Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın lavaboo artık bu cihaza şöyle bir ana başlık yakışır cihazın herhangi bir arızası varmı her hangi bir hastalığı varmı neleri açıyor neleri açmıyor yani sonuçta eğer müsaitseniz size yakışır bu başlığı açmak takip ettiğim kadarıyla ilgili bir arkadaşsınız saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal da 498lira . 2-3 liralık bişey alıp avea kampanyasıyla birleştirebiliyomuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 12 Aralık 2012; 9:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

hızlıal da 498lira . 2-3 liralık bişey alıp avea kampanyasıyla birleştirebiliyomuyuz?

Evet birleşir yeterki toplam alışverişin 500 tl geçsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Sayın lavaboo artık bu cihaza şöyle bir ana başlık yakışır cihazın herhangi bir arızası varmı her hangi bir hastalığı varmı neleri açıyor neleri açmıyor yani sonuçta eğer müsaitseniz size yakışır bu başlığı açmak takip ettiğim kadarıyla ilgili bir arkadaşsınız saygılar

ilgili derken bence öle ifadelendirmek ne kadar doğrudur tartışılır burda benim yada benim gibi olan arkadaşlarla bilgiyi kullanıcı yararına olacak şekilde paylaşmak ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak asıl amaç ve bundan mutluluk duymak en önemli etkendir diye ifadelendirebilirim kendi adıma.

Kendi adıma yazıcak olursam şu şekilde ifade ediyim yardımcı olabildiğim her konuda tabi müsaid olduğum oranda gerçekten mutluluk duyuyorum

dediğin gibi cihazın tabiki sıkıntılarını belirtmek lazım açıkcası ben kullandığım sure içersinde diğer cihazlara göre bir sıkıntısı olmadığı için belirtmedim tabiki ben ve diğer arkadaşlar zamanla bunu yazacaklardır sorunsuz hiç bir şey yok zaten illaki sıkıntılar olacaktır ilerleyen zamanda bunlara değiniriz ama dikkat edecek olursan burda alanlar bayağı var ve hala sıkıntılı bir şikayet yazan olmadı tabikide olmicak diil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 12 Aralık 2012; 10:58:16 >

• Merhabalar saba urun mng kargoya gelmis ve hic beklemeden almaya gittim.suan tabletle ilk saatlerim .son dakika canımı sıkan bi ayrinti var.
    Ekranin sağ altina bastirinca tam oturuyor hafif bi cikiklik var.bu normalmidir sizce.onun disinda ekran goruntusu cok guzel ,oyunlarda pil seviyesi cabuk dusuyor gibime geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Sayın lavaboo artık bu cihaza şöyle bir ana başlık yakışır cihazın herhangi bir arızası varmı her hangi bir hastalığı varmı neleri açıyor neleri açmıyor yani sonuçta eğer müsaitseniz size yakışır bu başlığı açmak takip ettiğim kadarıyla ilgili bir arkadaşsınız saygılar

ilgili derken bence öle ifadelendirmek ne kadar doğrudur tartışılır burda benim yada benim gibi olan arkadaşlarla bilgiyi kullanıcı yararına olacak şekilde paylaşmak ve birbirimizin bilgilerinden faydalanmak asıl amaç ve bundan mutluluk duymak en önemli etkendir diye ifadelendirebilirim kendi adıma.

Kendi adıma yazıcak olursam şu şekilde ifade ediyim yardımcı olabildiğim her konuda tabi müsaid olduğum oranda gerçekten mutluluk duyuyorum

dediğin gibi cihazın tabiki sıkıntılarını belirtmek lazım açıkcası ben kullandığım sure içersinde diğer cihazlara göre bir sıkıntısı olmadığı için belirtmedim tabiki ben ve diğer arkadaşlar zamanla bunu yazacaklardır sorunsuz hiç bir şey yok zaten illaki sıkıntılar olacaktır ilerleyen zamanda bunlara değiniriz ama dikkat edecek olursan burda alanlar bayağı var ve hala sıkıntılı bir şikayet yazan olmadı tabikide olmicak diil.

Aynen söylediklerinize katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GPD

Merhabalar saba urun mng kargoya gelmis ve hic beklemeden almaya gittim.suan tabletle ilk saatlerim .son dakika canımı sıkan bi ayrinti var.
    Ekranin sağ altina bastirinca tam oturuyor hafif bi cikiklik var.bu normalmidir sizce.onun disinda ekran goruntusu cok guzel ,oyunlarda pil seviyesi cabuk dusuyor gibime geldi.

açıklık bayağı hissediliyorsa normal diildir bende öle bişi yoktu şarj olayına gelirsek 3 yada 5 şarjdan sonra bu tip cihazlarda batarya normal kullanim sürelerine toparlaması o şekilde olur .

eger açıklık can sıkıntısı boyutundaysa bence deişim talep et olumlu sonuç alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

Şu tabletin aynısının 7" olanı olsaydı da dünyanın sonu gelmeden ben de bir tablet sahibi olaydım keşke :)

