Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
708
Cevap
30
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcmb
    District 9: Ailecek başları oldukça sıkıcı gelmesine rağmen ilerleyen dakikalarda epey ilgimizi çekti. Konu olarak bildiğimiz uzaylı filmlerinden oldukça farklıydı. Zaman zaman çıkarıp seyredilecek arşivlik bir film olduğunu düşünmüyorum ancak keyifli bir iki saat geçirtiyor. Ayrıca görüntü ve ses (dts hd ma 5.1 ingilizce dublaj ve Türkçe altyazılı) olarak bence 94 puanı hakediyor, konu:80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 30 Aralık 2011; 17:09:04 >
  • İnglourious Basterds; Filmin nedense kötü olduğu önyargısıyla izlemeye başladım. Ancak konu, görüntü, oyuncular ve özellikle ses bana çok güzel geldi. HD sesin farkını özellikle filmin 1 saat 45. dakikasında yer alan David Bowie nin şarkısında neredeyse daha önce hiçbir filmde olmadığım kadar hissettim. Özellikle bir şarkıda bunun olması belki benim yanılgım ancak elinde film olan arkadaşların denemesini öneririm. Filme imdb nin verdiği puan 8.4, ben de ses ve görüntü olarak blu-ray performansına 90 ar puan, film olaraksa 80 puanı veriyorum.
  • Master And Commander: The Far Side Of The World
    Ses efektleri mükemmel, görüntü de oldukça iyi. Gemideki sallanmalar, ahşabın gıcırdamaları, top sesleri, dalgalar, yağmur vs. mükemmeldi. DTS HD MA 5+1. Alt ve üst komşular olmadığından sesi daha fazla açabildim. Kız "baba deprem oluyor" diye zıpladı. Konusu da iyi ve sürüklyeici. Puan olarak: Ses 95 - görüntü 90 ve genel konu vs. 83 puan.
  • Alvin And The Chipmunks: 2007 yapımı, yarı animasyon, ailecek sıkılmadan seyredilebilecek güzel bir filmdi.
    Konu: Ormanda kesilen ağaçlarının içinde şehre gelen üç sevimli sincabın hikayesi. 70
    MPEG-4 AVC / 1080p24 / 1.85:1 görüntü ekrana tam oturduğu için yanlarda siyahlıklar yok. Kalite açısından 80
    Ses: English DTS-HD Master 5.1 + Türkçe altyazı ile. Arka hoparlörler şarkılar harici pek de kendini göstermedi. 75
  • Revolutionary Road - Hayallerin Peşinde
    119 dakika - 2008 Amerika - İngiltere yapımı film. İmdb puanı: 7.5/10
    Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
    Konu: İki çocuklu genç çiftin 1950 lerde geçen hikayesi.
    Yorum: Öncelikle blu-ray diskin kapak dizaynı, resim-renk seçimi itibarı ile çok güzel hazırlandığını, adeta filmi seyrettirmeden konusunu ifade edebildiğini belirtmeliyim.
    Konu olarak hepimizin dönem dönem bireysel veya ailecek yaşadığı/yaşayabileceği bulunduğu yeri, kendini, arkadaşlarını, iş ortamını, yaşantısını sevmeme, küçümseme, hatta nefret etme ruh hali işlenmiş. Wheeler çifti için (özellikle bayan wheeler) bu ruh hali kalıcı ve yaşantılarını etkileyecek derecede şiddetli hale gelerek filmi romantizmden drama çevirince ortaya Revolutionary Road filmi çıkmış. Filmin ismini değiştirmeden orijinal haliyle bıraksalar daha iyiymiş. Her iki oyuncunun performansı mükemmel. İçinde bulundukları ruh halini yansıtan yüz ifadeleri, ses tonları, hareketleri vs. Sonuç olarak benim gibi bu tarz filmleri sevenler için güzel bir seçenek. 79
    Görüntü kalitesi bence yeterliydi 84. Ses: Dolby True HD 5+1 İngilizce dublaj, bir dram filminde ne kadar efekt olursa bunda da o kadar vardı. 80

