Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Arkadaslar olayi iyice aciklayayim benim burda iphone calindi mecbur bir tane daha aldim 680 dolar bayildim burda 30 gun icinde ben memnun olmadim diyerek parani geri alabiliyorsun bu tarih benim icin 30 agustos son...

Simdi eger 12 eylulde lansman yapilcaksa ben parayi alirim lansman sonrasinda da fiyatlar duserse 500 dolara falan ondan alrin bosa fazla para vermis olmam acaba bu mumkun mu ? Donusum 19 eylul bu nedenle merak ediyorum acaba yetisebilir miyim diye?

Tesekkurler

en iyi ihtimal 21 eylül de piyasa satışa sunulur diye tahmin ediyorum

19 unda sanki kıl payı kaçıracaksın gibime geliyor

hoş, 21 inde orada olsan bile gece kapıda yatman gerekebilit apple store'un önünde çünkü herkes almak isteyecek

Yok hocam iphone 5 icin demiyorum ben 4s icin soruyorum onlar da ucuzluyor ya 5 ciktigi zaman. Lansmandan sonra apple storelardan 4s ayni fiyattan mi satilir hala yoksa duser mi ne zaman duser :

Anlasamadik bugun bi turlu forumla :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaslar olayi iyice aciklayayim benim burda iphone calindi mecbur bir tane daha aldim 680 dolar bayildim burda 30 gun icinde ben memnun olmadim diyerek parani geri alabiliyorsun bu tarih benim icin 30 agustos son...

Simdi eger 12 eylulde lansman yapilcaksa ben parayi alirim lansman sonrasinda da fiyatlar duserse 500 dolara falan ondan alrin bosa fazla para vermis olmam acaba bu mumkun mu ? Donusum 19 eylul bu nedenle merak ediyorum acaba yetisebilir miyim diye?

Tesekkurler

Hocam bende sana bir hesap yapayim 3gs modeli eski modellerden olmasina ragmen ve uzerine bariz ustun olan 4 s modeli ile arasinda 1000 tl fark olduguna gore 4s in dedigin fiyata yani 500 dolar esittir tahmini 900 tl civarlarina ustelik garantili fiyatinin dusmesi mumkun degildir bu sebeple almis oldugun 630 dolar gayet makuldur... Bu benim gorusum kaldiki 4 un bile o kadar dusecegini tahmin etmiyorum birde 5 in cok ustun bir tel olarak gelecegini dusunmuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Tesekkurler

Hocam bende sana bir hesap yapayim 3gs modeli eski modellerden olmasina ragmen ve uzerine bariz ustun olan 4 s modeli ile arasinda 1000 tl fark olduguna gore 4s in dedigin fiyata yani 500 dolar esittir tahmini 900 tl civarlarina ustelik garantili fiyatinin dusmesi mumkun degildir bu sebeple almis oldugun 630 dolar gayet makuldur... Bu benim gorusum kaldiki 4 un bile o kadar dusecegini tahmin etmiyorum birde 5 in cok ustun bir tel olarak gelecegini dusunmuyorum

Hocam ben 680 dolara 4s aldim eger 12 eylulde 4sin fiyati duserse(ki bunu soruyorum )
    Parami geri alip (yani 680 dolari) yine 4s i 500 dolara alicam (cunku bildigim kadariyla her yeni nesil cikinca bi onceki ucuzluyor ). Yani 680-500= 180 dolar karda olucam. Siz ne anlatmaya calistiniz anlamadim.
    (19 eylule kadar amerikadayim)

Sorum acik ve net sekilde

: Amerikadaki Applestorelarda iPhone 4S in fiyati hangi tarihte 500 dolar olur (suan 649) (lansman tarihinde mi yoksa yeni nesil satisa baslandiginda mi ?

Gecen senenin falan bir ajandasi yok mu lansmantan sonra fiytlar ne oldu kac gun sonra appstorelarda dagitima baslandi.

• Sipariş için aradılar ve HD'sini istedik. Galiba iyi birşey olacak bu
    Yalnız bi eksik var umarım bunda tamamlamışlardır. Navigasyonda sesli tanım yapmaları gerekıyor arabanın ıcınde onu yazmakla uğraşıyoruz . Umarım yapmışlardır
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

Hocam ben 680 dolara 4s aldim eger 12 eylulde 4sin fiyati duserse(ki bunu soruyorum )
    Parami geri alip (yani 680 dolari) yine 4s i 500 dolara alicam (cunku bildigim kadariyla her yeni nesil cikinca bi onceki ucuzluyor ). Yani 680-500= 180 dolar karda olucam. Siz ne anlatmaya calistiniz anlamadim.
    (19 eylule kadar amerikadayim)

Sorum acik ve net sekilde

: Amerikadaki Applestorelarda iPhone 4S in fiyati hangi tarihte 500 dolar olur (suan 649) (lansman tarihinde mi yoksa yeni nesil satisa baslandiginda mi ?

