Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de tabletimi bugün aldım fakat bende ciddi bir sorun var. Durup dururken tabletin sesi sonuna kadar açılıyor veya sonuna kadar kapanıyor. Ve ses tuşuna sürekli basılı tutuluyormuş gibi hep ekranda kalıyor. Ben müdahale etsem de anında açık veya kapalı hale geri dönüyor. Sanırım yandaki ses açma kapama düğmesinde bir sorun var. Artesteknik arkadaş bana yardımcı olursan sevinirim. Genel anlamda tablet çok hızlı ve stabil görünüyor. Ancak bu ses olayı canımı sıktı biraz .
  • bu başlığı açan arkadaş sürekli tablet değiştiriyor sanırım.
    dikkatimi çekti, şu artes d712 başlığını da açmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_69138277/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69138277

mesajlarında da sürekli ucuzcity geçiyor gibi ya da bana öyle geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Ben de tabletimi bugün aldım fakat bende ciddi bir sorun var. Durup dururken tabletin sesi sonuna kadar açılıyor veya sonuna kadar kapanıyor. Ve ses tuşuna sürekli basılı tutuluyormuş gibi hep ekranda kalıyor. Ben müdahale etsem de anında açık veya kapalı hale geri dönüyor. Sanırım yandaki ses açma kapama düğmesinde bir sorun var. Artesteknik arkadaş bana yardımcı olursan sevinirim. Genel anlamda tablet çok hızlı ve stabil görünüyor. Ancak bu ses olayı canımı sıktı biraz .

Ürünü Yurtici kargo ile karsı ödemeli olarak gonderebilirsiniz arzu ederseniz pm den mesaj atın detayları verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Ben de tabletimi bugün aldım fakat bende ciddi bir sorun var. Durup dururken tabletin sesi sonuna kadar açılıyor veya sonuna kadar kapanıyor. Ve ses tuşuna sürekli basılı tutuluyormuş gibi hep ekranda kalıyor. Ben müdahale etsem de anında açık veya kapalı hale geri dönüyor. Sanırım yandaki ses açma kapama düğmesinde bir sorun var. Artesteknik arkadaş bana yardımcı olursan sevinirim. Genel anlamda tablet çok hızlı ve stabil görünüyor. Ancak bu ses olayı canımı sıktı biraz .

Ürünü Yurtici kargo ile karsı ödemeli olarak gonderebilirsiniz arzu ederseniz pm den mesaj atın detayları verelim

Hayatımda ilk kez tablet kullanıyorum ve çok hevesliyim. Sorun tam olarak ne olabilir bilmiyorum fakat tableti henüz tam şarj bile etmedim. Ayrıca sanki Fruit Ninja oyununu yükledikten sonra ortaya çıkan bir sorun gibi hissettim. Şu an tableti şarja taktım ve oyunu kaldırdım. Eğer sizin için sorun yoksa haftasonu tablet bende kalsın, sorun tekrarlamazsa benim için de problem olmaz. Ancak tekrar ortaya çıkarsa dediğiniz gibi kargo ile gönderebilirim.

• quote:

merhabalar aynı sorun zaman zaman bende de oluyor sanki tuşu baılı gibi algılıyor cihaz biraz oynayınca tuşlarla düzeliyor acaba gercekten sıkıntımıdır bu 07.12.2012 de hızlı aldan almıştım cihazı

bir arkadaşımın acıklaması şöyleydi bu konuda yandaki veya ekrandaki ses işaretine acma veya kapma biraz basılı kalıyor ise cihaz o sürenin tamamını algılyor ve işletim sisteminde takılı kalıyor o anki acılma veya kapanma işleminin tersine davranışta bulunarak çözebileceğimi söylemişti ne kadar işe yarar bilmiyorum neden denemediğime gelirsek tableti 2-3 gündür kullanmak için zaman bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ehad

Hard diskle ilgili celiskili yorumlar gorunce bende deneme ihtiyaci hissettim. Maxtor 250 gb lik eski bi external hdd vardi, taktim isigi yandi, icinden ses geliyodu donmeye calisti ama tam donemedi, velhasil hdd calismadi..

Aynen kardeş, bende de öyle oldu.

serdalergül ve cakcura şanslı. Elimde bir tane 750'lik WD Passport var. Bir onu denememiştim. Cihaz şarj olunca hemen takıp deneyeceğim.

Yalnız Artesteknik'in dediği gibi yaparak adaptörlü 1 TB'lık 3.5" WD hdd'yi tablete bağladım; içini gördü. Sorun yok.

