Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıal'da 3G li Modeli Çıkmış 649TL satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dugel

Ucuzcity den kılıfla birlikte d9702 siparişi verdim. Fiyat biraz fazla olabilir ama bu firmanın artes distribütörü olduğunu düşünerek bu kararı aldım.

Elime ulaşınca görüşlerimi yazarım.

Aslında ben 8 inç bir tablet arıyordum ama IPS ekranlı olan piyasada yoktu. Bende d9702 ye karar verdim.

Dostum şu kılıftanmı aldın gelince nasıl oldugunu bilgilendirirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

quote:

Orijinalden alıntı: dugel

Ucuzcity den kılıfla birlikte d9702 siparişi verdim. Fiyat biraz fazla olabilir ama bu firmanın artes distribütörü olduğunu düşünerek bu kararı aldım.

Elime ulaşınca görüşlerimi yazarım.

Aslında ben 8 inç bir tablet arıyordum ama IPS ekranlı olan piyasada yoktu. Bende d9702 ye karar verdim.

Dostum şu kılıftanmı aldın gelince nasıl oldugunu bilgilendirirsen sevinirim.

http://www.ucuzcity.com/asp/product/23975/ARTES-9-7-TABLET-KILIF-ARTES-VE-TUM-9-7-TABL-

Evet görüntüdeki kılıfdan aldım. Evdekiler film izlerken dik durması için aldım aslında. Önceden 8 inçlik kazaya uğrayan bir tabletim vardı, film izlemek için durduracak yer arıyordum.

Gelsin bakalım bu kılıfla ilgili değerlendirme yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

sayın Artesteknik.

sitenizde ARTES D9702 modeli hariç diğer tüm modellere yazılım ve destek indirebilir program var ama D9702 için hiçbirşey yok. acaba D9702 için herhangi bir yazılımsal destek te bulunulmayacakmı. eğer bulunacaksa sitenize bu ne zaman yansır.

saygılar iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

sayın Artesteknik.

sitenizde ARTES D9702 modeli hariç diğer tüm modellere yazılım ve destek indirebilir program var ama D9702 için hiçbirşey yok. acaba D9702 için herhangi bir yazılımsal destek te bulunulmayacakmı. eğer bulunacaksa sitenize bu ne zaman yansır.

saygılar iyi çalışmalar.

Alıntıları Göster
    bu arada bulabileceğiniz kılıfların tamamına yakını iPad kılıfıdır. verdiğiniz linkteki kılıfta bir iPad kılıfıdır. ARTES D9702 ye özel bir kılıf yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 14 Aralık 2012; 9:53:25 >

• Ben de ucuzcity.com dan siparişimi verdim. Diğer sitelerden 30 lira daha pahalı ama satış sonrası destekleri nedeniyle burasını seçtim. Hafta sonu araya gireceği için sanırım pazartesi elimde olur.
  • quote:

quote:

sayın Artesteknik.

saygılar iyi çalışmalar.

Merhaba;
    Ürün yeni bir ürün olduğu için henüz eklenmedi, en kısa zamanda siteye eklenecek. Fakat şu ana kadar bize iletilen bir sıkıntı olmadığı için cihazların içindeki yazılımı yükleyeceğiz. Tekrar yükleme ihtiyacı olan kullanıcılar için.

• quote:

quote:

quote:

sayın Artesteknik.

saygılar iyi çalışmalar.

Merhaba;
    Ürün yeni bir ürün olduğu için henüz eklenmedi, en kısa zamanda siteye eklenecek. Fakat şu ana kadar bize iletilen bir sıkıntı olmadığı için cihazların içindeki yazılımı yükleyeceğiz. Tekrar yükleme ihtiyacı olan kullanıcılar için.

peki android 4.2 yada daha sonraki sürümler çıktığında güncelleme verilecekmi.
    ilginiz için sonsuz teşekkür eder ilgi ve desteklerinizin devamını dilerim.

• @artesteknik
    Merhaba ürün dün elime geçti.biraz inceleyebildiğim kadar web ve video oynatma performansı beklentimi karşıladı.ekran harika.otg ile joystick algılandı.kablosuz çekim gücü de harika.
    Ama bir problemi paylaşayım, kasa ile cerceve arasında hafif oynama var bu yüzden 'çıt' sesi çıkarıyor.Sizce normal mi?
    Artese mail de attım. Sitelerinden iletişime de geçtim dün gece. Hala dönüş olmadı.
    Aynı sorun sizde de mevcut mu arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Webdenal.com'dan Çarşamba sabahı siparişini verdiğim tabletim, Perşembe günü öğlen elimde oldu (İzmir). Yani yetkili satıcı diye illaki hizlial'dan alacak değilsiniz. Webdenal tecrübe edebildiğim kadarıyla oldukça güvenilir bir site. Ana sayfalarında "Para iade garantisi" yazıyor.

