Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Open-world bir oyuna o kadar özellik ekleme bile, koskoca ekiple 2-3 yıl sürüyor. Haberiniz yok sanırım. Adamlar aşırı ayrıntılı oyun yaratıyor. Hangi oyunda bu kadar ayrıntı gördünüz? Oyun demek grafiğe abanıp senede bır oyun yapmak demek değil. Ne zaman kotu bır gta oyunu gordunuz sorarım? Adamlar hakkıyla yapip satıyor ve GTA tartısmasız dünyanın en iyi serısı. Her oyunu olay oluyor. Sonra da oyun bir an önce çıksın dersiniz. EFLC deseniz anlarım, bari genel konuşmayın. Hem sanki her oyun yenileniyor her sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece ben mi farkettim yoksa benden başka kişiler de farketti mi bilmiyorum ama resimde işaretli olan bölgeye bakarsanız susturucu göreceksiniz. Sanırım yeni oyunla beraber silah özelleştirmeleri de olacak. (Ek şarjör, susturucu, dürbün, lazer gibi)

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]
  • GTA 5 Çıksa da GTA 6 yı beklesek GTA 5 Boyle olacak sa artık 6 kesın 3 boyutlu fılan olur kınect versıyonu fılan da cıkar, artık iyice oyunun ıcıne dahıl ederler bızı.
  • Daha önce de ilk haberin altına yazmıştım. Oyun yine müthiş olacaktır. Oldukça uzun bir oynanış süresi, bir sürü yeni özellik vs vs... Yani tam anlamıyla yeni bir GTA olacaktır.

Ancak oyun grafiksel bir devrim sunmaktan uzak. GTA 4'ün üzerine çok büyük yenilik getirilmemiş. Zaten aynı oyun motorunun geliştirilmiş halini kullanması da bir sonraki nesil değil de mevcut neslin geliştirilmişi gibi gösteriyor bu oyunu bize. O nedenle bu oyuna GTA 5 demek yerine GTA San Andreas Story gibi bir isim verilmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Tabi GTA 4 ile senaryo olarak herhangi bir bağlantısı da olmalı o zaman. Yeni nesil olarak isimlendirildiğine göre böyle bir beklentiye de giremeyiz.

Grafiklerin çok gelişmemiş olmasının esas sebebini ise yeni nesil konsolların beklenmemesi olarak görüyorum ben. Daha önce her yeni nesil GTA, yeni nesil konsollara gelirdi ve standart oluştururdu. Ama şimdi görüyoruz ki yeni nesil GTA, eski nesil, hem de çok eski olan konsollara çıkacak. Bu sefer GTA gerçek anlamda PC'de oynanacaktır sanıyorum. Çünkü çizim mesafesi, detaylar, efektler, top yekün grafikler ancak PC'de tam anlamıyla kendini gösterebilir gibi geliyor bana. Zaten oyunun TPS olması da PC'yi ön plâna çıkarıyor. Tabi Rockstar'ın PC'ye karşı izleyeceği yolu da bilmek gerekir. Konu Rockstar olunca pek mutlu olamıyorum ben şahsen.

GTA 5'in erken duyurulması ve eski GTA'larda en fazla tutulan oyun olan San Andreas'ta geçiyor olması, beni biraz kuşkulandırıyor. Sanki GTA markası tamamen para kazanma amacıyla kullanılacakmış gibi duruyor. Yine de çok iyi bir oyun göreceğimize hiç şüphem yok. Ama yine de benim beklentim oyunun en erken 2013'te sunulması. 2012 bu oyun için erken olacaktır. Hatta ben yeni nesil konsolların çıkış oyunu olmasını beklerdim. Sırf GTA için konsol satışları tavan yapardı. Belki de başka bir plân vardır.

Herneyse... Sonuçta öyle ya da böyle yeni GTA çıkacak ve bizler de ağzımız açık oynayacağız. Umarım Tommy Vercetti gibi sağlam bir karakter, San Andreas'deki gibi ayrıntılar, GTA 4'teki gibi bir oyunanabilirlik ve hikaye derinliği ile gelir. Beklediğimizin ötesinde bir oyun olacağına ben kesin gözüyle baktığım için hiç şüphe etmiyorum. Şimdiye kadar her GTA oyunu böyle oldu. Bundan sonra da değişeceğini sanmam.

• Yapımcı, şimdiye kadarki en büyük, ayrıntılı oyunumuz olacak diyor. Yalan söyleyecek halleri yok bence.
  • Grafikler geliştikçe, oyunların oynanabilirliği ve tutumu azalıyor. Örnek GTA 4, grafik üzerine çalşmışlar resmen oyunda oynanabilirlik yok.. Artık tüm oyunlar bu yüzden kaybediyor... Gta2nin, gta4den daha fazla sattığını biliyomuydunuz.. yada gta3ün.

Yeni nesil oyunları tamamen hayal kırıklığı..Ama gta5 grafik üstünde orta şeker durmuş gibi, bu sefer oynanabilirlik ve envanterlere özenmiş, busefer olacak. Heleki, rage game enginein ,max payne 3deki muhteşem performans ve optimisazyonunu gördükten sonra içim rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Grafikler geliştikçe, oyunların oynanabilirliği ve tutumu azalıyor. Örnek GTA 4, grafik üzerine çalşmışlar resmen oyunda oynanabilirlik yok.. Artık tüm oyunlar bu yüzden kaybediyor... Gta2nin, gta4den daha fazla sattığını biliyomuydunuz.. yada gta3ün.

