Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanalba

quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

PIPO M3

Özellikler

İşlemci: RK3066 1.6Ghz DualCore
    Grafik işlemci: Quad Core Mail 400
    Sistem: Android 4.1 Jellybean
    RAM: DDR3 1GB 1333MHZ
    Nand Flash Dahili Hafıza : 16GB
    Ekran Boyutu: 10.1 inç
    Özellik: 1280x800 HD IPS Kapasitif 10 Nokta Multitouch Çoklu Dokunmatik
    Çözünürlük: 1280 x 800
    Kart Desteği: Micro SD 16-32GB
    3G: Dahili simkart slotu 3g internet Built in 3G WCDMA
    Kamera: Ön 2mpx arka 5 mpx Skype Destekli
    G Sensör: Var
    Bluetooth: Var
    HDMI: V1.4
    3G: Huwaei ve ZTE uyumlu modemler
    USB OTG : FAT32 ExFAT ve NTFS formatlarını destekler.
    Video: AVI,MOV,MP4,RMVB,FLV,MKV Popüler Formatlar
    Müzik: MP3,WMA,WAV,APE,AAC,FLAC
    WIFI: 802.11 b/g/n
    Kulaklık Girişi: 3.5mm
    Batarya: 7000MAh 5-10 Saat Kullanım
    KUTU İçeriği : Tablet, Kulaklık, USB data OTG

Galiba bu urun bir kaç gune kadar artesr gelecek ben bu urunu bekliyorum dahili 3g li model bu demekki

Yanlış bilgilendirmiş olmıyayım ama , Bildiğim Kadarıyla PIPO M2' ninde Dahili 3G modemli ürünü var... Yakında Artes D9702' inin 3G'li modeli dedikleri bu da olabilir.
    PIPO M3' de ayrıca dikkatimi, çeken Arkada 5. MP Kamerası ve Ekranı Oldu (10.1") Çözünürlük: 1280 x 800 ( Pipo M2'de 1024x768 )

Eğer ARTES D9702' inin yakında Türkiye Piyasasına Girecek Olan ürün PIPO M3 ise çok iyi.... Ben de bu ürünü garantili bir şekilde Türkiye' den satın almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 13 Aralık 2012; 15:27:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

PIPO M3

Özellikler

Galiba bu urun bir kaç gune kadar artesr gelecek ben bu urunu bekliyorum dahili 3g li model bu demekki

Yanlış bilgilendirmiş olmıyayım ama , Bildiğim Kadarıyla PIPO M2' ninde Dahili 3G modemli ürünü var... Yakında Artes D9702' inin 3G'li modeli dedikleri bu da olabilir.
    PIPO M3' de ayrıca dikkatimi, çeken Arkada 5. MP Kamerası ve Ekranı Oldu (10.1")

Eğer ARTES D9702' inin yakında Türkiye Piyasasına Girecek Olan ürün PIPO M3 ise çok iyi.... Ben de bu ürünü garantili bir şekilde Türkiye' den satın almak istiyorum.

Ben artesle görüstüm bana bu modelin 3g li olanı gelecek dedi cok yakın bir zamanda dedi ama bu cihazmı bende bilmiyorum eğer bu cihaz sa aynen siparişi veriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hızlıal'dan sipariş verenler teşhir ürünü falan geldimi ya benimkide kargoda inş pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

hızlıal'dan sipariş verenler teşhir ürünü falan geldimi ya benimkide kargoda inş pişman olmam

Dün Sabah 9 da sipariş verdim Bugün şimdi elime ulaştı çıkan ürün teşhir ürüne benzemiyor ambalajında herşey artesin 2 modelini aldım biri D9702 diğeri D708 Modeli D708 ilk açılmadı sanırım şarjı yok bakalım şarja takıcam şimdi umarım birşey çıkmaz D9702 Açıldı şuan bir sorun yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan_woLky

hızlıal'dan sipariş verenler teşhir ürünü falan geldimi ya benimkide kargoda inş pişman olmam

Dün Sabah 9 da sipariş verdim Bugün şimdi elime ulaştı çıkan ürün teşhir ürüne benzemiyor ambalajında herşey artesin 2 modelini aldım biri D9702 diğeri D708 Modeli D708 ilk açılmadı sanırım şarjı yok bakalım şarja takıcam şimdi umarım birşey çıkmaz D9702 Açıldı şuan bir sorun yok gibi

eğer hala vaktin varsa iptal et hızlıal kesinlikle güvenilir bir site değil sürekli arızalı ürün satıyorlar satıkları ürünün arkasında durmuyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

PIPO M3

Özellikler

PIPO M3' de ayrıca dikkatimi, çeken Arkada 5. MP Kamerası ve Ekranı Oldu (10.1")

Ben artesle görüstüm bana bu modelin 3g li olanı gelecek dedi cok yakın bir zamanda dedi ama bu cihazmı bende bilmiyorum eğer bu cihaz sa aynen siparişi veriyorum

Artesle Görüştüğünüzde keşke kamera çözünürlüğünü de sorsaydınız...? O zaman kesin Emin olurduk...
    Çünki dediğim gibi dahili 3G'li 2 model var! fakat ekran çözünürlükleri ve arka kameralarında fark var. Aslında 5.MP kamera'nin pek nerede işime yarıyacağını tahmin edemiyorum. Belki face'de felan... Ama çok büyük bir fiyat farkı yoksa 5.MP ve yüksek çözünürlük ve 10.1" ekran için için PİPO M3 beklemeye değer gibi geliyor bana...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PIPO M3

Özellikler

Artesle Görüştüğünüzde keşke kamera çözünürlüğünü de sorsaydınız...? O zaman kesin Emin olurduk...
    Çünki dediğim gibi dahili 3G'li 2 model var! fakat ekran çözünürlükleri ve arka kameralarında fark var. Aslında 5.MP kamera'nin pek nerede işime yarıyacağını tahmin edemiyorum. Belki face'de felan... Ama çok büyük bir fiyat farkı yoksa 5.MP ve yüksek çözünürlük ve 10.1" ekran için için PİPO M3 beklemeye değer gibi geliyor bana...

