Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ttnet kampanyasından nasıl yararlacağız
  • TTNet kampanyasından yararlanmak için cep telefonuna gelen şifreyi
    www.hizlial.com
    Account Suspended
    http://www.hizlial.com/r1634/avea
    adresine girip üye girişi'ne tıkladıktan sonra gelen sayfanın alt tarafında AVEA yazısının altındaki alana girip GÖNDER butonuna tıklayacaksın.

mehmet can

• ekran koruyucusu burada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakcura

TTNet kampanyasından yararlanmak için cep telefonuna gelen şifreyi http://www.hizlial.com/r1634/avea adresine girip üye girişi'ne tıkladıktan sonra gelen sayfanın alt tarafında AVEA yazısının altındaki alana girip GÖNDER butonuna tıklayacaksın.

mehmet can

6606 dan şifre alınan telefon numarası ile sitedeki sms doğrulama yapılan numaranın aynımı olması gerekli ben yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

quote:

TTNet kampanyasından yararlanmak için cep telefonuna gelen şifreyi http://www.hizlial.com/r1634/avea adresine girip üye girişi'ne tıkladıktan sonra gelen sayfanın alt tarafında AVEA yazısının altındaki alana girip GÖNDER butonuna tıklayacaksın.

mehmet can

6606 dan şifre alınan telefon numarası ile sitedeki sms doğrulama yapılan numaranın aynımı olması gerekli ben yapamadım

Ben aynı telefon numarası ile yapmıştım.

• Arkadaslar ben tableti aldim şars konusunda bir soru sormak istiyorum normal bir kullanimla bu sure 8 saat olmasi normalmidir full internet acik ve arada bir oyun muzik veya 2 si birden. Bugun hic kapatmadim sabahtan beri acik hic kapatmadan 16 saat olmus 2. Sarj daha bitiremedim ( ekran cogunlukla kapaliydi akilli telefon gibi kullandim ) tahminlerimin otesinde :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Gayet stabil çalışan bir alet. Eski kulllandığım tabletlere göre dualcore farkını açık hissediyorsunuz
    Tasarımı gayet şık
    Blueetooth, ips ekran , mali gpu, kesinlikle var.
    Isınma problemi yok (3D oyunlarla denendi)
    Çin malı tabletlerin ortak sorunu olan wifi sinyal sorunu cpu nun hızlanmasıyla bir nebze aşılmış görünüyor. Evde bir uçtan bir uca sadece 2 level kayıp gördüm. (Eski tabletim hiç görmezdi)
    Üzerinki tuşlar plastik 1ayda deforme olacak gibi durmuyor umarım yanılmam (ilk tabletim de 1 haftada rengi değişmişti)
    Cihaz, şarzı tam dolu haldeyken wifi açık 6 saat dayandı, wifi +bluetooh da 4 saat dayandı, ortalama 6-7 saat dayanıyor.
    Sanırsam Cihazda 3500mah 2 tane pil var ve sanırsam seri bağlı
    Huawei marka 3g modem turkcellden alınmıştı hemen tanıdı , 8 gb flash disk anında açıldı 500 gb hdd denemeye cesaret edemedim:)
    Tek hoşuma gitmeyen şey sarz adaptör ucu ile sarz yuvası uyumsuzluğu. uç 1,5 - 2 mm dışarıda kalıyor onuda cihazın f/p oranı tahminimden yüksek olduğu için görmezden geliyorum.
    Şayet sorun çıkarsa ucuzcity faturalı sattığı ürünün sorununu cözer diye düşünüyorum

640 gb harddisk denedim calisti :-) 2.5 lik

• quote:

