Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tablette books provider durduruldu diye uyari aliyorum. Nasil kapatabilirim. Alinti yaparak cevaplayabilir misiniz. Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

bu başlığı açan arkadaş sürekli tablet değiştiriyor sanırım.
    dikkatimi çekti, şu artes d712 başlığını da açmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_69138277/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69138277

mesajlarında da sürekli ucuzcity geçiyor gibi ya da bana öyle geldi..

noluyo hakketen biz iyi niyetimizle bişiler paylaşiyoruz csnlary nin dediği gibi böle bişi varsa amatör bir yaklaşım milet aptal, enayi yerine koYULMASIN ürünler zaten kaliteli ve gerekli destek veriliyorsa böle ucuz numaralar yapiliyor olması gereksiz ve iğrenç bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 15 Aralık 2012; 13:31:43 >

• arkadaşlar marketteki gameloft oyunlarını oynayabilen varmı ben ice age oyununu indirdim ancak çalışmıyor internet bağlı olmasına rağmen update yapmak istiyor ama hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bu tablette gameloft oyunları asphalt7-batman tarzı oyunlar oynayabilen varmı varsa yardımcı olabilecek arkadaş

pek oyunlarla alakam yok ama nette açık kaynaklarda cihazına asphalt 7 ve bu tarz oyunları tabletine nasıl uygiliyacağın konusunda yönergeler bulabilirsin bir ara bende kafama takılmış ve bakmıştım

aradımda pek bilgi bulamadım dediklerine göre çin malı tabletlerde bu tip oyunlar zormuş oynaması ama nekadar doğru nuda bilmiyorum

http://cinlitabletler.com/Konu-HI-LEVEL-Tum-modeller-icin-ASPHALT-7--1889

buyur bu ve bunun gibi benzeri sitelerde oyuna meraklı arkadaşlara yardımcı olabilecek açıklamalar bulunmaktadır

Şimdi bende bu siteye bakıyordum şu şekilde bir yazı buldum

Forumda verilen oyunlarda ve bir çok sitede sık sık oyunu kuramadım, tekrar indirmek istiyor, açıyorum kapanıyor vesaire mesaj gördüğümden paylaşma gereği duydum.

Gameloft OBB dosyaları nasıl kurulur?

Örnek olarak The Amazing Spiderman oyununun obb dosyası ve dizinini anlatacağım.

Yöntem - 1
    APK kurulur ve kurulum sonrasında ÇALIŞTIRILMAZ.
    OBB dosyası kök dizinde bulunan \sdcard\android\obb klasörü içerisine kopyalanır, oyun başlatılır, otomatik kurulum yapar.
    Bu klasik ve basit olan yöntem fakat ben de dahil olmak üzere bu yöntem işe yaramayan arkadaşlar 2. yöntem ile garantili olarak açar oyunu.

Yöntem - 2
    OBB dosyası her ne kadar (genelde) arşivden çıkardığımız bir dosya olsa da bu dosya arşiv niteliğinde bir dosyadır. Uzantısını Zip yaparak ya da herhangi bir arşiv programı ile (WinRar, 7Zip) bu dosya içerisindeki dosyalar bir klasöre çıkartılır. Şimdi bu oyun dosyalarının kurulmuş hali sayılır. Bu dosyalar oyun dizinine atılmalıdır.
    Örneğin /sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/files bu dizin spiderman oyunu için...
    Oyun dizinini bulmak öyle görünse de karmaşık bir şey değil, en kötü ihtimalle APK kurulduktan sonra çalıştırılır, 1-2 mb indirince bu dizini oluşturur. Tabii gidip de com.android.keyboard diye bir dizine kopyalarsanız dosyaları tabii ki mesuliyet kabul etmiyorum. Dizini bulup dosyaları kopyaladıktan sonra geriye pek bir şey kalmıyor, oyunu oynamak dışında yani.

Yöntem - 3 [ROOT]
    Titanium backup programı kullanılılır.
    Aslında bu program yedekleme için kullanılan bir program ve daha çok yabancı forumlarda bulabileceğiniz bir şey. Normalde bir uygulamayı APK ve verileri ile birlikte yedekleyen bu programı aynı işlevi ile kurulum dosyası ve kurulmuş dizin şeklinde yedeklemek sureti ile oluşturulan Backup, cihaza restore edilir. Burada bize lazım olan iki şey, Titanium Backup programı ve oyunun yedek dosyası, bu ikisi varsa en kolay kurulum metodudur diyebilirim, backup dan verileri restore yapmak oyunu oynayabilmek için yeterlidir.

