Şimdi Ara

ART CAR DAN HER MARKA MODEL ARACA ORJİNAL MODELİNDE DERİ DÖŞEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: breakerz

Arkadaşlar Bence sıcak bi fırsat ben 3 sene önce ART CAR da arabamı alman suni deri yaptırmıstım gene aynı paraydı Bence kaçırılmayaca bi fırsat Ayrıca bu işi gerçekten çok iyi yapıyorlar hala aracım ilk gün yaptırdığım gibi en ufak bisey olmadı ellerinize sağlık.

Merhabalar ;

Takdiriniz için çok teşekkür ederiz.Mühim olan sizin memnun olmanız .Bizim müşteri potansiyelimizin %90 ı daha evvel araçlarını yaptıran dostlarımız ve onlardan tavsiye alan arkadaşlar,bundan dolayı en iyi hizmeti vermek durumundayız.Sizide yolunuz düşerse muhakkak bir kahve içmeye beklerim hem aracıda bir kontrol ederim yoktur ama yinede herhangi ufakta olsa deformasyon varsa onlara da bakar müdahele edebiliriz.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ankarada bayiniz falan yok sanırım yeriniz nerdedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

kia sportage için ne kadar fiyat çıkar..

deri kalınlığı nedir acaba..

en ufak anahtar çarpmasında yırtılır mı

Merhabalar ;

Kia sportage ortalama bir araç alman suni deri 850tl,hakiki deride 1500 tl ya mal olur.Deri kalınlığından ziyade kullandığımız derilerden alman suni deriler mercedes,bmw ve volkswagen grubunun döşeme üretiminde birebir kullanılıyor ve onlar için bir bir testlerden geçiyor ..ben size kalınlığı hakkıında bilgi olması açısından standart piyasa suni derilerinin gramajı 1 metresi 300-350gr iken bu kullandığım malzemenin yoğunluğu 1,300-1.500 gr arasında değişiyor..Hakıkı deride ise yine tamamıyla otomobil testli 1.1 hakiki deriler kullanılıyor.Mobilyalık hakiki deri kullanmıoyoruz..yani kullanılan deriler sert ve tüm testlerden geçmiş ,mobilya derisi gibi yumuşak ,bazı noktalarda eksik ve farklı testlerden geçen deriler değildir..Anahtarın bırakın çarpmasını ,üzerine yırtmak için sürtseniz ,batırsanız şansınız olmaz ,belki çizilebilir ondada altındada aynı renk malzeme olduğundan ve homojen bir yapıya sahip olduğundan çiziği dahi fark edemezsiniz.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 20 Ocak 2011; 13:37:42 >

• peki deri döşenmiş araçların deri olan kısımlarının temizliğini yapıyor musunuz? açık renk olunca çok kötü kirleniyor maalesef. her yere de güvenemiyorum. temizlerken daha berbat ederler diye.
  • Art Car güzel iş yapıyorsunuz yalnız daha sonrada kampanya yaparsanız güzel olur , Şimdi bütce yetmez .. eğer ilerde tekrardan DH 'ye özel fiyat politikası güderseniz siz karlı çıkarsınız , Dh ye özel indirim yapan firmalar hep kazanmıştır :)))
  • seat cordoba 2007 aracımın direksiyonuna deri kaplama yapsak maiyet ne olur. direksiyon fazla kalınlasır mı. ornek seat cordoba/ibiza resim var mı
  • Cem bey ilanınız hayırlı olsun ama sizin yapacağınız ilk ve öncelikli şey kredi kartlarına taksit olayını becerebilmenizdir diye düşünüyorum çünkü malum ödenen paralar yüklü meblağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatemrah

ankarada bayiniz falan yok sanırım yeriniz nerdedir?

Ankarada bayimiz yok ,fakat Ankaradan rendevu ile gelip aracını yaptıran baya müşterimiz var .Bayiimizin olmama sebebine gelirsek , beni tanıyan arkadaşlar benim işlerin mükemmel çıkması konusunda ne kadar titiz olduğumu gayet iyi bilirler .Ustalar ne kadar tecrübeli olursa olsun hem ben kontrollerini en az beş kere yapmadan rahat edemiyorum hemde ustalar kontrol olmadığında direk hata çıkarıyorlar..Ankarada bayiim olsa idi ya ben kontrolleri yapamayınca deli olurdum ya da hatalardan dolayı ART CAR ın adı bu kadar tanınmış olmazdı.

Bizim istanbulda yerimiz maçkada spor caddesi (süleyman seba caddesi ) akaretler yokuşunda ana cadde üzerinde İ.T.Ü İşletme fakültesinin kapısının tam karşısında ,bizim bulunduğumuz köşeden içeri sokağa girip düz devam ederseniz swiss otelin kapısına çıkarsınız.Nişantaşına çıkan ana cadde üzerinde.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: mugelondon

peki deri döşenmiş araçların deri olan kısımlarının temizliğini yapıyor musunuz? açık renk olunca çok kötü kirleniyor maalesef. her yere de güvenemiyorum. temizlerken daha berbat ederler diye.

