bunu nasıl kuracağız aceba? |
[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (41. sayfa)
-
-
arkadaşlar merhaba , steamde sorunsuz çalışıyor mu? Link atabilir mi deneyen arkadaşlar
-
Yok Hocam bende daha bulamadım.
-
link bulamadım nasıl bulurum
-
Dostlar buyurun ben buradan indirmiştim çalışıyor yama, Steam sürümünde hala daha oynuyorum..
EDİT: 18.09.2021.. Yama Hala Sıkıntısız Çalışıyor.. ( Şifresi: 12345 )
https://www.dosyadrive.vip/HYpKY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 18 Eylül 2021; 13:47:7 >
-
Kuramayan arkadaşlar galiba yamayı kurarken seçtikleri dizinden dolayı bir klasör öncesine yüklüyor. Paylaştığım ekran görüntüsünde seçili olanları "Game" klasörünün içine atıp DS-TR'yi çalıştırarak kurulumu tamamlayacaklar. Ardından oyunu Steam üzerinden başlatarak Türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz. Çeviriyi yapanın ellerine, emeklerine sağlık. Harika bir iş çıkartmış.
-
Çok teşekkür ederim deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkovski34 -- 27 Aralık 2020; 6:1:52 > -
dosya şifreli şifresi ne acaba?
-
12345 olması lazım.
-
Arkadaşlar doğru dizine yüklememe ve her şeyi doğru yapmama rağmen bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
-
İndirme linkini bulamadım yardımcı olurmusunuz?
-
İNDİRME BOTUNU NERDE HOCAM DARK SOULS OYNAMADAN SİNİRLENDİM YA
-
Link yok mu ben mi bulamadım ?
-
merhaba çeviri yaptıgınız için teşekürler dark souls 3 oynayacagım lakin indirme liki nerde bulabilirim
-
link bulamadım
-
a
-
link nerede
-
elinize sağlık
-
Merhaba arkadaşım dediğin şekilde attığın linkten kurdum türkçe yamayı ve oyuna girince böyle oldu bir yerde mi yanlıs yaptım acaba , oyunum steam sürüm şimdiden teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: SepuLtura™Dark Souls3 TR.exe — Yandex.Disk (yadi.sk)
burdan indirebilirsiniz arkadaslar benim oyunum steam versiyonu ve sorunsuz calısıyor . korsani bilmiyorum belki calisir ...
Merhaba arkadaşım dediğin linkten yamayı indirdim ve kurdum oyuna girince böyle bişeyle karşılaştım bir yerdemi yanlıs yaptın acaba aydınlatırsan sevinirim , oyun steam versiyonu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X