Şimdi Ara

ARŞİVLİK BLU-RAY FİLMLERİ SEÇELİM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
30
Favori
55.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Loft (2010) >>http://www.imdb.com/title/tt1606789/

oyy oyy oyy diyerek başlamak istiyorum Genelde diğer dünya sinemalarına önyargı ile yaklaşırım ama son zamanlarda gerçekten Hollanda Norveç gibi ülkelerden güzel filmler çıkmaya başladı. İşte rastgele film edinmeyi sırf bu yüzden seviyorum. Karşıma çıkan inanılmaz esrarengiz olaylarla dolu bir film oldu. 5 arkadaş 1 ölü. Kim yaptı? Tahmin bile edemiyorsunuz. Tahmin ettiğinizi sandığınızda hooop aklınızı çeliyor. Bayıldım mükemmeldi. Helal olsun yapan Hollandalılara. Uzun zamandır böyle bir ikilemde kalacağım film izlememiştim. Mükemmeldi. The Uninvited gibi beni etkileyen 2. gerilim filmi. Puzzle ları nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz.
    Konu:400

Görüntü ve ses orta kalitede açıkcası hiç dikkat etmedim konudan dolayı beni resmen kitledi ekran başına. Ama öyle ahım şahım şeyler duymadım zaten dediğim gibi gözle değil düşünerek izlemeniz gereken bir film yapılmış.Tabi ki göz de lazım ama öylesine izlenecek bir film değil. Yemek yerken falan :)
    Görüntü ve sese 60 şar puan vereyim. Ben olsam daha şok edici sesler kullanırdım. Fonda dııııııııı diye devam eden bi ses ve üstüne klasik çelişki ifadeli sesler :)

Amaan salla sesi görüntüyü konusu gerçekten harikaydı. Flemenkçe olduğu için almayacağım ama internetten mutlaka edinip arşivinize atın. DVD si falan varsa alacağım kesinlikle. Türkçe dublaj yapılmış çünkü.

Çocukla izlemeyeniz. Cinsellik, şiddet ve kanlı sahneler içermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 4 Ocak 2012; 19:22:00 >

• Ratatouille : Daha önce digitürk ün moviemax ında seyrettiğim animasyonu bu kez blu-ray formatında izledim. Doğuştan aşçı olan minik farenin hikayesi. Ailecek seyredilmesi gereken mükemmel bir film. Yabancı bir sitede belkide dünyanın en pahalı ev sinema sistemini tanıtan adamın ekranında ratatouille vardı. Bende adama kızmıştım "o kadar film varken bu sistemde bu animasyon mu izlenir" diye. Meğer adam haklıymış. En beğendiğim animasyonlar içinde kungfu panda ve ice age 3 ü geçerek birinci sıraya yükselttim minik fareyi. Konu olarak vurdu kırdı, savaş dövüş olmayan seyreden çocuklara sorumluluk, sevgi, bilinç ve azim aşılayan bir film. Konu olarak: 95 puan.
    Görüntüdeki detaylar, renkler, gerçekçilik şahane: 93
    Ses: LPCM 5+1 sesin bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim. 7+1 dts hd ma Ice Age ile 5+1 dolby true hd kung fu panda dan daha güzel. Yağan yağmur damlaları, koşuşturan farelerin sanki her birinin hoparlörlerden teker teker ayrıştırılmış sesleri geliyor gibiydi. Bence özellikle çocuklu evlerde her açıdan mükemmel bulunması gereken bir arşiv filmi:94

• Yeşil Fener 55" ingilizce 5.1 dts hd ma

DC çizgi romanından bir sinema uyarlaması daha. çizgi romanları takip edenler için filmler pek eğlenceli olmuyor kısa bir zaman diliminde karakteri tanıtmalı ve bir kahramanlık sergilemeli haliyle olaylar çok hızlı gelişiyor ve e adam doğuştan süper kahraman diyorsunuz neyse filme gelelim klasik iyi ile kötünün savaşı sonuçta adam süper kahraman. yüzük tarafından seçilen sorumsuz test pilotu hal jordan mükemmel güçler kazanır. kayıp gezegenden tutsak olan ve korkuyla beslenen parallax tüm evrene dehşet saçmaktadır evrenin koruyucusu yeşil fenerlerden oluşan birlikler bile onu durduramamaktadır. sıra dünyaya gelmiştir ve parallax ı hapseden yüzüğü artık hal jordan takmaktadır.