Bu arada bir başka sorundan sözedeyim. Tabletin dil ayarı, klavye ayarı v.s. hepsi Türkçe olmasına rağmen dokunmatik klavyede Türkçe karakterler yok. Filmlerin altyazılarındaki Türkçe karakterler de görünmüyor.

• beyler note 2 den yazıorum webdenal güvenlimidir?!!!

• HDD tartışmasına biraz açıklık getireyim:
    1) ha 250 gb ha 1TB olması aletin gerektirdiği enerjiyi değiştirmez. Çalıştırıp çalıştırmama konusunda bir ölçüt değildir.
    2) kimi modellerin çalışıp kiminin çalışmamasının esas nedeni ürünler arası donanımsal fark olabilir. Bazı HDD'ler daha düşük voltaj gerektirirken kimileri daha yüksek gerektirebilir.
    3) Normal PC'de bile 2,5" HDD'ler aynı kablo üzerinden hem güç alışı hem de data alışverişi yaptığından bu data hızı pc'de bile sekteye uğruyor. Hatta bu yüzden kimi 2,5" modellerde çift uçlu USB kablo görebilirsiniz(iş bölümü yapsın daha hızlı olsun diye). Disk dönmesine rağmen sistemde görememesinin nedeni büyük ihtimalle budur. Yeterli dönüş hızına ulaşamıyordur.
    4) Ben 3,5" Seagate 1TB USB 2.0 denedim çalıştı. Mouse'u denedim çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

quote:

Orijinalden alıntı: ehad

Hard diskle ilgili celiskili yorumlar gorunce bende deneme ihtiyaci hissettim. Maxtor 250 gb lik eski bi external hdd vardi, taktim isigi yandi, icinden ses geliyodu donmeye calisti ama tam donemedi, velhasil hdd calismadi..

Aynen kardeş, bende de öyle oldu.

serdalergül ve cakcura şanslı. Elimde bir tane 750'lik WD Passport var. Bir onu denememiştim. Cihaz şarj olunca hemen takıp deneyeceğim.

Yalnız Artesteknik'in dediği gibi yaparak adaptörlü 1 TB'lık 3.5" WD hdd'yi tablete bağladım; içini gördü. Sorun yok.

Bu arada bir başka sorundan sözedeyim. Tabletin dil ayarı, klavye ayarı v.s. hepsi Türkçe olmasına rağmen dokunmatik klavyede Türkçe karakterler yok. Filmlerin altyazılarındaki Türkçe karakterler de görünmüyor.

Mxplayer kur, ben Mxplayer kurdum ve denedim türkçe karakter sorunu yoktu. Kaliteli bir playerdır diğer android cihazlarımda da onu kullanırım. Sırf sorun giderme için değil genel olarak tavsiye edebileceğim bir program. ;)

Klavye için de türkçe karakter var da görememişsin galiba. Tuşa basılı tutman gerek. Mesela S'ye basılı tutarsan Ş çıkar, u'ya basılı tutarsan ü gibi...

• King of Chaos, MxPlayer tavsiyesi için teşekkürler. Klavyenin üstüne parmağımızı basık tutarak deneyelim.

Bu arada 750'lik WD hdd'yi de denedim çalıştırmadı. Toplamda 5 ayrı hdd denemiş oldum. Sadece 3.5 inchlik adaptörlü hdd çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 16 Aralık 2012; 17:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: King of Chaos

HDD tartışmasına biraz açıklık getireyim:
    1) ha 250 gb ha 1TB olması aletin gerektirdiği enerjiyi değiştirmez. Çalıştırıp çalıştırmama konusunda bir ölçüt değildir.
    2) kimi modellerin çalışıp kiminin çalışmamasının esas nedeni ürünler arası donanımsal fark olabilir. Bazı HDD'ler daha düşük voltaj gerektirirken kimileri daha yüksek gerektirebilir.
    3) Normal PC'de bile 2,5" HDD'ler aynı kablo üzerinden hem güç alışı hem de data alışverişi yaptığından bu data hızı pc'de bile sekteye uğruyor. Hatta bu yüzden kimi 2,5" modellerde çift uçlu USB kablo görebilirsiniz(iş bölümü yapsın daha hızlı olsun diye). Disk dönmesine rağmen sistemde görememesinin nedeni büyük ihtimalle budur. Yeterli dönüş hızına ulaşamıyordur.
    4) Ben 3,5" Seagate 1TB USB 2.0 denedim çalıştı. Mouse'u denedim çalıştı.

