Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Artes D9702'de Ipad/Ipad 2 kılıfları tam uyumlu olarak kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twenty_six

Arkadaşlar Artes D9702'de Ipad/Ipad 2 kılıfları tam uyumlu olarak kullanılabilir mi?

%100 uyumlu değil tabii ki ama birebir kalıp olmayan modeller uyar gibi. Ölçüler birbirine çok yakın.
    D9702: 240x184x11 mm
    New iPad: 241.2x185.7x9.4 mm

Arka kamera deliği tam denk geliyor gibi galiba(tam emin değilim).
  • quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

quote:

Arkadaşlar Artes D9702'de Ipad/Ipad 2 kılıfları tam uyumlu olarak kullanılabilir mi?

%100 uyumlu değil tabii ki ama birebir kalıp olmayan modeller uyar gibi. Ölçüler birbirine çok yakın.
    D9702: 240x184x11 mm
    New iPad: 241.2x185.7x9.4 mm

Arka kamera deliği tam denk geliyor gibi galiba(tam emin değilim).

Cevap için saol hocam
  • quote:

ben tahtakaleden yanilmiyosam ipad kılıfıydı aldım cuk oturdu havyayla biraz çalışma yaptım giriş çıkışlar için şu an tam uyumlu oldu. bir kere ilk aldığımda arka kamera tam oturdu
  • EGER HIZLI AL COM ÜRÜN GÖNDERİSİNDE ARTIK YURT İÇİ KARGOYLA ÇALİŞİYORSA SANIRSAM CİHAZLARIN GÖNDERİSİ DAHA HIZLI OLACAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Arkadaslar ürüne olan yogun ilginizden dolayı öncelikle hepinize cok teşekkür ederiz. Ürünü satinalmak isteyen kullanıcılarımıza acele etmelerini tavsiye ederiz. Çünkü ürünler cok az miktarlarda stokta kaldı yeni ürünler yaklaşık 60 gun sonra stoklarımıza girecek.
    Bu arada ARTES olarak ünlü Fransız markası olan ARCHOS markasının Turkiye Distrubutoru oldugumuzuda sizinle paylaşmak isteriz . Bu ürünler ilgili teknik destekte firmamız tarafından verilecektir

Hepsiburada.com/Archos ilk gelen urunumuz 101xs ürününu inceleyebilirsiniz.

BEN ŞU SAATTE İNCELEMEDEYİM O ÜRÜNÜ

• lavaboo ve diğer arkadaşlar, bizim sorulara da bir el atıverseniz ne iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

lavaboo ve diğer arkadaşlar, bizim sorulara da bir el atıverseniz ne iyi olurdu.

sor arkadaşım müsaidim şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Arkadaslar ürüne olan yogun ilginizden dolayı öncelikle hepinize cok teşekkür ederiz. Ürünü satinalmak isteyen kullanıcılarımıza acele etmelerini tavsiye ederiz. Çünkü ürünler cok az miktarlarda stokta kaldı yeni ürünler yaklaşık 60 gun sonra stoklarımıza girecek.
    Bu arada ARTES olarak ünlü Fransız markası olan ARCHOS markasının Turkiye Distrubutoru oldugumuzuda sizinle paylaşmak isteriz . Bu ürünler ilgili teknik destekte firmamız tarafından verilecektir

Hocam gunaydin nasil buldun taleti fena deil gibi ama fiyat biraz pahali sanki birde islemcisinin perfomansi nedir acaba daha once duymamistim ama ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada benim kılıf boşta neden boşta diye şimdilik sormayin kılıfı 30 liraya aldım 2 saatlik titiz bir çalışma aşaması kılıfı arama ve taban aşınması meselesi nedeniyle isteyen arkadaşa 40 liraya veririm mecidiye köy yada fatihe yakın olanlar görüpte alabilir birebir giriş çıkışları uyumlu hale getirdim nede olsa bir emek harcadım ticari bir kazanç söz konusu değildir sadece en azından bir arkadaşın işi görülsün şu an boşta durcağına.cihazı dik konuma getirip istediğiniz açıya getirebileceğiniz bir kılıftır ve manyetik kopçalıdır kitap gibi duruyor cihazı içine koyup kapadıktan sonra artesin 9701 modeli için olan kılıfın neredeyse ayni görüntüdedir artesin sayfasındaki kılıfa bakıp öle karar verebilirsiniz 2. bir kılıf istemeyin valla uğraşamam

müsaid olduğumda resminide koyarım kılıfı satabilmek için diil kılıf arayışına giren arakadaşların ön bilgiye sahip olması için koyacam sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Aralık 2012; 7:41:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Hocam gunaydin nasil buldun taleti fena deil gibi ama fiyat biraz pahali sanki birde islemcisinin perfomansi nedir acaba daha once duymamistim ama ben

arkadaşım cihaz yazılana göre güzel ama işlemcisiyle ilgili kullanmadıktan sonra iyidir yada şöledir böledir gibi yönlendirme yapmak çok yanlış olur ama cihazın özellikleri bayağı bir hoşuma gitti kablosuz görüntü aktarımı vs gibi ama 10.1 değilde 9.7 ekran daha çok tercihim benim ama bu cihazda gayet iyi duruyor ele alıp tecrube etmek gerekiyor

