Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PIRANHA Business II Tab 9 ARM CORTEX A10 1.4 GHZ-1GB DDR3-8GB DISK-9''-ANDROİD 4 arkadaşlar bu tablet nasıl vatan da 279 tl gozukuyor bılıyorum Artes bu modeli cok ustun lakın f/p nasıl bır arkadas degerlendırırse sevınırım saygılar.

Ozur dılıyorum ekran cozunurlugu berbat

İptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limpony -- 14 Aralık 2012; 21:01:57 >
  • usbden şarj oluyormu arkadaşlar bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

quote:

Orijinalden alıntı: webken

Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Fiyat araştırırken saçma derecede ucuz bir yer gördüm. Havaleyle 375 TL demişler. Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Bir yamuk olmasın sonra...

Şu an 452 tl olarak gözüküyor.

Gördüm. Telefonla aramıştım bir hata mı var diye. "Kampanya var, ama stokları kontrol edip size haber verelim" deyip tel no'mu aldılar fakat geri dönmediler. Demek o ara fiyatları değiştirdiler. Bedavadan adamların reklamını yaptık desenize...

Sileyim şu linkleri de görsünler uyanıklığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

usbden şarj oluyormu arkadaşlar bu cihaz?

cihaz usbden şarj olmuyor
  • Usb den şarj olmuyor ama 1 saat 20 dk şarj oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

quote:

Orijinalden alıntı: franko

Oturma odamda Uydunet-Netmaster wireless kablo modemim var. Malesef 13 adım sonra (mutfağa veya koridora doğru yürüdüğümde) tamamen çekmez oluyor. Artık bizim vericiden mi yoksa tabletin alıcısından mı bilemiyorum.

500 gb.lık Western Digital 2.5" hdd'yi mini usb'den OTG kablosu ile bağladım, "Explorer" uygulamasına girdim, "USB"ye tıkladım, malesef göremedi. İçinde HD filmlerim vardı, bu şekilde seyretmeyi tasarlıyordum, olmadı. Başka bir 500'lük hdd taktım onu da göremedi. 160'lık eski hdd'mi taktım onu da göremedi. Aynı yere usb flash memory (8 gb.) takınca hemen gördü! 2.5" hdd'leri yeniden takarak bu sefer sesleri dinledim. hdd'lerin içindeki motorun dönme sesini duyamadım. Bu da tabletten gelen elektriğin hdd'yi döndüremeyecek kadar zayıf olduğunu gösteriyor. O sırada batarya seviyesi %30'daydı. Ondan mıdır, yoksa OTG kablosundan mıdır bilmiyorum. Arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: fallax40

Arkadaslar internet cok iyi cekiyor hatta bende samsung note var ondan bile iyi :-) birde bence bu cokkkkkk onemli
    640 gb lik harddiskimi goruyor ve mkv film izleyebiliyorum super ya takilma yok simdilik sorun yok :-)

Bir çelişki söz konusu ... !! birbirine zıt 2 yorum

B.E. arkadaşım yazdıklarım hala ve aynen geçerli. Benim cihazda wifi güçsüz. Uydunet vericisinin yanındaki odada Casper dizüstü bilgisayarım "excellent" çekerken, tableti aynı yere götürdüğümde bazen 1 bazen 2 çizgi düşüyor. Hadi onu geçelim. Çok önemsemiyorum...

Ama asıl önemli olan hiçbir harici diski görememesi. Filmler için bu mutlaka gerekli. Batarya zayıftır ondandır diye düşünerek ful şarj ettim tableti. OTG kablosuna hdd'lerin kablolarını bağlayarak alttaki mini usb girişine bağladım. Durum değişmedi. Hdd'nin ışığı yanıyorsa da tablet içini göremiyor. "The device has been unmounted" (sürücü takılmadı) yazısı çıkıyor. Üstteki mini usb yuvasında zaten hdd'nin ışığı bile yanmıyor. Orası PC bağlantısı içinmiş. Micro SD kartı yuvasına taktığımda içini görebiliyor. Aynı OTG kablosuna flash bellek bağladığımda onu da görebiliyor. Ama iş harddisk bağlantısına gelince sonuç hüsran. Acaba başka bir OTG kablosu alıp onunla mı deneme yapmalıyım?