• The Silence Of The Lambs: 1991 ABD yapımı film 5 oscar kazanmış ve imdb de 8,7 ile halen 26. sırada bulunmakta.http://www.imdb.com/title/tt0102926/
    Başrol oyuncular: Jodie Foster ile Anthony Hopkins. Film 118 dakika.
    Blu-ray görüntü formatı: 1.85:1 ile ekrana tam oturmakta. Ses formatı: dts hd high resolution 5+1
    Değerlendirmem: Görüntü olarak filmin 20 yıllık olduğu belli oluyor neredeyse Hafiften sararmış eski resimler gibi ekran, ancak kumlanma vs. yok. Aynı yıl yapımı terminator 2 gibi olmasada gayet güzel rahatlıkla arşive konularak izlenebilecek kalitede. 83
    Ses formatı olarak dts hd hr olsada surround hoparlörlerin sesini belirgin olarak duyduğumu hatırlamıyorum. Ancak ön ve center hoparlörlere sesin dağılımı oldukça iyi. Ekstralardaki çıkarılmış sahneleri izlerken çıkan sesi duyunca öncekinin kıymetini anlıyorsunuz. 80
    Konu olarak kesinlikle temponun düşmediği, az sonra olacakların tahmin edilemediği, zaman zaman izlerken korku, vahşet ve stresle gözleriniz kapamanıza yol açan oldukça güzel bir filmdi. Filmde öne çıkan Anthony Hopkins olsa da bana göre rolünün hakkını veren Jodie Foster idi. FBI öğrencisi rolündeki Foster yeri geldiğinde, acemiliğini titreyen elleri, kısılan sesiyle belli ederken, özellikle final sahnelerindeki korkusunu, hareketlerinden mimiklerine, nefes alıpverişine, silahı kullanışına kadar çok güzel vurguladı. 91

• quote:

Orijinalden alıntı: semsal01
    Hızlı ve öfkeli 5 :Film nasıl bitti anlamadım. Macera, aksiyon, müzik, araba, süper bir kombinasyon birazda konu kattmışlar içine, aksiyon severler için çok başarılı bir film olmuş. Bence serinin en iyi filmi.
    Görüntü:80 -- ses:90 ---- film: 65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 30 Aralık 2011; 17:41:01 >
  • Robin Hood : 2010 İngiliz yapımı, başrollerde Russell Crowe, Cate Blanchett in oynadığı film 148 dk. Tarih kokan filmleri seviyorum. Hele şimdi sözüm ona dünya devlerinin eskiden ne olduklarını gözler önüne seren filmleri zevkle seyrediyorum. Robin Hood da bunlardan biri. Birkaç ay önce ilköğretime giden oğlumun kitaplarını karıştırırken bulduğum ince robin hood kitabı ile filmde benzeşen belki de tek olay geyik yakalamanın yasak olmasıydı. Seyrederken sanki Mel Gibson un Patriot veya Braveheart ını izliyormuşum hissine kapıldım. Filmi orijinalden kopya blu-ray diskten izledim. Görüntü ve ses gerçekten harikaydı. Tüm ayrıntılar, yanan odunların çıtırtıları, yere düşen eşyaların çıkardığı sesler, havada uçan okların vızıltıları süperdi. Bu açıdan referans gösterilen Braveheart filminden daha iyiymiş gibi geldi bana. Orijinal blu-ray ile arşive kaldırılmalı. Filmde aklımda kalan söz "sarıl bana, bir oğul gibi" oldu. Konu olarak 85, görüntü 95, ses 96...

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Ben bu günlerde Jurassic Parc izlemeyi düşünüyorum.

İzledikten sonra 3d si çıkabilirmiş diyecek misin merak ediyorum. Bir de 2011 yapımı olsaydı bu kadar ilgini çeker miydi :) Merak ettiklerim bunlar
  • 2011 yılının son değerlendirmesini ilk sayfaya aktardım. Toplam 15 kullanıcıdan 84 ayrı film için yapılan 97 farklı yorumun değerlendirmesi...

Sanal da olsa; forumu, zevklerimizi, yorumlarımızı ve ortak paydalarımızı paylaşan tüm arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sevdiklerinizle geçireceğiniz nice, sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllar dilerim...
  • çok güzel olmuş ellerine sağlık herkezin yeni yılı kutlu olsun
  • Sağlıklı yıllar arkadaşlar
  • Mutlu Yıllar dileyerek başlamak istiyorum.

