Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama notlarını daha önce okudum sürümlerden kastım steam dışı GOTY Dlc'siz oyunlardı. Yalnış izah ettim sanırım. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FaTalErroR_ -- 13 Aralık 2017; 16:37:13 >
  • işte ben de onu söylüyorum, yamanın yasal olmayan sürümlerde çalışmadığını yazdık...
  • Öncelikle Emekleriniz için Teşekkürler Orjinal Oyunu Olanlar için Çok Güzel Bişey bu Yaptığınız iş. Sizden Ricam (Çevirdiğiniz Oyunun) Dil Dosyaları Sanırım Data1 Dosyasındaydı Komple Data1 Dosyasını bi Siteye Yüklesenizde O Dosya ile Bizimkini Yer Değiştirsek Olamaz mı ki Acaba? Oyunun Kurulu Olduğu Dizinde Launcher Doğal Olarak Bizde Yok Çünkü... Karar Sizin Nasıl bi Çevirme Yolu izlediğinizi Bilmediğim için Data1 Dosyası ile Çalıştıysanız Böyle bişey Olabilir Belki Diye Düşündüm... Ne Karar Veririseniz Verin Saygı Duyarım Kalın Sağlıcakla....
  • sükunet1 S kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizden bir şey anlamadım. Yama dosyası yaptığımız şekilde zaten çalışıyor hem de çok daha küçük bir boyutla. Neden Data1 dosyasını komple atayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Dediklerinizden bir şey anlamadım. Yama dosyası yaptığımız şekilde zaten çalışıyor hem de çok daha küçük bir boyutla. Neden Data1 dosyasını komple atayım?

Korsanda çalışabilmesi için, ama istemezseniz siz bilirsiniz... teşekkürler. Tabi Kesin Çalışacak Demiyorum ama %80 Çalışacaktır.
    Siz Türkçe Yamayı Hazırlarken Data1 Dosyasındaki Mesajlar item Açıklamaları vb.. Değiştirmiş Oldunuz Sizdeki Data1 Dosyasında Kelimeler Artık Türkçe ve Biz o Dosyayı Bizimki ile Değiştirirsek Muhtemelen Bizim Oyunda Türkçe Olacaktır Tabii Herhangi bir Dosya Çakışması yada Uyumsuzluku Olmazsa... Denemeden Kesin bişey Söylemek Zor Tabi... Oyunu Orjinal Alana Kadar Bu Güzel Projeden Mahrum Kalmak istemiyorum Sadece. Takdir Sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sükunet1 -- 14 Aralık 2017; 10:13:48 >
    Data1 dediğin arşivin içinde bir sürü materyal var, o büyüklükteki bir dosyayı modlarsan büyük ihtimalle ban yersin, zaten dosyayı bozmadan da modlayamazsın. Konu içinde açıklamıştım, yamayı v1.12 sürüm ve üzeri tüm oyunlarda çalıştırmak zaten mümkün. Ancak legal sürümün haricindeki uyumluluk tarafımdan yapılmayacaktır.

Biz kabile gibi muamele görüyoruz haybeciler ve açgözlüler yüzünden, yoksa bizim çeviriyle ne işimiz olur konunun asıl muhattapları dururken. Oyundan ekmek yiyenlerin, çeviriden ekmek yiyenlerin umurlarında değil bu işler. Bu işi bize düşürenler değil hak edenler oynasınlar, geri kalanları da başkaları düşünsün, hiçbiri umurumda değil.
    Korsanda niye çalışsın? İsteğiniz bile saçma. Korsan oynamak istiyorum diyorsun resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar korsanda çalışmayan hiçbir Türkçe yama olmadı deneyen de büyük ihtimal sürüm sorunu olmuştur.
  • Sadece dark soulsa 3 yani ana oyuna sahip olanlarda çalışacakmı yama deneme yapıldımı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki beta sürecindeki yama herkese açık mı olacak yoksa yardımcı olabilecek kişilere özel mi paylaşacaksınız? Test aşamasında yardımcı olmak isterdim ama malesef elimde Steam sürümü yok. Kolay gelsin
  • @Saintvicious22
    v1.12 ve daha güncel tüm legal sürümlerde çalışacak. İlk sayfada açıklaması var.

@shanks1987
    Beta özel olarak paylaşılacak, yılbaşına kadar dosyayı yayımlamayı düşünmüyoruz.
  • Peki yinede deneme şansım olabilir mi betayı? En azından çalışmıyorsa benim gibi olanlar beklemesin diye.
  • Sizin yerinize deneyen oldu merak etmeyin. Yama çıktıktan sonra nasılsa çakalın biri uyarlar korsana oynarsınız o kadar dert etmeyin.
  • Neden "çakal"? Yama size ait siz sizin emeğiniz siz yapmadıktan sonra kimse yapmaz.
  • Birbirimizi kandırmayalım...
  • Benim anladığım bir iş değil beceremem de. Birilerinin yapacağını da sanmıyorum uğraşmak istemezler. Emek vermedikleri yamayı sahiplenemezler yani ben öyle düşünüyorum. Her ne kadar bize olmasa da ellerinize emeğinize sağlık Bundan sonra başka projeniz olacak mı? Dragon Age™: Inquisition için yama ihtimali varmı?
  • Bırak ilgilenmemeyi elalemin yamasını ben yaptım diye afişe edip sitelerinde yayımlıyorlar.

Diğer konu hakkında gereken açıklamayı yaptım, souls serisi haricinde belki bir yamam daha olabilir. Inquisition için frostbite arşivini tanıyan programcı arkadaşıma ücretini öderseniz gerekeni yaptırırım, onun haricinde elimden bir şey gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Aralık 2017; 16:16:18 >
  • Bu konuyla ilgili bir başlık açılırsa pek çok kişiye ulaşılabilir. Kendi adıma böyle birşey olmasını isterim. İleriki zamanlarda hiç yoktan bi nabız ölçmek için denerseniz çok sevinirim.
  • Başlık var zaten, gerekeni orada söyledik ses seda yok. Çıkmış yamaya bile başlık açıp bedava veren yok mu diye dilenenlerden bir şey çıkmaz. Açıkçası bu işlerden elimi eteğimi çekmek istememin sebebi de bu hazırcı güruh. Biz halka büyüsün herkes elinden gelen katkıyı sağlasın istiyoruz ama alışmışın iştahı daha da kabarıyor sadece, sayılı arkadaşların dışında kimsenin pul kadar emeği de desteği de yok. 8-10 yıl önceki paylaşan el birliği yapan kitle yok bugün. Sadece yamalar için geçerli değil, diğer konularda da aynı, eski üretkenlik yok, bilgisini paylaşan yok, yapılana saygı itibar yok.

Bir şey olmasını istiyorsanız bunu kendiniz deneyin. Hep başkalarından beklemeyin.
  • Elinize emeğinize sağlık ikinci oyun için yama çalışmanız olacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.