filmi izleyenler olursa yazıları sonuna kadar bitirmesini öneririm 2. film için kısa bir bilgi var.

konu olarak baştada dediğim gibi kısa sürede oalylar çok hızlı gelişiyor o yüzden konu biraz zayıf bence. galakside geçen bazı sahneler çok basit ama görüntü genel olarak iyi. parti olan sahnede 2 bölümde siyah yerlerde pikselleşmeler var kumlanma değil ekranın bir bölümü kare kare kalıyor önce yanlış gördüğümü zannettim geri aldım ama yanlış değil. yani bu kalitede görüntüsü olan bir filmde bu 2 bölüm beni çok şaşırttı.

sesler ise mükemmel oldukça doyurucu tamamen sizi sarıyor woofer neredeyse hiç durmuyor. gelelim puanlamaya

Film 65
    Görüntü :85
    ses 95

• Yesil fener i ben de izledim :) hemen kisaca deginecegim. Bu aralar goruntu kalitesi olarak iyi filmi rastlamiyorum beni tatmin etmesikleri icin de yoeumlayasim gelmiyor.

Yesil fenere donecek olursak konu ve goruntu kismi gercekten cok zayif ve iki secenek de inanilmaz derece kotu ama ses gercekten bayaa tatmin edici.

Su an jane eyre filmini izlemeye basladim 5 dakika oldu ama ses harika goruntu dandik. Konuyu haliyle bilmiyorum :) ama ses gercekten mukemmel tavsiye ederim. Ne mi duydum? Siddetli kapi sesleri, tonlu(ingiliz aksani ztn) konusmalar o kdr net ki, bir de yagmur ve gok gurultusu beni 5 dakikada etkiledi. İnanilmaz net bir cekim olmus gibi duruyor.Ses icin tabi.

Simdi bitti film. Mukemmele yakin bir oyunculuk ve cok agir giden bir ask oykusu Jane Eyre. Mia wasikowsa 89 dogumlu olmasina ragmen bu tarz agir bir rolun altindan kalkmayi da bilmis. Gercekten cok iyi bir oyuncu olacagina bir kez daha inandirdi beni. 1-2 fasosu disinda tabi ama o kadar olur. Goruntu inanilmaz kotu. Ripten mi bilmiyorum sanmiyorum ama cidden goruntu 40 puanlik. Ses efektleri beni gercekten buyuledi ozellikle cok net olmasi baya etkiledi. 100 puan. Konu icin de 80 puan veriyorum.

Goruntu kalitesi cok kotu bu beni kizdirsa da alinabilir bir film. Agir ama kaliteli filmleri seviyorsaniz izleyin arkadaslar

Ayrica izledigim bazi filmleri de degerlendirmedim ama yazayim :) big lebowski, raising arizona, hotel rwanda 3 film de konu olarak mukemmel filmlerdi raising arizona haric. O biraz daha nicolas Cage in ergenlik sendromuna denk gelmis gibi duruyor. Eskiden nicolas cage cidden salak gibi duruyormus eski filmlerinde. Dikkatimi cekti yine :)

Bir tirnak da john goodman icin acacagim. Arkadas bir adam her role yakisabilir ve basariyla altindan kalkabilir mi? Helal olsun baya iyiymis zamaninda. Ben onun 2 komedi filmini de hatirliyorum onlar da iyiydi ciddi pislik rollerde de iyi raising arizona gibi big lebowski gibi.

Hotel rwanda yi izlerken -1 ile basladim cunku sahsen afrikalilari sevmem :) universitede 2 afrikali arkadasim vardi fena kokuyorlardi arkadas. filmi izledim ve onlar geldi aklima. :D Ama mukemmel bir dayanisma oykusu cok iyiydi.

Hotel Rwanda > goruntu:80 ses:80 konu:100
    Big Lebowski > goruntu:80 ses:70 konu:80 isleyis:100
    Raising arizona > goruntu:80 ses:70 konu:80

United 93 u izledim.

Malum 11 eylul saldirilari anisina yapilmis goruntu 50 konu 50 ses 60

Amerikalilar ve abartili kahramanlik filmleri utanmasalar kalemle dunyayi fethedecekler.