Genelde arşiv amaçlı filmler alıyorum yada torrent ile indiriyorum,elbetteki Yurt dışında sonuc bir BluRay arşiv olanağınız var,birde telif hakları ile paylaşım yapan ücretli siteye abone olursanız,kalite sorunuda ortadan kalkıyor.

Listeme gelince.

1.SMURF yani Şirinler
    İnanaılmaz keyifli sıkılmadan izlenecek yarı animasyon Bluray kalitesi ile tam Aile filmi diyebilirim baştan sonra vakit nasıl geçiyor anlamak zor,1080p ve ses kalitesi ile,arşivlenmesi gereken bir film.

2.PAUL

Yarı animasyon ama baştan sonra keyifli biraz,dram ve komedinin karışımı film,gerçi kahramanımız PAUL biraz küfürcü ama sevimli tiplemesi ile rahatsız edici olmuyor,sonu güzel biten +15 yaş üzeri filmlerden diyebilirim.

3.JONAH HEX

Dünyaca ümlü çizgi roman eserinib sinemaya uyarlanmış hali,western karışımı eğlenceli ve +16 yaş için keyifli filmlerden,baştan sonra hareket ve aksiyon var.

4.The TERMİNAL

Bana göre arşivlerin olmassa olmazlarından,baştan sonra keyifli biraz dram ama çokça gülümseyeceğiniz bir film,Tom Hanks klasiklerinden.

5.TİTANİC

Anlatmak gereksiz,sanıyorum.

6.GHOST SHİP

Baştan sona gerilim ve heycan,enteresan sahnelerle dolu filmlerden bir tanesi.

7.MR.POPPİNS PENQUENS

Aile filmi ve konusu ile tam bir komedi,arşivimde.

8.LA HOGRE

Zombi severler için baştan sonra aksiyon dolu bir film,bana göre en iyi zombi filmlerinden,oldukça kan ve silah var,en başından en son sahnesine kadar.

9.WASABİ

Jean Reno klasiklerinden,tam Aile fimi baştan sona bir Baba kızın sonradan buluşması ve tipik Jean Reno şiddet sahneleri elbetteki komedi tarzıyla.

10.TAIS TOI (Dostmusun Düşmanmısın)

Jean Reno ve Gerard Depardio komedi filmi baştan sonra eğlence ve aksiyon,kesinlikle arşivinize alın derim.

11.I SPIT ON YOUR GRAVE (Mezarına tüküreceğim)

Konusu ile enteresan bir film,en başta sıkıldım ama film ortalarından itibaren,bir kızın inanılmaz intikamı anlatılıyor,aslında Türkiyede tecavüzcülerede aynı işlemleri uygulamak lazım,son sahnesi anlatmıyım ama filmin en can alıcı sahnesi.

12.SCARY MOVIE

Korku filmleri ile dalga geçen,baştan sona eğlenceli filmler,4 seriside arşivimde.

Aslında çok film vara ama aklıma gelen bunlar.

• A TAKIMI extended versiyon 55" ingilizce 5.1 dts hd ma

90 ların sevilen tv dizisi (83-87 yılları arasında çekilmiştir) 2010 yılında beyaz perdeye taşındı. Benim gibi dizinin bölümlerini kaçırmadan izlemişseniz A takımını oldukça özlemişsinizdir. Filmi ilk olarak moviemax de izlemiştim geçen gün d&r kampanyasında görünce arşive aldım. Eğlenceli bir popcorn filmi sıkılmadan bir kaç defa izlenebilir. Benim 4. oldu moviemaxde de uzatılmış versiyon yayınlanıyor. filmin konusu basit işlemedikleri bir suçtan yargılanan rütbeleri sökülüp ordudan atılan kahramanlarımız hapisden kaçarak kaybettiklerini geri almaya çalışıyorlar. görüntüler oldukça iyi siyah sahnelerde bile kumlanma yok denecek kadar az. seslerde çok başarılı patlamalar mermi sesleri uçak sahneleri oldukça etkileyici sadece center biraz zayıf kalıyor.

