Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funkan

Artes D708 NTFS biçimli harddiskleri ve flashları görmüyor. FAT32 olarak biçimlendirince görüyor. Konu aktif olduğu için buradaki arkadaşlara sormak isterim. 7" mini HDMI çıkışlı android tabletten vga çıkışlı TV'ye ve projeksiyon aletine görüntü aktarabilir miyiz acaba? Araştırdığım kadarıyla şunun gibi bir kabloyla bunu yapabilmek pek mümkün değilmiş. Yalnız elektriğini ayrı bir kaynaktan alan dönüştürücü kutular varmış. Onlar da tabletten daha iri olsa gerek. Geçen gün şu ürüne rastladım. Acaba bunun gibi bir şey getirten, deneyen, gören, sağlıklı görüntü alınıp alınmadığını bilen biri var mıdır? Eğer şu tabletten VGA'ya adam gibi görüntü aktarabilirsek çok şahane olacak.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55573350&p=1#55573350
    Bu konuyu incelemenizi tavsiye ederiz. Burada sizin istediğiniz sistem hakkında yorumlar var
    Yardımcı olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Tableti ilk geldiğinde sorunsuz kullandık. Batarya bitince şarja bağladık, ve herkesinki gibi bizimkide açılarak şarj oldu. Ancak şarj sırasında ve şarjdan çıkardığımızda bir süre sonra ekranda ses ikonu aktif oluyor ve kendi kendine sesi sonuna kadar açık tutuyor? Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

@Artesteknik ve sorunu yukarıda yaşadığını ifade eden arkadaşlardan rica edeceğim...

Konu ile ilgili pazartesi ancak bir cevap yazabiliriz ama sorunu pm olarak atarsanız cok iyi olur Pazartesi kontrol ederiz

Bu sesin kendi kendine açılıp kısılması olayı bende de oluyor, Artesteknik sorunu araştırarak çözüme kavuşturursa iyi olacak.. (yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: z@bers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

Tableti ilk geldiğinde sorunsuz kullandık. Batarya bitince şarja bağladık, ve herkesinki gibi bizimkide açılarak şarj oldu. Ancak şarj sırasında ve şarjdan çıkardığımızda bir süre sonra ekranda ses ikonu aktif oluyor ve kendi kendine sesi sonuna kadar açık tutuyor? Çözüm konusunda yardımcı olabilir misiniz?

@Artesteknik ve sorunu yukarıda yaşadığını ifade eden arkadaşlardan rica edeceğim...

Konu ile ilgili pazartesi ancak bir cevap yazabiliriz ama sorunu pm olarak atarsanız cok iyi olur Pazartesi kontrol ederiz

Bu sesin kendi kendine açılıp kısılması olayı bende de oluyor, Artesteknik sorunu araştırarak çözüme kavuşturursa iyi olacak.. (yazılımsal bir sorun gibi gözüküyor)

Alıntıları Göster
    @zabit_ersin
    Sizden rica etsem sorunun ne olduğunu ve nasil oldugunu info@artescorp.com adresine mümkünse video çekip gonderebilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 15 Aralık 2012; 21:44:20 >

• Arkadaşlar bende bu tabletten almayı düşünüyorum en ucuz yeniçarşım da buldum world e %10 puan ve 12 taksit yalnız model olarak d9701 yazıyor ama açtıgınızda d9702 yazıyor linkihttp://www.yenicarsim.com/artes-tablet-artes-d9701-ips-16gb-97-tablet-pc-android-41-yeni-urun/tabletler/id/1547475/ daha ucuza bılen varmı taksıtlı olarak soruyorum saygılar...
  • arkadaşlar ve özellikle artesteknik benim bir sorum olacaktı bende nokia 5800 telefon var ben buna bir program yüklemiştim telefon üzerinden o programı açtığımda bilgisayardan internete giriyordum ancak tabletin wifisini açtığımda telefonu modem olarak görmuyor yapılması gerekn ayarmı var bilemedim lütfen yardım edin vınıda tanımadı fenercellin vını vardı görmedi taktığımda lütfen çözüm söyleyin internetsiz tablet bir hiç artes d9702 var bendede
  • Arkadaslar, urunu bu hafta ici ucuzcity den aldim. Ekran parlakligi ve hassasiyeti, sesi, performansi mukemmel,pil gayet iyi 6-7 yogun kullanim. Wireless 7_8 metreden sonra sıkıntı yaratıyor. En cok oynamak istedlgim oyun. Asphalt lisans hatasi veriyi, brothers in arms 2, gt racing gibi gameloftun dlğer oyunlarini da calistirmiyor. Artes bu konuda birsey yapabilirmi bilmiyorum.sorularinizi cevaplayabilirim.