United 93 beyaz saraya hedef alinan ve hedefini vuramayan tek ucakmis. Ondan bu adi vermisler filme. Filmde 4 terorist ucagi isvicre cakisindaki bicaklar ve sakizli bomba ile ele geciriyor. 5 tane iri yari amerikali yolcu da bunlara engel oluyor. Sahsen almam. Amerikalilarin ustun zekali oldugunu anlatan her bi halti yapabileceklerini anlatan bir milletin kendini ovdugu filmleri sevmiyorum. 1 tane yakin dovus bilen adam 3 kisiyi etkisiz hale getirdi. Tesadufe bakin ucakta 1 pilot 1 eski hava sahasi sefi var yani kurtulsalar miami ye tatile bile giderler. Biraksinlar bu isleri ya :) sacma bi film silicem mkvsini de.

Proof 2005 http://www.imdb.com/title/tt0377107/

27. yaşına adım adım yaklaşan Catherine’in bütün hayatı babasının yanıbaşında ve onun gölgesinde geçmiştir. Delilikle dahilik arasında gidip gelen profesör babası Robert’la yıllardır ayrılmamış olan genç kadının hayatı uzaktaki kız kardeşi Claire’in gelişiyle değişir.Bir yandan buyurgan tavırlarıyla başa çıkmaya çalıştığı ablası, diğer yandan kendisine olan ilgisini her fırsatta dile getiren babasının öğrencisi Hal

Konu:75
    Görüntü: 80
    2011 de izlediğim filmlerin bazılarına cidden fark atabilir. Gündüz sahneleri %80 başarılı. İnsanların suratları soluk geldi bana. Çok fazla film izledim bu haftasonu o yüzden çok fazla birşey yazmayacağım. Ben biraz ara veriyorum :)
    Ses :
    DTS-HD var ama ben evde kaydetsem de aynı şey olur yani. Hiçbir aksiyon yok. Bundan sonra DTS-HD yi hak ettiği gibi kullanamayan filmlere 40 vereceğim. O da çok ama yapacak birşey yok. Gerçi restore eden adamlar ne yapsın filmde sesi kullanacak hiçbir şey yok. Dolby Digital olsa nolur DTS-HD olsa nolur. Ya da böyle filmleri ses açısından değerlendirmeyede bilirim. Konu sürükleyici olduğu için sıkılmadan izledim bir de matematikle ilgili ve severim matematiği o yüzden :)

Alır mıyım bilmiyorum. Kararsız kaldım.

Dolphin Tale'i izledim >>http://www.imdb.com/title/tt1564349/

Adı üstünde bir yunusla ilgili :) Yaralı bir yunus buluyorlar ve onu hayata döndürmeye çalışıyorlar. Güzel bir aile filmi olabilir. AMA gelelim asıl konuya film 6.3 puan almış. Sebebi ne oyunculuk ne de yönetmenin beceriksizliği bence. Bu yunusa zengin bir iş adamı yardım ediyor hatta tüm parasıyla destek çıkıyor yani gerçek hayatta bu olayı yaşayanlar şu an köşeyi dönmüş durumda :) Gerçek bir hikaye bu arada bu film.

Adamların siteleri bile var >>http://seewinter.com/

Gördüğünüz gibi hediyelik eşyalardan takılara herşeyi satıyorlar. Artı bir de bağış butonu var. Artı bir de film çekmişler. Artı üstüne bir de müzemsi bir yer inşa etmişler. Ohh ne ala mualla :) Para kokan bir film gibi geldi şahsen bana. Bir çok True Story izledim ama bu cidden can sıkıcı. Ayrıca filmin sonunda engelli insanları kullanmaları da hoşuma gitmedi. Tamam yunus bir nevi engelli bağlantı kurulabilir ama kullandıklarının çoğu çocuk. Neden bilmiyorum ama rahatsız oldum. Allah kimsenin başına vermesin.

Görüntü olarak zaten hep gündüz çekimi var. 80 verelim.
    Ses hoş foş foş sesleri civik civik fena değil 60
    Konu için 50 vereceğim. Sıkılmadım ama para kokuyor bana göre üzgünüm.

