Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

tablet performansını sormuştum arkadaşlar...
    bir de pcdepo sitesi güvenilir mi?ürün 431,59 tl şuan!

Hafıza 8GB Bilgin olsun diğer sitelerde 16GB

o sitedede dikkat ederseniz 16gb diye yazıyor. bu modelin 8 gb olanı yok zaten. fiyatın hemen altında yazan bu "Artes D9702 1.6GHz 1GB 16GB 9.7" Tablet"

Dogrudur Başlıkta 16Gb Yazıyor ancak Ürün özellikleri kısmında Sabit Disk 8GB diye belirtmiş O yüzden arkadaşı uyarıyım dedim belkide yanlış yazdılar benimde bildiğimde 8gb yok almadan önce arayıp sormalı bence

• valla ben geçen gün bu tablete benzer olan polypad hd 8208 aldım gayet iyi bir cihaz çıktı ayrıca siparişimin ertesi günü ürün elime geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

valla ben geçen gün bu tablete benzer olan polypad hd 8208 aldım gayet iyi bir cihaz çıktı ayrıca siparişimin ertesi günü ürün elime geçti.

hocam bende o tableti çok merak ediyorum memnun kaldığını duymak güzel bende sipariş vermeyi düşünüyorum
  • Bakalım bende artes siparişi verdim hizlial'dan bekliyorum ama şuana kadar aldığım izlenimler gayet iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agresifkolonya

Bakalım bende artes siparişi verdim hizlial'dan bekliyorum ama şuana kadar aldığım izlenimler gayet iyi :)

özel mesaj yolu ile bana beğenip beğenmediğini anlatırsan sevinirim hocam :)
  • ben de bu modelle ilgili yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim gibi.
    yalnız kullanan arkadaşlar memnunlar mı? şu ana kadar yazılmayan bir sorun vs yaşadılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

birde benim merak ettiğim bu tabletin ekranının PPI değeri nedir acaba ?

System Monitor adli program 160dpi gosteriyor..

Siz ppi i sormussunuz sonradan fark ettim.. System monitor dpi olarak gosteriyor ama bence o da ppi i kastediyor, oyle degilse de ppi'i gostermiyor system monitor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehad -- 11 Aralık 2012; 13:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

Tableti alan arkadaşlardan rica etsem tabletin performansı, stabilitesi, yazılım desteği, varsa sorunlarından bahsedebilir misiniz?
    Herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Takılma, donma mevcut mu?
    İnternet ve video performansı nasıl?
    Googleplay ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
    Malzeme kalitesi nasıl?
    Soruları tam anlamıyla tableti inceleyen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
    Benim gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

İlginize şimdiden teşekkürler...

Daha once yazildi zaten bircogu, yine cevaplayalim;
    -kronik sorun yok,
    -takilma-donma yok,
    -internet,video gayet guzel,
    -googleplay de bi sikinti yok ama cogu tabletteki gibi bunda da gameloft problemi var, build.prop dosyasi ayarlarini degistirip halledebilen varsa bize de anlatirlarsa sevinirim,
    -malzeme kalitesi bi ipad degil tabiki ama cin malina gore bence gayet tatmin edici,herhangi bi yerinde yamukluk egrilik yok, baska tabletlerdeki gibi cerceveye bastirinca icine gocme vs de yok.. aslinda simdi dusununce ipad'in kasasisin bundan ne kadar farki var ki:-) evet bunun tuslari basit gozukuyor sadece, biraz daha ince olabilirmis en azindan power tusu..

Bir de kamerasinin autofocus ozelligi yok,varsa da ben bulamadim.. Olsaydi fena olmazdi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehad -- 11 Aralık 2012; 13:11:53 >

• Arkadaslar bu modelin dahili 3 glisi geliyormuş haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi aldim arkadaslar artesin bi önceki 9.7 si ile kiyasladim
    Ekram muhtesem super
    İnternet cok hizli
    Oyunlar hizli
    Kamera idare eder
    Malzeme kalitesi kesinlikle iyi
    Ses cikisi super
    Bataryayi tam denemedim
    Aldigima pisman olmadim Teknomarketim den aldim cok yardimci oldular

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu site güvenilirmi fiyat iyi gibi?
  • bende dün itibariyle saat 4 civarında ürünü teknomarketten sipariş ettim ürünü ben 2 haftadır yakından takip ediyorum internette olumsuz bir yoruma rastlamadım ancak ürünü nerden alınacağına dikkat edilmeli ben teknomarketten 3 ay ertelemeli kısmına aldanarak aldım ancak kredi kartı ekstremde 2 ay ertelemeli göründü yani erteleme 3 ay değil 2 ay bu bir ikincisi müşteri hizmetlerini aradığımda yemin billah olsun bi beyefendi çıktı yemin olsun söylediği kurduğu cümlelerden tek kelimesini bile anlamadım belki 3 defa anlamıyorum sizi dedim adamda sinirlenince kapattım başkası çıkana kadar tekrar aradım dün sipariş verdiğimi belirttim yarın çıkar kargoya dediler bugun aradım gene yarın çıkar diyorlar ürünü almadan önce müşteri hizmetlerinde ilgi alaka hat safhada ancak adamlara kargoyla ilgili yada ürünü aldıktan sonra adamların eline düştünmü vay haline teknomarketten alacaklar ben bunları yaşadım ürüne gelince ürün elime ulaştığında net olarak fotoraflarını çekebilirim videoda çekebilirim almayan arkadaşların bilgisi olsun çünkü ürünle ilgili tek bi video bulamadım pipo m2 artes 9702 ile 3g dışında başka bi benzerlik olmadığı söylenmekte ancak ürünü birebir inceleme fırsatı olması daha hoş olur takipte olan arkadaşlar ürün elime geçtiğinde bilgilendireceğim saygılarımla...