Yeni nesil oyunları tamamen hayal kırıklığı..Ama gta5 grafik üstünde orta şeker durmuş gibi, bu sefer oynanabilirlik ve envanterlere özenmiş, busefer olacak. Heleki, rage game enginein ,max payne 3deki muhteşem performans ve optimisazyonunu gördükten sonra içim rahat

Ne alakası var. Grafikler falan hiçbir alakası yok, o senin görüşün. Bana göre GTA IV, serinin en en en iyi oyunudur. Oynanabilirlik olmasaydı incelemelerden 98 gibi bir ortalama alması imkansız olurdu zaten. (GTA3, VC, SA'yı da bitirdim merak etmeyin.)

• Arkadaşlar bu sıralar sanırım ağustos ayı içerisinde bir fuar gibi bir şeyden bahsediliyor. Orada GTA 5 tanıtımı da yapılacağı söyleniyor. Bu adı geçen faaliyetin tam adı ve tarihi nedir? Bilen var mı?
  • gamescom a katılmıycak yalanlandı. heralde ancak eylüle kadar anaca trailer gelir
  • resmen suyunu çıkardı r*
  • Resim verdi ya işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter artık lan şu oyunun resmi çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri verilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

yeter artık lan şu oyunun resmi çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri verilsin

+1
  • Her şey için daha erken. 2013 yılında oyun hakkındaki çoğu şey belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Her şey için daha erken. 2013 yılında oyun hakkındaki çoğu şey belli olur.

+1
  • Çıkış tarihini anladım da Allah aşkına sistem gereksinimi deyip durmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

GTA V İlk Video:

Dağlar ve arazi için bu oyun oynanır, GTA IV için süspansiyon ve arazi kullanımı oldukça başarılı olmuştu,
    Hatta sahildeki kayalıklarda neredeyse offroad yapılacak kadar iyiydi.
    Birazda haritası geniş, araç çeşidi bol olursa çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 25 Temmuz 2012; 4:46:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

GTA V İlk Video:

Dağlar ve arazi için bu oyun oynanır, GTA IV için süspansiyon ve arazi kullanımı oldukça başarılı olmuştu,

Araç çeşidinin bir kısmı sızmıştı zaten ama bunlar bir kısmı sonuç olarak uçak 1 adet gözüküyor ancak trailer da 4 adet uçak görüyoruz gibi yani gerçek liste çok daha uzun.

Toplam Sayılar
    48 Araba
    5 Motosiklet
    10 Helikopter
    1 Uçak
    25 Bot
    9 Tren

Arabalar
    apc
    bobsleigh
    benson
    biff
    bobcat
    boxville
    buccaneer
    burrito
    brzbus
    casco
    cadge
    car_brzhatchplc
    car_brzsedanplc
    car_brzhatchjnk
    car_brzsedanjnk
    carga
    cavalcade
    cognoscenti
    cs2000
    chavos
    dukes
    dune
    feroci
    forklift
    futo
    furzen
    fxt
    gant
    hauler
    minivan
    infernus
    patriot
    phantom
    prairie
    police
    rancher
    rhino
    schafter
    seinove
    skimobile
    taxi
    vanpony
    willard
    winky
    trash
    railmu
    flatty
    snowplough

Motosikletler
    enduro
    jz125
    z75
    faggio2
    spike

Helikopterler
    autogiro
    bchopper
    annihilator
    bentham
    maverick
    hind
    napalm
    scamp
    heli_vcpf
    heli_tfe

Uçaklar
    cuban800

Botlar
    squalo
    bassboy
    chika
    fisher
    fishboat_a
    fishboat_b
    fishboat_c
    fishboat_d,
    marquis
    reefer
    tropic
    gunboat
    sabs_boat
    small_gb2
    dinghy
    p_mi_botfsh
    whaler
    woody
    woody2
    sporto
    tinny
    tug
    contbo
    smug
    edsboat

Trenler
    cablecar
    chairlift
    subway_lo
    subway_hi
    train_carg
    trainf_carg
    trainr_carg
    train_int
    lighty

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

GTA V İlk Video:

Araç çeşidinin bir kısmı sızmıştı zaten ama bunlar bir kısmı sonuç olarak uçak 1 adet gözüküyor ancak trailer da 4 adet uçak görüyoruz gibi yani gerçek liste çok daha uzun.

Toplam Sayılar
    48 Araba - 5 Motosiklet - 10 Helikopter - 1 Uçak - 25 Bot - 9 Tren

Arabalar
    apc - bobsleigh - benson - biff - bobcat - boxville - buccaneer - burrito - brzbus - casco - cadge - car_brzhatchplc - car_brzsedanplc - car_brzhatchjnk - car_brzsedanjnk - carga - cavalcade - cognoscenti - cs2000 - chavos - dukes - dune - feroci - forklift - futo - furzen - fxt - gant - hauler - minivan - infernus - patriot - phantom - prairie - police - rancher - rhino - schafter - seinove - skimobile - taxi - vanpony - willard - winky - trash - railmu - flatty - snowplough - Motosikletler - enduro - jz125 - z75 - faggio2 - spike

Helikopterler
    autogiro - bchopper - annihilator - bentham - maverick - hind - napalm - scamp - heli_vcpf - heli_tfe

Uçaklar
    cuban800

Botlar
    squalo - bassboy - chika - fisher - fishboat_a - fishboat_b - fishboat_c - fishboat_d, - marquis - reefer - tropic - gunboat - sabs_boat - small_gb2 - dinghy - p_mi_botfsh - whaler - woody - woody2 - sporto - tinny - tug - contbo - smug - edsboat

Trenler
    cablecar - chairlift - subway_lo - subway_hi - train_carg - trainf_carg - trainr_carg - train_int - lighty

Resimli yok mudur ?
    Bir de kamyonları biraz geliştirseler ve tırlara da GTA SA versiyonunda olduğu gibi romörk takılabilse.

• Eğlendirsin de ne olursa olsun yav.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.