Çok film izledim bu aralar. Ben biraz ara veriyorum :) Buna bile çok fazla katılım olmuyor. 2 gündür sadece ben yazıyorum çünkü. Cidden üzücü. Bizim insanlarımız anca kendine müslüman görüldüğü üzere. Gerçekten üzücü. Tcmb çabaların için en çok sana teşekkürler. Katılan arkadaşlara da teşekkürler :) Anca kendi aramızda takılıcaz sanırım 4-5 kişi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 9 Ocak 2012; 3:40:35 >

• American History X : Uğruna hayatınıza yön verdiğiniz, yaşam şartlarınızı değiştirdiğiniz, eşinizi işinizi ona göre ayarladığınız ideallerinizin aslında tamamen yanlış olduğunu 25 yaşına geldiğinde anlasanız ne yapardınız. Peki bunun farkına 70 yaşında varsanız durum ne olur? Geçmişinizin anlamı, ya geleceğiniz...
    Filmin sonundaki cümle çok güzeldi. "Öfke bir yüktür ve hayat onu taşıyacak kadar uzun değil"
    Film 1998 yapımı, imdb de 313 bin oyun ortalaması ise 8,6 ve listede 36. sırada.
    Filmin konusu: babasının ve onu öldüren zencilerin sayesinde neo-nazi olan büyük oğul, peşinde koştuğu ideallerin aslında bir hiç olduğunu cezaevinde öğrenir. Peki kendi yolunda ilerleyen kardeşini kurtarabilecek midir? Ses olarak konusu itibarı ile çok bir şey veremese de, renkli ve özellikle gündüz çekimlerindeki renkler oldukça gerçekçi ve güzeldi. Konusu itibarı ile de arşivi hakedecek bir film bana göre. Filmin başlangıcındaki sevişme sahnesi ve bol küfürler yüzünden ailecek seyretmeye pek uygun değil. Filmde gözüme çarpan kamera hatası: küçük kardeş ödevini hazırlarken (filmin sonlarına doğru) bilgisayar klavyesinde sürekli aynı harflere rastgele basıyordu :)
    Konu:92, görüntü(1080p):85, ses(dolby digital5+1):70

• Public Enemies Soygunlarıyla ünlü gangsterin hayatını anlatan film 2009 yapımı. Johnny Depp müthiş. Ben arşivime alıp arada bir seyretmek istemem ancak gerek filmin konusunun meraklıları gerekse J. Depp hayranlarıniçin güzel film. Ses (dts 5+1) oldukça iyiydi, sağdan soldan geçen, seken, ağaçları parçalayan kurşunların çıkardığı sesler ve dağılımı mükemmeldi. Görüntü 720p mkv olmasına rağmen iyiydi, orjinal blu-ray i sanırım daha iyidir.
    Konu:74 / Görüntü: 81 / Ses: 81.

Bu arada; Sevgili Handsome öncelikle ben bu yorumları kendim için de yazıyorum. Seyrettiklerimizin eninde sonunda bir kısmını unutuyoruz. Veya daha sonra tekrar aynı filmi seyrettiğimizde fikirlerimiz değişebiliyor. Dolayısıyla kendi fikir, beceri ve tecrübelerimizi geliştirmiş ve kalıcı hale getirmiş oluyoruz. Katılım çok olursa ortaya çıkanlar daha inandırıcı, gerçekçi ve sürdürülebilir olur. Ben severek uğraşıyorum, iki kişide kalsak (ki sanmam yeni başladık sayılır) ben listeleri hazırlamaya devam ederim.
    Ayrıca Super 8 filmine sıfır vermeni saymıyacam haberin olsun, tekrar konu puanı ekle hiçbir eser bence sıfırı haketmez. Dolphin Tale ise konu olarak para ile ilgili birşey içermiyor sadece filmin sonunda olaya fazla yer verip işi bozmuşlar biraz, ancak bence ailecek zaman ayırıp kesinlikle izlenmeli; hayvan sevgisi, paylaşma, sorumluluk vs. vs. Hotel Rwanda yı beğendiysen Gandhi yide öneririm, oldukça iyiydi. Bulursam Belçikanın rwanda da yaptığı katlimaı anlatan diğer filmleri de izlemek isterim. Sevgi ve saygılarımla...

İlave: Dikkatimi çeken kamera hatası. Filmin sonlarına doğru J.Depp sinemaya gitmeden önce saatini çıkarır bakar dikkat ederseniz saat 6 yı 5 geçiyor yaklaşık. Ancak oyuncu hafif dönüp saati tekrar ekrandan görünür olduğunda saat 6 buçuk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 11 Ocak 2012; 1:22:00 >

• Star Wars-Complete Saga

Tükenir ya da fiyat artışı olur diye, 2 hafta önce D&R'dan 200 TL'ye almıştım ve şimdiye kadar parasını en çok hakeden set oldu benim için. Beklediğim gibi, D&R fiyatı yükseldi ve 225 TL oldu. En son hepsiburada da 200 TL'ye satılıyordu ama, orada da tükenmiş.

