Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
292.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta başlı başına bir tarzdır ya,diğer tps lerle karşılaştırmam imkansız.gta gta dır arkadaşlar :) bu oyunu sevdiğim kadar başka oyunu sevemedim,gta 3 neydi öyle bi düşünsenize,yaşı ufak olup gta ya 5. oyundan başlayacaklar var ( vice city san andreas vs de var) bunların grafikleri ve fizikleri teknolojinin cok hızlı gelişmesiyle cok geride kaldı,yine oynanabilir ancak ufaklıklar ısınamaz,o bizim 2 boyutlu gta da hissettiklerimizi hissedemeyecekler ve 3 boyutun gelişindeki heyecanımızı yaşayamayacaklar.5inci oyun da süper olacak inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Yeni resimler yayınlanmış 3 adet araçla ilgili. Ayrıca sonuna da "More to come this week..." yani "bu hafta daha fazlası geliyor" cümlesi eklenmiş.

Yaşadık.

Rockstar her oyunda olduğu gibi bundada sonlara doğru resi trailer başlıyor. Bence ya bu kasımda, ya da seneye şubatta çıkacak. Helal be R* kral bir oyuna benziyor. San Andreas, Gta 4 karışımı, hatta daha fazlası olacak büyük ihtimal. Gtalı günler geri geliyor

Yayınlanan 3 resimden sonra bi 3 resim daha gelecek. Rockstar'ın GTA V sayfasına bakarsak 3 tane yer boş görünüyor. Onları da doldurmak lazım Rockstar amcaa.

http://www.rockstargames.com/V/

Ben söyledim zaten

• konuyu açan arkadaş sayfayla biraz ilgilenebilir mi imaza alma vs çok kötü gözüküyor ve yeni Ekran Görüntüleri ( E.G ) eklendi onları da güzelce eklerse daha iyi olur ++

inş. oyunda cok çeşit silah olur ve en nefret ettiğim şey en çok nefret ettiğim abi trafikte 6 7 araba durunca koskoca 8 şeritli köprüden bir tane araba geçmiyor ne oluyoruz ya 28 gün sonra filmini mi çekiyoruz inş. bunu kaldırmışlardır ve silah çeşitliliği en çok sniper tarzı istiyorum gene saçmalık gta 4 de bina tepesine çıktığımızda sokaktakilere pusu kurcam ayağına cıkıyorum gene 28 gün sonra filmine bağlıyor olayı kimse geçmiyor diceksiniz ki belki kırsal bölümde takılıyorsundur yok be Time meydanında o led ekranların üstünde pusuyorum 8 şerit yol bomboş :D çok saçma
  • Uçak kullanımı ne kadar güzelleşmiştir. Şu anda SA'daki uçak kullanımından bile zevk alan ben kim bilir ne kadar zevk alıcam uçak kullanmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 20 Ağustos 2012; 21:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Uçak kullanımı ne kadar güzelleşmiştir. Şu anda SA'daki uçak kullanımından bile zevk alan ben kim bilir ne kadar zevk alıcam uçak kullanmaktan.

SA'da Hydra dışındaki hava taşıtlarının kullanımı kötüydü bence. Yolcu uçağının kullanabilmek büyük bir deneyim istiyordu zaten.
  • Ekran görüntülerinin yeni trailer dan alındığını düşünüyorum. Rockstar ilk yayınladığı iki resmi duran ekrandan çekmiş paylaşmıştı. Fakat bunda ekran görüntüsü akarken çekilmiş. Yakın bir zamanda yeni trailer gelir diye düşünüyorum.

Ayrıca ;

Bugün sonunda Max Payne 3'ü oynayabildim. Max Payne hayranı bir insan değilim. Sadece GTA IV 'te kullanılan Rage motorunun ne kadar geliştirildiğini, optimizasyonun nasıl olduğunu merak ettim. Gerçekten Rockstar yapmış. Oyunu bütün özellikler açık, yağ gibi akarken oynuyorum. İnanın sistemim GTA 4 'ten daha iyi çalıştırıyor MPayne 'i.. :)

Bu da demek oluyor ki; GTA V hem GTA IV 'ten daha iyi grafiklerle hem de harika bir optimizasyonla çıkacak. GTA IV zaten bizlere konsollardan port edildi. Hatalarını kendileri de biliyorlar, 7 tane patch çıkardılar ancak oynanabilir bir hale geldi GTA IV.