Film 80
    Görüntü 93
    Ses 95

• AMERİCAN BEAUTY - 1999 yapımı film halen imdb de 374 bin kullanıcının verdiği ortalama 8.5 oy ile 40. sırada. Beş oscar kazanmış ki bunlardan biri başrol oyuncusu Kevin Spacey in.
    1080p görüntü ve DTS 5+1 İngilisce dublaj ile izledim.
    Konu: Filmin izleyiciyi sıkmayan, sıradışı bir konusu var. Yani başı belli sonu belli bir macera filmi arıyorum derseniz size göre değil. Filmi çocuklarla seyretmek uygun değil. Üç kişilik zengin bir mahallede oturan amerikan ailesi ana konu, yanındaki komşularda yardımcı konular. Ana ailemizde Kevin Spacey ailenin karısı ve kızı tarafından ihmal edilen, sevilmeyen sönük babası konumunda. Anne ise kendini işine vermiş, eşinden her anlamda uzaklaşmış titiz ve kıl bir kadın. Filmi izlerken birbirinden habersiz, kopuk yaşayan komşular, yine aynı evde yaşamalarına rağmen yine birbirinden kopuk, habersiz ve ilgisiz aile fertlerini gördüm. Sağlam kalan ender değerlerimizden olan aile yapımızın maalesef giderek seyrettiğimiz amerikan aile yapısına benzediğini görmek şahsen beni korkutup üzse de durum böyle. Film puanı:86
    Teknik ayrıntılara gelince: Ses, fazla aksiyon olmayan ve dolayısıyla surroundları yormayan bu filme göre tatmin edici: 76
    Görüntü. Filmin bana mükemmel gelen, sanki tv den değilde gerçek yaşamdan seyrediyormuşçasına doğal gelen renk tonlaması ve görüntü keskinlği var. Kimi filmlerde özellikle insanların ten renklerindeki sanki sonradan boyanmış gibi gelen (mummy de belirgindi ilk aklıma gelen) gariplik bu filmde zerre kadar yok: 94

• AVATAR - CAPTAIN AMERICA THE FIRST AVENGER - GREEN LANTERN - TRANSFORMERS 3

Daha önce seyrettiğim ve karakter olarakta birbirine benzeyen üç filmi ses ve görüntü özelliklerini kafamda canladırmak için hızlı hızlı seyrederek tekrar değerlendirdim. Avatar orijinal blu-ray disc dts hd ma 5+1 ses, transformers 1080p görüntü ve dts 5+1 ses, diğer ikisi ise full blu-ray olarak indirdiğim dosyalardan izledim. Bu arada Captain America 7+1 dts hd ma, Green Lantern ise 5+1 dts hd ma.
    Bunların içinde Avatar ı ses ve görüntü, hatta konusunun ilginç, değişik ve çarpıcılığını, kamuoyunda getirdiği sesi, harcadıkları o kadar parayı gözönüne alarak diğerlerinden biraz ayırmak lazım. Bence her üç açıdan eğer seçim yapılacaksa dört film arasında arşive konulmayı en fazla hakedecek filmdir. Avatardaki bilgisayar efektlerinin olduğu sahneler oldukça etkileyici ancak bu sahnelerin yanında diğerleri sanki matlaştırılmış, üzerine fondöten sürülmüş gibi duruyor. Ses efektleri her dört filmde de oldukça fazla ve surround hoparlörler ile subwooferları rahat bırakmıyorlar.
    Avatar: Konu:86 / Görüntü:94 / Ses:91
    Green Lantern: Konu: 74 / Görüntü:88 / Ses:84
    Captain America: Konu:76 / Görüntü:83 / Ses:86
    Transformers 3: Konu:84 / Görüntü:85 / Ses:82

• Super 8

Küfür ederek başlamak isterdim ama allahtan forumda küfür yasak. Ya bıkmadılar şu salak saçma bilim-kurguları çekip durmaktan. Şimdi bütçeye bakalım.
    Budget:
    $50,000,000
    Yemin ederim 1 doları bile günah şu film için. 10 yaşında olsam belki severdim ama 10 yaşında değilim. Ki her 10 yaşındaki çocuğa göre de güzel diyemeyiz. Yani sonuçta salak bir canavar. Konuşan köpek değil ki ya da konuşan civciv.