• arkadaslar size bi sorum olacak biraz saçma gelebelir ama yinede bu tableti kullanan arkadaşların fikirlerini önemsiyorum artes9702 veya ipad mini arasında kaldım acaba hangisini tercih etmeliyim tabi bir 250 tl lik fiyat farkı ama bu cokda önemli değil tavsiye ve yorumlarınıızı bekliyorum tesekürler
  • Arkadaşlar en uygun nerede satılıyor 450 tl ın altında yok gibi birde tablete uygun kılıf sadece ucuzcıty de mı var yoksa butun 9.7 kılıflar uyuyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin TÜRKER

Arkadaslar, urunu bu hafta ici ucuzcity den aldim. Ekran parlakligi ve hassasiyeti, sesi, performansi mukemmel,pil gayet iyi 6-7 yogun kullanim. Wireless 7_8 metreden sonra sıkıntı yaratıyor. En cok oynamak istedlgim oyun. Asphalt lisans hatasi veriyi, brothers in arms 2, gt racing gibi gameloftun dlğer oyunlarini da calistirmiyor. Artes bu konuda birsey yapabilirmi bilmiyorum.sorularinizi cevaplayabilirim.

Bununla ilgili forumda anlatilan çeşitli uygulamalar ile yapabilenler var. Fakat oyunlar konusunda maalesef destek veremiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Orijinalden alıntı: misine

Merhaba cihazi hizlial.com dan aldim almadan once 5 gunde teslim yaziyordu 4 gunde saglam birsekilde elime ulasti ve sunda onla yaziyorum gelelim tecrubelere :-)

-Ekran kalitesi harika dokunmatik super eksi yönü ise full parlakligi unutun resmen sarjı emiyor ben parlakligi %30 larda kullaniyorum yetiyor
    -Hizlilik makina hic donma duraksama yapmiyor sasirtici derecede
    -PiL en önemli konu abartildigi gibi saatlerce pil gitmiyor kimse inanmasin dedim gibi %30 paraklikta maksimum full kullanimda 2:30~4 saat arasi gidiyor kanimca bakalim kimileri sarj oldukca pil omru uzuyor demis göricez
    -Oyunlarin hepsini buyuk bir zevkle oyniya bilirsiniz gercekten eglenceli grafikler dokunmatik hassasiyetiyle
    -Saglamlik gayet normal eksibi yanini goremedim
    -Ses yeterli ve net

Kisaca makina benden 10 üzerinden 8 aldi tamam kullanim harika en buyuk eksiklik dedigim gibi batarya ve parlakliktaki full kullanimda sarji resmen sömürmesi

Yeni alicak arkaslara biraz olsun yardimim dokunur insallah

arkadaşlar en büyük yanılgıya burda düşmeyelim bu tip hangi cihaz olursa olsun batarya performansıyla ilgili ilk kullanımda vardığınız izlenimler cihazın bataryasıyla ilgili doğru performans değildir en azından 6 yada 7 şarjdan sonra gerçek performans sonucuna varabiliriz

Bunu dedigim gibi zaman gostericek
    Yanliz full parlaklik resmen sarji emiyor full parlaklikta kullanilacak gucte bir batarya degil bunu bilmemiz sart her guzelin bir kusuru vardir bu nazari olsun ama batarya brazdaha saglam olsa dadindan yenmez alacak arkaslara tavsiye edermiyim bu tableti Ederim pisman olmazsiniz

• quote:

quote:

quote:

Merhaba cihazi hizlial.com dan aldim almadan once 5 gunde teslim yaziyordu 4 gunde saglam birsekilde elime ulasti ve sunda onla yaziyorum gelelim tecrubelere :-)

-Ekran kalitesi harika dokunmatik super eksi yönü ise full parlakligi unutun resmen sarjı emiyor ben parlakligi %30 larda kullaniyorum yetiyor
    -PiL en önemli konu abartildigi gibi saatlerce pil gitmiyor kimse inanmasin dedim gibi %30 paraklikta maksimum full kullanimda 2:30~4 saat arasi gidiyor kanimca bakalim kimileri sarj oldukca pil omru uzuyor demis göricez
    -Oyunlarin hepsini buyuk bir zevkle oyniya bilirsiniz gercekten eglenceli grafikler dokunmatik hassasiyetiyle
    -Ses yeterli ve net

Kisaca makina benden 10 üzerinden 8 aldi tamam kullanim harika en buyuk eksiklik dedigim gibi batarya ve parlakliktaki full kullanimda sarji resmen sömürmesi

arkadaşlar en büyük yanılgıya burda düşmeyelim bu tip hangi cihaz olursa olsun batarya performansıyla ilgili ilk kullanımda vardığınız izlenimler cihazın bataryasıyla ilgili doğru performans değildir en azından 6 yada 7 şarjdan sonra gerçek performans sonucuna varabiliriz

Yanliz full parlaklik resmen sarji emiyor full parlaklikta kullanilacak gucte bir batarya degil bunu bilmemiz sart her guzelin bir kusuru vardir bu nazari olsun ama batarya brazdaha saglam olsa dadindan yenmez alacak arkaslara tavsiye edermiyim bu tableti Ederim pisman olmazsiniz

elbette sana hak vermiyor değilim .
    Ama birde şu yönden düşünelim mesela televizyonumuzu full kontrast yada full parlaklıkta seyrediyormuyuz?
    hani yanlış anlaşılma olmasın tamam cihaz ıps ekran ama ıps ekran diye bu özellikten köküne kadar istifade edelim malum buna şu kadar para saydık düşüncesiyle bence sınırları zorlamamak gerekir.