Biz yapmıyoruz fakat size tavsiyem eğer çok yoğun bir kir söz konusuysa deride dış cilasını çok kaybetmiş eski bir araç değilse en az 1,5 senede bir olmak kaydıyla arap sabunu kullanarak temizliyebilirsiniz..Sonuca inanamıyacaksınız,ilk ustam söylediğinde ne diyor bu adam demiştim.İlk kullandığımız araç mavi içi beyaz gri bir e36 bmw ydi.Aracın ön koltukları eskidiğinden derileri değiştirdik ,kapıları ve arka koltuğu arap sabunuyla temizledik arabanın derileri tamamıyla sıfırlanmış gibi oldu o gün bu gündür direk tavsiye edebiliyorum.Sık demememdeki gaye çok güçlü ve yıpratabiliyor ..eski cilası bozulan korumasız derilerde de renk alabiliyor..eski deriyse çok ufak deneyin..Aksi takdirde mükemmel deriler ilk günki gibi oluyor ..uygulama önce arap sabununu krem şeklinde temizlenecek yere yayın bir dakika bekleyin ve daha sonra iyice üzerinde hiç arap sabunu kalmıyacak şekilde ıslak bez ile iyice durulayın..her temizlikten sonra derinin kurumaması için canlı cildlerdede kullanılan nemlendirici krem kullanın farkı göreceksiniz..İsterseniz deneyin ve deneyiminizi burda paylaşın.Ben temizlemede kendi arabalarımda bunu kullanıyorum..besleyici olarakta nemlendirici krem kullanıyorum..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Art Car güzel iş yapıyorsunuz yalnız daha sonrada kampanya yaparsanız güzel olur , Şimdi bütce yetmez .. eğer ilerde tekrardan DH 'ye özel fiyat politikası güderseniz siz karlı çıkarsınız , Dh ye özel indirim yapan firmalar hep kazanmıştır :)))

Valla çok doğru söylüyorsunuzda fiyatlarım 6 senedir daha yeni 100 tl nisan sonunda değişti .Bu kadar sene herşey artarken benim yaptığımız bu işte fiyat değişikliği yapmamam dahi bir kampanya diye düşünüyorum..İnanın daha evvel hafta sonuda cebime para koyabilirken ,artık yeni nefes almaya bile koyulan vergiler ,malzemelerin artışı,her sene ustalara zam artık kazanamaz oldum.Yer bana ait olmasa maçkanın en güzel yerinde kirada olsam inanın bu fiyatlarıda gören pek olmaz kanatindeyim.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: mng

seat cordoba 2007 aracımın direksiyonuna deri kaplama yapsak maiyet ne olur. direksiyon fazla kalınlasır mı. ornek seat cordoba/ibiza resim var mı

Seat cordobanın yapılmış çektiğim bir fotoğrafı yok öncesi sonrası olarak farklı direksiyonlar var ..Direksiyonda 1.1 mm kalınlaşma oluyor onuda hissetmeniz çok zor.Direksiyon kauçuk direksiyonsa bir gün sürüyor 150 tl ya mal oluyor ..Eğer derilide derisi eskimiş bir direksiyonsa 130 tl ya mal oluyor.Ben size yaptığımız direksiyonlar bir kaç örnek ekliyeyim.Yanlız fotoğraflar büyük olduğundan denedim yüklemedi mailinizi verirseniz fotoları gönderebilirim.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Cem bey ilanınız hayırlı olsun ama sizin yapacağınız ilk ve öncelikli şey kredi kartlarına taksit olayını becerebilmenizdir diye düşünüyorum çünkü malum ödenen paralar yüklü meblağlar

Çok teşekkür ederim , ilan eskide profilime bakarken dikkatimi çekti güncelliyeyim dedim..Esasında benim topic oto deri döşeme topiği orda 98 inci sayfaya geldik.Bu topic unutulmuş ondan güncelledim.Kredi kartına gelince belki haklısınız ama onun ek farklarına kimse evet demeden bu fiyatı böl deyince malesef olmuyor ..Bankacılarlada konuştuk baya fark çıkıyor..Nakit vermek daha karlı geliyorda ondan hala böyle gidiyorum.Ben size bu konuyu bir gün karşılıklı gelirsek detaylı olarak zevkle anlatırım.Hem uğrarsınız tanışmış oluruz hemde çayımızı içerken konuşuruz.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

quote:

seat cordoba 2007 aracımın direksiyonuna deri kaplama yapsak maiyet ne olur. direksiyon fazla kalınlasır mı. ornek seat cordoba/ibiza resim var mı