Bende ekran çıkıklığı, çıtırdaması v.s. sorunu yok. En büyük sorunum, tabletin 3 ayrı hdd'yi de görememesi. Sorunun sebebini ve çözümünü Artesteknik'ten rica ediyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

• @artesteknik;
    İlgili davranışın nedeniyle, yaklaşık bir haftalık tablet arayışımı ARTES D9702 ile sonuçlandırmama neden oldun. Umarım bu ilgin devam eder.

Öncelikle Çin modellerine baktım, 250-300 tl aralığında güzel tabletter mevcut, ancak kullanacak olan oğlum ve netice itibariyle servis benim için önem arzetti.
    Hızlıal sitesinden Avea kampanya ile gün içi kapıya teslim aldım))))

Oğlum geldiğinde daha etraflıca inceleyeceğim... Ancak ekranı çok hoş))))
  • Artesteknik'in bilgisi olsun diye ilave etmek istiyorum. Epey yukarıdaki mesajımda hdd'nin motoru dönmüyor demiştim; yine kontrol ettim dönüyor. Işığı yanıyor. "Explorer" yazan bölüme giriyorum. "SD Card", "Internal Memory" ve "USB" şeklinde üç seçenek var orada malum. En alttaki USB'ye tıkladığımda "The USB device has been unmounted" diyor. Acaba bilmediğimiz bir ayar vardı da onu mu yapmayı unuttuk? Yoksa cihazı 7 gün dolmadan geri mi vermeliyim? Ya da servise (size) mi göndermeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATIH_999

usbden şarj oluyormu arkadaşlar bu cihaz?

Ürünün Şarj etmeniz icin 9 voltluk adaptor ihtiyacınız var. Usbler 5 volt oldugu icin şarj edemez

• quote:

Artesteknik'in bilgisi olsun diye ilave etmek istiyorum. Epey yukarıdaki mesajımda hdd'nin motoru dönmüyor demiştim; yine kontrol ettim dönüyor. Işığı yanıyor. "Explorer" yazan bölüme giriyorum. "SD Card", "Internal Memory" ve "USB" şeklinde üç seçenek var orada malum. En alttaki USB'ye tıkladığımda "The USB device has been unmounted" diyor. Acaba bilmediğimiz bir ayar vardı da onu mu yapmayı unuttuk? Yoksa cihazı 7 gün dolmadan geri mi vermeliyim? Ya da servise (size) mi göndermeliyim?

Merhaba
    Tabletlerde external hdd kullanabilmeniz icin adaptoru olan external hdd leri tercih etmeniz gerekiyor.
    Tabletlerin beslemesi hdd nin ihtiyacı olan gerekli voltaji sağlayamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

@artesteknik;
    İlgili davranışın nedeniyle, yaklaşık bir haftalık tablet arayışımı ARTES D9702 ile sonuçlandırmama neden oldun. Umarım bu ilgin devam eder.

Öncelikle Çin modellerine baktım, 250-300 tl aralığında güzel tabletter mevcut, ancak kullanacak olan oğlum ve netice itibariyle servis benim için önem arzetti.
    Hızlıal sitesinden Avea kampanya ile gün içi kapıya teslim aldım))))

Oğlum geldiğinde daha etraflıca inceleyeceğim... Ancak ekranı çok hoş))))

Teşekkür ederiz
    Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

@artesteknik

Benim cihazımda yeni geldi. Ama hediye olarak almıştım stokta kalmaz diye şimdiden aldım. Tableti aldıgım kişiye 15gün sonra vericem bu sürede sarj etmem gerekiyormu yoksa kutusunda 15gün boyunca beklesin mi zararı olurmu?

Ayrıca tableti actıgımda arkada el izleri vardı haberiniz olsun.. hızlıal'dan aldım.

