Şimdi Ara

**Yardım Edermisiniz**Samsung 830 256gb ssd (mz7pc256d) Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: senolince Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **Yardım Edermisiniz**samsung 830 256gb ssd (mz7pc256d) alınır mı? (yurtdışı almayı düşünüyorum, aklıma takılan sorular var,bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?)
    Firmware güncelleyerek,yavaşlama sorunu yaşamadan kullanabilirmiyim? Trim desteği var mı?
    senkron çip mi?asenkron çip mi?
    Ayrıca Samsung 830 256gb ssd (mz7pc256d) uluslararası garanti olayı var mı?süre kaç yıl?
    Bu serinin sorun çıkarma olasılığı düşük müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver555star -- 14 Haziran 2012; 14:29:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: silver555star

**Yardım Edermisiniz**samsung 830 256gb ssd (mz7pc256d) alınır mı? (yurtdışı almayı düşünüyorum, aklıma takılan sorular var,bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?)
    Firmware güncelleyerek,yavaşlama sorunu yaşamadan kullanabilirmiyim?
    simetrik-asimetrik mi idi tam hatırlayamadım (ocz agilty corsair gt arasındaki özellik farkından bahsediyorum)
    Bu ssd nin özelliği ocz aglity gibi mi yoksa corsair gt gibi mi?
    Ayrıca Samsung 830 256gb ssd (mz7pc256d) uluslararası garanti olayı var mı?süre kaç yıl?
    Bu serinin sorun çıkarma olasılığı düşük müdür?

Onun yerine 60 gb sata 3 ssd alın, ssd caching yapın, sadece sık kullandığınız dosyalar ssd'de dursun, boşu boşuna o kadar ödemeyin, ev kullanımı için düşünüyorsanız.(Oyun, pc açılması, vs) Eğer fotoğrafçı vs iseniz onu bilmem, o modeli incelemedim.

• Sorularıma yanıt buldum.Samsung 830 serisi 256gb sata 3 ssd Abd de satılan en sorunsuz ssd.(newegde 10bin satışta sadece birkaç geri dönüş almış.)
    Sentetik testlerden ziyade günlük kullanımda test yapan siteler, ocz max iops, corsair gt serilerinden iyi olduğunu,
    sandforce kontrolcü kullanmadığı için intel sistemlerde sorun çıkartmadığını, veri güvenliği ve günlük kullanımda hız için en çok tavsiye ettikleri ürün olduğunu
    belirtmişler.(Kontrolcusü arm9 bazlı 3 çekirdekli.)

Özellikle okuma performansı (günlük kullanımda en çok okuma kullanılır hdd lerde, en yüksek ssd lerden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver555star

Sorularıma yanıt buldum.Samsung 830 serisi 256gb sata 3 ssd Abd de satılan en sorunsuz ssd.(newegde 10bin satışta sadece birkaç geri dönüş almış.)
    Sentetik testlerden ziyade günlük kullanımda test yapan siteler, ocz max iops, corsair gt serilerinden iyi olduğunu,
    sandforce kontrolcü kullanmadığı için intel sistemlerde sorun çıkartmadığını, veri güvenliği ve günlük kullanımda hız için en çok tavsiye ettikleri ürün olduğunu
    belirtmişler.(Kontrolcusü arm9 bazlı 3 çekirdekli.)

Özellikle okuma performansı (günlük kullanımda en çok okuma kullanılır hdd lerde, en yüksek ssd lerden)

+1

Kıyasladığınız diğer SSD'lerin kontrolcüsü Sandforce'dur ve bu SSD'ye göre gerçektnden dandiktir:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.