Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KOnu çok güzel Gta V inş türkçe çıkar en azından altyazılı tr ye de destekversinler yaw :)
  • http://postimage.org/image/q8ufhbik1/

Ben boyle fan art map gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 29 Temmuz 2012; 9:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

http://postimage.org/image/q8ufhbik1/

Ben boyle fan art map gormedim.

Fan yapımımı bu harita. Ama gerçekten olabilir böyle büyük bi harita nedenide pek yerleşim yeri yok çöller falan olursa böyle bir harita ortaya çıkabilir. Bu haritanın heryerinde yerleşim yeri olsaydı işte ozaman olmazdı.
  • Ben sevmedim arkadaş ne öyle. RDR gibi harita mı olur. GTA haritası biraz canlı olacak. San Fierro iyiydi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

gamescom a katılmıycak yalanlandı. heralde ancak eylüle kadar anaca trailer gelir

her yer katılacak dıyor kım yalanladı lınk var mı.
  • Oh daha çok var çıkmasına sabırsızlıkla bekliyorum şu anki pc'm imkanı yok kaldırmaz ancak o zamana dek bakalım toplarız belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

gamescom a katılmıycak yalanlandı. heralde ancak eylüle kadar anaca trailer gelir

her yer katılacak dıyor kım yalanladı lınk var mı.

Bsc'den balabilirsn
  • Çok geçmeden gelir yeni görseller Rockstar bizi kandırmadıysa. Yakın zamanda demişlerdi yeni görseller için.
  • Gta 4 gibi kasma sorunu olmaz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *yns*

Gta 4 gibi kasma sorunu olmaz inş.

Max Payne 3 çıktı ve kasma şikayeti olan 1 kişi bile görmedim, haberin yok sanırım
  • max payne 3 ile aynı motoru kullanacakmış doğru mu? eğer öyleyse mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: falatas

max payne 3 ile aynı motoru kullanacakmış doğru mu? eğer öyleyse mükemmel olur

Zaten GTA IV, RDR, Max Payne 3, GTA V hepsi aynı motor ile yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Ama GTA 4, Rage Engine'nin ilk oyunuydu, o yüzden portladı. adam gibi optimize edememişlerdi
  • Biliyoruz canım o kadar da cahil değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

quote:

Ama GTA 4, Rage Engine'nin ilk oyunuydu, o yüzden portladı. adam gibi optimize edememişlerdi
    RAGE motorunu kullanan ilk oyun Table Tennis. Ayrıca Midnight Club: Los Angeles'ta da bu motor kullanıldı.

• GTA V, GTA IV'den daha az kasacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

GTA V, GTA IV'den daha az kasacak

Rockstar resmi çalışanıda geldi. TAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

GTA V, GTA IV'den daha az kasacak

Rockstar resmi çalışanıda geldi. TAMAM

Yani sıkmayın canınızı diyorum,RDR'nin ikincisi de yolda iletelim burdan sevenlerine.
  • Rockstar çalışanı olmaya gerek yok bunu tahmin etmek ya da bilmek için. Optimizasyon sorunu Max Payne 3 ile birlikte ortadan kalktı çünkü.
  • quote:

Rockstar çalışanı olmaya gerek yok bunu tahmin etmek ya da bilmek için. Optimizasyon sorunu Max Payne 3 ile birlikte ortadan kalktı çünkü.

Biliyorum takıldık işte Hatta birisi şöyle yazmış zamanında gta 3 sistemlerde kasardı fakat gta vice city üstün olduğu halde kasmamış. Yani optimize edilmiş hatalar düzeltilmiş.

max payni denemedim daha bakıcam benim sistemde nasıl calısıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.