Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun çok akıcı bende laptopta oynuyorum amd r7 m265 ve i5 yeni nesil işlemci 8 gb ram var. Ama ekranda uzak mesafede binaların etrafında falan şerit gibi çizgiler çıkıyor sebebi ne olabilir ?
    [ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV][ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]

• quote:

Orijinalden alıntı: killsomething

Arkadaşlar oyun çok akıcı bende laptopta oynuyorum amd r7 m265 ve i5 yeni nesil işlemci 8 gb ram var. Ama ekranda uzak mesafede binaların etrafında falan şerit gibi çizgiler çıkıyor sebebi ne olabilir ?
    [ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV][ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]

Bütün ayarları değiştirdim ancak çözüm bulamadım var mı bilen ?

• Arkadaşlar henüz yeniyim 3-4 saatlik tecrübem var. Single oynuyorum ve garaj almam için 30.000 dolara ihtiyacım var. Nasıl para kazanabilirim.
    Borsa falan diyolar ama bende 200 dolar var
  • Beyler karin kurumayı nasıl alıyoruz
  • killsomething kullanıcısına yanıt
    oyunun dosyalarında bir sorun olursa bu oluşabilir sodyaları tekrar kontrol ediniz.
    driveriniz 15.4 betaya güncelmi ona bakınız.
    mobil grafik işlemcisi ısılarını kontrol ediniz. bellekleri fazşa ısınırsa grafik işlemcinin sıkıntı yapabilir karelenmeler noktalanmalar gibi. ama burada benim tespitime göre ya driverde sıkıntı var yada oyun dosyaları sıkıntılı.
  • nysarac kullanıcısına yanıt
    driver 14 benim beta değil. 15.4 betayı indiriyorum umarım düzelir .
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    Lester görevlerini devam ettir. Bir görev sonunda para gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Social Club için şifre alamıyorum kaç tane şifre denediysem kabul etmedi yardımcı olur musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

oyunun dosyalarında bir sorun olursa bu oluşabilir sodyaları tekrar kontrol ediniz.
    driveriniz 15.4 betaya güncelmi ona bakınız.
    mobil grafik işlemcisi ısılarını kontrol ediniz. bellekleri fazşa ısınırsa grafik işlemcinin sıkıntı yapabilir karelenmeler noktalanmalar gibi. ama burada benim tespitime göre ya driverde sıkıntı var yada oyun dosyaları sıkıntılı.

Driverı betaya güncelledim yine aynı çözemiyorum .. var mı yardımcı olabilecek ?
  • killsomething kullanıcısına yanıt
    oyunu yeniden yüklemeni öneririm dosyalarında mutlaka sıkıntı vardır bence. sadece bu oyunda bu tip hata alıyorsan eğer. Diğer oyunlardada çarpık grafikler varsa donanımda sıkıntı var demektir. ama ben oyun dosyalarındaki eksik indirlmeden kaynaklı veya hatalı dosyalardan olacağı kanaatindeyim.
  • Green Man Gaming'den alan var mı oyunu ?
  • Q tuşu sorunu bende de vardı.Araştırdım.Gta 5 launceri açıp aşağı çekiyoruz.Daha sonra Launceri yönetici olarak çalıştırıyoruz.Ben de işe yaradı.
  • Güvenle alabilirsiniz. Ben ve birçok kişi oradan aldık.
  • Oyunun Türkçe yaması yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıdan yamaya ulaşabilirsiniz :

http://www.gtaturk.com/gtavturk/
  • Arkadaşlar oyunu steam dan aldım kurudum oynuyorum da güncellemeleri nasıl kurucaz nasıl kontrol ediceğim sürüm 350 hala . Bildiğim kadarıyla 350.2 güncellendi GTA V.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennzi -- 21 Mayıs 2015; 23:30:50 >
  • Çok teşekkürler, elinize sağlık.
  • epsilon tarikati gorevleri ne kadar ugrastirici yahu 2 gunde zor bitirirsiniz epsilonu. frank e de tarikat baglanti kurdu bagis fln yaptim ama epsilon gibi gorev verirler mi bilmem.
  • Beyler oyunu 2 saattir oynuyorum ve dikkatimi bir şey çekti. Ben ilerledikçe gölgeler açılıyor/netleşiyor gölge ayarlarıyla ne kadar oynadıysam da çözemedim sorunu.
    Mesela resimde ki gibi.
    [ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]
  • xbox ta var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hansbey

xbox ta var mi

ben xboxta oynuyorum oyunu %100 bitirmek uzereyim bu sefer stunt jumps ve golf kaldi sadece ulan ne kadar vakit harcadim bea
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.