Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: hansbey

xbox ta var mi

ben xboxta oynuyorum oyunu %100 bitirmek uzereyim bu sefer stunt jumps ve golf kaldi sadece ulan ne kadar vakit harcadim bea

turkce mi oynuyorsun ingilizcemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: hansbey

xbox ta var mi

ben xboxta oynuyorum oyunu %100 bitirmek uzereyim bu sefer stunt jumps ve golf kaldi sadece ulan ne kadar vakit harcadim bea

ingilizce turkcesi yok ztnde oyun gercekten en az orta seviye ingilizce istiyo bazen kritik taktikler veriyo gorev hakkinda arkadasim ben tercume etmeden bitiremiyodu bazi gorevleri.
  • beyler ekleyin şuan onlineım bu yabancılarla pek oynanmıyor

azt006
  • Arkadaşlar son güncellemeden önce oyuna giriyordum ancak güncelleme ile birlikte oyuna giremiyorum oyun normal açılıyor tam ana menü açılacakken oyundan atıyor...
  • beyler hem araba surup hemde nısan alıp ates etmwyı nasıl yapıyorsunuz cok zor xbox 360 ta oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna tıklıyorum kutu resmi ekrana geliyor.Ondan sonra bir şey gelmiyor. Normalde social clup gelmesi gerekiyordu. Bu türkçe yama ile uğraşırken bir şey olmuş olabilir neden olmuş olabilir ? Sil baştan yüklemek istemiyorum :/ Oyunla ilgili herhangi bir tr yama yok pcde sildim hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 9 Temmuz 2015; 15:26:19 >
  • Bu hatayı nasıl düzeltirim lütfen yardım oyun ingilizce oldu tekrardan yamayı nasıl güncelleştiricem
    Lütfen yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsylkn

Bu hatayı nasıl düzeltirim lütfen yardım oyun ingilizce oldu tekrardan yamayı nasıl güncelleştiricem

İbretlik insanlarsınız yemin ediyorum, yani zorlasan bu kadar olur. Kardeş adamlar TÜRKÇE bildirim yazmış oraya. Ne yazıyorsa onu yapacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vikor

quote:

Bu hatayı nasıl düzeltirim lütfen yardım oyun ingilizce oldu tekrardan yamayı nasıl güncelleştiricem

İbretlik insanlarsınız yemin ediyorum, yani zorlasan bu kadar olur. Kardeş adamlar TÜRKÇE bildirim yazmış oraya. Ne yazıyorsa onu yapacaksın.

oyun korsan ondan dolayı nasıl o versıyona gta5 surumunu yukseltıcm yoksa bende okumayı bılıyorum kardesım
    edıt: oyuna son guncelleme yapıldı
    oyunun şuan ki versiyonunu nasıl ogrenicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylkn -- 11 Temmuz 2015; 16:21:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vikor

quote:

neyse duzeltttım manuel kurulumla bu seferde calişmayı durdu hatası veriyor onuda düzeltiriz kolay kısacası hallettim

• quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Beyler oyunu 2 saattir oynuyorum ve dikkatimi bir şey çekti. Ben ilerledikçe gölgeler açılıyor/netleşiyor gölge ayarlarıyla ne kadar oynadıysam da çözemedim sorunu.
    Mesela resimde ki gibi.

Bu problemle ilgili ayrı bir konu açtım fakat kimse sorunun çözümünü bilmiyor. Nedeni de bilinmiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_105344352/f_//tm.htm#106735183

• türkçe yamadan sonra ilk yükleme ekranında calışmayı durdurdu hatası alıyorum önerisi olan var mı
    Edit oyun turkçe yama ALTERNATİF KURULUM 2 de yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylkn -- 11 Temmuz 2015; 17:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azengin

quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

Türkçe dil desteği olmaması gerçekten kötü ama yakında türkçe yama çıkacaktır en geç oyun çıktıktan 6 ay sonra oyun çeviri yayınlar

Oyun çeviri bu oyun için yama yapmayacağını açıkladı. Bu oyunu cevirmekle cogu grup ugrasmaz deneyenler de yarida birakir. Gta 4 bile cikisi uzerinden 5 sene gecmesine ragmen tam cevrilemedi son 2-3 senedir zaten kimsenin ugrastigi bile yok. Boyle bir oyunu cevirmek ciddi sabir ve ozveri gerektirir. Boyle bir oyunun cevirisini bitirmek icin cok zamaniniz olmali baska hic bir isiniz olmamali kendinizi tamamen bu ise vermelisiniz. En ciddi sekilde bu oyunu sonuna kadar cevirebilecek grup oyunceviriydi daha oyunu bile gormeden direk vazgectiler. Kisaca cok zor.

Vay be 2 sene önce böyle bir yorum yapmışım şimdi iki farklı grup tarafından yama çıkartıldı.

• arkadaslar konuyu okumadım zira 125 sayfa.turkce yama duzgun calısıyormuı?oyunum orijinal.
  • Beyler local co op yok mu yani aynı pcden iki kişi oynama modda olsa olurdu ya
  • hd6850 ekran kartımla medium ayarlarda düşük çözünürlükte kasarak oynuyordum. sapphire radeon r9 380 4gb aldım. şimdi ağlıyorum biliyor musun? ohannesburg yavv!! o ne grafik, o ne atmosfer!!
  • yeni power aldım 650 watt. ses var mı diye bi giriyim dedim bitirdiğim gta ya 1,15 gb güncelleme yüklüyo. bu güncellemeler oyuna ne katıyo onuda bilmiyorum sanırım online mod için güncelleme yapıyo.adil kullanım kotasınıda aştığım için 1,5 saattir bekliyorum. yazıklar olsun. sistem iyi olsa internet kötü internet iyi olsa sistem kötü valla çok sinirlendim lan
  • arkadaşlar orjinal gta 5 yükledim. sürüm 505.2 online 1.30 windows 10 Home TH2 kullanıyorum. Bu araba hızlı gittiğinde grafiklerin bozulması sorununu bir türlü çözemedim. Bir çözüm yolu bilen var mı ? Uzun zamandır olan bir sorun gördüğüm kadarıyla. Görev yöneticisinden ayarını yüksek yapma falan denedim ama işe yaramadı. Bilgisi olan var mı ???
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.