • trendyol da 10 tl indirim sağlayan cola kodu

1tanesi 3 tl
    2 tanesi 5 tl

ödeme EFT
  • ARKADAŞLAR LİMANGO 25 TL LİK HESAPLAR (SON 2 ADET)

TRENDYOL HEDİYE ÇEKİ YADA 3 ADET KOLA KODU İLE TAKAS YAPILIR.

HESAPLAR TELEFON AKTİVASYONU YAPILMAMIŞTIR 31/12/2011 TARİHİNE KADAR GEÇERLİDİR.

DOĞUM GÜNÜ TANIMLANMAMIŞTIR(+10 TL HEDİYE ÇEKİ İÇİN)

İLGİLENEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06TATARO06 -- 13 Aralık 2011; 9:58:02 >
  • 2 ADET METRO KODU 10TL
  • giymix çeki elinde olan varsa ulaşabilir mi
  • Elimde bulunan 20 TL. (10+10) yüklü YAKALA.CO hesaplarını 6 TL. den satışa çıkarıyorum..

Evet sınırlı sayıda bulunan hesap sadece 6 (ALTI) TL.

Bu hesaplar için takas tekliflerini de açmış bulunuyorum. ELinde TRENDYOL, LİMANGO, MORHİPO, ŞEHİRFIRSATI, GRUPFONİ vb. hediye çeki bulunan arkadaşlar hesaplar sizleri bekliyor.

Acele edin bu fırsatı kaçırmayın..

İlgilenen arkadaslar PM atarak ulaşabilir.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

2 ADET METRO KODU 10TL

bu şehirfırsatında çıkan fırsat dimi aralık 20 ye kadar bilete çevrilmesi gereken
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.