Şimdi Ara

ARŞİVLİK - Her Türlü HDD - USB Bellek - SD/MMC kart format atma, Hataların Kesin Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
9
Favori
9.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güvenli modda dener misin, sanırım bir program kesiyor işlemi
  • Biçimlendiremedi..
  • Olmuyor. İşin tuhaf kısmı benim kart 2 gb, ama sistemde 6134 mb (5 gb) görünüyor. Hem windwos hemde hard format programı
  • cumalisav02 C kullanıcısına yanıt
    Biosta ne gözüküyor?
  • teşekkürler
  • Elimde formatlayamadığım 2 flash disk vardı.
    İkisini de formatlayamadı.
    Birilerinin işine yarayabilir ama benim işime yaramadı.
  • Defalarca denedim. Maalesef hiçbir işe yaramadı. Gitti güzelim Class 10 64 GB kart.
  • grupima kullanıcısına yanıt
    pc de sorun olabilir, başka pclerde de deneyin mutlaka, ben henüz formatlayamadığım bellek olmadı, raw disk kurtardım bu program ile, ama bu kadar başarılı olmayan varsa kesin diyemiyorum arttık
  • konuyu hortlatalım. hiç bir şekilde biçimlendiremediğim hafıza kartıma bu program ile low level format attım. başarılı şekilde tamamlandı fakat biçimlendirme kısmında yine hata veriyor. windows ortamında biçimlendirmeyi deniyorum.
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    ilk resimde başta attığım 3. resimdeki gibi hatalar ise normaldir, o diskin hatalarını gösteriyor, gıdım gıdım formatlıyor :)
    Ondan sonra zaten normal format atacaksın :)
    Çin malı usb bellekler dışında daha çözemediğim olmadı
  • Bu program dahil hiçbir program sorunumu çözemedi hocam. Garantiye gönderdim, sagolsunlar 64GB ile değiştirip geri yollayacaklar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    sorunun hallolduysa ne mutlu, bazen pcden kaynaklı sıkıntılar çıkıyor, bazen de antivirüsden falan, çoğu zaman yönetici olarak başlatınca çözülüyor.
    Dediğim gibi daha çin malı hariç belleği uçmamış ( bilgisayara takınca gözükmeyen, 0 olarak gözüken ) bir usb halledemediğim olmadı.
    Çözüldüyse ne mutlu, üreticiler o konuda da fatura varsa sıkıntı yapmıyorlar.
  • Elimde sandisk usb bellek var. Yazmaya karşı korumalı hatası veriyor. İçine ne birşey atabiliyorum, ne içinden birşey silebiliyorum, nede biçimlendirebiliyorum. Bu program bir işe yarar mı hocam teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç öyle bir hatayla karşı karşıya kalmadım usb belleklerde, denemen lazım, olmadı başka pc de dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Elimde sandisk usb bellek var. Yazmaya karşı korumalı hatası veriyor. İçine ne birşey atabiliyorum, ne içinden birşey silebiliyorum, nede biçimlendirebiliyorum. Bu program bir işe yarar mı hocam teşekkürler.

Bende işe yaramadı. Yıllardır bir çok harddiskte işe yaradı ama USB belleklerde bende işe yaramadı.

• mrb bu adı gibi low level format yani hdd v3 flashı fabrika ayarlarına çevirir yazım sırasında oluşan hatalar yazım.ve silme sonrasında kalan dosya izleri şişen flaşlar için birebir ama program sonrası çalışmayan bellekler malesef ölüdür uğraşmayın hdd içinde maxblast tavsiyedir

• KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamıyorum işte bad sectör hatası almış hafızası bozulmuş usbler ve harddiskler kurtarılıyor ki bende çok kurtardım ama şu yazmaya karşı korumalı hatasını halledemiyoruz. Flash 64 gb içinde de 30 gb ta yakın far cry 4 iso. dosyası vardı onu hala daha okuyor yani pc ye kopyalayabiliyorum dosyaları. Hatta recuva ile içinde silen bazı eski dosyalara bile ulaşabiliyorum ama yazma hatası veriyor ve bunu halledemiyorum çok yol denedim ama olmadı. Aynı bildiğin yazılmış cd gibi flash.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Mesajım teşekkürler. Yeni bir usb bellek almaktan kurtardın beni.
  • McApeX M kullanıcısına yanıt
    sevindim, kolay gelsin
  • hocam bende 128 gb sd card var 1 haftadır ne telefonda nede bilgisayarda ne denesem olmadı sd cardı telefon yada pc ye takınca biçimlendir diyor. 128 gb kart pc de 30 mb olarak görünüyor. sd card raw olmuş yaklaşık 20 program kullandım ancak çözüm bulamadım. içerisinde önemli resimlerim vardı. yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.