Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

arkadaşlar usa da çıktıktan sonra aynı gün fransadaki ve almanyadaki apple storedan temin edebilirmiyiz?

Biaz zor.İlk parti genelde amerikada satılır.Birkaç haftaya Avrupa ve japonyada piyasaya sürüür.Birkaç ay sonrada bizim gibi 3.dünya ülkelerinde ....
    diye biliyorum.Ama avrupada eşzamanlı olabilir mi,Allah bilir.
  • 1 aydan az kaldı hala sızmadı mı net bişey
  • Beyler amerikadaym 19 eylulde geri doncen bu lansman yapildigi anda mi 4s in fiyatlari dusuyor yapildigi gun app storelardan ucuza alabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

1 aydan az kaldı hala sızmadı mı net bişey

Heryerde dolaşan resimler var hocam 10-15 güne farklı birşey görünmezse kendinizi ona hazırlayın.
    Ayrıca galaxy note'un tanıtımı olan güne yakın dikkat etmek lazım gündem değiştirmek için bir cafe vakası daha çıkabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep mi yalan haber olur yahu. Nedir bu amaç? Yazın çıkıyormuş hadi ordan.
  • Sizce 4 ile hem fiyat hem görünüş açısından çok farkı olucakmı ? 4 alan bekleyip 5 alsaydım dermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Sizce 4 ile hem fiyat hem görünüş açısından çok farkı olucakmı ? 4 alan bekleyip 5 alsaydım dermi ?

Fiyat olarak fark olur. 4 şuan 500 $ civarı ama daha ucuzlamışda olabillir. 5 çıktığı zaman daha fazla ucuzlayacakdır. 4 ile 5 arasında kesinlikle kasa farkı, donanım farkı olacakdır ama iOS 6, iPhone 4'e de geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

Sizce 4 ile hem fiyat hem görünüş açısından çok farkı olucakmı ? 4 alan bekleyip 5 alsaydım dermi ?

4s bari olsun dostum

4 ile 4s arasında bile ciddi donanım farkı var ki 5 ile kıyaslıyorsun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler amerikadaym 19 eylulde geri doncen bu lansman yapildigi anda mi 4s in fiyatlari dusuyor yapildigi gun app storelardan ucuza alabilir miyiz ?

Bre adam amerikaya gitmissin halen 4s gelince dusmus olurmu diyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Beyler amerikadaym 19 eylulde geri doncen bu lansman yapildigi anda mi 4s in fiyatlari dusuyor yapildigi gun app storelardan ucuza alabilir miyiz ?

asmak lazım kesmek lazım

40 haramiler
  • tel aynı anda 6 7 ülkede birden çıkıyor önce amerika felan şeklinde olmuyor.
  • EKİM KASIMA YAZ DERSEN KABUL AMA ANSINIFINA GERİ DÖN SEN YİNEDE
  • yaz bitti.

• 12 Eylül hele bir gelsin de..
  • quote:

quote:

Arkadasim donmeden amerikada duser mi diye soruyorum. Turkiyede duser mi diye bir ibare var mi orda?

• quote:

quote:

quote:

Arkadasim donmeden amerikada duser mi diye soruyorum. Turkiyede duser mi diye bir ibare var mi orda?

Evet haklisin tekrar okudum da bn yanlis anlamisim aama genede amerikaa gitmissin al bi tane her turlu ucuzdur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet haklisin tekrar okudum da bn yanlis anlamisim aama genede amerikaa gitmissin al bi tane her turlu ucuzdur

• Arkadaslar olayi iyice aciklayayim benim burda iphone calindi mecbur bir tane daha aldim 680 dolar bayildim burda 30 gun icinde ben memnun olmadim diyerek parani geri alabiliyorsun bu tarih benim icin 30 agustos son...

Simdi eger 12 eylulde lansman yapilcaksa ben parayi alirim lansman sonrasinda da fiyatlar duserse 500 dolara falan ondan alrin bosa fazla para vermis olmam acaba bu mumkun mu ? Donusum 19 eylul bu nedenle merak ediyorum acaba yetisebilir miyim diye?

Tesekkurler

• quote:

Arkadaslar olayi iyice aciklayayim benim burda iphone calindi mecbur bir tane daha aldim 680 dolar bayildim burda 30 gun icinde ben memnun olmadim diyerek parani geri alabiliyorsun bu tarih benim icin 30 agustos son...

Simdi eger 12 eylulde lansman yapilcaksa ben parayi alirim lansman sonrasinda da fiyatlar duserse 500 dolara falan ondan alrin bosa fazla para vermis olmam acaba bu mumkun mu ? Donusum 19 eylul bu nedenle merak ediyorum acaba yetisebilir miyim diye?

Tesekkurler

en iyi ihtimal 21 eylül de piyasa satışa sunulur diye tahmin ediyorum

19 unda sanki kıl payı kaçıracaksın gibime geliyor

hoş, 21 inde orada olsan bile gece kapıda yatman gerekebilit apple store'un önünde çünkü herkes almak isteyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 19 Ağustos 2012; 23:12:45 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.