gayet nefis bir açıklama ,kaldıki bazı hdd leri kablosunu uzun tutarsanız pc ler bile görmez bu arada böle cihazlar içinde mümkün olduğu kadarda kısa ve kaliteli usb baglantı kullanılırsa o kadar sağlıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 15 Aralık 2012; 9:03:19 >

• Arkadaslar bu tablette gameloft oyunları asphalt7-batman tarzı oyunlar oynayabilen varmı varsa yardımcı olabilecek arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

Arkadaslar bu tablette gameloft oyunları asphalt7-batman tarzı oyunlar oynayabilen varmı varsa yardımcı olabilecek arkadaş

pek oyunlarla alakam yok ama nette açık kaynaklarda cihazına asphalt 7 ve bu tarz oyunları tabletine nasıl uygiliyacağın konusunda yönergeler bulabilirsin bir ara bende kafama takılmış ve bakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Arkadaslar bu tablette gameloft oyunları asphalt7-batman tarzı oyunlar oynayabilen varmı varsa yardımcı olabilecek arkadaş

pek oyunlarla alakam yok ama nette açık kaynaklarda cihazına asphalt 7 ve bu tarz oyunları tabletine nasıl uygiliyacağın konusunda yönergeler bulabilirsin bir ara bende kafama takılmış ve bakmıştım

aradımda pek bilgi bulamadım dediklerine göre çin malı tabletlerde bu tip oyunlar zormuş oynaması ama nekadar doğru nuda bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

aradımda pek bilgi bulamadım dediklerine göre çin malı tabletlerde bu tip oyunlar zormuş oynaması ama nekadar doğru nuda bilmiyorum

http://cinlitabletler.com/Konu-HI-LEVEL-Tum-modeller-icin-ASPHALT-7--1889

buyur bu ve bunun gibi benzeri sitelerde oyuna meraklı arkadaşlara yardımcı olabilecek açıklamalar bulunmaktadır

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://cinlitabletler.com/Konu-HI-LEVEL-Tum-modeller-icin-ASPHALT-7--1889

buyur bu ve bunun gibi benzeri sitelerde oyuna meraklı arkadaşlara yardımcı olabilecek açıklamalar bulunmaktadır

Şimdi bende bu siteye bakıyordum şu şekilde bir yazı buldum

Forumda verilen oyunlarda ve bir çok sitede sık sık oyunu kuramadım, tekrar indirmek istiyor, açıyorum kapanıyor vesaire mesaj gördüğümden paylaşma gereği duydum.

Gameloft OBB dosyaları nasıl kurulur?

Örnek olarak The Amazing Spiderman oyununun obb dosyası ve dizinini anlatacağım.

Yöntem - 1
    APK kurulur ve kurulum sonrasında ÇALIŞTIRILMAZ.
    OBB dosyası kök dizinde bulunan \sdcard\android\obb klasörü içerisine kopyalanır, oyun başlatılır, otomatik kurulum yapar.
    Bu klasik ve basit olan yöntem fakat ben de dahil olmak üzere bu yöntem işe yaramayan arkadaşlar 2. yöntem ile garantili olarak açar oyunu.

Yöntem - 2
    OBB dosyası her ne kadar (genelde) arşivden çıkardığımız bir dosya olsa da bu dosya arşiv niteliğinde bir dosyadır. Uzantısını Zip yaparak ya da herhangi bir arşiv programı ile (WinRar, 7Zip) bu dosya içerisindeki dosyalar bir klasöre çıkartılır. Şimdi bu oyun dosyalarının kurulmuş hali sayılır. Bu dosyalar oyun dizinine atılmalıdır.
    Örneğin /sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/files bu dizin spiderman oyunu için...
    Oyun dizinini bulmak öyle görünse de karmaşık bir şey değil, en kötü ihtimalle APK kurulduktan sonra çalıştırılır, 1-2 mb indirince bu dizini oluşturur. Tabii gidip de com.android.keyboard diye bir dizine kopyalarsanız dosyaları tabii ki mesuliyet kabul etmiyorum. Dizini bulup dosyaları kopyaladıktan sonra geriye pek bir şey kalmıyor, oyunu oynamak dışında yani.