Seat cordobanın yapılmış çektiğim bir fotoğrafı yok öncesi sonrası olarak farklı direksiyonlar var ..Direksiyonda 1.1 mm kalınlaşma oluyor onuda hissetmeniz çok zor.Direksiyon kauçuk direksiyonsa bir gün sürüyor 150 tl ya mal oluyor ..Eğer derilide derisi eskimiş bir direksiyonsa 130 tl ya mal oluyor.Ben size yaptığımız direksiyonlar bir kaç örnek ekliyeyim.Yanlız fotoğraflar büyük olduğundan denedim yüklemedi mailinizi verirseniz fotoları gönderebilirim.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

hocam oncelıkle selamlar,herkese sırasıyla ve üşenmeden verdiğiniz detaylı anlatım için teşekkürler,bu da insanlara ve işinize verdiğiniz değeri gösterir.Fotoğrafları sırasıyla paınt-yeniden boyutlandır-pıksel-640x480 seçenekleriyle kullanırsanız bizde fotoğraflardan nasibimizi alırız,hemde boyutları ufalmış olur..selamlar,hayırlı sabahlar ve cumalar..

• quote:

madem dh üyeleri için çok sembolik bir şey olabilir fakat bu yaptırma kesinleştiğinde telafuz edilir şu an burdan bunu telafuz etmem..
    quote:

Orjinalden alıntı: belinelli

kesssınlıkle ewt DH uyelerıne ozel ındırım ıstıyoruzzz

Hocam %20 deyiver etiket fiyatından olsun bitsin

• quote:

quote:

Arkadaşlar Bence sıcak bi fırsat ben 3 sene önce ART CAR da arabamı alman suni deri yaptırmıstım gene aynı paraydı Bence kaçırılmayaca bi fırsat Ayrıca bu işi gerçekten çok iyi yapıyorlar hala aracım ilk gün yaptırdığım gibi en ufak bisey olmadı ellerinize sağlık.

Merhabalar ;

Takdiriniz için çok teşekkür ederiz.Mühim olan sizin memnun olmanız .Bizim müşteri potansiyelimizin %90 ı daha evvel araçlarını yaptıran dostlarımız ve onlardan tavsiye alan arkadaşlar,bundan dolayı en iyi hizmeti vermek durumundayız.Sizide yolunuz düşerse muhakkak bir kahve içmeye beklerim hem aracıda bir kontrol ederim yoktur ama yinede herhangi ufakta olsa deformasyon varsa onlara da bakar müdahele edebiliriz.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

İnşallah Cem bey emin olun geleceğim 1-2 aya kadar arabamı değiştireceğim yeni aracıma çalışma yapmanızı isteyeceğim iyi çalışmalar dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

madem dh üyeleri için çok sembolik bir şey olabilir fakat bu yaptırma kesinleştiğinde telafuz edilir şu an burdan bunu telafuz etmem..
    quote:

Esasında dediğiniz gibi ,fiyatlarda başkalarının yaptığı gibi yapsam bu kadar açık oynamasam ,%20 üzerine ekle sonra çıkar yapsam ne güzel olur değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

quote:

quote:

Saygılarımla

A.CEM ADALI

hocam oncelıkle selamlar,herkese sırasıyla ve üşenmeden verdiğiniz detaylı anlatım için teşekkürler,bu da insanlara ve işinize verdiğiniz değeri gösterir.Fotoğrafları sırasıyla paınt-yeniden boyutlandır-pıksel-640x480 seçenekleriyle kullanırsanız bizde fotoğraflardan nasibimizi alırız,hemde boyutları ufalmış olur..selamlar,hayırlı sabahlar ve cumalar..

Ahh ahh bilgisayar konusunda ne teknoloji fakiri olduğumu bilseniz.O dediğinizi yapmayı bende çok isterim.Ben biraz fosil kaldım ben üniversitedeyken commadore bilgisayarlar vardı biz basicler, forthrunlarla büyüdük

• Usta diyor işte yaptırcaksan gel yaparız birşeyler :D
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar ;

Saygılarımla

A.CEM ADALI

İnşallah Cem bey emin olun geleceğim 1-2 aya kadar arabamı değiştireceğim yeni aracıma çalışma yapmanızı isteyeceğim iyi çalışmalar dileğiyle.

Araç olması hiç şart değil ,benim söylediğim konuşur sohbet ederiz babındaydı ..Araçta alacaksanız tabi başımın üzerinde yeriniz var ama ,bunu söylerken o aklımdan dahi geçmemişti.Aman araçta alacaksanız siz zaten biliyorsunuz ama en az bir hafta evvelinden randevuyu ihmal etmeyin.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

quote:

Esasında dediğiniz gibi ,fiyatlarda başkalarının yaptığı gibi yapsam bu kadar açık oynamasam ,%20 üzerine ekle sonra çıkar yapsam ne güzel olur değil mi

Hocam biz başkasını değil sizi tanır sözünüze güveniriz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.