Cihazı bekletirken %60 ile %80 arasında şarjda bırakırsanız daha sağlıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

@artesteknik
    Arkadasim tablet cok guzel begeniyorum da benim bi sorunum var ayarlar menusune girip uygulamalardan bir kac uygulama kaldirmaya calisirken tablet donuyor ekrana ne kadar dokunayim tepki vermiyor anca bir kac kere kapat ac yapiyorum kilit ekrani denk gelince ana ekran geliyor ve ayarlar durduruldu ya da paket yukleyici durduldu diye bi mesaj aliyorum neden kaynaklaniyor olabilir?

Cok yakında sitede ürünün softwareini yayinlacagiz tekrar yukleyip denemenizi tavsiye ederim olmaz ise bize gönderirsiniz kontrol eder gerekli işlemleri yaparız
    Kargo ücretini firmamız karşılamaktadir

• quote:

Orijinalden alıntı: B.E

quote:

Webdenal.com'dan Çarşamba sabahı siparişini verdiğim tabletim, Perşembe günü öğlen elimde oldu (İzmir). Yani yetkili satıcı diye illaki hizlial'dan alacak değilsiniz. Webdenal tecrübe edebildiğim kadarıyla oldukça güvenilir bir site. Ana sayfalarında "Para iade garantisi" yazıyor.

Tablet güzel, kurcalıyorum. Renkler, görüntü gayet güzel. Tabletin arkasındaki malzeme biraz daha kaliteli olabilirdi. El izi kalıyor, leke oluyor. Bir sürü yazı-mazı var. Ayrıca bir arkadaş da şikayet etmişti; Artes'in minik garanti etiketinin durumu iyi değil. Ekranın kenarına yapıştırmışlar. Ama bir ucu havada kalkık vaziyette. İyice yapıştırayım derken elimde kaldı. Bende çıkarıp garanti belgesinin üstüne yapıştırdım. Bir arıza olduğunda herhalde tornavida ile tabletin içini açıp açmadığımızı etikete bakmadan da anlarlar.

Ses seviyesi çok yüksek değil ama yeterli. Bende, minik hoparlör olarak sınıfının en iyisi olduğunu düşündüğüm aşağıdaki üründen var. Onu tabletin kulaklık çıkışına bir bağladım, olay bitti. Kesinlikle tavsiye ederim:

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/pandora-smartech-music-box-muzik-kutusu-66913803

Oturma odamda Uydunet-Netmaster wireless kablo modemim var. Malesef 13 adım sonra (mutfağa veya koridora doğru yürüdüğümde) tamamen çekmez oluyor. Artık bizim vericiden mi yoksa tabletin alıcısından mı bilemiyorum.

500 gb.lık Western Digital 2.5" hdd'yi mini usb'den OTG kablosu ile bağladım, "Explorer" uygulamasına girdim, "USB"ye tıkladım, malesef göremedi. İçinde HD filmlerim vardı, bu şekilde seyretmeyi tasarlıyordum, olmadı. Başka bir 500'lük hdd taktım onu da göremedi. 160'lık eski hdd'mi taktım onu da göremedi. Aynı yere usb flash memory (8 gb.) takınca hemen gördü! 2.5" hdd'leri yeniden takarak bu sefer sesleri dinledim. hdd'lerin içindeki motorun dönme sesini duyamadım. Bu da tabletten gelen elektriğin hdd'yi döndüremeyecek kadar zayıf olduğunu gösteriyor. O sırada batarya seviyesi %30'daydı. Ondan mıdır, yoksa OTG kablosundan mıdır bilmiyorum. Arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.

quote:

Arkadaslar internet cok iyi cekiyor hatta bende samsung note var ondan bile iyi :-) birde bence bu cokkkkkk onemli
    640 gb lik harddiskimi goruyor ve mkv film izleyebiliyorum super ya takilma yok simdilik sorun yok :-)

Bir çelişki söz konusu ... !! birbirine zıt 2 yorum

artesteknik bile hdd görmez diyo o arkadaş baya bi sallıyo galba reklam olsun diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

artesteknik bile hdd görmez diyo o arkadaş baya bi sallıyo galiba reklam olsun diye.

Malesef. Söylemeyecektim ama söyleyim/yazayım.