Yöntem - 3 [ROOT]
    Titanium backup programı kullanılılır.
    Aslında bu program yedekleme için kullanılan bir program ve daha çok yabancı forumlarda bulabileceğiniz bir şey. Normalde bir uygulamayı APK ve verileri ile birlikte yedekleyen bu programı aynı işlevi ile kurulum dosyası ve kurulmuş dizin şeklinde yedeklemek sureti ile oluşturulan Backup, cihaza restore edilir. Burada bize lazım olan iki şey, Titanium Backup programı ve oyunun yedek dosyası, bu ikisi varsa en kolay kurulum metodudur diyebilirim, backup dan verileri restore yapmak oyunu oynayabilmek için yeterlidir.

1. ve 2. yöntemler Root GEREKTİRMEZ.

3. yöntem Root ve Titanium Backup programı gerektirir, ayrıca oyunun imaj dosyası (imaj derken backup yani yedek dosyasından bahsediyorum) gereklidir.

Deneyip görmeli bakalım olacakmı

• Merhaba cihazi hizlial.com dan aldim almadan once 5 gunde teslim yaziyordu 4 gunde saglam birsekilde elime ulasti ve sunda onla yaziyorum gelelim tecrubelere :-)

-Ekran kalitesi harika dokunmatik super eksi yönü ise full parlakligi unutun resmen sarjı emiyor ben parlakligi %30 larda kullaniyorum yetiyor
    -Hizlilik makina hic donma duraksama yapmiyor sasirtici derecede
    -PiL en önemli konu abartildigi gibi saatlerce pil gitmiyor kimse inanmasin dedim gibi %30 paraklikta maksimum full kullanimda 2:30~4 saat arasi gidiyor kanimca bakalim kimileri sarj oldukca pil omru uzuyor demis göricez
    -Oyunlarin hepsini buyuk bir zevkle oyniya bilirsiniz gercekten eglenceli grafikler dokunmatik hassasiyetiyle
    -Saglamlik gayet normal eksibi yanini goremedim
    -Ses yeterli ve net

Kisaca makina benden 10 üzerinden 8 aldi tamam kullanim harika en buyuk eksiklik dedigim gibi batarya ve parlakliktaki full kullanimda sarji resmen sömürmesi

Yeni alicak arkaslara biraz olsun yardimim dokunur insallah

• merhaba .sayın artes teknik .bende bir artes d9702 kullanıcısı olarak cihazdan çok memnunum.ama sitenizde cihazla ilgili driverlara baktığımda bu cihazın driverını bulamadım.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misine

Merhaba cihazi hizlial.com dan aldim almadan once 5 gunde teslim yaziyordu 4 gunde saglam birsekilde elime ulasti ve sunda onla yaziyorum gelelim tecrubelere :-)

-Ekran kalitesi harika dokunmatik super eksi yönü ise full parlakligi unutun resmen sarjı emiyor ben parlakligi %30 larda kullaniyorum yetiyor
    -Hizlilik makina hic donma duraksama yapmiyor sasirtici derecede
    -PiL en önemli konu abartildigi gibi saatlerce pil gitmiyor kimse inanmasin dedim gibi %30 paraklikta maksimum full kullanimda 2:30~4 saat arasi gidiyor kanimca bakalim kimileri sarj oldukca pil omru uzuyor demis göricez
    -Oyunlarin hepsini buyuk bir zevkle oyniya bilirsiniz gercekten eglenceli grafikler dokunmatik hassasiyetiyle
    -Saglamlik gayet normal eksibi yanini goremedim
    -Ses yeterli ve net

Kisaca makina benden 10 üzerinden 8 aldi tamam kullanim harika en buyuk eksiklik dedigim gibi batarya ve parlakliktaki full kullanimda sarji resmen sömürmesi

Yeni alicak arkaslara biraz olsun yardimim dokunur insallah

arkadaşlar en büyük yanılgıya burda düşmeyelim bu tip hangi cihaz olursa olsun batarya performansıyla ilgili ilk kullanımda vardığınız izlenimler cihazın bataryasıyla ilgili doğru performans değildir en azından 6 yada 7 şarjdan sonra gerçek performans sonucuna varabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: stickers

merhaba .sayın artes teknik .bende bir artes d9702 kullanıcısı olarak cihazdan çok memnunum.ama sitenizde cihazla ilgili driverlara baktığımda bu cihazın driverını bulamadım.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.

Hazırlıyoruz çok yakında düzenlemesi yapılıp yayında olacak ama istediğiniz özel bir şey var ise Pm den iletişim bilgilerinizi gönderin. Size yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.