1. ve 2. yöntemler Root GEREKTİRMEZ.

3. yöntem Root ve Titanium Backup programı gerektirir, ayrıca oyunun imaj dosyası (imaj derken backup yani yedek dosyasından bahsediyorum) gereklidir.

Deneyip görmeli bakalım olacakmı

denedikten sonra paylaşır mısınız lütfen bende de aynı sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar bu tablette gameloft oyunları asphalt7-batman tarzı oyunlar oynayabilen varmı varsa yardımcı olabilecek arkadaş

pek oyunlarla alakam yok ama nette açık kaynaklarda cihazına asphalt 7 ve bu tarz oyunları tabletine nasıl uygiliyacağın konusunda yönergeler bulabilirsin bir ara bende kafama takılmış ve bakmıştım

aradımda pek bilgi bulamadım dediklerine göre çin malı tabletlerde bu tip oyunlar zormuş oynaması ama nekadar doğru nuda bilmiyorum

buyur bu ve bunun gibi benzeri sitelerde oyuna meraklı arkadaşlara yardımcı olabilecek açıklamalar bulunmaktadır

Forumda verilen oyunlarda ve bir çok sitede sık sık oyunu kuramadım, tekrar indirmek istiyor, açıyorum kapanıyor vesaire mesaj gördüğümden paylaşma gereği duydum.

Örnek olarak The Amazing Spiderman oyununun obb dosyası ve dizinini anlatacağım.

Yöntem - 1
    OBB dosyası kök dizinde bulunan \sdcard\android\obb klasörü içerisine kopyalanır, oyun başlatılır, otomatik kurulum yapar.
    Bu klasik ve basit olan yöntem fakat ben de dahil olmak üzere bu yöntem işe yaramayan arkadaşlar 2. yöntem ile garantili olarak açar oyunu.

Yöntem - 2
    OBB dosyası her ne kadar (genelde) arşivden çıkardığımız bir dosya olsa da bu dosya arşiv niteliğinde bir dosyadır. Uzantısını Zip yaparak ya da herhangi bir arşiv programı ile (WinRar, 7Zip) bu dosya içerisindeki dosyalar bir klasöre çıkartılır. Şimdi bu oyun dosyalarının kurulmuş hali sayılır. Bu dosyalar oyun dizinine atılmalıdır.
    Örneğin /sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/files bu dizin spiderman oyunu için...
    Oyun dizinini bulmak öyle görünse de karmaşık bir şey değil, en kötü ihtimalle APK kurulduktan sonra çalıştırılır, 1-2 mb indirince bu dizini oluşturur. Tabii gidip de com.android.keyboard diye bir dizine kopyalarsanız dosyaları tabii ki mesuliyet kabul etmiyorum. Dizini bulup dosyaları kopyaladıktan sonra geriye pek bir şey kalmıyor, oyunu oynamak dışında yani.

Yöntem - 3 [ROOT]
    Aslında bu program yedekleme için kullanılan bir program ve daha çok yabancı forumlarda bulabileceğiniz bir şey. Normalde bir uygulamayı APK ve verileri ile birlikte yedekleyen bu programı aynı işlevi ile kurulum dosyası ve kurulmuş dizin şeklinde yedeklemek sureti ile oluşturulan Backup, cihaza restore edilir. Burada bize lazım olan iki şey, Titanium Backup programı ve oyunun yedek dosyası, bu ikisi varsa en kolay kurulum metodudur diyebilirim, backup dan verileri restore yapmak oyunu oynayabilmek için yeterlidir.