Konudaki bütün yazıları baştan sona okuyunca bir reklam havası seziyor insan. 5-10 adet mesajı olan bir sürü "şüpheli" şahıs var. Donanım Haber'e ilk kez tablet ihtiyacı olunca kayıt yaptırmış bunlar! Kimse üstüne alınmasın. Ben onlara bakarak almadım. Gerçekten kullananların yorumlarına güvendim, özelliklerine ve fiyatına bakarak karar verdim.

Eğer bu sallamasyon laflar Artes'in ya da orada çalışanların ya da bayilerinin organize ettiği bir işse çok ayıp. Hiç yakışmaz. Buna gerek yok. Gerçeği Artesteknik yazmış görüyorsunuz: Tabletlerin - (hepsinin mi?) - beslemesi hdd'nin ihtiyacı olan voltajı sağlamıyormuş!

Niye baştan söylenmedi bu?

Neyse; bunun bir arıza olmadığına sevindim. Züğürt tesellisi...

Anlaşılan 16/32 gb. micro SD kart alacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

Şu tabletin aynısının 7" olanı olsaydı da dünyanın sonu gelmeden ben de bir tablet sahibi olaydım keşke :)

Bir kaç gün içinde bu dediğiniz ürün stoklarımızda olacak.
    Süpriz için bir iki gün daha bekleyebilirsiniz.

Çok teşekkürler, onu bekliyorum o zaman

Gerçekten geldi. Bu modelin küçük kardeşi olan ve bugün gelen D712 modelini aldım gitti. Yardım edersiniz artık Artes Kardeşliği :)

• quote:

Arkadaslar ben tableti aldim şars konusunda bir soru sormak istiyorum normal bir kullanimla bu sure 8 saat olmasi normalmidir full internet acik ve arada bir oyun muzik veya 2 si birden. Bugun hic kapatmadim sabahtan beri acik hic kapatmadan 16 saat olmus 2. Sarj daha bitiremedim ( ekran cogunlukla kapaliydi akilli telefon gibi kullandim ) tahminlerimin otesinde :-)

fallax40'ın bu iddiasını şimdi yeniden okudum. Yaptığı resmen terbiyesizlik, bizimle dalga geçiyor. "Normal midir?" diye soruyor...

Bendeki cihaz, wifi'a bağlı vaziyette sadece 4 saat gidebiliyor.

Dört gün önce kayıt yaptırıp sadece bu konuya "Artes'in Samsung Note'den iyi olduğunu" anlatmak için girmiş...

Arkadaşım sen bence adını "Afallax" olarak değiştir.

• Selamlar,

Western Digital My Passport USB 3.0 500GB hard diski tablete bağladım. Ekranın sağ alt tarafında herhangi bir ikon belirmedi. Explorer'dan USB'yi tıkladım ve hard diskin içindeki dosyaları gördüm.

Sanırım cihazın bazı USB hard diskleri çalıştırabilecek kadar voltaj desteği yok.

mehmet can
  • Hard diskle ilgili celiskili yorumlar gorunce bende deneme ihtiyaci hissettim. Maxtor 250 gb lik eski bi external hdd vardi, taktim isigi yandi, icinden ses geliyodu donmeye calisti ama tam donemedi, velhasil hdd calismadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Artesteknik'in bilgisi olsun diye ilave etmek istiyorum. Epey yukarıdaki mesajımda hdd'nin motoru dönmüyor demiştim; yine kontrol ettim dönüyor. Işığı yanıyor. "Explorer" yazan bölüme giriyorum. "SD Card", "Internal Memory" ve "USB" şeklinde üç seçenek var orada malum. En alttaki USB'ye tıkladığımda "The USB device has been unmounted" diyor. Acaba bilmediğimiz bir ayar vardı da onu mu yapmayı unuttuk? Yoksa cihazı 7 gün dolmadan geri mi vermeliyim? Ya da servise (size) mi göndermeliyim?

Merhaba
    Tabletlerde external hdd kullanabilmeniz icin adaptoru olan external hdd leri tercih etmeniz gerekiyor.
    Tabletlerin beslemesi hdd nin ihtiyacı olan gerekli voltaji sağlayamiyor

ben 2.5" 1tb samsung usb3.0 hdd mi bağladım ve tablet içinde ne var ne yoksa gördü. bilgilendirmek isterim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.