• ben incelemedeyim derken yanlış anlaşıldı galiba hepsi burada comdaki ürün sayfasını inceliyordum :)
  • birde bu tip cihazlarda fiyatın oturması makul olan fiyat neyse orlardan almak önemli tabiibu arada ekran çözünürlüğüde 1280-800 buda gayet nefis tabii
  • lavaboo arkadaşım, ibreyi biraz yukarı kaydırırsan orada 4 adet soru sordum kullanıcılara. Buraya 5. ve 6. sorularımı da ekliyorum. Size zahmet olacak ama, bildiğiniz kadarıyla bir şeyler yazabilirseniz memnun olurum:

5) Bu tablette word, excel, pps, pdf gibi dosyaların açılmasında ve okunmasında bir problemle karşılaştınız mı? İbranice, Arapça, Fransızca gibi yabancı dillerde yazılmış bir metni açarken karakter sorunu olabiliyor mu?

6) Masaüstü/dizüstü bilgisayarımda Exe'den kurulan Xp'de çalıştırdığım programlarım var. Bunları tabletin içine atıp orada kurarak çalıştırabilir miyiz?
  • quote:

lavaboo arkadaşım, ibreyi biraz yukarı kaydırırsan orada 4 adet soru sordum kullanıcılara. Buraya 5. ve 6. sorularımı da ekliyorum. Size zahmet olacak ama, bildiğiniz kadarıyla bir şeyler yazabilirseniz memnun olurum:

5) Bu tablette word, excel, pps, pdf gibi dosyaların açılmasında ve okunmasında bir problemle karşılaştınız mı? İbranice, Arapça, Fransızca gibi yabancı dillerde yazılmış bir metni açarken karakter sorunu olabiliyor mu?

6) Masaüstü/dizüstü bilgisayarımda Exe'den kurulan Xp'de çalıştırdığım programlarım var. Bunları tabletin içine atıp orada kurarak çalıştırabilir miyiz?

benim açtığım dosyalarda yazdıklarının hepsi dahil olmak üzere hiç bir sorun yaşamadım ama ibranice yada arapça gibi dosyalarda açıp denemek lazım çünkü bu tip yazım işlemlerini tecrube etmedim

6. soruya cevap:windows işletim sistemlerinde çalıştırdığın programları android işletim sistemlerinde ne kurabilirsin nede çalıştırabilirsin.
    ancak o programlarının android için uyarlanmış versiyonlarını ya ggogle playdan yada açık kaynaklardan bulma ihtimalin yüksek eger programları bir ufak ne olduğunu açıp yazarsan bende yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

• bu arada ilk 4 soru neydi ben farkinda diilim yoksa farkında olmadan cevapladımmı?

özür dilerim yav franko arkadaş şimdi gördüm o ilk 4 soruyu okuyup yazicam hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Aralık 2012; 7:54:23 >
  • quote:

Çin'den 10.1" Ramos W30, 10" Cube U30GT, 8" Hyundai Rock x, 9.7" Cube U9GT5, 9.7" Pipo Max M1 ve 9.7" CHUWI V99 modellerinden hangisi getirteyim diye yaklaşık 1 haftadır araştırıp taraştırırken nihayet Artes'in bu modeline yolum düştü. Önümüzdeki günlerde kullanıcı yorumlarını bir görelim ona göre karar veririz artık. Hatta bir de şu konuyu açtım:

http://forum.donanimhaber.com/m_68946420/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69043552

Öncelikle kullanıcılara birkaç sorum var. Cevaplayabilirlerse çok memnun olurum:

1) D9702'de Flash Player yüklü mü? Yani mesela zahmet olmazsa, bizim evdeki çocukların sıkça girdiği "www.tipeez.com" adlı oyun sitesine bir girip bakabilir misiniz, oyunlar açılıyor mu? Hepsi rahat oynanıyor mu? Daha önce Ramos W30 için yazıştığım bir yetkili bana, Jelly Bean işletim sisteminde flash olmadığı için tipeez'deki oyunların oynanamayacağını, "Android 4.0 ICS" yüklenmesi gerektiğini söylemişti. Bu uygulamayı bu tablete indirip yüklemek gerekiyor mu?