Orijinalden alıntı: fallax40

Arkadaslar ben tableti aldim şars konusunda bir soru sormak istiyorum normal bir kullanimla bu sure 8 saat olmasi normalmidir full internet acik ve arada bir oyun muzik veya 2 si birden. Bugun hic kapatmadim sabahtan beri acik hic kapatmadan 16 saat olmus 2. Sarj daha bitiremedim ( ekran cogunlukla kapaliydi akilli telefon gibi kullandim ) tahminlerimin otesinde :-)

normal bir durum diil sendeki bence ya servise gönder yada deişim talep et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 13 Aralık 2012; 2:00:08 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 13 Aralık 2012; 2:10:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

quote:

mehmet can

Bende ilkbaşka üye olurken başka numara vermiştim avea kodunu kabul etmedi sonra Arkadasın Avea Numarısını vererek tekrar üye oldum ozaman kabul etti
    kargo adresi verirken telefon numarası farklı verebilirsin

• Bu noktada ara ara ciddi gizli reklam kokuları duyuyor gibiyim.. umarım ben yanılıyorumdur!! sonuçta bu sınıftaki tüm tabletler gibi CiN kökenli ve resmi ithalat olduğundan 2 yıl zorunlu garantisi haricinde, diğerlerinden farklı olabileceğini düşünmüyorum.. ki arada ödenen farkta bu nedenden dolayıdır.
    Detay a girmek istemiyorum, sonuçta ürünün arkasında birilerinin olduğu imajını vermek çok önemlidir.. bunu da ARTES şimdilik güzel yönetiyor. Bu sınıf tabletlerde Türkiye pazarında daha çok alınacak yol var.. sonuçta insanlar 500Tl gibi bir bütçe ayırıyorlar.. İyi/başarılı olan kazansın.
  • dün hızlıaldan öğlen verdiğim sipariş hala tedarik aşamasında bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

Bu noktada ara ara ciddi gizli reklam kokuları duyuyor gibiyim.. umarım ben yanılıyorumdur!! sonuçta bu sınıftaki tüm tabletler gibi CiN kökenli ve resmi ithalat olduğundan 2 yıl zorunlu garantisi haricinde, diğerlerinden farklı olabileceğini düşünmüyorum.. ki arada ödenen farkta bu nedenden dolayıdır.
    Detay a girmek istemiyorum, sonuçta ürünün arkasında birilerinin olduğu imajını vermek çok önemlidir.. bunu da ARTES şimdilik güzel yönetiyor. Bu sınıf tabletlerde Türkiye pazarında daha çok alınacak yol var.. sonuçta insanlar 500Tl gibi bir bütçe ayırıyorlar.. İyi/başarılı olan kazansın.

Forumdaki bütün tablet konularında reklama benzeyen yorumlar var.
    Ama burada bence önemli olan ihtiyacınız olan tabletin özellikleri. Sonuçta Apple, samsung, asus vs dışında çin malı tabletlere mahkumsunuz.
    Bütçemiz de belli!
    O zaman benim bakacağım öncelikle fiyat ve ardından tabletin özellikleridir.
    Şimdi neden artesi tercih ettiğime gelince.
    1-Hdd 16 gb ve yeterli. Genelde çin malı tabletlerin ortalama kullandığı hdd.
    2-Bluetooth var. (diğer birçok tablette yok)
    3-İşletim sistemi jelly bean. falan feşmekan. Sonuçta 300-600 arası alınabilecek özellik açısından maksimum seviyede ve bildiğim kadarıyla pipo m2'nin aynısı. Pipo'nun izlediğim değerlendirme videoları da süper.
    Şu var, bir apple ya da samsung kalitesi beklentim de yok. 2-3 sene sorun çıkarmasın yeter :-))

• KONU TAKIP

• Artes D9702 Pipo M2'di diyorsunuz ?
    Ulus. Piyasada Piponun yeni çıkan bir modeli var PİPO M3 Peki bu ürünüde ARTES adı altında Türkiyede Görebilecekmiyiz..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Artes D9702 Pipo M2'di diyorsunuz ?
    Ulus. Piyasada Piponun yeni çıkan bir modeli var PİPO M3 Peki bu ürünüde ARTES adı altında Türkiyede Görebilecekmiyiz..?