Şöyle düşünün; GTA Vice City, GTA III 'ten daha akıcı bir oyundu. Aynısının olmasını bekliyorum. Ve yeni GTA ile birlikte GTA 'da Multiplayer adına devrim olmasını da bekliyorum. Oyuncu sayısı çok fazla olacak, Rockstar Games harika bir Multiplayer tarafı yapacaktır eminim V'e :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Trailerdan çekilme konusunda haklı olabilirsin. Son resimde motion blur tarzı bir efekt var.
  • Yeni ekran görüntüleri. Rockstars tarafından sunuldu

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Yeni ekran görüntüleri. Rockstars tarafından sunuldu

Konuyu okumadınmı? Üstte var yeni resimler.
  • Cheetah dönüyor, Vice City'de az binmezdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Rockstar bu hafta yeni görsellerin geleceğini belirtti. Sitedeki 3 boşluğun nedeni anlaşıldı. Fotoğraflar da sıkıyor artık heyecan vermiyor bana. Adam gibi bi' trailer, gameplay yayınlansın nasıl havalara uçarım.

ilk trailer'den sonra 8-9 ay geçti. Artık sinematik trailer değil de bir gameplay şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Trailer gelir belki de. Cheeah'ı Cheeta yapmışlar. Çakma Cheetah.

Arabanın arkasında bence zaten cheetah yazıyor. sadece ışık yansımasından dolayı H harfi görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Uçak kullanımı ne kadar güzelleşmiştir. Şu anda SA'daki uçak kullanımından bile zevk alan ben kim bilir ne kadar zevk alıcam uçak kullanmaktan.

inşallah at-400 koymuşlardır, san andreas ta airbus a-380 modu koymuştum, harikaydı inşallah bundada olur, sırf uçmak için yine girerim san andreas a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

Cheetah dönüyor, Vice City'de az binmezdik

Need For Speed Most Wanted'a gerek kalmadı. GTA V'i alarak Hem NFS: Most Wanted'a sahip olacağız hem de GTA V'e

• Yarış olmayan GTA oyunu görmedim zaten. Öyle olacak büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Yeni ekran görüntüleri. Rockstars tarafından sunuldu

gta iv de arabaların kontrolleri şahaneydi, fizik motoru yer çekimi hepsi hissediliyordu. özellikle gta v de bisikletin fizik kralını, o gerçekçiliği nasıl vericekler çok merak ediyorum. şundan eminim muhteşem olucağı kesin. hele bu yeni grafik motorunda toprak yollarda çayırda çimende bisiklet sürmek.... san andreasda bile nekadar eylenceliydi... şimdiki atmosferde muhteşem ötesi birşey olucaktır.

inşallah hayel kırıklığına uratmaz oyun. sanmıyorum uğratıcağını, fakat tek korkum gta iv deki gibi optimizasyon sorunu. gta iv çok fazla donanım istiyor. 2008 de çıktı oyun, yeni nesil ekran kartları anca oyunu full detay kasmadan oynatmaya başladı... hele hatırlayın gta iv ilk çıktığında son model ekran kartı olan ati 4800 ü ağlatıyordu. patch lerle kurtardı oyun.

gta v bir çıksın, güzel bir optimizasyonla sorunsuz lagsız oynatsın o ilk gün ne keyifli olucak saatlerce başından kalkmam.

• Buyrun beyler taze taze.
  • Konu Güncel:

Yeni fotoğraflar geldi.

Ayrıca Rockstar Games sitesindeki GTA V sayfasında 3 Resim için boş yer bıraktı. Bu hafta 3 resim daha gelebilir.

Bkz:http://www.rockstargames.com/V/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 22 Ağustos 2012; 16:23:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Konu Güncel:

Yeni fotoğraflar geldi.

Ayrıca Rockstar Games sitesindeki GTA V sayfasında 3 Resim için boş yer bıraktı. Bu hafta 3 resim daha gelebilir.

Bkz:http://www.rockstargames.com/V/

Hocam nasıl haberiniz oluyor hemen ?
    Bu arada oyun harbiden mükemmel.
    Tamam istemiyorum SF ve LV'yi ; bunlar yeter.

• Paraşütlü resimdeki CJ 'ye benziyor arka profilden.CJ'nin kafasınerde görsem tanırım.
    İNŞ. oyun çift karakterli olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.