Şimdi Ara

[ARŞİV] RUST (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an Google aramalarında "Rust Türkiye" aramalarında birinci sirada olan rust-tr com Türkiye Rust fan sayfasının serveri olan bu server modlu server listesinde yer alıyor ancak olan modlar sadece anti hile modlarıdır.

Oyunda admin ismi ve kim olduğu belirli olarak kesinlikle hiç bir oyuncu ile itifak yapmadan oynuyor alenen takip edebilirsiniz.

Serverimiz Modlu server listesinde yer almasına rağmen oyunun tanıdını kaçıracak saçma sapan modlar olmadan sadece Beta aşamasında olan ve yetersiz Hile koruması olan oyunu desteklemek amacı ile anti hile modları ile çalışmaktadır.

Sizin internet bağlantınız problemli yani PİNG sayınız yüksek olmadıkça kesinlikle LAG sorunu yaşamazsınız.

Sunucumuzda küfür etmek ve diğer oyunculara hakaret etmek kesinlikle yasaktır.

Sunucuya girmeniz için konsola

client.connect 108.61.112.199:28016

yazmanız gerekmektedir. Konsolu açmak için F1 tuşuna basınız.

Daha sonra ki oyunlarınızda konsola girmeden HİSTORY kısmında Rust-TR com Server'ına ulaşabilirsiniz.

• Arkadaşlar yeni Türk Rust Serverı açıldı. Seviyeli, Saygılı Bir Oyun Ortamı Oluşturmak Herkesi bekleriz. Unutmayalım bu sadece bir oyun.

Server İstanbul'da
    Server Adı: [TR] Rhyolite Gaming | No Wipe | No Mod | AntiCheat |
    İp Adres:    5.62.126.113:21300

Ping seviyesi 10 20

Ne kadar fazla kişi o kadar aksiyon...
    Server Detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTT -- 9 Haziran 2015; 11:51:03 >
  • yenı basladık arkadaslarla fakat sole bı sıkıntımız var hıc bı yerde bır bılgıde bulamadım bır turlu klan kuramıyoruz /clan create den yazıyoruz ısım vs ya 2 6 harf arası olacak dıyo yada baska bı hata verıyo lutfen yardımcı olurmusunuz
  • Beyler ben rust ı dun aldim buraz oynadim baraka falan yaptim sonra evin icinde ciktim bugun girdigimde olmusum bu karakterin uyuma muhabbeti nasil oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben rustı London Hapis 5 serverinde arkadaşlarımla oynuyorum eğer bize katılmak isterseniz mesajınızı bekliyorum.

Teşekkürler
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Reign of kings gibi herkesin kendi bölgesi olsa ve biri diğerinin bölgesine direk bile dikememeli. Reign of kings de böyle. Bu yüzden blok koyup eve girme falan filan yok. Getirirsin mancınık yıkarsın
  • var o bölge sahiplik mevzusu rust tada. ama ozamanlar benim dediğim olay adam bölgenin dışından en ucundan floor ile atlanabilecek yüksekliğe çıkıp oradan çatıdan çatıya atlar gibi atlıyordu. normalde o yükseklikten düşünce ölmesi lazım ama onada farklı bir bug bulmuşlardı. reign of kings de oynadım. belkide hayatımda oynadığım en tırt oyunlardan bir tanesiydi. hem full hile kaynıyordu hemde herşeyi çok kötüydü keyif falan 0 o oyunda. Ark oyna şayet paran varsa pc'n kaldırıyorsa gerisi hikaye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Rust a yeni başladım. Hala var mı o dediğin olay? Bi de kaç yere sordum cevap veren yok.. Chat kullanamıyorum oyunda. Enter ile barı açıp yazıyorum ama tekrar enter a bastığımda bar da yazı da aynı şekilde kalıyor gitmiyor. Bi bilgin var mı bu konu hakkında?
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    o olay var fakat evi ona göre kurarsanız raid tower kurarak giremezler ama inşa dolabını bulurlarsa sıkıntı o yüzden çok değişik korunaklı tasarımlar var youtube'da bulabilirsiniz
  • Arkadaşlar oyunu aldım şuan indiriyorum bana oyunu öğretecek var mı muhabbet filan da ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OxideCV kullanıcısına yanıt
    Bende oynuyorum. Az buçuk öğrendim sana yardımcı olabilirim.

Başlangıç olarak şunu söyleyeyim.

İlk olarak doğduğunda hemen sakin bir yere doğru git ve orada hemen 1 karelikte olsa bir oda yapmaya çalışmalısın.

Byunun için önce biraz odun ve taş toplayarak taş balta yap sonra odun topla ve inşa planı yap. Sonra hemen bir oda insa et ve tahtayla güçlendir. Sonra kapı ve kilit yap içeriye sandık koy kilidin bir yedeği o kutuda olsun. Haritadaki evin yerini tespit et ve aklında olsun. Hemen bir tulum yapıp evin içine koy orda doğmak için. Sonra yapman gereken hemen bir fırın yaparak kilidi otomatik kilide dönüştürmek olsun demir bir kapı yapmaya çalış ve duvarlarıda taş yap.

Eğer 1 karelik demir kapılı oto kilitli ve içinde uyku tulumu olan taştan bir ev yapabilmişsen ilk badireyi atlatmış sayılırsın. Sonrası geliyor.
  • 6 gündür yayın yapıyorum ve Rust yayınım en çok ilgi gören kısım. Oyunu öğrenmek ve sohbet etmek isteyenleri beklerim.

Twitch
    reggamok - Twitch
    https://www.twitch.tv/reggamok

• Yayına başladım, buyurun gelin;

Twitch
    reggamok - Twitch
  • arkadaşlar forumda official yada modsuz oynayan bir grup varmı max 5-6 kişilik ? kendime takım arıyorum varsa lütfen haberdar edin beraber sohbet eder takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosuonjx

Yayına başladım, buyurun gelin;

Hocam merhaba, Rust'ta G tuşuna basınca streamlabs uygulamasından farklı resim çıkıyor sonrasında tekrar oyun ekranına dönüyor.Ghost olmaması için yapıyorlar.Bilginiz var mı?
  • beyler önceden hiç karşılaşmadığım bir bug var

uzaktaki ağaçlar saniyelik sırayla kayboluyor hani korku filmlerinde hayaletler saniyelik kaybolur ya şimdi 50 tane ağacın sırayla kaybolduğunu düşünün bi çözümü varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

beyler önceden hiç karşılaşmadığım bir bug var

uzaktaki ağaçlar saniyelik sırayla kayboluyor hani korku filmlerinde hayaletler saniyelik kaybolur ya şimdi 50 tane ağacın sırayla kaybolduğunu düşünün bi çözümü varmı bunun
    biraz geç cevap olacak ama bug değil o çizim mesafesini arttırmanız gerek
  • Zaten bir konusu var, buradan devam. Rust [ANA KONU]:
    https://forum.donanimhaber.com/rust-ana-konu--86274529
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.