Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tableti alan arkadaşlardan rica etsem tabletin performansı, stabilitesi, yazılım desteği, varsa sorunlarından bahsedebilir misiniz?
    Herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Takılma, donma mevcut mu?
    İnternet ve video performansı nasıl?
    Googleplay ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
    Malzeme kalitesi nasıl?
    Soruları tam anlamıyla tableti inceleyen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
    Benim gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

İlginize şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

quote:

Orijinalden alıntı: GPD

@resfaction bugun sipariş verdin ve kargoya verildi ? bu durumda senden önce sipariş vermeme rahmen benimki hala kargoda değil .nasıl şey anlamadım gitti :S

ben kapıda ödemeyi seçtim. sadece istanbul a kapıda ödeme seçeneği varmış. ondan olabilir sen de ist. da mısın?siteyi övmüş gibi olmayayım yanlış anlaşılmasın. sitenin bi elemanı filan değilim lokanta dükkanımız var. buyrun aile salonumuz var efendim :))

bende istanbulda oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

tablet guzel fakat garantı vs onemli deilse ve fiyatta sıze uygunsa tek fark retına ekran gıbı çinden gelecek turkce rom bulucan vs size kalmıs ben bunun u30gt mini 7" aldım ve aynı gun ıade ettım saydığım sebepler cok etkılıydı benım ıcın

ben gezinirken gördüm ve burada paylaşmak istedim. içinde android yokmu bütün dilleri destekliyor türkçe dahil.
  • Değerli Müşterimiz,
    Siparişinizin ödeme onayı alınmış olup siparişiniz 5 iş günü kargo ibarelidir. Belirtilen süre içinde tarafınıza kargolanacaktır.
    Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
    Bunlar resmen bana siz alırken 5 gün yazıyordu bekliceksiniz diyor.Ürün şuan ellerinde ve hızlı gönderi yapabiliyorlar.Beni bekletmeye hakları yok.Sonuçta ürün elllerine ulaştığı an tedarik eder etmez yollamaları gerekmekte.Yarında kargoya verilmezse iptal etticem siparişi.Dikkat edin bu siteye derim!!!
  • quote:

quote:

quote:

@resfaction bugun sipariş verdin ve kargoya verildi ? bu durumda senden önce sipariş vermeme rahmen benimki hala kargoda değil .nasıl şey anlamadım gitti :S

ben kapıda ödemeyi seçtim. sadece istanbul a kapıda ödeme seçeneği varmış. ondan olabilir sen de ist. da mısın?siteyi övmüş gibi olmayayım yanlış anlaşılmasın. sitenin bi elemanı filan değilim lokanta dükkanımız var. buyrun aile salonumuz var efendim :))

bende istanbulda oturuyorum.

sen de kapıda ödemeyi seçtiysen eğer yine sana ulaşmadılarsa bilemem nasıl iş yapıyorlar.yarın en geç akşam 6 ya kadar dedi bakalım sözünde duracaklar mı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

aman diim hızlıal'dan almayın. Bu kadar rezalet bir müşteri hizmetleri görmedim ben hayatımda. O kadar siteden sayısız alışveriş yaptım bu kadar kötüsü yok. Ankara'da arkadaşın dediği yerden alıcam ben de.

hizlial ı kayırmak gibi olmasın, bugün aradım müşteri hizmetlerine bağlanı seçtim adam çıktı. ordan bugün bir tane sipariş ettim bakalım hayırlısı

Önemli olan siparişten sonrası, sipariş almalari kolay nasil olsa ,siparişinle ilgili bir şıkıntı yaşadığında mecburen sipariş numarani girip mesaj atmak zorundasin bakalim o zaman hizli al com dan siparişinle ilgili ne kadar tatmin edici dönüşler alacaksin ki inşallah siparişinle ilgili ben yada ben im gibi sıkıntı yaşamiş arkadaşlar gibi sıkıntı yaşamazsın

hizlial sitesinin altındaki "bir gold kuruluşudur" sözüne güvenerekten aldım. gold bilgisayardan bir çok defa alışveriş yaptım. inşallah dediğin gibi olur. kapıda ödeme istedim baktım uzattıkça uzatıyorlar sorun çıkarıyorlarsa siparişi iptal ettiririm diye düşünüyorum. tabletle ilgili bi sıkıntı yaşadın mı ?

Hocam siparişi işleme hızlı koyup aynı günde gönderebilirler ama benim taktığım nokta satış sonrası hizmet ki bence mağazaları ayıran esas faktör budur. Yoksa kapalı bir kutuyu kargo şirketinin eline tutuşturmayı 10 yaşında çocuk da beceriyor. Sabah 10'da mesaj atıyorum müşteri hizmetlerine saat olmuş 16 hala cevap yok. Ki mesajınız çok kısa sürede cevaplanır diye teminat veriyorlar. Mail atıyorum ses yok, telefon açıyorum müşteri hizmetleri hep dolu. Galiba kocaman sitede 2 tane mi operatör var ne. Siparişi iptal edicem onu da edemiyorum. Adam diyor isterseniz siparişi iptal edebilirsiniz diye. Adam bunu dediğinde ben 6 kere iptal talebi göndermiştim çoktan daha bunu salladıkları bile yok. Facebook'tan mesaj attım falan ancak ordan salladılar niyeyse. MSN olaydı ekleyeydim bari bi titreşim atardım falan :D Ürünü iyi kötü satın aldın diyelim. İlerde bir gün arızası çıktığında ben yine bu rezalet müşteri hizmetleriyle mi uğraşmak durumunda kalcam? Millet ucuzcity'de mesela 3 kere sorunsuz ürün modeli değiştirtiyor. Flame alıyor stokta yok diye Hero gönderiyorlar beğenmiyor D9702 istiyor veriyorlar falan. İyi hizmet dediğin budur. İyi firma dediğin 6 saat boyunca 10 yoldan dürttürmez, sana basmakalıp cevap atmaz. 1 kere dersin sorununu onlar çözer. Bu internetten ilk alışverişim de değil. Limango, markafoni benzeri sitelerden, neredeyse tüm teknoloji mağzalarından falan sayısız online alışveriş yaptım, bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