3. yöntem Root ve Titanium Backup programı gerektirir, ayrıca oyunun imaj dosyası (imaj derken backup yani yedek dosyasından bahsediyorum) gereklidir.

denedim ama çalışmadı aslında bu iş buildprob dosyasıyla çözülür gibi ama root etmek lazım birde neden çalışmadığını bulmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

quote:

Orijinalden alıntı: shimshek

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yöntem - 1

Yöntem - 2

Yöntem - 3 [ROOT]

denedim ama çalışmadı aslında bu iş buildprob dosyasıyla çözülür gibi ama root etmek lazım birde neden çalışmadığını bulmak lazım

arkadaslar yukardaki şekılde denemedim henuz ancak az once maxpane ındırdım apk dosyasını ve data dosyasını ilk yaptıgım apk dosyasını tablete attım data dosyalarını yuklemeden oyunu tablete kurdum ve çalıstır dedım halıyle bana data dosyalarını dowland etmemı soyledı kabul etmeyıp oyundan tamamemn cıktım daha sonra data dosyalarını Andorid\data klasorunun ıcıne attım.Attıktan sonra USb bağlantısını kesip oyunu tekrar oynamak için seçtım oyun açılırken data dosyalarını yuklememı soyledı cancel tıklayıp bekledim oda ne bi baktım oyun açıldı ve oynamaya başladımmmm :) diğer oyunları deneyemedım kotalı ınternet kullandıgımızdan arkadastan rıca ettım bayagı bı oyun ındırıp getırecek deneyecegım.incelediğim bazı oyunlarda dosyalarında OBB dıye dosyalar var sanırım bunlarda yukardaki gibi denemek lazım

• quote:

quote:

noluyo hakketen biz iyi niyetimizle bişiler paylaşiyoruz csnlary nin dediği gibi böle bişi varsa amatör bir yaklaşım milet aptal, enayi yerine koYULMASIN ürünler zaten kaliteli ve gerekli destek veriliyorsa böle ucuz numaralar yapiliyor olması gereksiz ve iğrenç bir durum

Ben şahsen yadırgamıyorum artık..

Sonuçta burası ticari amaçlar taşıyan bir oluşum..

Bu tür kurnazlıklar bize göre yanlış ama bazılarına göre kurnazlık bile değil, pazarlama stratejisi.
    Ürünü pazarlayanlar başlığı açıp, "böyle bir ürün getirdik, buyrun" deseler daha etik olur fakat etikmiş-metikmiş artık kimse takmıyor.

Umarım ürün memnuniyeti artarak devam eder. Piyasamızın gerçekten,, işini adam gibi yapan, kaliteli ürün getiren firmalara ihtiyacı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

quote:

Ben şahsen yadırgamıyorum artık..

Sonuçta burası ticari amaçlar taşıyan bir oluşum..

Bu tür kurnazlıklar bize göre yanlış ama bazılarına göre kurnazlık bile değil, pazarlama stratejisi.
    Ürünü pazarlayanlar başlığı açıp, "böyle bir ürün getirdik, buyrun" deseler daha etik olur fakat etikmiş-metikmiş artık kimse takmıyor.

Umarım ürün memnuniyeti artarak devam eder. Piyasamızın gerçekten,, işini adam gibi yapan, kaliteli ürün getiren firmalara ihtiyacı var.

kurnazlığa, akıl işi yaratıcılık içeren pazarlama yöntemlerine evet ama üçkağıtçılık kokan ucuz ,basit insanları enayi yerine koyan yöntemler asla affedilir bir durum diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 15 Aralık 2012; 17:10:14 >

• quote:

quote:

Arkadaslar bizim buradaki tek amacımız Artes urunleri hakkında teknik destek vermek.
    Farklı algilanmamasini rica ederiz
    Elbetteki bu destegimizin amacı ürünleri kullanan müşterilerimizin memnun kalmalarını sağlayarak baska kullanıcılarına tavsiyede bulunmalarıdır.
    Fakat artes olarak forumda sadece Artesteknik olarak mesaj yazıyoruz.
    Baska türlü anlaşılmasını istemeyiz.
    Böyle bir şeyle suçladığımızı düşündüğümüzden dolayı bunları yazmadım fakat sonradan forumu okuyan insanların yanlış anlamalarını istemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mrb Bu tableti yeni aldım bu gün ancak wınn ile net'e giremiyorum wı-fi de hiç bir sorun yok.bilen arkadaşlar yardım.

