Şimdi Ara

ART CAR DAN HER MARKA MODEL ARACA ORJİNAL MODELİNDE DERİ DÖŞEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

Orijinalden alıntı: ART CAR

madem dh üyeleri için çok sembolik bir şey olabilir fakat bu yaptırma kesinleştiğinde telafuz edilir şu an burdan bunu telafuz etmem..
    quote:

Orjinalden alıntı: belinelli

kesssınlıkle ewt DH uyelerıne ozel ındırım ıstıyoruzzz

Hocam %20 deyiver etiket fiyatından olsun bitsin

Esasında dediğiniz gibi ,fiyatlarda başkalarının yaptığı gibi yapsam bu kadar açık oynamasam ,%20 üzerine ekle sonra çıkar yapsam ne güzel olur değil mi

Hocam biz başkasını değil sizi tanır sözünüze güveniriz

Cok tesekkur ederim ,cok kibarsiniz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Uzun süredir konuya kimse bişeyler yazmamış.Hafiften hortlattım kusura bakmayın.Ama bu konunun hortlatılması gerektiğini düşünüyorum :) DH' ye çoktandır üyeyim ama bu konuyu googledan aratarak bulabildim.Benim 2008 model 207 aracım var.İlk önce araca 17'' O.Z jantlar ve sparco yaylar takarak başladım bu modifiye işine.Daha sonra aracımı mat beyaza kaplattım ve cam filmlerini yaptırdım.İçerdeki kaplamaları piano black yaptırdım.Anladım ki bu işin sonu yok :) İnsanoğlu doyumsuz.Şimdide kafayı alcantara döşemeye taktım :) İstiyorum ki aracım tek ve özel olsun.İşte bu konuyu araştırırken artcar firmasıyla tanıştım.web sitenizi gezdim çeşitli fikirler edindim vs vs.Ama maalesef ki Ankara' da şubeniz yokmuş.Fakat kafamda bazı şeyleri oturttuktan sonra İstanbul' a gelebilirim diye düşünüyorum.Benim size sormak istediğim bazı şeyler var tabiki.Sizde beni kırmayıp cevaplandırırsanız çok sevinirim.Direksiyon, koltuklar, kapı içleri alcantara olabiliyor anladığım kadarıyla.Fakat ben kapı içlerindeki kumaş kısmı değilde, kumaş kısım haricindeki plastik kısımları kaplatmak istiyorum.Böyle bir imkan var mı ? Eğer varsa bana aşağıdakilerle birlikte bir fiyat çıkarabilirmisiniz ? Özelden yazarsanız sizin için daha iyi olur sanırım.

1.Direksiyon ( alcantara )
    2.Vites körüğü ( alcantara )
    3.Bahsetmiş olduğum kapı içlerindeki kumaş haricinde kalan plastik kısımlar ( alcantara )
    4.Torpido kapağı ( alcantara )
    5.Koltuklar ( suni deri-alcantara )

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Uzun süredir konuya kimse bişeyler yazmamış.Hafiften hortlattım kusura bakmayın.Ama bu konunun hortlatılması gerektiğini düşünüyorum :) DH' ye çoktandır üyeyim ama bu konuyu googledan aratarak bulabildim.Benim 2008 model 207 aracım var.İlk önce araca 17'' O.Z jantlar ve sparco yaylar takarak başladım bu modifiye işine.Daha sonra aracımı mat beyaza kaplattım ve cam filmlerini yaptırdım.İçerdeki kaplamaları piano black yaptırdım.Anladım ki bu işin sonu yok :) İnsanoğlu doyumsuz.Şimdide kafayı alcantara döşemeye taktım :) İstiyorum ki aracım tek ve özel olsun.İşte bu konuyu araştırırken artcar firmasıyla tanıştım.web sitenizi gezdim çeşitli fikirler edindim vs vs.Ama maalesef ki Ankara' da şubeniz yokmuş.Fakat kafamda bazı şeyleri oturttuktan sonra İstanbul' a gelebilirim diye düşünüyorum.Benim size sormak istediğim bazı şeyler var tabiki.Sizde beni kırmayıp cevaplandırırsanız çok sevinirim.Direksiyon, koltuklar, kapı içleri alcantara olabiliyor anladığım kadarıyla.Fakat ben kapı içlerindeki kumaş kısmı değilde, kumaş kısım haricindeki plastik kısımları kaplatmak istiyorum.Böyle bir imkan var mı ? Eğer varsa bana aşağıdakilerle birlikte bir fiyat çıkarabilirmisiniz ? Özelden yazarsanız sizin için daha iyi olur sanırım.

