Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
292.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: dundboy

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: dundboy

quote:

RDR'yi anımsattı bana o tepeler.

Kardeş ben senin BSC'deki yorumlarını okudum.Gta 4 her yönüyle SA'dan iyiydi demişsin.O senin zevkindir karışmam ama Gta 4 , SA'dan her yönüyle kat kat daha iyiydi diyen ilk seni gördüm.

Bence öyle. Sırf dağlara çıkıp saçma sapan şeyler yapmak için oynamam ben oyunu. GTA IV'teki yaşayan şehir atmosferini değişmem hiçbir oyuna.

Aynen ben de SA'daki özgürlük havasını hiçbir oyuna değişmem.Bu arada ben dağa çıkıp paraşüt oynayan bebeklerden değilim.Ben görevlerini yaptığım alanları seviyorum.Görev dışında pek de gezmem zaten Gta'da.Bence Gta 4 de harika bir oyundu.Gta 4'e facia diyenlere katılmıyorum.Ama Gta 4'ün SA'dan daha iyi denmesi bana biraz komik geliyor.Ve ilk defa seni gördüm Gta 4 SA'dan iyi diyen.1 kişi daha çıktı senden sonra böyle düşünen 2 oldunuz.Zaten zevk meselesidir.Herkes her şeyi sevecek diye bir şey yok.Ben sadece ilk seni gördüm dedim.

Ben Gta4ü San Andreastan daha çok seviyorum. Bana daha oynattırıyor kendini. Bu arada 2 kişi görmüşsün IVı SAdan daha çok seven. Artık 3 oldu

Sonsuza kadar herkes yazsın görüşünü(!)

• merakım i3 3.1mhz dual cre işlemci
    ati hd6790 ekran kartı
    4 gb ram ile bu oyunu kaldırabilirmi benim pc.. gta4 kasıyordu ama belki grafik motorunu değişmişlerdir diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

merakım i3 3.1mhz dual cre işlemci
    ati hd6790 ekran kartı
    4 gb ram ile bu oyunu kaldırabilirmi benim pc.. gta4 kasıyordu ama belki grafik motorunu değişmişlerdir diye düşündüm

Henüz hiçbir şey belli değil ama işlemci zorlar belki. i5 veya i7 olsaydı daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

quote:

3 resim de birbirinden şahane. Tenis adeta gerçek gibi.

Çimen modellemeleri çok kötü olmuş tenis resminde ama daha Rockstar'ın işin başında olduğunu bildiğimden birşey söylemiyorum. Eminim düzelteceklerdir.

Hangi çimen kötü ya?

Dostum iyice sapıttı bunlar bu oyuna bile kötü diyorlar ya. Gözünüz doysun arkadaşım!

Sapıttığım falan yok. ! Laflarına dikkat et. Modellemelerin kötü olduğunu yazdım ama sebebini de yazdım. Çünkü daha Rockstar işin başında. Daha yolun başındalar. O modellemelerin üzerinden binlerce kez geçeçecekler. düzelteceklerine eminim. Ben bu oyuna kötü demedim. Benim en sevdiğim oyun serilerinden bir tanesidir ve oyunlarını halen oynarım bilgisayarımda.

Vallahi oyun bu halde çıksa bile oynarım bana yeter ama sizin gibi açları doyurmak mümkün değil.

Sözlerine dikkat et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çimen modellemeleri çok kötü olmuş tenis resminde ama daha Rockstar'ın işin başında olduğunu bildiğimden birşey söylemiyorum. Eminim düzelteceklerdir.

Hangi çimen kötü ya?

Dostum iyice sapıttı bunlar bu oyuna bile kötü diyorlar ya. Gözünüz doysun arkadaşım!

Sapıttığım falan yok. ! Laflarına dikkat et. Modellemelerin kötü olduğunu yazdım ama sebebini de yazdım. Çünkü daha Rockstar işin başında. Daha yolun başındalar. O modellemelerin üzerinden binlerce kez geçeçecekler. düzelteceklerine eminim. Ben bu oyuna kötü demedim. Benim en sevdiğim oyun serilerinden bir tanesidir ve oyunlarını halen oynarım bilgisayarımda.

Vallahi oyun bu halde çıksa bile oynarım bana yeter ama sizin gibi açları doyurmak mümkün değil.

Sözlerine dikkat et.