Bence , evet bence diyorum cihazı yarı parlaklıktan yükselen parlaklık seviyesine doğru getirdiğimde açıkcası gözlerimi yoruyor sanırsam ne demek istediğimi anlamışınızdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 16 Aralık 2012; 0:24:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: funkan

Artes D708 NTFS biçimli harddiskleri ve flashları görmüyor. FAT32 olarak biçimlendirince görüyor. Konu aktif olduğu için buradaki arkadaşlara sormak isterim. 7" mini HDMI çıkışlı android tabletten vga çıkışlı TV'ye ve projeksiyon aletine görüntü aktarabilir miyiz acaba?

funkan sanırım önemli bir problemin nedenine parmak pastın. Bizim 2.5" disklerin hepsi de NTFS formatlı. Belki de o yüzden çalışmadılar. Formatı değiştirip denemek lazım.

Ne var ki 3.5" adaptörlü hdd de NTFS formatlı. Ama o çalıştı. Ve diğer 2.5" hdd'lerin ikisinde vizt vizt diye diskin motorunu döndürememekten kaynaklanan sesler geldi. Sebeplerden biri de elektrik gücünün zayıflığı olsa gerek.

Engin TÜRKER, "yoğun kullanımda tabletin 6-7 saat gittiğini" yazmış. Ben sağında solunda çıkık/çökük olmayan, ses seviyesi ani yükselmeyen bir tablet kullanmaktayım. Yani düzgün bir üretime denk geldiğimi düşünüyorum. Şu ana kadar 3 kez full deşarj-şarj yaptım. Yoğun kullanımda (bluetooh, oyun, video, film) 2.5 saat, biraz daha az yoğun kullanımda (sadece wifi, internet) 4 saat gidiyor. Bilginize.

Ama "7-8 metreden sonra sıkıntı yaratıyor" şeklindeki tespiti doğru. Ben ona yukarıda "13 adım" demiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

-Ses yeterli ve net

elbette sana hak vermiyor değilim .
    Ama birde şu yönden düşünelim mesela televizyonumuzu full kontrast yada full parlaklıkta seyrediyormuyuz?
    hani yanlış anlaşılma olmasın tamam cihaz ıps ekran ama ıps ekran diye bu özellikten köküne kadar istifade edelim malum buna şu kadar para saydık düşüncesiyle bence sınırları zorlamamak gerekir.

Bence , evet bence diyorum cihazı yarı parlaklıktan yükselen parlaklık seviyesine doğru getirdiğimde açıkcası gözlerimi yoruyor sanırsam ne demek istediğimi anlamışınızdır

haklisin %50 parlaklikta full kullanimda 6 saat giderse yazicam bir kac gun sonra

• Artesteknik'in verdiği linkten şunu anlamış bulunuyoruz:

Hdmi dijital görüntü, Vga ise analog görüntü. Bu yüzden tabletin mini hdmi çıkışını aşağıdaki gibi bir elektronik cihaz olmadan projeksiyona bağlayamıyormuşuz.

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin TÜRKER

Arkadaslar, urunu bu hafta ici ucuzcity den aldim. Ekran parlakligi ve hassasiyeti, sesi, performansi mukemmel,pil gayet iyi 6-7 yogun kullanim. Wireless 7_8 metreden sonra sıkıntı yaratıyor. En cok oynamak istedlgim oyun. Asphalt lisans hatasi veriyi, brothers in arms 2, gt racing gibi gameloftun dlğer oyunlarini da calistirmiyor. Artes bu konuda birsey yapabilirmi bilmiyorum.sorularinizi cevaplayabilirim.

Bununla ilgili forumda anlatilan çeşitli uygulamalar ile yapabilenler var. Fakat oyunlar konusunda maalesef destek veremiyoruz.

Bu cihazda aspalt7, ' gp racing motor acedemy free veya brother in arms 2 oynayabilen varmi acaba?

• Sesin kendi kendine açılıp kapanması sorunu devam ediyor. Malesef bu sorunu yaşayan tek ben de değilim sanırım.
  • Dönüştürücü kutuların markalı olanları bayağı bir tuzlu. Ben şu çinli kardeşlerimizin yaptığı, benzer olduğunu düşündüğüm aletten alacağım sanırım.

• quote:

@zabit_ersin
    Sizden rica etsem sorunun ne olduğunu ve nasil oldugunu info@artescorp.com adresine mümkünse video çekip gonderebilir misiniz.

Bu hatayı sürekli tekrarlamıyor ama, yaptığında mutlaka kameraya çekip size göndericem..
  • @zabit_ersin @arasteknik

Ben videoya çekip mail attım)))) Ancak düşündüğüm google play den indirdiğim 4-5 oyun vardı. ondan kaynaklanabilir mi? onu düşünüyorum.
  • satışlar artınca problemler artmış ilk başta cihazı övenlerde kaybolmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.