Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yamanın başarısına bağlı, ayrıca çevirecek ekibin bulunmasına. Bu yamada olduğu gibi katılım gösterilmez de benden beklenirse çok beklersiniz...
  • Gercekten Muazzamsiniz, Muhteşemsiniz.. Son Zamanlarda Gördügüm En Muhteşem Seri Ceviri Oldu. Helal olsun.
  • Beta sürüm hazır. Yamayı düzgünce test edip geri bildirim yapacak olanlar buyursunlar...
  • KarapathiaN ne desen haklısın.

emek vermeden katkı yapmadan her şeyi bekleyenler mi istersin. yapmadığı yamayı yaptım diye paylaşan mı istersin. yama yapmayıp yapana da geciktiniz diye küfür eden mi istersin. var oğlu var.

giderek saygısız sığır gibi bir toplum yapımız oluşuyor her geçen gün geriye giden.

valla şahsen ben size ve sizin gibi adamlara çok ama çok teşekkür ediyorum. emin olun böyle düşünenler de çok fazla. moraliniz bozulmasın. takipteyiz.
  • [ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Selam oyuna başlayacağım, türkçe yama beta nereden indirebilirim Teşekkürler
  • Zobaa16 kullanıcısına yanıt
    Açık link yok, yılbaşına kadar sadece kontrol amaçlı oynayıp bize veri gönderecek olanlarla paylaşıyoruz.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Dark Souls 2'nin türkçeye çevrilmesi için de bir çalışma başlatırsanız ben de ekibe katılıp çeviriye yardımcı olabilirim.
  • SoulSlayer kullanıcısına yanıt
    @SoulSlayer
    İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Fakat bu ve diğer projelerim için de aynısını söyleyenler olsa da yine ihale benim üstüme kaldı. Açıkçası bu tür yaklaşımlara itibar etmiyorum artık, kusura bakmayın...

@Boş beleş Souls fanlarına...
    Yaklaşık 5 gündür sözde beta testi yapıyoruz, ama bildirim formuna girin bakın, örnek bildirim dışında veri gönderen kimseler yok. Sabırsız adamların yamaya bir an önce konma çabası her zamanki gibi. Bindiğiniz dalı keserseniz siz bilirsiniz, bi' 3 sene daha bekleyin serinin tamamlanması için. Sorumsuzluk diz boyu, hâlâ ona istek buna istek, sanki hak ediyormuşsunuz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

@SoulSlayer
    İyi niyetiniz için teşekkür ederim. Fakat bu ve diğer projelerim için de aynısını söyleyenler olsa da yine ihale benim üstüme kaldı. Açıkçası bu tür yaklaşımlara itibar etmiyorum artık, kusura bakmayın...

@Boş beleş Souls fanlarına...
    Yaklaşık 5 gündür sözde beta testi yapıyoruz, ama bildirim formuna girin bakın, örnek bildirim dışında veri gönderen kimseler yok. Sabırsız adamların yamaya bir an önce konma çabası her zamanki gibi. Bindiğiniz dalı keserseniz siz bilirsiniz, bi' 3 sene daha bekleyin serinin tamamlanması için. Sorumsuzluk diz boyu, hâlâ ona istek buna istek, sanki hak ediyormuşsunuz gibi

Rica ederim. Yine de bir DS2 çalışmanız olursa ve yardım gerekirse bana ulaşabilirsiniz. Aslına bakarsanız oyunlardan altyazı dosyalarının nasıl export edileceği ve benzeri teknik işlerden anlamıyorum ama eğer kolayca yapabileceğiniz bir şeyse en azından altyazıları bir metin dosyası halinde gönderme şansınız olursa çalışmaya tek başıma başlayabilirim. Belirli bir aşamaya gelince de birlikte devam edebiliriz.

Siz nasıl değerlendirirseniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulSlayer -- 21 Aralık 2017; 10:56:11 >

• SoulSlayer kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir form hazırlamıştım, ona göz atabilirsin. Erişim isteği yollarsan değerlendiririm. Ama şimdilik çeviriye girmek gibi bir düşüncem yok...

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1os3Tdlg4x8tK9qgZkL2HmbNctOrIlNyw7fF-GEWcg4E/edit#gid=1509790886
  • [ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama

• Standart versiyon ile uyumlu mu acaba?
  • kış indirimlerinde normal versiyonunu satın aldım açıkcası.Season Pass için güzel bir indirip yapılmamış.Hatta dlc'ler için indirim yapılmış bile denilemez.
  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu soruyu en az 5 kere cevapladım, ilk sayfaya bakmayı alışkanlık edinin lütfen, aynı şeyi yazmak eziyet geliyor. v1.12 ve üzeri tüm orijinal oyunlarla uyumlu...
  • Hazır indirime girmişken oyunu aldım. Beklemedeyim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Açık link yok, yılbaşına kadar sadece kontrol amaçlı oynayıp bize veri gönderecek olanlarla paylaşıyoruz.

Açık Beta olmaması ne kadar gerçekçi? Kapalı Betayı kimlere gönderiyorsunuz? İsteyen herkese gönderiyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Samimiyetine güvendiklerimize ve bize faydası olacak olanlara...
  • Merhaba. Yamanızı kullanabilmem için neler yapmam gerekli?
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    orijinal oyuna sahip olman ve yılbaşını beklemen gerek.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.