• 3 g ye ihtiyacim yok telefonumu zaten modem yapiyorum :) bu çağda 3 g modem alip 49 tl her ay odeyecegime avea hattima 1000 dk heryone konusma 2 bin sms 2 gb internet sinirsiz hizi 128 kbit dusuyor alirim daha iyi toplamda 52 tl hayirli olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fallax40

3 g ye ihtiyacim yok telefonumu zaten modem yapiyorum :) bu çağda 3 g modem alip 49 tl her ay odeyecegime avea hattima 1000 dk heryone konusma 2 bin sms 2 gb internet sinirsiz hizi 128 kbit dusuyor alirim daha iyi toplamda 52 tl hayirli olsun :)

evet mantıklı bendede mesela nokia 5800 var joikuspot diye bir program var telefondaki internet hakkını sanki telefon bir modem miş gibi kullanırcasına kullanabiliyosun illa 3g diye bi özellik aranmamalı elinde böyle telefonu olan zaten hiç tablette 3g arayışına girmesin
  • Hesap kesim tarihinden bir kac gun once almissindir oyle sey olmaz onlarla alakali degil banka ile ilgili kesinlikle teknomarketimden 2 arkadasim aldi hic bir sorun cikmadi fiyat zaten daha ucuzu yok bende memnunum :-)

• fallax40 evet bankayla ilgili ancak ürünü almadan önce çok iyi ilgileniyorlardı ürünü aldıktan sonra adamlara sorunumu belirttikten sonra çok değişik tavırla karşıkarşıya kaldım inşallah bugun çıkarda incelemeyi dahada genişletiriz keşke bi video çekip ürünü güzelce anlatsan açıklasan çok güzel olurdu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallax40

Hesap kesim tarihinden bir kac gun once almissindir oyle sey olmaz onlarla alakali degil banka ile ilgili kesinlikle teknomarketimden 2 arkadasim aldi hic bir sorun cikmadi fiyat zaten daha ucuzu yok bende memnunum :-)

Kutu içinde neler çıktı otg kablo usb kablo falan varmı yoksa sadece sarj aletimi? bide usb li sarj aletimi var sarj olurken geç oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_3535

fallax40 evet bankayla ilgili ancak ürünü almadan önce çok iyi ilgileniyorlardı ürünü aldıktan sonra adamlara sorunumu belirttikten sonra çok değişik tavırla karşıkarşıya kaldım inşallah bugun çıkarda incelemeyi dahada genişletiriz keşke bi video çekip ürünü güzelce anlatsan açıklasan çok güzel olurdu:)

evet sana katılıyorum. daha öncedende yazdım ama cihazı alan forumu unutuyor :) alan arkadaşlardan birisi bir video çeksede almayı düşünen arkadaşlar cihazı görseler çok iyi olacak.
  • bu arada internet ortamında ilk DARK EVO R7000 ürününü gördükten sonra tableti ders çalışmalarım için güzel araç olacağını düşündüm R7000 149 liraydı sonra araştırmalarımı biraz daha genişlettim dark R8020 isimli ürününü almaya karar verdim oda 360 liraydı sonra r8020de ıps ekran olmadığını ve bence tablette bulunması gereken en temel özelliğin ıps ekran olması kanısına vardım ordan DARK EVO R9720 yi incelemeye başladım buda 526liraydı sonra teknomarketten almam gerekti çünkü 3 ay ertelemesi vardı orda stokta kalmayınca POLY 9716HD ürünü gözüme çarpttı bunu araştırmaya başladım dark evo r9720den hem fiyat olarak hem özellik hem internette yorumlar açısından daha güzeldi bunu almaya karar verdim ancak ertesi sabah kalktığımda buda stokta kalmayınca tablet almaktan vazgeçtim derken ARTES D9702 gözüme çarpttı hem darktan hem polyden çok daha güzel yorumlara denk geldim özellik olarak bluetoth fazlaydı bu üründe yanlışım varsa düzeltin sonra artesi 9702yi incelemeye başladım ses kalitesi olarak forumlarda yapılan yorumlar olarak en güzeli geldi ancak birebir videodan izleyemedim artesi pipo m2 videoları üzerinden ürünü incelemeye başladım demem oki nerden nereye ince eleyip sık dokudum nihayetinde öğrenciyim paramı en güzel şekilde en iyi üründe kullanmak isterim bu ürünü içime sine sine aldım inşallah ürün geldikten sonrada iyiki almışım diyeceğime inanıyorum

• unutmadan şunuda söyleyeylim lavabo isimli kullanıcıya çok ama çok teşekkür etmek isterim hi level almayıda düşündüm ancak çektiği videolardan baya bilgim oldu ve sürekli şarja takınca sorunlar yaşandığını okudum bilgilendirmeleri için teşekkürü bi borç bilirim kendisine herkese hayırlı forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.