Episode I - The Phantom Menace

Konu: 70

Jake Llyod çok itici, bence yanlış seçim olmuş.

Görüntü: 85

Bazı sahnelerde detay yok, özellikle yüzlerde. Ama genel olarak beğendim. Sanırım CGI sahnelerin etkisi var biraz:)

Episode II - Attack of the Clones

Konu: 80

Jake Llyod gibi Hayden Christensen de yanlış seçim olmuş. Son üçlemenin çok fazla beğenilmemesinin en büyük nedeni, bu 2 karakterin cidden çok başarısız ve itici olmasıdır bence.

Görüntü: 90

Episode III - Revenge of the Sith

Konu: 90

bkz. 1 ve 2:)

Görüntü: 100

Bu filmin görüntü kalitesi için yorum yapmak lazım:) Karanlık sahnelerde bu kadar başarılı bir film izlemedim. Hiç bir filme 10 vermemiştim ama, bu film kesinlikle hak ediyor.

Episode IV - A New Hope

Konu: 100

Episode V - The Empire Strikes Back

Konu: 100
    Görüntü: 90

Episode VI - Return of the Jedi

Konu: 90

GENEL

Konu: 92
    Görüntü: 92

Bonus Blu Ray leri daha izlemedim ama, eksiksiz olduklarına şüphe yok sanırım:) Kesinlikle arşivlik bir set, herkese tavsiye ediyorum

Edit: Puanlamanın 100 üzerinden olduğunu unutmuşum, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 11 Ocak 2012; 1:29:00 >

• Mr. Popper's Penguins

New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?

Son zamanlara izledigim en eglenceli filmdi

konu 10/8

görüntü 10/9

ses 10/8

arşive katılacak bir film bence

S.W.A.T.

Savaşın sertleştirdiği, ukala iki kıdemli çavuş (Samuel L. Jackson ve Colin Farrell), iki zeki polisle (Michelle Rodriguez and LL Cool J), serbest mi serbest ama şimdiye kadar ki en etkili Özel Timi kurmak üzere takım olurlar. İlk görevleri; en büyük uyuşturucu kaçakçılarından biri olan Alex Montel'i bulunduğu yerden çıkartıp federal ajanlara ulaştırmaktır. Ancak içerde fazla kalmamayı planlayan elebaşı, kendisini kurtaracak olana 100 milyon Dolar vereceğini teklif etmiştir.

güzel bir aksiyon filmiydi

konu:10/8

görüntü 10/8

ses 10/8

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdoyumvolkan
    meet joe black
    görüntü 10/6 yakın çekimler başarılı ancak genel sahnelerde aşırı kumlanma var
    ses 10/6 filmin geneli itibariyle seslik bir durum yok
    film 10/8.5

Meet Joe Black: Konuya 86 veriyorum. Oyuncuların tümü mükemmeldi, mimikleri, ses tonları özellikle Brad Pitt. Olayların gelişiminde saçmalıklar var gibi olsada sonunu iyi bağlamışlar. Bence de seslik (DTS5+1) bir durum yoktu. Center hoparlör yetersizdi: 69. Ancak görüntü (1080p) konusunda @ozdoyumvolkan a katılmıyorum. Renkler bana son derece doğal geldi, rahatsız edici bir kumlanma görmedim:90

Karşılaştırmanın daha iyi olması için alıntı yaparak verdim.
  • benim gözler mi bozuk acaba ne bilim beni pek tatmin etmedi çok yapay geldi ekran boyutu nedir izlediğin?

Kader Ajanları 55" ingilizce 5.1

ses konusunda sormak istediğim bir şey var menüde sadece ingilizce 5.1 ibaresi var dd mi dts mi tam oalrak nerden görebiliriz.