Her neyse, konuyu kısaca özetliycem. öncelikle bir kez daha söylüyorum; bilim-kurgu kadar saçma bir film dalı görmedim. Neymiş, 1958 de uzaylının birinin gemisi hiç işi gücü yok tesadüfe bak West Virginia da bir yere düşüyor. amerikan hükümeti bunun gitmesine izin vermiyor hapsediyor(Artık nasıl yakaladılarsa ). Adamlar koca kasabayı boşalttı uğraştı yakalayamadı. Radarın tespit edemedeğini, daha önce 1958 de KÖPEK MAMASI ile yakalamışlar herhalde. Saçmalık!!! Her neyse canavar dayılanıyo siz nasıl beni tutarsınız uleyn falan bunu tutsak alanlardan intikam alıyor. KARA MURAT mübarek. He bu arada bir de canavar-uzaylı her ne haltsa MAKİNE MÜHENDİSİ. adam gemi yapıyor mağrasında. Canavar intikam almak istiyor ama aslında iyi huylu bişi. Rezalet ya cidden rezalet Steven Spielberg : E.T me.te. falan tuttudun, bisiklet sepeti, ayın önünden uçuş, falan ama bu olmamış kardeş. Ayrıca JJ.Abrahams bildiğin Lost'ta kullandığı müzikleri copy paste yapmış. Bir çoğu farkediliyor. Ben arada kayan Lost yazısını görücez mi acaba dedim. Yahu inanılmaz sıkıldım ve sinirlendim. Sırf Acaba acaba diye bekledim ama resmen 2 saatimi çaldılar!!! Gerçekten çok sinirlendim ya bu kadar saçmalık olmaz.

Görüntü ve ses hakkında hiçbişi yazmıcam. Bol bol patlama var. Hatta ilk başta bi tren kazası var ki önce ooo dedim sonra küfrettim. Bu bütçe ile keşke bir asker filmi falan yapsaymış bu iki salak. Zaten paso ordu asker falan göreceksiniz. Ha bi de Makine Mühendisi ve iyi huylu, delikanlı UZAYLI.

Konu:0
    Görüntü:80
    Ses:dts-hd ma var ama o da 80(kıl oldum)

Arşive alır mıyım? Bedava verseler almam.

Senna (2010) 'u izledim.

Konu olarak söyleyecek çok bir şey yok. Ünlü F1 pilotu Ayrton Senna'nın hayatını anlatan bir belgesel. Ben belgesel olduğunu bilmiyordum. O yüzden o gözle izlemedim diyebilirim. Film bekliyordum açıkcası. Film kapakları benim için çok önemlidir kapak cıvıl cıvıl diye indirdim. Yoksa F1 e ilgim sıfırdır. Konu olarak dediğim gibi sıradan (f1 tarihi için önemli-nedenini yazarsam belgeseli izlemenizin anlamı kalmaz) hayat hikayesi anlatılıyor. O yüzden çok cömert davranamayacağım 70 veriyorum.

Görüntü ve ses olarak çok fazla bir şey beklemeyin. Ses olarak zaten bir tek vııııııııın sesi var o kadar. Görüntü olarak da çok kötü. 80 lerin başı ve 94 arası olduğu için sanırım o zmnlar bu adamla ilgili çekilen video kasetler restore edilmiş. Açıkcası bunun blurayi ile dvd si arasında fark olacağını sanmıyorum. O yüzden gereksiz diyebilirim en azından benm için. Neyse Görüntü ve ses e puanım 30 ve 30.

Arşive alır mıyım f1 sevsem bile bu görüntü kalitesine almam. DVD sini alırım yeter. Lakin f1 sevmediğim için almayacağım üzgünüm.

Are We Done Yet? (2007)

Bugün beni en mutlu eden film bu oldu. Gayet eğlendim ve hiç sıkılmadan izledim. Imdb puanı 3.4 ama umursamayacağım valla. Kesinlikle arşivime koyacağım. Sıkıldıkca izleyebileceğiniz komedi ve aile filmi diyebilirim. Hayallerinin evini yapmak isteyen bir ailenin başından geçen olayları anlatıyor. Dediğim gibi eğlenceliydi. Konu olarak 100 vereceğim. O da bugün berbat filmler koleksiyonu yaşadığım için.

