Şimdi Ara

Artes D708 alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi' sürü yerden epey bi' araştırma yaptıktan sonra Google Nexus 7'ye o kadar para verirsem kendimi kötü hissedeceğim için fiyat performans açısından beni üzmeyecek bi' ürün almaya karar verdim.

Ainol marka tabletler çok ilgimi çekse de Artes'in D708'i ile aşağı yukarı aynı özellikteki tablet biraz daha pahalıya geliyor.

Ayrıca Çin ile ilişkim Aliexpress ve dealextreme'den yaptığım bi' kaç ıvır zıvır alışverişinden ibaret. O yüzden memleket sınırları içinden almak niyetindeyim.

Ayrıca ürün desteği benim için önemli. Forumda "Artesteknik" isimli kullanıcı ürünler konusunda epey bi' destek veriyor gibi.

Ama ürünle ilgili bazılarının yaşadığı açılmama sorunu, konum bulamama, ekranın kalitesi gibi bazı sıkıntılar biraz kafamı karıştırmıyor değil.

Şimdi sizlere soracaklarım şunlar:

1.www.bizdehesapli.com adlı sitede 212TL gibi bi' fiyata satılıyor. Harika fiyat ama site güvenilir mi? Ürünü buradan alalım mı?
    2. Bu fiyata "bunu alma, şunu al" dediğiniz bi' ürün var mı, varsa ne? :)
    3. Ürünü hiç görmedim (fotoğraflar dışında), malzeme kalitesi nasıl?
    4. Flash desteği ile ilgili sorun, açılmama sorunu, konum bulamama gibi sıkıntılar soru işaretleri yaratıyor. Cihazlarda kronik bi' sıkıntı olduğundan bahsedenler var, aslı astarı var mıdır?
    5. Ürün açıklamasında GPS yok diyor. Ama ben örneğin Sygic yüklesem "OFFLINE GPS" kullanabilir miyim? Konum da bulamıyormuş ya biraz kıllandım o açıdan. GPS benim için önemli!
    6. İlla android marketten mi uygulama yüklenir. İnternette bi' sürü kaynak var. Elle de yükleme yapabilir miyiz cihaza? Yolu yordamı nedir? Garanti ile ilgili sorun olur mu? Root dedikleri bununla mı ilgili?
    7. Avea JET 3G modemlerle uyumlu mu? (ZTE marka)
    8. Android'in son sürümüne güncelleme desteği var mı? Sitede firmware update var, bu söylediğimle ilgili mi?
    9. Ürün desteği nasıl? Forumdaki "Artesteknik" kullanıcısı dışında firmanın yaklaşımı ne yönde. Belki de en önemlisi bu çünkü firmanın sitesinde firmware updatein açıklama pdfini okuyunca biraz şaşırdım. Çünkü biz firmware yayınladık ama yükserseniz ve cihaza bi' şey olursa sizin sorumluluğunuzda diyor. :) Daha önce Akortek firmasının Dark media playerlarından almıştım (bundan 3 sene önce, yeni çıkmıştı). Ürün arızalı çıktı. Bi' türlü ilgilenmediler. En sonunda 3-5 kavgadan sonra hepsiburada'nın koşulsuz iade olayını kullanarak üründen kurtuldum. Sırf o yüzden dark marka tabletlere de bakmıyorum. Yoksa pazarlamasını müthiş yapıyorlar.

Evet gördüğünüz üzere kafam biraz karışık. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• Ayrıca Mobee NETT K1500 8Gb diye bi' ürün var. Bizim burada 350TL fiyat aldım. Biraz fiyat farkı var ama en azından 10" ekran var.
    Henüz cevap veren yok ama bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yoksa Ainol mu alsam? IPS ekranlar da cezbediyor. Yardım edin ahali :)
  • Bizdehesaplı com güvenli.Ben 2 adet D708 aldım 1 tane bana 1 kayinbiradere.Benimki 1 hafta sonra açılmama sorunu yaşadım diğerinde sorun yok.Fiyat olarak performansı iyi ekran kaliteside iyi.Ben bizdehesaplı ya ürün arızası nedeniyle geri gönderdim.bu sorunu yaşayan diğer birkaç arkadaşa sordum artesten yenisiyle değiştirmişler.ben mesaj gönderdim değiştirelim dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 22 Kasım 2012; 15:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Lütfen forumda konu açmadan önce ufak bir araştırma yapınız ve konu açacağınız cihazla ilgili açılmış kapsamlı konular var ise o konular altından devam ediniz.

http://resim.donanimhaber.com/m_67631847/tm.htm

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.