Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
292.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dundboy

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Konu Güncel:

Yeni fotoğraflar geldi.

Ayrıca Rockstar Games sitesindeki GTA V sayfasında 3 Resim için boş yer bıraktı. Bu hafta 3 resim daha gelebilir.

Bkz:http://www.rockstargames.com/V/

Hocam nasıl haberiniz oluyor hemen ?
    Bu arada oyun harbiden mükemmel.
    Tamam istemiyorum SF ve LV'yi ; bunlar yeter.

Boy pos olarak bende benzettim CJ'ye ama oyun sanırım 2 karakterli olacak veya Rockstar halen karar vermiş değil Bi CJ'li bir de Albert da silvalı resim veriyorlar

• ya da oyunda iki farklı başlangı. olacak.Biri bir karakterle diğeri diğer karakterle.Tabi her karakterin de görevleri ve tarzı farklı olacak.
  • 3 resim de birbirinden şahane. Tenis adeta gerçek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

3 resim de birbirinden şahane. Tenis adeta gerçek gibi.

Çimen modellemeleri çok kötü olmuş tenis resminde ama daha Rockstar'ın işin başında olduğunu bildiğimden birşey söylemiyorum. Eminim düzelteceklerdir.
  • quote:

quote:

Çimen modellemeleri çok kötü olmuş tenis resminde ama daha Rockstar'ın işin başında olduğunu bildiğimden birşey söylemiyorum. Eminim düzelteceklerdir.

Evet ben de farkettim ama aldırmıyorum o yüzden.
  • quote:

quote:

quote:

Konu Güncel:

Yeni fotoğraflar geldi.

Ayrıca Rockstar Games sitesindeki GTA V sayfasında 3 Resim için boş yer bıraktı. Bu hafta 3 resim daha gelebilir.

Bkz:http://www.rockstargames.com/V/

Hocam nasıl haberiniz oluyor hemen ?
    Bu arada oyun harbiden mükemmel.
    Tamam istemiyorum SF ve LV'yi ; bunlar yeter.

Boy pos olarak bende benzettim CJ'ye ama oyun sanırım 2 karakterli olacak veya Rockstar halen karar vermiş değil Bi CJ'li bir de Albert da silvalı resim veriyorlar

Bence çift karakterli olması Gta'yı Gta yapan özellikten uzaklaştırır.Şimdi umudum tek karakterli olması ve bu resimlerdeki diğer insanların iş ortaklarımız olması.

• İçimde hala bir umut var.Paraşütlü resimdeki köprü San Andreas'ta Easter Egg'in yakınlarındaki köprüye benziyor.Yani eski hava alanının oralar.Yani Las Venturas ve çölleri bizi bekliyor olabilir.R* bu ne yapacağı bilinmez ; belki adamlar bize sürpriz yaparlar.
  • RDR'yi anımsattı bana o tepeler.
  • 3 boşluk daha eklenmiş.
  • quote:

RDR'yi anımsattı bana o tepeler.

Kardeş ben senin BSC'deki yorumlarını okudum.Gta 4 her yönüyle SA'dan iyiydi demişsin.O senin zevkindir karışmam ama Gta 4 , SA'dan her yönüyle kat kat daha iyiydi diyen ilk seni gördüm.
  • quote:

quote:

Kardeş ben senin BSC'deki yorumlarını okudum.Gta 4 her yönüyle SA'dan iyiydi demişsin.O senin zevkindir karışmam ama Gta 4 , SA'dan her yönüyle kat kat daha iyiydi diyen ilk seni gördüm.

Bence öyle. Sırf dağlara çıkıp saçma sapan şeyler yapmak için oynamam ben oyunu. GTA IV'teki yaşayan şehir atmosferini değişmem hiçbir oyuna.

• quote:

quote:

quote:

Bence öyle. Sırf dağlara çıkıp saçma sapan şeyler yapmak için oynamam ben oyunu. GTA IV'teki yaşayan şehir atmosferini değişmem hiçbir oyuna.

SA da şehir yaşamıyordu. O kadar şey olmasına rağmen 4 kadar zevk vermiyor.

• Ya neyse GTA V konusunda IV'ü SA'dan üstün tuttuğum için başım çok ağrıdı yüce(!) DH halkı yüzünden. SA mı iyi IV mü iyi size kalmış tabii ama benim fikrim bu.

Halen 3 tane boş yer var GTA V sitesinde. Rockstar ne yapmaya çalışıyor ya anlamak güç bu firmayı.
  • Textureler şahsen çok kötü görünüyor. Çimler ağaçlar falan. Düzeltirlermi bilmem ama bakarsın böyle çıkabilir.
  • quote:

quote:

Hangi çimen kötü ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

Textureler şahsen çok kötü görünüyor. Çimler ağaçlar falan. Düzeltirlermi bilmem ama bakarsın böyle çıkabilir.

Resimler büyük ihtimalle konsol versiyonundan yada tamamlanmamış olabilir grafik çalışmaları. Pcde çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

quote:

Hangi çimen kötü ya?

Şu tenisli resimdeki yeşil çıkıntılardan bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 23 Ağustos 2012; 2:26:55 >
  • Dokular bu kadar kötü olamaz ya düzeltirler mutlaka. IV'ten kötü olmaz yani.
  • Yarın saat 16 gıbı 3 gorsel ya da 2 gorsel 1 traıler gelmesı beklenıyor.

Bekleyelım gorelım.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen ben de SA'daki özgürlük havasını hiçbir oyuna değişmem.Bu arada ben dağa çıkıp paraşüt oynayan bebeklerden değilim.Ben görevlerini yaptığım alanları seviyorum.Görev dışında pek de gezmem zaten Gta'da.Bence Gta 4 de harika bir oyundu.Gta 4'e facia diyenlere katılmıyorum.Ama Gta 4'ün SA'dan daha iyi denmesi bana biraz komik geliyor.Ve ilk defa seni gördüm Gta 4 SA'dan iyi diyen.1 kişi daha çıktı senden sonra böyle düşünen 2 oldunuz.Zaten zevk meselesidir.Herkes her şeyi sevecek diye bir şey yok.Ben sadece ilk seni gördüm dedim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.