Oldukça ilginç bir filmdi güzel işlenmiş eğlenceliydi.
    Yaşça oldukça genç olan David senatoya girmek üzeredir ancak mezuniyet balosunda yaptığı çılgınlıklar yüzünden seçimi kaybeder.
    Planlanan kaderinde başkan olmak vardır birdenbire ortaya çıkan gizemli adamlar David'in geleceğini yoluna sokmak ve planın düzgün işlemesi için ona ilham verecek olan kızla tesadüfen tanışmasını sağlarlar. Ancak bu sıradan bir kız değildir gençliğinden bu güne kaderlerinde beraberlik olan bu ikilinin yollarını sürekli ayırmışlardır. Ama her defasında bir rastlantı sonucu birbirlerini tekrar bulurlar David artık bunun bir rastlantı olmadığına inanmaktadır.
    David kaderini kendi çizebilecek midir yoksa kendisine yazılan kaderi yaşamaya devam mı edecektir.

Konu 87
    Görüntü 90
    Ses 87

• Ekran 47". Ancak filmi eşim başta olmak üzere ailecek seviyoruz, belki psikolojik olarak etkiledi bizi Kızın gözlerine bakmaktan kumlanmalara dikkat etmemişiz herhal

The Uninvited: 2009 ABD yapımı gerilim filmi. Annesini kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşayan kızın, iyileşti zannedilerek evine gönderilmesinden sonra yaşanılanlar anlatılıyor. Filmde aşırı bir gerilim yok gibiydi. Hide And Seek daha fazla germişti beni. İzlerken sonunu takip edebileceğinizi sanmıyorum. Arşivlik olmasa da zevkle ve birazda gergin birbuçuk saat geçirmek isterseniz başına oturabilirsiniz, şahsen gerilim filmleri pek bana göre değil: 76
    Ses DTS 5+1; biraz daha gerecek efektler özellikle surroundları çalıştıracak şekilde verilebilirdi: 73
    Görüntü: 720p olmasına rağmen güzeldi: 75

• film süper canım eskiden tr altyazılısı yoktu arşivde olsun diye ingilizce altyazılı alıp içine kopyasını koymuştum. sonra tr altyazılı çıktı onu aldım en sonda bd sini aldım 4 seçenekte mevcut elimde :D

merak ettiğim acaba ekran boyutundan dolayı fark olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdoyumvolkan -- 13 Ocak 2012; 1:47:11 >
  • The Deer Hunter Film nasıl beş oscar kazanmış anlamadım. Konusunu çözemedim. Yorumlara baktım, vietnam sendromunu en iyi anlatan filmlerden biri, dostluğu anlatan filmlerden biri vs vs yazılmış ancak ben bunları göremedim filmde. İlk bir saat tamamen gereksizdi ve saçma sapan düğün sahneleriyle doluydu. Vietnamda savaştan üç-beş dakikalık bölüm gösterdi, daha sonrada dakikalarca kanlı rus ruleti sahneleri döndü durdu. Sonra tekrar kasabaya dönüş, asker kıyafetlerini bir kez olsun üzerinden çıkarmadı de niro ve dostluktan bahsedilen filmde arkadaşının karısıyla yatağa girdi. Bence saçma sapan, gereksiz bir filmdi. Ses efektleri ve görüntü kalitesi belki benim izlediğim medyadan dolayı (mkv) oldukça kötüydü o yüzden puanlama yapmadan geçiyorum.
  • Özellikle BD seyrederken ekran boyutu arttıkça seyir zevkinin artması lazım ki kumlanmaya yol açacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Özellikle BD seyrederken ekran boyutu arttıkça seyir zevkinin artması lazım ki kumlanmaya yol açacağını sanmıyorum.

iyi medya da daha iyi kötü medyada daha kötü olabilir

film süperdi gerisi hikaye o kadarda görüntü aramıyorum bu filmde çok sevmememe rağmen hala arşivimde

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

ve dostluktan bahsedilen filmde arkadaşının karısıyla yatağa girdi.

bu yabancıların dostluk kavramı epey bi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdoyumvolkan -- 13 Ocak 2012; 2:36:35 >
  • ekran boyutu oldukça önemli
    mesela bende hem55inç fullhd sony led,hemde 42inç hdready phılıps plazma var,

çok iyi kayıt filmlerde,mesela goemon 1080p mkv(ki filmin orjinali tamamen dijital çekilmiş)55 led resmen uçtu,o kadar iyi kareler var ki,referans seviyede...

ama bazı filmlerde var mesela The Conspirator 1080p mkv 55te çok tat vermedi bana 42inç plazmada iziedim 720p olarak daha iyiydi,