pipo m2 ile m3 arasında bildiğim kadarıyla sadece ekran farkı var. pipo m2 9.7" - pipo m3 ie 10.1".
  • PIPO M3

Özellikler

İşlemci: RK3066 1.6Ghz DualCore
    Grafik işlemci: Quad Core Mail 400
    Sistem: Android 4.1 Jellybean
    RAM: DDR3 1GB 1333MHZ
    Nand Flash Dahili Hafıza : 16GB
    Ekran Boyutu: 10.1 inç
    Özellik: 1280x800 HD IPS Kapasitif 10 Nokta Multitouch Çoklu Dokunmatik
    Çözünürlük: 1280 x 800
    Kart Desteği: Micro SD 16-32GB
    3G: Dahili simkart slotu 3g internet Built in 3G WCDMA
    Kamera: Ön 2mpx arka 5 mpx Skype Destekli
    G Sensör: Var
    Bluetooth: Var
    HDMI: V1.4
    3G: Huwaei ve ZTE uyumlu modemler
    USB OTG : FAT32 ExFAT ve NTFS formatlarını destekler.
    Video: AVI,MOV,MP4,RMVB,FLV,MKV Popüler Formatlar
    Müzik: MP3,WMA,WAV,APE,AAC,FLAC
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Batarya: 7000MAh 5-10 Saat Kullanım
    KUTU İçeriği : Tablet, Kulaklık, USB data OTG

• Benim de fark olarak İlk Dikkatimi Çeken 5 Mp. Arka Kamera oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

PIPO M3

Özellikler

İşlemci: RK3066 1.6Ghz DualCore
    Grafik işlemci: Quad Core Mail 400
    Sistem: Android 4.1 Jellybean
    RAM: DDR3 1GB 1333MHZ
    Nand Flash Dahili Hafıza : 16GB
    Ekran Boyutu: 10.1 inç
    Özellik: 1280x800 HD IPS Kapasitif 10 Nokta Multitouch Çoklu Dokunmatik
    Çözünürlük: 1280 x 800
    Kart Desteği: Micro SD 16-32GB
    3G: Dahili simkart slotu 3g internet Built in 3G WCDMA
    Kamera: Ön 2mpx arka 5 mpx Skype Destekli
    G Sensör: Var
    Bluetooth: Var
    HDMI: V1.4
    3G: Huwaei ve ZTE uyumlu modemler
    USB OTG : FAT32 ExFAT ve NTFS formatlarını destekler.
    Video: AVI,MOV,MP4,RMVB,FLV,MKV Popüler Formatlar
    Müzik: MP3,WMA,WAV,APE,AAC,FLAC
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Batarya: 7000MAh 5-10 Saat Kullanım
    KUTU İçeriği : Tablet, Kulaklık, USB data OTG

Galiba bu urun bir kaç gune kadar artesr gelecek ben bu urunu bekliyorum dahili 3g li model bu demekki

• @ArtesTeknik Merhabalar
    hizlial.com la ilgili netten bir sürü şey okudum.ne derece doğrudur bilemeyeceğim fakat olumsuz görüş yazanlar olumlu görüş yazanlarda fazla.
    Nedeni ise kargo süresinin uzun olması.Ayrıca bazı müşterilere teşhir ürünü verilmesi.
    Bu zamana kadar GOLD bilgisayardan hiç bir ürün almadım.zaten oturduğum yerede yakın bir mağzası yok.GOLD şirketi için %80-90 müşteriler MH hiç yardımcı olmadığı hatta üstüne kapattığı söyleniyor.
    ARTES şirketi tabletinin arkasında duruyor fakat aracı firma için ne derece güvenilebilir??
    Başka alabileceğimiz yer varmıdır?Tekzen.com da Tablet'in satışı var fakat Mağzalarında tablet satılmıyor.sadece online satış mı gerçekleştiriliyor??

İyi Günler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.