tablet guzel fakat garantı vs onemli deilse ve fiyatta sıze uygunsa tek fark retına ekran gıbı çinden gelecek turkce rom bulucan vs size kalmıs ben bunun u30gt mini 7" aldım ve aynı gun ıade ettım saydığım sebepler cok etkılıydı benım ıcın

ben gezinirken gördüm ve burada paylaşmak istedim. içinde android yokmu bütün dilleri destekliyor türkçe dahil.

evet destekliyor haklısınız programlar vs kastım çince uygulamalar filan cok fazla :) soylemım o açıdandı ama turkıyeye gelmişler bir secenek daha cıktı kullanıcılara
  • Arkadaşlar merhaba,

Tavsiyeleriniz üzerine bu modeli düşünüyorum, Google Play kullanımında bir sorun yok değil mi?

Daha kolay taşırım diye 7" arıyordum ama istediğim özelliklerde bulamadım. Bu 9" 600 gr dışarıda yanınızda taşırken engelleyici oluyor mu veya elde tutarken çok ağır geliyor mu? Bir de buna karar versem bitiricem bu arayışı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

Arkadaşlar merhaba,

Tavsiyeleriniz üzerine bu modeli düşünüyorum, Google Play kullanımında bir sorun yok değil mi?

Daha kolay taşırım diye 7" arıyordum ama istediğim özelliklerde bulamadım. Bu 9" 600 gr dışarıda yanınızda taşırken engelleyici oluyor mu veya elde tutarken çok ağır geliyor mu? Bir de buna karar versem bitiricem bu arayışı :)

Abi iPad bile 662gr öyle düşün. Bu boyuta normal bir ağırlık.
  • Avea kampanyasinin farkinda olmayarak siparişimi geçmiştim daha sonra bayaği bir üğraşla müşteri hizmetleri telefonuna ulaşmiştim ve kampanyadan faydalanmak istediğimi belirtmiştim hizli al com a rtik gec kaldigimi ustune bir bardak su ıc sen artik misali bir konusmayla karşi karşiya kalmiştim.Ancak yeni bir siparişe kulanabileceğimi sölediler

Ben genede bu satte mesaj yoluyle bir yazi yazarak bu isteğimi tekrar dile getirdim bakalim ne kadar müşteri memnuniyeti ve bunun akabinde olumlu geri dönüşleri düşünebilecek yapida bir müessese olduğunu kaale alipta cevapladiklarinda siz değerli arkadaşlarla paylaşacağim.

Bu sonuçla bu tip satiş yapan kuruluşlarin ne kadar ciddiyetli nasil bir ticari kafa yapisina parayami öncelik veren yada müşteri memnuniyetinin önceliğinde daha sonra ticari getirisine önem veren firmalarla ayrişmasi açisindan çok önemli detaylar olduğunu , buna göre süzgecten gecen firmalarin önemini ve güvenilirliğini daha iyi anliyabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 11 Aralık 2012; 0:00:41 >

• tablet performansını sormuştum arkadaşlar...
    bir de pcdepo sitesi güvenilir mi?ürün 431,59 tl şuan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

Arkadaşlar merhaba,

Abi iPad bile 662gr öyle düşün. Bu boyuta normal bir ağırlık.

Evet doğru tabii de benim bi netbook alıp 2 kere taşıdıktan sonra aman bu çok ağır geldi diye kenara atma hikâyem olduğu için önemli :)

• bugün sirkeciden bende aldım D9702
    ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim
    ürün gayet güzel kılıf çıktı içinden fakat içinden çıkan kılıf haricinde satın aldığım dükkan ayrıca baba bir kılıf verdi
    ürün gayet hızlı
    ekran görüntüsü harika
    şarj süresi yeterli

kısaca uzun zaman araştırdıktan sonra bu cihazı aldım ve türkiyede garantisi olması benim en büyük tercih sebebim oldu
  • arkadaşlar ürünü istanbulda nerede test edebilirim? görmeden almayayım diyorum.
  • Arkadaslar bu tableti dusunenler icin hizlial da fiyat yine 500,39tl olmus fakat avea kampanyasindan faydalanarak 50 tl indirimle 450.39tl ye alinabilir fena bi fiyat deil ilgilenen arkadaslarin haberi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

tablet performansını sormuştum arkadaşlar...

Hafıza 8GB Bilgin olsun diğer sitelerde 16GB
  • quote:

bu ürün demi 10 yıllık firma gözüküyor aslında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

o sitedede dikkat ederseniz 16gb diye yazıyor. bu modelin 8 gb olanı yok zaten. fiyatın hemen altında yazan bu "Artes D9702 1.6GHz 1GB 16GB 9.7" Tablet"
  • birde benim merak ettiğim bu tabletin ekranının PPI değeri nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

o sitedede dikkat ederseniz 16gb diye yazıyor. bu modelin 8 gb olanı yok zaten. fiyatın hemen altında yazan bu "Artes D9702 1.6GHz 1GB 16GB 9.7" Tablet"

bence cafemolasi o hızla d 821 sayfasına baktı
    gerçi ben yazdım ama d 821 de de 8 gb yok oda 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 11 Aralık 2012; 10:22:45 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.