Tablet güzel, kurcalıyorum. Renkler, görüntü gayet güzel. Tabletin arkasındaki malzeme biraz daha kaliteli olabilirdi. El izi kalıyor, leke oluyor. Bir sürü yazı-mazı var. Ayrıca bir arkadaş da şikayet etmişti; Artes'in minik garanti etiketinin durumu iyi değil. Ekranın kenarına yapıştırmışlar. Ama bir ucu havada kalkık vaziyette. İyice yapıştırayım derken elimde kaldı. Bende çıkarıp garanti belgesinin üstüne yapıştırdım. Bir arıza olduğunda herhalde tornavida ile tabletin içini açıp açmadığımızı etikete bakmadan da anlarlar.

Ses seviyesi çok yüksek değil ama yeterli. Bende, minik hoparlör olarak sınıfının en iyisi olduğunu düşündüğüm aşağıdaki üründen var. Onu tabletin kulaklık çıkışına bir bağladım, olay bitti. Kesinlikle tavsiye ederim:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/pandora-smartech-music-box-muzik-kutusu-66913803

Oturma odamda Uydunet-Netmaster wireless kablo modemim var. Malesef 13 adım sonra (mutfağa veya koridora doğru yürüdüğümde) tamamen çekmez oluyor. Artık bizim vericiden mi yoksa tabletin alıcısından mı bilemiyorum.

500 gb.lık Western Digital 2.5" hdd'yi mini usb'den OTG kablosu ile bağladım, "Explorer" uygulamasına girdim, "USB"ye tıkladım, malesef göremedi. İçinde HD filmlerim vardı, bu şekilde seyretmeyi tasarlıyordum, olmadı. Başka bir 500'lük hdd taktım onu da göremedi. 160'lık eski hdd'mi taktım onu da göremedi. Aynı yere usb flash memory (8 gb.) takınca hemen gördü! 2.5" hdd'leri yeniden takarak bu sefer sesleri dinledim. hdd'lerin içindeki motorun dönme sesini duyamadım. Bu da tabletten gelen elektriğin hdd'yi döndüremeyecek kadar zayıf olduğunu gösteriyor. O sırada batarya seviyesi %30'daydı. Ondan mıdır, yoksa OTG kablosundan mıdır bilmiyorum. Arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: fallax40

Arkadaslar internet cok iyi cekiyor hatta bende samsung note var ondan bile iyi :-) birde bence bu cokkkkkk onemli
    640 gb lik harddiskimi goruyor ve mkv film izleyebiliyorum super ya takilma yok simdilik sorun yok :-)

Bir çelişki söz konusu ... !! birbirine zıt 2 yorum

• ilk günden yenibosna servisini ziyaret ettim ekranın kenarındaki fazla çıkmalar için.Saolsunlar çok ilgilendiler normal bi durum olduğunu
    bi sorun teşkil etmiceğini sölediler.Aynı başka bi ürüne baktım onunda kenarlarında hafif çıkmalar mevcuttu.
    Ama kafama takılan bazı şeyler var.Cihazın ilk şarjı ve ikinci şarjı 6 saat yapılmalı diyor.Bundan sonraki şarjlar 4 saat sürmesi yeterli yazıyor.
    buraya kadar herşey tamam da Pil tam dolduğunda yeşil ışık yanıcak yazıyor kılavuzda.Bende hiç bir şekilde yeşil ışık yanmadı.2 kere şarj yaptım.
    Son Olarak;
    Cihazınızın kullanım ömrünü uzatmak için cıhazı şarj etmeden önce bataryanın tamamen boşalmasına dikkat ediniz yazıyor!!!
    Bu li-on piller için geçerli olmayan bi durum bildiğim kadarıyla.Bu makinada ki pil türü farklımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