.....o sebeple yapımış kaydın,ama bluray ama mkv herneyse çok iyi olması gerekiyor,
    ve1080pde ekran olarak 55inç yada en fazla 60 inç sınır diye düşünüyorum...hatta 60 bile fazla,
    60inç,ten sonrasına 1080p maalesef yetemiyor,2160p yakışacak 70-80 inç ekranlara......
  • Star Wars
    Godfather
    Back to The Future
    Matrix

Mesaj atabilirsiniz
  • aarkadaşlar bendede şimdilik

-The Incredibles
    -Megamind
    -Cars
    -Seven

filmleri mevcut, animasyonlar gerçi bizim oğlanın kendimize sevenı aldık bakalım ilerleyen dönemde seriyi dahada çoğaltmak istiyorum. Yaklaşık 2 TB yakın mkv ve mp4 arşivim mevcut fakat hiç biri orjinal blurayın yerini doldurmuyor :) sizleri takip ettiğim kadarıyla sıkıntı pek çekmediğinizi gördüğüm amazon.uk ve sendit ten sipariş vermeyi düşünüyorum, film triolgyleriyle veya lostun seasonluk paketleriylemi başlayacağım henüz karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaseta -- 15 Ocak 2012; 20:53:54 >
  • Jurassic Parc - 1:
    Konu: 74. Ailecek seyredilebilecek ve hoş vakit geçirtecek bilim kurgu filmi. Kendi adıma arşive konularak arada seyredilebilecek bir film değil. Filmde gözüme çarpan birkaç saçmalık; 10.000 volt elektriğin çocuğu o mesafeden kül etmesi gerekirdi, kalp masajı tek kişiyle yapılırsa 9 masaj ve iki solunum şeklinde yapılır 5 e 1 değil, bizim eleman tellerden geçerken nedense daha geniş delik varken yanındaki dar olanını açmaya çalıştı. Aynı eleman daha önce hiç görmediği nesli tükenmiş bir dinozorun harekete yönelik saldırıya geçeceğini nereden biliyordu anlayamadım.
    Görüntü 1080p: Fena değildi: 80
    Ses: DTS HD MA 7+1: Daha çok surroundlar çalıştırılabilirdi sanki. Ancak 7+1 ile altı hoparlörden gelen sesi özellikle küçük dinozorların toplu halde kaçışması sahnesinde güzel paylaştırmışlar: 81

• Prom 2011

Amaan aman aman ergen filmi yani. Sadece o da olsa tamam diyecegim ama bir de slklcl ki geze geze evin icinde oyle izledim valla. Klasik yilsonu balosu konusu. Gizemli erkek, inek ama guzel kiz. Baloya kim kimle giiyor gidecek falan geyigi. 14 yasinda olsam hosuma gidebilirdi.
    Konu:35

Goruntu beni boyle bogum bogum bogdu biraz. Bi soluk renk cikmazindaymisim gibi hissettim. İcimden bir ses ac sunun konstratini biraz haci abi diye bagirdi resmen.
    Goruntu;60

Ses mes degerlendirmenin luzumu yok. Turkce dublaj hele igrenc otesi. Travestiler mi seslendirmis bilmem 2 dakika tr dublajina bakayim dedim abooo berbat. İngilizce dts-hd var da yani olsa nolur olmasa nolur derler adama. İngilizcesi de cok kolay bence. Baya akici ve basit.
    Ses: 20

2 makyaj hatasi takildi gozume. Esas Kiz balo elbisesini giydikten sonra. ruju bozulmus sol ust kisim. Oyle cekmisler. Zaten cekim pek bi amator geldi bana. İkinci makyaj hatasini su an hatirlamiyorum. Tyler diye bir arkadas var. Zenci. O tyler denen zenci asla liseli olamaz yani. Bildigin adam o :D 12-13 yasinda kiza asilan sabi subyan bi Tyler koymuslar :D

Asla almam :) izletmem de kimseye sil gitsin :) son olarak O sarisin esas kiza balo teklif eden olmuyor. Tamamen sacmalik. Cogu amerikan genclik filminde popo ve vucut on plandadir. Sahsen o vucutta bir kiza 235 kisi prom teklifi yapar yani bence sacma olmus. Okuyan bayan arkadaslar varsa uzgunum ama dogruya dogru valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 17 Ocak 2012; 15:55:33 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.