Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
292.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın içindeki ile f16nın içindeki aynı adam karakterimiz o yaşlı adam bence tommy vercetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

San Andreas'da olduğu gibi mouse ile direksiyon kontrolü olsun başka birşey istemiyorum.

Fare ile direksiyon kullanımı?

Evet öyle bir seçenek vardı kontrollerde "steer with mouse" diye. Arabanın direksiyon kontrolünü fare ile sağlıyorduk. Daha iyi oluyordu benim açımdan. Klavye ile yön verirken direksiyon çat diye dönüyordu ve uzun virajları dönerken sürekli tuşa basıp çekiyordum. IV'de de böyle.

• quote:

quote:

quote:

San Andreas'da olduğu gibi mouse ile direksiyon kontrolü olsun başka birşey istemiyorum.

Evet öyle bir seçenek vardı kontrollerde "steer with mouse" diye. Arabanın direksiyon kontrolünü fare ile sağlıyorduk. Daha iyi oluyordu benim açımdan. Klavye ile yön verirken direksiyon çat diye dönüyordu ve uzun virajları dönerken sürekli tuşa basıp çekiyordum. IV'de de böyle.

Son 2 seride öyle yaptılarsa GTA V'te de yaparlar.

Beyler karakterimizin trailer'da polislerden kaçan adam olduğu söyleniyor. Yapılan analizler öyle gösteriyor.

• Nehir mükemmel olmuş belki su altını yapmışlardır, oyuna ilk girince kontrol edeceğim şey bu inşallah GTA IV 'teki gibi hüsrana uğramam. Ne güzel oluyordu paketleri aramak belki bir şeyler gizlemişlerdir diye saatlerce deniz altında gezmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

aracın içindeki ile f16nın içindeki aynı adam karakterimiz o yaşlı adam bence tommy vercetti

Tommy Vercetti olmadığı kanıtlandı.(R* tarafından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

quote:

Beyler karakterimizin trailer'da polislerden kaçan adam olduğu söyleniyor. Yapılan analizler öyle gösteriyor.

Patrick Brown'un resminde tüm Gta karakterlerinin arasında Albert da Silva vardı.O zaman 2 karakterle oynayacağız galiba.

• Çok güzel resimler. GTA serisi sürekli devam eder umarım. GTA 5-10-15-50. Gerçi 50 yi biz görmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 24 Ağustos 2012; 20:31:32 >
  • Infernus'un içindeki ana karakter olabilir. Bknz:

GTA IV son trailer.

GTA V

İbretlik tespit.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

quote:

quote:

Zenci adam mı yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya birisi Tommy der, birisi zenci der, birisi yaşlı der, birisi kel der. Rockstar bi açıklasa da rahatlasak.
  • Benmi oyun yaşını geçtim yoksa bu oyun motorundamı birşey var? Sanki Gta IV den farkı yok lamborghini olan resimlerde
    Ama hakkını yemek olmaz paraşütlü resim ve nehir mükemmel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Hala grafiğe kafayı takanlar var. Oynanabilirlik daha önemlidir arkadaşlar, gta sanandreasda grafik varmıydı? ama oynanabilirlik hadsafadaydı. Adamlar resmen bir şehir modellemişler, siz yerdeki çimenin texturesine kapılıyorsunuz. Çimenlerlemi oynıcaksınız oyunda yada ana karakterimiz çimenmi Allah aşkına ?

Nokta.

• Bence ana karakter hispanik adam (arabadaki) olcak çünkü rockstar göçmen konseptini bozmaz vice city de göçmen kübalı san andreas da zenci gta 4 de sırp tekrar l.a de ya meksikalı ya hispanik diye tabir ettiğimiz güney amerika ülkelerinden birinin vatandaşı olucak resimdede apaçık ortada zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Infernus'un içindeki ana karakter olabilir. Bknz:

GTA IV son trailer.

GTA V

İbretlik tespit.

Aman allahım! İbretlik!

• MP 3 ile Gta 4 eşdeğer sayılabilir mi?(Hayır)Gta 5 de MP 3 gibi ya da daha geliştirilmiş grafiklere sahip olacak.Peki bu insanlar neden yayınlanan resimlerde Gta 4'ten bir fark göremedim diyor,anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dundboy

MP 3 ile Gta 4 eşdeğer sayılabilir mi?(Hayır)Gta 5 de MP 3 gibi ya da daha geliştirilmiş grafiklere sahip olacak.Peki bu insanlar neden yayınlanan resimlerde Gta 4'ten bir fark göremedim diyor,anlamıyorum.

Aynısını yazacaktım.
  • Grafik ne çok iyi ne çok kötü. Günümüze göre idare eder düzeyde duruyor. Oyun çıkınca değişebilir tabii. GTA IV'ün ilk trailerdaki grafiğiyle final sürümündeki grafiği farklıydı örneğin. Bence takacak bir şey yok. Bazı tuhaflıklar var gibi grafikte (ağaçlar ve lambaların ışıkları) ama unutmamalıyız ki oyun yapım aşamasında.
  • HD 6870 1920x1080 high GTA 4 te 30fps nin altına düştüğü oluyor. Bu da demek oluyor ki; GTA 5 i High ayarda oynamak için HD 6870 crossfire yapmam lazım.
  • quote:

Grafik ne çok iyi ne çok kötü. Günümüze göre idare eder düzeyde duruyor. Oyun çıkınca değişebilir tabii. GTA IV'ün ilk trailerdaki grafiğiyle final sürümündeki grafiği farklıydı örneğin. Bence takacak bir şey yok. Bazı tuhaflıklar var gibi grafikte (ağaçlar ve lambaların ışıkları) ama unutmamalıyız ki oyun yapım aşamasında.

Nehir,kayalar,otomobiller güzel olmuş bence.Bundan iyi grafik ben görmedim.Bence Gta 5 , Gta 4'ün ilk çıktığı zamanlardaki gibi bir devrim niteliği taşıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: dundboy

MP 3 ile Gta 4 eşdeğer sayılabilir mi?(Hayır)Gta 5 de MP 3 gibi ya da daha geliştirilmiş grafiklere sahip olacak.Peki bu insanlar neden yayınlanan resimlerde Gta 4'ten bir fark göremedim diyor,anlamıyorum.

Arabalara bir bakar mısınız? Resmen GTA IV'ten kopya.

Araba markasının aynı olması beni pek ilgilendirmiyor.Ama grafiklere bakınca görüyorum ki arabalar daha güzel işlenmiş.Yani bence Gta 4 ile kıyaslanamaz bile.Hiçbir Gta oyunu ile kıyaslanamaz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.