Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim cihazımda yeni geldi. Ama hediye olarak almıştım stokta kalmaz diye şimdiden aldım. Tableti aldıgım kişiye 15gün sonra vericem bu sürede sarj etmem gerekiyormu yoksa kutusunda 15gün boyunca beklesin mi zararı olurmu?

Ayrıca tableti actıgımda arkada el izleri vardı haberiniz olsun.. hızlıal'dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 14 Aralık 2012; 16:26:20 >
  • merhaba, 3g li model geldi mi, geldiyse nerelerde var ve fiyatı konusunda bilginiz var mı. teşekkürler.
  • Arkadaslar bu arkası cıkık gibi yada başka sorunlardan bahsediyorlar merak ettiğim konu bunları hangi sitelerden aldılar sormamım sebebi bu sorunlardan sonra iade edip yenisi ile değiştiriyorlar diyor arkadaşlar acaba bu geri gelen tabletleri tekrar başka birilerine satıp geri gelirse değiştiririz gelmesse satmış oluruz gibilerinden mantık yürütebilirler örneğin ben hızlıal dan aldım hiç bir sorun yok he olmazmı hızlıalda muhakkak olur maksat en az sorunlu mal yollayan siteyi bilmek
    arkadaslar alıyor tadına varamadan tabletleri geri yolluyorlar

Artesin tabletlerınde ekran koruyucu kılıf var dimi arkadaslar varmı yokmu pek anlayamadım doğrusu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikaya2728

merhaba, 3g li model geldi mi, geldiyse nerelerde var ve fiyatı konusunda bilginiz var mı. teşekkürler.

4- 5 mesaj yukarda yazmıştım, sanırım görmediniz,Ben ucuzcity.com dan sipariş verdim

631,65 TL
    649,00 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Sanırım Yenibosna'da servisi var orda cihaz satışı yok mudur?

Merkez ile konuşmuştum. Ürünü sadece internet sitelerinde gördüğümü ve canlı olarak yerel bir markette denemek istediğimi belirttiğimde sadece toptan olarak sattıklarını, direk satışlarının olmadığını ifade ettiler. WEb üzerinden alabileceğimi ; (www.tektekal.com) söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

quote:

Merkez ile konuşmuştum. Ürünü sadece internet sitelerinde gördüğümü ve canlı olarak yerel bir markette denemek istediğimi belirttiğimde sadece toptan olarak sattıklarını, direk satışlarının olmadığını ifade ettiler. WEb üzerinden alabileceğimi ; (www.tektekal.com) söylediler...

lavaboo nickli arkadaşa özel msj la sorun, o daha önce İstanbulda bir mağazada test ettiğini yazmıştı.www.tektekal.com bu tableti en pahalı satan firmalardan...

• Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Fiyat araştırırken saçma derecede ucuz bir yer gördüm. Havaleyle 375 TL demişler. Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Bir yamuk olmasın sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webken -- 14 Aralık 2012; 21:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

quote:

quote:

lavaboo nickli arkadaşa özel msj la sorun, o daha önce İstanbulda bir mağazada test ettiğini yazmıştı.www.tektekal.com bu tableti en pahalı satan firmalardan...

lavaboo yla konuştum, onun cihazı denediği yeri aradım şu an stokta cihaz yokmuş almak istersem depodan getireceklermiş. Yani orda da deneme şansım yok. Şaka gibi ya cihazı görebileceğimiz hiçbir yer yok mu şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: webken

Ben de bu tableti almayı düşünüyorum. Fiyat araştırırken saçma derecede ucuz bir yer gördüm. Havaleyle 375 TL demişler. Bu siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Bir yamuk olmasın sonra...

Şu an 452 tl olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roll -- 15 Aralık 2012; 0:28:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

quote:

quote:

lavaboo yla konuştum, onun cihazı denediği yeri aradım şu an stokta cihaz yokmuş almak istersem depodan getireceklermiş. Yani orda da deneme şansım yok. Şaka gibi ya cihazı görebileceğimiz hiçbir yer yok mu şimdi

hacam memleket nere bursadaysan benim cihazı deneyebilirsin :) yada bulunduğun yerden bi arkadaş bulabilirsin yada rahat ol chaz düzgün birtek tarhana çorbası pişiremiyo okadarda olsun

• quote:

quote:

Bulunduğunuz bölgeyi ve talebinizi Pm den veya info@artescorp.com adresine gönderirseniz size en yakın bayimizin bilgisini verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

quote:

Bulunduğunuz bölgeyi ve talebinizi Pm den veya info@artescorp.com adresine gönderirseniz size en yakın bayimizin bilgisini verebiliriz.