• Artes D708 NTFS biçimli harddiskleri ve flashları görmüyor. FAT32 olarak biçimlendirince görüyor. Konu aktif olduğu için buradaki arkadaşlara sormak isterim. 7" mini HDMI çıkışlı android tabletten vga çıkışlı TV'ye ve projeksiyon aletine görüntü aktarabilir miyiz acaba? Araştırdığım kadarıyla şunun gibi bir kabloyla bunu yapabilmek pek mümkün değilmiş. Yalnız elektriğini ayrı bir kaynaktan alan dönüştürücü kutular varmış. Onlar da tabletten daha iri olsa gerek. Geçen gün şu ürüne rastladım. Acaba bunun gibi bir şey getirten, deneyen, gören, sağlıklı görüntü alınıp alınmadığını bilen biri var mıdır? Eğer şu tabletten VGA'ya adam gibi görüntü aktarabilirsek çok şahane olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkan -- 15 Aralık 2012; 19:57:07 >

• Tableti ilk geldiğinde sorunsuz kullandık. Batarya bitince şarja bağladık, ve herkesinki gibi bizimkide açılarak şarj oldu. Ancak şarj sırasında ve şarjdan çıkardığımızda bir süre sonra ekranda ses ikonu aktif oluyor ve kendi kendine sesi sonuna kadar açık tutuyor? Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

@Artesteknik ve sorunu yukarıda yaşadığını ifade eden arkadaşlardan rica edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_bera -- 15 Aralık 2012; 20:22:38 >
  • Buradan artesteknik e bir sorum olacak.

Almiş olduğumuz Artes D9702 tablet bilgisayarın ekranı yatay tutunca sağ alt köşe kasaya oturmamış durumda oturmuyorda bu sorun sadece bende değilmiş burda aynı sorunla karsilasanlrda var. Bu durumu nasil çözeceğiz.

Yardimlarinizi bekliyoruz.
  • arkadaşlar bu google playden indirdiğimiz uygulamalar direk hafıza kartına kurmasını istiyorum nasıl yapabilirim. şimdiden tesekkürler.
  • artesteknik hocam 2 defa pm attım ama dönüşünüz olmadı cok kişinin ihtiyacı olmayabilir ama bu alete ethernet kablosunu bağlayabiliceğim bi usb rj45 dönüştürücüsü varmıdır yada bu alet böyle bir aparatı tanıyıp desteklermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

Buradan artesteknik e bir sorum olacak.

Almiş olduğumuz Artes D9702 tablet bilgisayarın ekranı yatay tutunca sağ alt köşe kasaya oturmamış durumda oturmuyorda bu sorun sadece bende değilmiş burda aynı sorunla karsilasanlrda var. Bu durumu nasil çözeceğiz.

Yardimlarinizi bekliyoruz.

Merhaba
    Ürünü Yurtici kargo ile ücretsiz bize ulaştırırsanız kontrol edip sorunu halledebiliriz.
    İsterseniz pm atın bilgileri size ulaştıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

artesteknik hocam 2 defa pm attım ama dönüşünüz olmadı cok kişinin ihtiyacı olmayabilir ama bu alete ethernet kablosunu bağlayabiliceğim bi usb rj45 dönüştürücüsü varmıdır yada bu alet böyle bir aparatı tanıyıp desteklermi

Piyasada satılan USB Ethernet kartlarını denemeniz gerekiyor. Biz bir iki ürün denedik ama açıkcası cok iyi bir ürün bulamadık. Bu sebepten sizi bir ürüne yonlendiremeyecegim. Ama piyasadaki USB ethernetlerin hemen hemen hepsi çalışıyor. Biz henüz çalışmayanına denk gelmedik

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Tableti ilk geldiğinde sorunsuz kullandık. Batarya bitince şarja bağladık, ve herkesinki gibi bizimkide açılarak şarj oldu. Ancak şarj sırasında ve şarjdan çıkardığımızda bir süre sonra ekranda ses ikonu aktif oluyor ve kendi kendine sesi sonuna kadar açık tutuyor? Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

@Artesteknik ve sorunu yukarıda yaşadığını ifade eden arkadaşlardan rica edeceğim...

Konu ile ilgili pazartesi ancak bir cevap yazabiliriz ama sorunu pm olarak atarsanız cok iyi olur Pazartesi kontrol ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ernurtam

Mrb Bu tableti yeni aldım bu gün ancak wınn ile net'e giremiyorum wı-fi de hiç bir sorun yok.bilen arkadaşlar yardım.

Kullandığınız modemi belirtirseniz pm olarak yardımcı olmaya çalışırız
    Ayrıca Iletisim bilgilerinizi de gönderirseniz size geri dönebiliriz.

• @artesteknik,
    çabukluğunuz için teşekkür ederim. Pm attım..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.