cahil cühela takımı yani konuyu okumayanlar yine düşüşmüş yorum yazmış. bu ürün sana bana üretilmedi. japon hükümeti diyor ki: JIS Z6017 yönetmeliğine göre muhasebe defterleri, işlem fişleri, mali tablolar, stopaj vergisine ilişkin belgeler, genel kurul toplantı tutanakları, vergiyle ilgili belgeler, personelle ilgili belgeler gibi belgeleri uzun süreli saklamalısın der. sonra JIS X6257 yönetmeliği de der ki "prensipte değiştirilemez" olmalıdır. burada tek çözüm 1 defa yazılabilir optik diskler kullanılabilir demektir. çok zeki arkadaşlar verilerini 4 tb ssd diske kaydetsin. teknosadan aldıkları usb belleklere kaydetsin. tekrar yazıyorum "Bu Ürün Senin ve Benim İçin Üretilmedi" japonya'da yaşıyorsan şirketin varsa seve seve alacaksın. japonlar ile çalışıyorsan seve seve alacaksın. onların standardına uyacaksın. 3-5 dolarlık usb bellekle olmaz o iş. |
Arşivinizi kaybetmekten korkmayın: 100 yıl garantili Blu-ray diskler tanıtıldı (2. sayfa)
-
-
Bluray özelinde bilemiyorum fakat Tape-Drive dediğimiz cihazlar Commodore Amiga döneminden beri yaygın olmayacak biçimde depolama birimi olarak sunulmaya devam ediyor.
LTT'de Linus'un inceleme şansı bulduğu endüstriyel düzeyde cihazlar bulunuyordu.
CD/DVD devri için bir şey diyemiyorum ama Blu-Ray ömürlük bir standart oldu HD-DVD'yi yendiğinden beri.
-
Fiyatlar çok uygun değil
-
günümüzde depolanan verinin boyutundan ziyade hızlı erişim portatiflik ve dayanıklılık aranıyor . ssd den öte de birşey çıkmaz ne kadar ilerlerse ilerlesin teknoloji . yüzlerce terabayt lık arşiv yaptın bundaki veriye hızlı erişim ve iletimin de önemi büyük .
oyun sektöründe bile ps dahil disk teknolojisi yavaş yavaş önemini kaybediyor . çoğu oyuncu oyunları online satın alıyor artık . yüzlerce lira verdiğin bir oyunun diski çizilse uğraş dur .
eskiden olduğu gibi film sektöründe vhs betamax kasetleri satın alınmıyor kiralanıp izlenip geri iade ediliyordu . gün gene işini bitirip bırakma günü
-
sen paradan bahset anında yapılır. Otosan fabrikasında da dediğine benzer teknoloji 15 sene önce gittiğimde kullanılıyordu. Haberleri olmaması imkansız.
-
hala 90 larda kaydettiğim cd leri okumuyor cihazlar. 100 yıl hikaye ve yalan.
5,25 disket lerimde var ama okuyucusu yok. 1000 dolar para istedi satıcısı
-
senin benim için üretilmiyor zaten 100 sene sonra açılacak devlet sırları gizli arşivler ufo dosyalarıı gibi şeyleri kaydeder devletler bunları. bırakır arşiv deposuna 50 sene kafa rahat durur.
-
25gb 50gb artık küçük kaldı. Nereden nereye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün hala taş plak okuyan gramofonlar üretilip satılıyor.hatta plak bile var.
saygılar........................
-
fiyatı bireysel olarak pahalı,ama ürün zaten kurumsal amaçlı olarak üretilmiş,kurumsal açıdan ucuz.
saygılar................................
-
arasalar koleksiyoncu tamirci youtuber tamir ederdi...
-
iyiymiş arşivciler yaşadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X