@artesteknik
    Merhaba ürün dün elime geçti.biraz inceleyebildiğim kadar web ve video oynatma performansı beklentimi karşıladı.ekran harika.otg ile joystick algılandı.kablosuz çekim gücü de harika.
    Ama bir problemi paylaşayım, kasa ile cerceve arasında hafif oynama var bu yüzden 'çıt' sesi çıkarıyor.Sizce normal mi?
    Artese mail de attım. Sitelerinden iletişime de geçtim dün gece. Hala dönüş olmadı.

aynı sorun bendede oldu arkadaşım.aldığın ilk gün yenibosna servisine gittim.oraki cihazdada aynı şey vardı.İlk başta normal bişey olduğunu düşünüyodum ama dün
    çıkıntı baya arttı.Tekrar servisi ziyaret etmeyi düşünüyom.Servis konusunda çok ilgililer o konuda sorun yaşıcağını düşünmüyorum.Direk telefonla görüş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: GPD

quote:

@artesteknik

aynı sorun bendede oldu arkadaşım.aldığın ilk gün yenibosna servisine gittim.oraki cihazdada aynı şey vardı.İlk başta normal bişey olduğunu düşünüyodum ama dün
    çıkıntı baya arttı.Tekrar servisi ziyaret etmeyi düşünüyom.Servis konusunda çok ilgililer o konuda sorun yaşıcağını düşünmüyorum.Direk telefonla görüş bence.

Servisle konuştum ve ilgili yaklaştılar. Cihazı kargoyla gönderiyorum maalesef. Adanada oturuyorum ve ürün yeni gelmişken bu tarz sorunlarla uğraşmak can sıkıcı. Gelişmelerden haberdar ederim artık..

• quote:

Tableti alan arkadaşlardan rica etsem tabletin performansı, stabilitesi, yazılım desteği, varsa sorunlarından bahsedebilir misiniz?
    Herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Takılma, donma mevcut mu?
    İnternet ve video performansı nasıl?
    Googleplay ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
    Malzeme kalitesi nasıl?
    Soruları tam anlamıyla tableti inceleyen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
    Benim gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.

İlginize şimdiden teşekkürler...

tablet dün elime geçti bende alırken aklımda çok soru işareti vardı ancak kullanınca bu fiyata bu kalitede başka ürün varmıdır zor

benim ilk izlenimlerin
    EKRAN: ekran kalitesi çok iyi parlaklık süper dokunmatik sorunsuz
    PERFORMANS: cihaz tabiri caizse yağ gibi akıyor takılma donma vs yok ,wifi çekim gücü çok iyi bundan önce polypad 8" tablet vardı modeme 2 mt mesafede kopma yapıyordu ayrıca market ile ilgili sıkıntı yok
    KASA: artes yazısını sök kimse çin malı olduğunu anlamaz kasası sağlam atık çıkık yeri yok tabi bunlar biraz şans işi
    PİL:için entersan kısmı burada aldığımda %80 doluydu 5 saat kulandım %40 a indi yani ileride pil kendini bulunca muhtemelen 10 saat gibi ortalama kullanım süresi verir
    tek sıkıntısı usb den şarj olmaması aslında sıkıntı değil ama araçta şarj imkanı olsa daha iyi olabilirdi ben araştırdım bulamadım ama belki çakmak adaptürü vardır ...
    SES: beklentilerin çok üstünde buldum iki adet hoparlörü var ve temiz ses veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bu cihazin fiyati nedir alan arkadaslar nerden ve kac paraYa aldilar solermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı İstanbul'da nerede bulabilirim? Elektronik mağazalarda yok. Çok kısa bir görüp incelemek istiyorum.
  • Sanırım Yenibosna'da servisi var orda cihaz satışı yok mudur?
  • Artes D9702Siparişimi verdikten sonra ucuzcity.com da 3G li modelininin stoklara girdiğini gördüm, müşteri hizmetleriyle görüştüm ve siparişimi 3G li olan modeli ile değiştirdim, fiyat 631,65 TL.

• evet dahili 3g li olan modeli gelmiş :)
  • sonunda bende arte d9702 sahibi oldum. talet yeni geldi ve hemen açar açmaz ilk bakığım ekrandaki bahsedilen çıkıntı. evet beim tablet te de var. bence montaj aşamasında ekranı yapıştırırlarken altında bir parça kalmış gibi duruyor. kullanımda herhangi bir sıkıntı yok. ama gördükçe can sıkıntısı yapıyor. şimdilik bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. inşallah hiç bir sorun çıkmaz. ayrıca tabletin kullanımı gayet iyi stabil çalışıyor. menü geçişleri çok hızlı. şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.