Görüntü çok güzeldi zaten genelde gündüz çekimi olduğu için ben bayıldım. Görüntü de 100.
    Ses olarak hiç bir şey yok filmde. dts-hd var ama 2.0 ile izleseniz de bişi kaybetmezsiniz o türden işte anlayın :) Ses 70.

Arşive kesinlikle alacağım. Eğlenmek için arada açar izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 3 Ocak 2012; 7:59:21 >

• yaklaşık 2-3 ay önce bende 2 şer saatimi çalan 4-5 film izlemiştim anlıyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdoyumvolkan

yaklaşık 2-3 ay önce bende 2 şer saatimi çalan 4-5 film izlemiştim anlıyorum seni

İnanilmaz sinir oldum gece ya :) kesinlikle yani super 8 bir, cowboys and aliens iki. Bu 2 filmi dusmanima onermem
  • Saving Private Ryan (remux-m2ts)

Remux İşlemini tamamladım. Sadece istemediğim dilleri&altyazıları çıkartıp Türkçe altyazı koydum.Aşağıda izleyeceğim m2ts nin detaylarını vereceğim. Özel bir film olduğu için önce ayrıntılı teknik detay :

quote:

Format : BDAV
    Format/Info : Blu-ray Video
    File size : 39.3 GiB
    Duration : 2h 48mn
    Overall bit rate : 33.4 Mbps
    Maximum Overall bit rate : 35.5 Mbps

Video
    ID : 4113 (0x1011)
    Menu ID : 1 (0x1)
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 4 frames
    Codec ID : 27
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 30.5 Mbps
    Maximum bit rate : 37.0 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.614
    Stream size : 35.9 GiB (91%)
    Color primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
    Transfer characteristics : BT.709-5, BT.1361
    Matrix coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177

Audio
    ID : 4352 (0x1100)
    Format : DTS
    Format/Info : Digital Theater Systems
    Format profile : MA / Core
    Muxing mode : Stream extension
    Codec ID : 134
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 1 561 Kbps / 1 510 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 24 bits
    Compression mode : Lossless / Lossy
    Language : English

Text
    ID : 4608 (0x1200)
    Format : PGS
    Codec ID : 144
    Delay relative to video : 10s 719ms
    Language : Turkish

Konu: II. Dünya Savaşı yıllarında 3 oğlunun birden ölüm haberini alan anne, 4. oğlunun yaşadığını duymak ister.Artık tüm Amerikan ordusunun hedefi annenin son oğlu olan James Ryan'ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaktır.Askerler her yerde ona ait izler aramaya başlar fakat bu öylesine bir göreve dönüşür ki bir kişiyi kurtarmak uğruna bir çok askerin hayatı tehlikeye girer.

Konu için fazla şey söylemeyeceğim. Büyük bir fedakarlık öyküsü dayanışma öyküsü. Steven bize böyle filmlerle gel hacı demek istiyorum ve 100 veriyorum :)

Görüntü de aşırı kumlanma var inanılmaz derecede hem de. Gece gündüz farketmiyor. Hatta bazı gece sahneleri kusursuz diyebilirim. Hiç anlamıyorum kameralardan ama ben beğenmedim. Tek bildiğim şeyi söyleyeceğim o da aşırı kumlanma olduğu idi. O yüzden 70 veriyorum.

Ses....Aman Allah'ım o neydi yaa resmen işitsel şölen. Bayıldım kendimden geçtim mest oldum Blu-ray izlediğimi anladım çok fena tatmin oldum. Mermi sesleri arkalarda gezinen tank sesleri koşma konuşma cart curt patlama sesi bi yana, ki bence hepsi mükemmeldi, Edith Piaf hastası olarak o sahne beni benden aldı sevgilli dostlar. Zaten büyük heyecanla bekliyordum o sahneyi ama cidden Edith Piaf ın o güzel sesi sırayla hoparlörlerimde bir kuş edasıyla gezindi. 3 kere dinledim o kısmı sesi baya açtım bu sefer bu filmi izlerken ve mest oldum diyebilirim. Zaten film ilk başladı oha ben bunu izledim mi ya daha önce oldum. Kesinlikle mkv den farklı. %100 farklı diyebilirim.Kısacası ses olarak puanım : 100

Arşive kesinlikle alacağım. Harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 4 Ocak 2012; 1:10:19 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.