1.Direksiyon ( alcantara )
    2.Vites körüğü ( alcantara )
    3.Bahsetmiş olduğum kapı içlerindeki kumaş haricinde kalan plastik kısımlar ( alcantara )
    4.Torpido kapağı ( alcantara )
    5.Koltuklar ( suni deri-alcantara )

Merhabalar ;

Evet güzel bir teşhiste bulundunuz bu konu uzun süredir kullanılmıyor..Hatta bu konuyu ben dahi unutmuşum,bundan dolayı konuya girer girmez ilk işimde fiyatları güncellemek oldu..Bu konunun unutulma nedenine gelince ,artık bu konu oto deri döşeme başlığı altında daha genel bir konuya yerini bıraktı zamanlada bu konunun burda olduğu unutuldu sanırım..oto deri döşeme konusu daima faal her gun mesajları olan artık bir üst başlık oldu..ve o günden bu güne 87 sayfaya ulaşmış belli başlı konular arasında yerini aldı..Hatta bu topiğin linkinide asağıda sunuyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#6762238

Şimdi gelelim sizin sorularınıza ,büyük bir zevkle burdanda cevaplıyabilirim ,bu konuda bir problem olmaz.Aracınız anladığım kadarıyla kadarıyla RC Le mans ayarına gelmiş bir araç,gülegüle kullanın.İnsan oğlunda doyumsuzluk olduğu doğru fakat size söyliyeceğim araçların belli bir doygunluk seviyesi vardır ve bu seviye geçildiğinde o güzel araba her fazla yapılan şeyde güzelliğini kaybeder aman buna dikkat edin..bunu sadece bir dost tavsiyesi olarak alın ısterim.

Evet Ankarada bayiimiz yok, daha doğrusu tek dükkan olma sebebi benim titizliğim ve her işi bizzat kontrol etmek istememdendir.Ustalarımın en yeniside 13 seneliktir.Burdanda anlaşılacağı gibi en mükemmeli yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.Bu sayede şehir dışından ve yurt dışından hayli müşterilerimiz oluyor.

Evet aynen sizin madde madde yazdığınız sorulara açıklamalı ve fiyatlı olarak cevap vereyim.Direksiyonda,koltuk orta dilim kısımlarında ,kapıların kumaş kısmında alcantarayı kullanmak mümkün,Kapıların kumaş olmayan kısımlarında kaplama yapmak parlak yuzey olduğundankomple zımparayla matlaştırmak suretiyle mümkün olur..Bu kısımların alcantara kaplanması hakiki metresi 95 € luk malzemeyle hem çok fireli hemde çok yüksek fiyatlara çıkacaktır.. bu tip parçaların kaplamasında parça uzerinde birebir bakarak fiyat verebiliyorum..Tabi bu da aracı ezbere biliyorum fakat ölçülerini ezbere bilmememden dolayıdır..Birde malzemenin metresi 95 € yani 250 tl olunca haliyle bir bir ölçüm gerekiyor.
    Ben size ortalama olarak verebileceğim standart fiyatları yinede vereyim

1 ) Alcantara direksiyon simidi .................................................................................................250 tl dır

2 )Alcantara vites körüğü.........................................................................................................50 tl dır.

3) Kapılar birebir bakılıp söylenecek parçalara girer.

4 ) Torpido kapagı yaklaşık .....................................................................................................150 tl dır.

5 ) Koltuklar paket alman sunı yanlar ,ortalar hakiki alcantara,kapılardada bir kısım alcantara kullanılarak 1950 tl dır.

Bu fiyatları verdim fakat bu fiyatlarda kullanılan alcantara tamamıyla hakiki orjinal alcantara fiyatıdır.Bu malzemenin yine kaliteli muadilleride vardır bunlar içinde beraberce bakar fiyat çıkarabiliriz.Mesela geçen hafta arkadaşımız 308 ını derive hakiki alcantara yaptık hatta bazı parçalarda delikli deriyide kombine ettik,bu araçta alcantara deri koltuklar,koltuk ısıtma,alcantara muadili kumaş tavan yapıldı..çıkan fiyat toplamda 3400 tl idi..Bunu söylememdeki gaye kıyas olarak yapabiliriz anlamındadır.Bu arada mailinizi verirseniz direk hakiki alcantara yapılmış bir kaç araç ve alcantara muadili yapılmış bir tigranında fotolarını gönderebilirim.

Saygılarımla

A.CEM ADALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 5 Eylül 2011; 0:17:56 >

• msjım bulunsun
  • Selamlar Cem bey ben Kia sportage 2005 model aracimin
    On koltuklarini ve direksiyon derisini degistirecektim.Orjinal muadili olacak.Hangi gun getirebilirim.Cebim 0555 57 50 99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katip64

Selamlar Cem bey ben Kia sportage 2005 model aracimin
    On koltuklarini ve direksiyon derisini degistirecektim.Orjinal muadili olacak.Hangi gun getirebilirim.Cebim 0555 57 50 99

Merhabalar ;

Bu konumuz pasif durumda .. Esas bulunduğumuz link oto deri döşeme topiğidir .. 139 sayfa oldu ve aktif olarak devam ediyoruz.. http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_139/tm.htm Bu arada özelden mesaj attım cevabı net verebilmek için bir kaç soru sordum.... cevabınıza göre tekrar esas cevabı vereceğim..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• Hocam merhaba direksiyon kaplama hala 150 tl mi ? Birde ne kadar sürüyor işlem ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.