Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar MORHİPO çek lazım ne kadar olursa artık.
  • morhipo çekim aktif olacak bugün içinde ama hala olmadı. 15 tl sanırım 30tl alt limitli.

takas:nakit, trendyol, markafoni.

markafoni veya trendyol 30tl ile hemen takas yaparım :)
  • Markafoni çekleri kıstı bu aralar. Eskiden ne güzeldi. :)
  • 15 lira az ama napalım bakalım bekleyelim biraz daha ne kadar diyosun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Markafoni çekleri kıstı bu aralar. Eskiden ne güzeldi. :)

Piyasada çek kalmadı artık son kullanma tarihleri bitti, bende uzatılmış birtane var özel bir nedenden dolayı 200 TL lik çeki 120 ye (aldığım fiyata) veriyorum
  • @taran1tula rumuzlu kişiye satılmıştır, en kısa satış bu olsa gerek :))
  • 20 tl (10 çek+10 cola kodu) trendyol hesabı:fiyat 8 tl. sadece bugüne özel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

@taran1tula rumuzlu kişiye satılmıştır, en kısa satış bu olsa gerek :))

süper hızlı . cek günleri bitti güzel ürünleri cıkarmaya başladı markafoni ondandır . zaten ayarı kaçtı kafasına göre çekleri vermiyor yüklemiyor bonus vermiyor ilan ettiği halde , yeri geliyor cifter cek veriyor yanlış yanlış
  • bir morhipoda gördüm ekstra hediye olayını . hastayım lokum paketlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklembacak

quote:

süper hızlı . cek günleri bitti güzel ürünleri cıkarmaya başladı markafoni ondandır . zaten ayarı kaçtı kafasına göre çekleri vermiyor yüklemiyor bonus vermiyor ilan ettiği halde , yeri geliyor cifter cek veriyor yanlış yanlış

Ben istesem şu an milletin sattığı normal fiyat olan 140 a da satardım ama benim kâr gütme amacım yok çünkü şu an için çek satışına başlamadım

Hemen çıksın diye aldığım fiyattan verdim, ürün iadesi yapmıştım onun için çeki iade ettiler 31 aralığa kadar uzatıp :)

• quote:

quote:

quote:

Ben istesem şu an milletin sattığı normal fiyat olan 140 a da satardım ama benim kâr gütme amacım yok çünkü şu an için çek satışına başlamadım

Hemen çıksın diye aldığım fiyattan verdim, ürün iadesi yapmıştım onun için çeki iade ettiler 31 aralığa kadar uzatıp :)

eskisi gibi değil üstad bi garipleşmiş firma . çekimi son 4 gün kala kapadılar . arıyorum yetkili birim ilgileniyor vs vs , ürün alcam son gün saolsunlar nezaket gösterip açtılar sanırım 6-7 tane sipariş vardı iptale sokunca hepsini ivme kazandılar neyse . onuda nasıl açtılar her üyelikte kullandırmıyor göya ben çeki denemişim geçerlimi diye bir hesapta aylar önce o hesaba artık tanımlanmış başka hesapta kullanılmazmış ona dikkat et eğer test yaptıysan . daha bissürü şey olduda neyse bulandırmaya gerek yok ortamı

• quote:

quote:

quote:

quote:

eskisi gibi değil üstad bi garipleşmiş firma . çekimi son 4 gün kala kapadılar . arıyorum yetkili birim ilgileniyor vs vs , ürün alcam son gün saolsunlar nezaket gösterip açtılar sanırım 6-7 tane sipariş vardı iptale sokunca hepsini ivme kazandılar neyse . onuda nasıl açtılar her üyelikte kullandırmıyor göya ben çeki denemişim geçerlimi diye bir hesapta aylar önce o hesaba artık tanımlanmış başka hesapta kullanılmazmış ona dikkat et eğer test yaptıysan . daha bissürü şey olduda neyse bulandırmaya gerek yok ortamı

Aynen test yaptım şimdi arkadaş kullanamıyorum diyor

Mecbur hesabın şifresini verdik, mağdur olmasın kimse :)

• trendyol 10 tl lik indirim kodu

1 tane 3 Tl.
    2 tane 5 Tl.

ödeme EFt

takas teklifleri için pm.
  • 25TL'lik limango çekleri: 1x = 10TL 2x=15TL 3x=20TL (çekler aktarılamaz, birleştirilemez, yıl sonuna kadar kullanılabilir, kullanmak için telefon numaranızla hesabı doğrulamanız gerekir)

Havale ödemesi yok
  • quote:

quote:

quote:

kar amacım yoktur diyorsun da, grupfoni bu 200 tl'lik çekleri 90 tl'ye satmamış mıydı?

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşın ilgisine, hayırlı olsun..
  • YAKALA.CO CEKLERI ARIYORUM FIYATI HAKKINDA YARDIMCI OLABILECEK ARAKDASLAR PM ATABILIR.
  • 20 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 15 TL (son fiyat) (2 tane hesap vardır)

25,10 TL şehirfırsatı.com hesabı, fiyatı 19 TL (son fiyat)

20 TL yüklü yakala.co hesabı, 8 TL (son 3 hesap) (yakala.co'nun bonus kullanımı hakkında bilgi için tıklayınız)

10+10+10 çek yüklü daybuyday hesabı, fiyatı 5 TL (referanssız, 3 çekte aynı hesapta, çekler birleşmez, kargo çek ile ödenmez, kargo bedava günlerinden bulunmaz fırsat durumları yani)

25+10 TL yüklü limango hesabı, sadece 9 TL (cep telefonu onayı gerekmekte, çekler aktarılamaz, birleştirilemez)

incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, SANDISK 16 GB USB 2.0 CRUZER BLADE) sadece 29,90 TL (PTT kargo ile kargo benden 34 TL)

yine incehesap.com dan aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, 8 GB USB 2.0 DT108 KINGSTON sadece 16,50 TL (PTT kargo ile kargo benden 21 TL) (3 tane var)

limango.com.tr'den aldıgım ve 23/11/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, HP 8 GB 2.0 V165W USB sadece 19,00 TL (PTT kargo ile kargo benden 24 TL)

Migros'tan alınma 14/12/2011 tarihli faturalı, jelatini dahi açılmamış, SANDISK 8 GB 2.0 USB sadece 15,00 TL (PTT kargo ile kargo benden 19 TL) (2 tane var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 14 Aralık 2011; 18:14:47 >

• Limango 25lik çek arıyorum, 5tl karşılığı verecek olan varsa alabilirim.
  • idefix - kitapyurdu vb gibi sitelerden hediye çeki lazım arkadaşlar elinde olanlar varsa pm atabilirlermi...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.