Tamam özür dilerim biraz ağır olmuş ama modellemeler bu halde olsa oynamayacak mısın oyunu sen?

Oyunu bu şekilde piyasaya sürseler oynarım. Ama ellerindeki motorla daha iyisini yapacaklarını bildiğim için oynamam dedim. Oyun bu şekilde çıksa elbette oynarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi çimen kötü ya?

Sözlerine dikkat et.

Tamam özür dilerim biraz ağır olmuş ama modellemeler bu halde olsa oynamayacak mısın oyunu sen?

Oyunu bu şekilde piyasaya sürseler oynarım. Ama ellerindeki motorla daha iyisini yapacaklarını bildiğim için oynamam dedim. Oyun bu şekilde çıksa elbette oynarım.

Sonunda bana kızacaksınız ama ben dayanamadım söyleyeceğim artık:
    ''Hocam motosikletli resimde sağa doğru ekranın üstüne dikkatlice bakın.Orada dağın üstünde delik var.O delik Las Venturas'ta fandaşlarım.Ben uçak kullanırken hep o deliğin içinden geçerdim SA'da.Hatta N.O.E. isimli bir görevde radara yakalanmamak için orayı kullandığımı çok iyi hatırlıyorum.Lütfen bana kızmayın ama bunları R* süs diye koymadı bence.Resimlerde ip uçları var.Ben bulduklarımı buraya yazmaya çalışıyorum.Siz de dikkatli bakarsanız fark edersiniz.Paraşütlü resimdeki o köprü,motosikletli resimdeki o delik bence birer ip ucu.Photoscape'den anlasam ben foruma foto koyabilsem gösterirdim size.Yuvarlağa alırdım ip uçlarını.''
    Son olarak ''Lütfen banlamayın!''

• Eğer ağaçlar bile halen yapım aşamasındaysa daha da bekleyeceğiz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 24 Ağustos 2012; 13:16:32 >
  • quote:

Eğer ağaçlar bile halen yapım aşamasındaysa daha da bekleyeceğiz demektir.

Kim dedi ağaçlar yapım aşamasında diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8E3DD731

quote:

Eğer ağaçlar bile halen yapım aşamasındaysa daha da bekleyeceğiz demektir.

Kim dedi ağaçlar yapım aşamasında diye?

Alıntıları Göster
    Bu kadar kötü bırakmaz Rockstar ağaçları. Onun için yapım aşaması dedim. Hatırlarsanız trailerda da kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 24 Ağustos 2012; 14:36:17 >

• Sanırım F-16 ile 8 tane füze atma hakkımız olacak.SA'da sınırsızdı.(Saçma)Ama uçaklı resimde 8 tane füze görüyorum.(gördüklerim füzeyse)
  • Rockstar Games'ten Yeni Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 24 Ağustos 2012; 16:27:13 >

• Konu up?
  • alemin kralı geliyor harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tamam iyi de Rockstar saçmalıyor iyice. Infernus nedir öyle? GTA IV'ten al koy alkoy nereye kadar? Sinirlendim pardon.
  • quote:

Ya tamam iyi de Rockstar saçmalıyor iyice. Infernus nedir öyle? GTA IV'ten al koy alkoy nereye kadar? Sinirlendim pardon.

Hiç görsel vermemelerinden iyidir. Bu arada bir bilgiyi de ekleyeyim:

Bu hafta toplamda 10 Adet GTA V görseli paylaşan Rockstar Games gelecek haftalarda daha iyilerini (belki trailer) yayınlayacaklarını belirtti.
  • Nutkum tutuldu.Bunlar uzaylı.Büyünce bilgisayar mühendisi olmayanın da ne ddimmm

• Evet birkaç hafta bunlarla idare etmeye hazırlanalım.
  • San Andreas'da olduğu gibi mouse ile direksiyon kontrolü olsun başka birşey istemiyorum.
  • O tırın üstüne çıkmaya çalışan sivri trailer'deki siyahi adam mı acaba?
    Bir de bir nehir ancak bu kadar güzel yapılabilir.R* işini biliyor.
    Son olarak o kırmızı köprü SA'da da gerçek hayatta da San Fierro'da.(San Fransisco gerçekte)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

San Andreas'da olduğu gibi mouse ile direksiyon kontrolü olsun başka birşey istemiyorum.

Fare ile direksiyon kullanımı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.