Bir kaç gün içinde bu dediğiniz ürün stoklarımızda olacak.
    Süpriz için bir iki gün daha bekleyebilirsiniz.
  • Diger koseleri normalde sag alta cikinti var ,bastirinca icine giRiyor .normalmidir bu @artesteknik?
  • Daha yeni gelmisken hemen degisime gondermek can sıkıcı :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkesin parası kıymetlidir bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle teknomarketten almayın benden söylemesi ilgi alaka hoşgörü sıfır adama soruyorum herhangi bir bozulma esnasında yada ürün bana sorunlu gelirse sizinle irtibata geçeçeğim dimi diye adam hayır bizden top çıkıyor artık diyo sinirlendim nasıl satıcısınız siz yaaaa dedim pazartesiden beri kargo yola çıkçak diyosunuz dedim hala çıkmadı adam nedese beğenirsiniz beklicen tabi diyo ne zaman kargoya verilirse ertesi gün gider alırsın diyo ciddiyet resmen sıfır sanki sokaktan dukkana girmişimde parasını vermeden ürünü almaya çalışıyorum parayla rezil olmanın hissini teknomarkette yaşadım 2 aydır tablet araştırıyorum en güzel tablet bu dedim sipariş verdim 3 ay ertelemeli diye keşke alacağım siteyide araştırsaydım hoş 3 ay ertelemeli değilde 2 ay erteleme oldu gerçi onada şükür en azından 3 ay erteleme deyip 2 ay ertelemesini yaptılar 30 lira fazla verip bilindik sitelerden almak bencede en doğrusu hala beklemedeyim bakalım bugunde verceklermi kargoya ürün elime ulaşır ulaşmaz sizinle istenen bilgileri paylaşmaya hazır olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Şu tabletin aynısının 7" olanı olsaydı da dünyanın sonu gelmeden ben de bir tablet sahibi olaydım keşke :)

bu özelliklerde 8" yeni modelleriniz gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Artes D708 tableti 15 gündür kullanıyordum.Bugün açtığımda android simgesinde donup kaldı ve hiç tepki vermiyor.
    Bu sorunun çözümünü bilen varmı?

Merhaba;
    Tabletin yazılımında sorun olabilir. Artescorp internet sitesinden yazılımı indirip yüklemeyi deneyiniz.
  • hızlı al com la ilgili yazdıklarımız sayfamızda hızlı al com yetkilileri tarafından dikkate alınmış saniyorum son yaptıkları işlemle ilgili olumlu yanı göstereyim tabii olumsuzlukları belirttiğimiz gibi

hızlı al comdan sipariş verecek yada düşünenelerin veyahut şüphesi olanların yorumuna bırakarak fikir oluşturması açısından buraya iliştiriyorum

Mesajınız
    İADE TALEBİMLE İLGİLİ GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ ALAKA VE SORUNUMUN ÇÖZÜMÜNE İLİŞKİN HIZLI ÇÖZÜMÜNÜZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM .
    ÇOK İYİ BİR ZAMANLAMAYA DENK GELDİĞİNİDE BENİM AÇIMDAN BİLMENİZİ İSTERİM BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİYLE.

SAYGILARIMLA

ALİ ATAÇ

Cevabınız
    Değerli Müşterimiz,

Biz teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Hızlıal.com
  • quote:

Diger koseleri normalde sag alta cikinti var ,bastirinca icine giRiyor .normalmidir bu @artesteknik?

Köşelerde bir çıkıntı yoktur.Bastırdığınızda içine geçiyor ise sorun olabilir.
    Arzu ederseniz Teknik Servise gönderin sorun var ise değişimini yapalım.
    Ürünü gönderim yönlendirmesiyle ilgili info@artescorp.com 'a mail atabilirsiniz yardımcı oluruz.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yohoyo

quote:

quote:

bu özelliklerde 8" yeni modelleriniz gelecek mi?

Merhaba;
    Artes D821 Modeli gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_3535

arkadaşlar herkesin parası kıymetlidir bu yüzden kesinlikle ama kesinlikle teknomarketten almayın benden söylemesi ilgi alaka hoşgörü sıfır adama soruyorum herhangi bir bozulma esnasında yada ürün bana sorunlu gelirse sizinle irtibata geçeçeğim dimi diye adam hayır bizden top çıkıyor artık diyo sinirlendim nasıl satıcısınız siz yaaaa dedim pazartesiden beri kargo yola çıkçak diyosunuz dedim hala çıkmadı adam nedese beğenirsiniz beklicen tabi diyo ne zaman kargoya verilirse ertesi gün gider alırsın diyo ciddiyet resmen sıfır sanki sokaktan dukkana girmişimde parasını vermeden ürünü almaya çalışıyorum parayla rezil olmanın hissini teknomarkette yaşadım 2 aydır tablet araştırıyorum en güzel tablet bu dedim sipariş verdim 3 ay ertelemeli diye keşke alacağım siteyide araştırsaydım hoş 3 ay ertelemeli değilde 2 ay erteleme oldu gerçi onada şükür en azından 3 ay erteleme deyip 2 ay ertelemesini yaptılar 30 lira fazla verip bilindik sitelerden almak bencede en doğrusu hala beklemedeyim bakalım bugunde verceklermi kargoya ürün elime ulaşır ulaşmaz sizinle istenen bilgileri paylaşmaya hazır olacağım

bende burdan alıcaktım bu mesaj iyi oldu sagolasın, ucuzcity'den almayı düşünüyorum artık 3 taksitle alıcam yarın..

• quote:

quote:

Diger koseleri normalde sag alta cikinti var ,bastirinca icine giRiyor .normalmidir bu @artesteknik?

Köşelerde bir çıkıntı yoktur.Bastırdığınızda içine geçiyor ise sorun olabilir.
    Arzu ederseniz Teknik Servise gönderin sorun var ise değişimini yapalım.
    Ürünü gönderim yönlendirmesiyle ilgili info@artescorp.com 'a mail atabilirsiniz yardımcı oluruz.
    Teşekkürler...

Direk size mi yollamam gerekiyor ,hizlial.comami yollayim.
  • quote:

quote:

Çok teşekkürler, onu bekliyorum o zaman
  • Hızlıal Adı gibi hızlı çıktı öğleden önce verdim siparişi kargoda şuan en geç iki günde ulaşacaktır diye mesaj geldi gelsede biraz kurcalasak tableti :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.