2) Yine bizim çocuklar diyelimki ödev için internetten word'e bazı şeyler indirdiler. Daha sonra yazıcının kablosunu tablete bağlayıp çıktı alacaklar. Bu mümkün mü? Yani normal usb girişi yok bu tablette. Bu durumda yazıcıyı OTG kablosu ile bağlayınca otomatik olarak yazıcıyı tanır mı? (HP Officejet 4500)

3) 720p veya 1080p HD film seyredeceğiz diyelim. (3D filmleri gösteremiyordur değil mi?) Filmler 16:9 oranında olduğu için, bu tablette aşağıdan-yukarıdan siyah şerit halinde boşluk kalıyor mu? Bir deneyebilir misiniz?

4) Yine film ve oyun sırasında tableti hdmi kablosuyla Lcd'ye bağlasak, bütün görüntü ve ses bu kablo ile olduğu gibi ekrana aynı canlılıkta ve takılma olmaksızın aktarılabiliyor mu?

Ben alırsam şu siteden alacağım, daha önce alışveriş yaptım, bilginiz olsun:
    http://www.webdenal.com/artes-d9702-siyah_500099.html

Yanına da Bimeks'te bizzat elime alıp kontrol ettiğim şu bluetooth lastik klavyeli kılıfı satın alacağım:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125688/greentech-gt-tk07-bluetooth-klavyeli-ipad-kilifi.aspx#specs

1.soruya şimdilik yanıt vermiim ama verebilecek kullanan şu anda arkadaşlar varsa verebilir nedeni şu an cihaz elimde yok dün itibariyle
    2.kablosuz wifi özelliği olan yazıcılardan çıktı alabilirsin bu işlem için androidde tablet için programlar var ama usbden diyelim baglamayı denedin otg kablosunu bagladın ve usb kabloyu takarak tanırmı onu bilmiyorum denemek lazım ama tanımicaği kanatimdeyim ama yanlış yonlendirme yapmiim tekrar bana cihaz geldiğinde tecrube ederim
    3-evet kalır ama bu hiç rahatsız edici diil her cihazda kalır bu ekran boyutunun oranına göre kalır ama istersen mx player gibi oynatıcılarla bu oranı minimuma indirirsin elbetteki tam ekranda yapabilirsin ama sag sol yada üstlerden bir parça görüntü kaybına ugrar.
    ama bu durum beni hiç rahatsız etmiyor orjinal hali neyse filmi izleyebiliyorsun tam ekran filan yapmam örjinal ekran ölçüleriyle izlerim vede hiç rahatsız etmez beni
    nihayetinde eski tabirle sinemaskop olayi yani

4--hatta çok daha iyi gidiyor emin ol

evet o verdiğin linkten gönül rahatlığıylada bu cihazı alabilirsin

• franco arkadaşım 1. sorunun yanıtını şimdi veriim elbette flash player yüklü geliyor gelmesede zaten sen google playi açtiğinda ve aktif ettin diyelim sonrada cihazın kendi tarayıcısını açtın diyelim flash içerikli olan yotubeyi yazdın zaten tarayıcı otomatik indirttiriyor flash playeri.
    mesela şunu diyeyim cihaz bana geldiğinde yüklü olan dolphin hd ydi yanilmiyosam flash player eklentisi sorunlu çalıştı o tarayıcıda sildim ve dolphin betayı indirip kurdum tam emin diilim ama flash içerikli oyun siteleriene girdiğinde oyunlar açılır ama dokunmatik ekrandan oynayamazssın bu oyunları kablo ve mauseyle oynanan oyunlardır kablo ve mause takıp oynaman gerekebilir .
    ben flash içerikli oyun sitelerine girdim deneme için ama oyunla pek aram olmadığı için mause ve klavye takıp denemedim keşke deneseydimde cevabını net olarak verebilseydim bu konuda

ama büyük büyük büyük olasılıkla klavye ve mause takınca oynanabilir geliyor bana bu oyunlar

http://www.tipeez.com/ch/Main/ dediğim gibi şu an artes d9702 cihaz bende diil tam olarak tecrube edemiyorum ama bu siteye girer ve oyunları açar kablo ve mause destegiyle oynanır bu oyunlar sadece ricam cihazı elinde olan bir arkadaş kablo ve mause takıp bu siteye girip tecrube edip seni bilgilendirrse çok iyi olur ayrıca klavye destekli kılıflarda var bu cihaz için bide ondan alırsan süper olur ama bu siteye girip dediğim şekilde oynanabilinir büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Aralık 2012; 8:41:48 >

• nt de 15 gün kadar evveldi 9.7 inç için klavyeli kap vardı ve her 9.7 inçlik cihaz olur belirteyim ayrıca 39 lira fiyatı vardı ilgilenen arkadaşların bi bakmasında yarar var ama tabii hala bitmedi ve satiliyorsa
  • Hadi hayırlısı şimdi sipariş verdim Hızlıal'dan 1 tane D9702 ayrıca D708 aldım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.