Gecen senenin falan bir ajandasi yok mu lansmantan sonra fiytlar ne oldu kac gun sonra appstorelarda dagitima baslandi.

Valla anlatmak istedigimi senn anlamadin ama ben senin biraz cimri oldugunu anladim sanirim ben sana o kadar farketmez diyorum senn icin ederse iphone 5 i zor alirsin neyse duser diyim sana git geri ver bekle yeni iphone cikarsa duaer

• quote:

Orijinalden alıntı: şafi

http://teknoloji.milliyet.com.tr/iphone-4s-te-indirim-vakti/mobildunya/haberdetay/14.08.2012/1580932/default.htm

buyrun ;)

Unlock fiyatlari ne kadar oldu acaba ?

• quote:

http://teknoloji.milliyet.com.tr/iphone-4s-te-indirim-vakti/mobildunya/haberdetay/14.08.2012/1580932/default.htm

buyrun ;)

neye buyuralım,
    benzin dünyada ucuzlarken bizim ülkede zamlandığını bilmiyorsunuz heralde,iphone da aynı hesap dünyada ucuzlarken bizde uzun süre sabit kalır..

buarada buyrun iphone 5

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

quote:

buyrun ;)

neye buyuralım,
    benzin dünyada ucuzlarken bizim ülkede zamlandığını bilmiyorsunuz heralde,iphone da aynı hesap dünyada ucuzlarken bizde uzun süre sabit kalır..

buarada buyrun iphone 5

sana laf atan yok , yorumları okusaydın ne demek istediğimi anlardın ;)

• Ekran büyümüş harika. Umarım yenilikçi bir şeylerle gelirler.
  • Bu fiyatlarin dogru olduguna inanmiyorum uydurma haber amerikada 150 dolara 4s sacmalik zaten kaynakta vermemis milliyetin haberini verecegine amerikadasin gidip ic bes tane iphone al bence zaten 600 kusur dolar vermisin

• quote:

Bu fiyatlarin dogru olduguna inanmiyorum uydurma haber amerikada 150 dolara 4s sacmalik zaten kaynakta vermemis milliyetin haberini verecegine amerikadasin gidip ic bes tane iphone al bence zaten 600 kusur dolar vermisin

zaten maliyetleri 120-150 usd arasında

150 usd ye kimse alamaz,

4s, 5 çıktığı zaman 500 usd ye düşer devam eder satışına.
  • hele bi çıksında şu külüstür monte'den kurtulayım.2,5 senedir kahrını çekiyorum Bu arada ilk çıktığında fiyat ne kadar olur tahmini ?
  • Ekranı büyütmeleri güzel ancak uzunlamasına neden büyütüyorlar anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

hele bi çıksında şu külüstür monte'den kurtulayım.2,5 senedir kahrını çekiyorum Bu arada ilk çıktığında fiyat ne kadar olur tahmini ?

4s ten pay piçersek 4000 e ilk getrenler satmıştı sonra 3000 lerden işlem gördü

doğubanka 2500 den oturur, gsm firlamarı satışa çıkartana kadar
  • Hayalimdeki iphone 5'in kasa ve ekran boyutu beyaz renk samsung galaxy s2 gibi bir şeydi. Uzunlamasına büyüyen bir ekran ilk bakışta göze pek hoş görünmüyor.

Bire bir kopyası yapılmalı demiyorum ancak şu boyutta bir telefon çıkartsalar çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

• Yalnızca boyuna büyüyen ekran hiç olası görünmüyor, çok orantısız..
  • Acik konusmak gerekirse iphonu genel kullanicilarin secmesindeki buyuk nedenlerden birisi elranin ideal boyutlarda olmasi ve kullanimin cok basit olmasi o yuzden buyuk ekran senin benim hosuma godiyor fakat herkez daha cok is amacli kullananlar iphonu bu boyutu ve basit kullanim arayizu nedeni ile seciyorlar...

• Bide fiyat kOnusunda ne kadar olur diyenler icin soylim her yeni iphone cikinca veya samsung ne kadar fiyattan cikarsa o fiyattan yani pesin olarak max 2500 lirada baslar 1999 tl lerre kadar satilir yurt disi urunleride 1700 ila 1500 arasinda satilir

• Almanya'da iphone5 in çıkış tarihi ABD ile aynı mı Olur ? bilginiz var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.