artesteknik hocam pm attım bakabilirmisiniz

• Arkadaslar bu tablette real football 2012 yukleyeyim dedim. Oyun ekrana sigmiyor pas tusu yarim gozukuyor sut falan hlc yok. oyunun ekran cozunurlugunde degistirme gibi bir sey goremedim deneyen ve cozen arkadaslar varsa yardimci olabilir mi. simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben cihazı daha ilk çıktığı ilk belkide 2. güne denk geliyor şekilde daha talep yoğunlaşmadan sirkecide doğuban gib vs . yerlerde elektronik ürün bakrken tesadüf sonucu incelem şansına sahip olmuştum zaten en baş sayfaya bakarsanız orda belirtmişim.birde fatihte 2.cihazı elden görerek almıştım

malum şu an aradan yanilmiyosam bir haftadan fazla süre geçti burdan bakarak talep yoğunluğu olduğu kanaatine vardığımı varsayarak bu tip yerlerdede sanırsam artık teşhir ürününü bile bulunduramiyorlar gibi geliyor bana bilgilerinize
  • Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olaraktan 3Gsiz
    467
    Tekzen.com.tr
    Elektronik ve Bilgisayar Ürünleri Tekzen.com.tr'de!
    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-91207-97_artes_d9702_1gb_16gb_ips_android_41.aspx
    505
    500 Tl hızlı alda avea olayı devam ediyor mu ve sizce en uygun hangi site bunlar dışında da olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum haftaya bende sahip olmayı düşünüyorum :)

• @artesteknik
    Arkadasim tablet cok guzel begeniyorum da benim bi sorunum var ayarlar menusune girip uygulamalardan bir kac uygulama kaldirmaya calisirken tablet donuyor ekrana ne kadar dokunayim tepki vermiyor anca bir kac kere kapat ac yapiyorum kilit ekrani denk gelince ana ekran geliyor ve ayarlar durduruldu ya da paket yukleyici durduldu diye bi mesaj aliyorum neden kaynaklaniyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 14 Aralık 2012; 20:12:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba artes teknik geçenlerde archos 101 modelini göstermişsiniz hepsiburadada . dün inceleme şansım oldu baya güzel bir alet sanırım. ortalamaların üstünde. fakat ben orjinal sitesinde ve de youtubedeki videolarında klavyesinin olduğunu da gördüm hepsiburada da beraber mi satılıyor eğer öyleyse neden belirtilmemiş öyle değilse de ben o cihazı alırsam klavyesine nerden sahip olcam ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

Arkadaslar bu arkası cıkık gibi yada başka sorunlardan bahsediyorlar merak ettiğim konu bunları hangi sitelerden aldılar sormamım sebebi bu sorunlardan sonra iade edip yenisi ile değiştiriyorlar diyor arkadaşlar acaba bu geri gelen tabletleri tekrar başka birilerine satıp geri gelirse değiştiririz gelmesse satmış oluruz gibilerinden mantık yürütebilirler örneğin ben hızlıal dan aldım hiç bir sorun yok he olmazmı hızlıalda muhakkak olur maksat en az sorunlu mal yollayan siteyi bilmek
    arkadaslar alıyor tadına varamadan tabletleri geri yolluyorlar

Artesin tabletlerınde ekran koruyucu kılıf var dimi arkadaslar varmı yokmu pek anlayamadım doğrusu :(

hızlıal.com 'dan aldım.Gayet korunaklı kutu içinde geldi ama maalesef hafif de olsa oynama vardı ve sesi rahatsız ediyordu.İlerde problem büyüyebilir.Servisi aradım gönderin bakalım, büyük ihtimalle değişim olur dediler.Bugün yoladım kargoyla.
    Ekran koruyucu jelatin ekranda mevcut. Kılıf da kutu içeriğinde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csnlarry -- 14 Aralık 2012; 20:31:54 >

• arkadaşlar bu tablette hafıza kartı okumama problemi yaşayan oldu mu? yabancı sitelerde pipo m2 modelinde problem yaşayan çok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpacino_658

merhaba artes teknik geçenlerde archos 101 modelini göstermişsiniz hepsiburadada . dün inceleme şansım oldu baya güzel bir alet sanırım. ortalamaların üstünde. fakat ben orjinal sitesinde ve de youtubedeki videolarında klavyesinin olduğunu da gördüm hepsiburada da beraber mi satılıyor eğer öyleyse neden belirtilmemiş öyle değilse de ben o cihazı alırsam klavyesine nerden sahip olcam ..

Merhaba;
    Klavye ekstra satılacak fakat turkce klavyenin gelmesi biraz uzun sürdüğü icin su anda sadece az sayıda ingilizce seçeneği var arzu ederseniz 60 USD + KDV den temin edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.