Ekran çözünürlüğü bu sayılarla bir ölçüt değil. Ekran boyutu değişmesine bağlı olarak aynı ppi verecek şekilde çözünürlük değişmiş. Görüntü kalitesi olarak bir farkı olmaz. Bi 1920 x 1080 olsaydı o zaman dikkate alınacak bir fark olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakcura

Merhaba,

Tableti dün hizlial.com'dan satın aldım. Bugün öğlen elime ulaştı. Ufak bir kontrolden sonra, akşam evde kurcalamak için kutusu ile kenara koydum. Dikkatimi çeken, web tarayıcıyı açtığımda google.hk sayfasının açılması, sanırım tabletin bir yerlerinde hala çin / hong kong seçili olarak duruyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Daha önce almış olduğum bir tableti ilk açtığımda ayarlarını yapmamı istemişti. Bu tablette öyle bir şeyle karşılaşmadım. "Fabrika ayarlarına geri dön" seçeneği ile ayarlarını sıfırdan yapabilir miyim? ve fabrika ayarların geri dön dersem içerisinde yüklü gelen programlara bir şey olur mu?

teşekkürler

Merhaba;
    Tarayıcı'nın giriş sayfasını değiştirerek deneyebilirsiniz.
    Fabrika Ayarlarına çevirdiğinizde Tabletin içerisinde kurulu gelen uygulamalar silinmez.
    Sadece sonradan yüklemiş olduğunuz uygulamalar silinir.
    Teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yohoyo

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: yohoyo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chigliak

Şu tabletin aynısının 7" olanı olsaydı da dünyanın sonu gelmeden ben de bir tablet sahibi olaydım keşke :)

Bir kaç gün içinde bu dediğiniz ürün stoklarımızda olacak.
    Süpriz için bir iki gün daha bekleyebilirsiniz.

bu özelliklerde 8" yeni modelleriniz gelecek mi?

Merhaba;
    Artes D821 Modeli gelecektir.

bu özelliklerde 8" gelecek mi demek istemiştim. IPS ekran , bluetooth lu vs. ?

Söylediğiniz özelliklerde şu anda gelecek bir ürünümüz bulunmuyor.
    8" olarak sadece Artes D821 modelimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artesteknik -- 13 Aralık 2012; 18:30:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

@ArtesTeknik Merhabalar
    hizlial.com la ilgili netten bir sürü şey okudum.ne derece doğrudur bilemeyeceğim fakat olumsuz görüş yazanlar olumlu görüş yazanlarda fazla.
    Nedeni ise kargo süresinin uzun olması.Ayrıca bazı müşterilere teşhir ürünü verilmesi.
    Bu zamana kadar GOLD bilgisayardan hiç bir ürün almadım.zaten oturduğum yerede yakın bir mağzası yok.GOLD şirketi için %80-90 müşteriler MH hiç yardımcı olmadığı hatta üstüne kapattığı söyleniyor.
    ARTES şirketi tabletinin arkasında duruyor fakat aracı firma için ne derece güvenilebilir??
    Başka alabileceğimiz yer varmıdır?Tekzen.com da Tablet'in satışı var fakat Mağzalarında tablet satılmıyor.sadece online satış mı gerçekleştiriliyor??

İyi Günler

Merhaba;
    Merhabalar;
    Hizlial.com bizim yetkili satıcılarımızdandır ve güvenilebilir bir firmadır.
    Ürünü ayrıcawww.ucuzcity.com veyawww.hizlial.com adreslerindende alabilirsiniz.
    Teşekkürler...

• arkadaşlar tableti beğendim ne yalan söyleyeyim. bi sorum olacak bu tablette video açtım s3 deki gibi ufak ekran yaptım izliyorum ama bir türlü kapatamıyorum alt oka tıklıyorum play tuşu gibi bi şey atıyor ekrana onu nasıl kaldıracağım. yeni androidcilerdenim bi yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 13 Aralık 2012; 20:33:36 >
  • ben de hızlıal.comdan siparişimi verdim ve bu saat itibariyle kargoya verildi.
    teşhir ürünü ya da arızalı ürün göndereceğini sanmıyorum ki zaten 7 gün içinde ürünü iade edip paranızı geri alma gibi bir hakkınız da var.
    O nedenle teşhir ürünü olduğunu anlayan (o da nasıl oluyorsa?) zaten kargocudan ürünü almadan tutanak tutup hemen geri verebilir ve ardından müşteri hizmetlerini arayıp siparişi iptal edebilirsiniz. Bence no problem:-)
  • Merhabalar,

Sony Ericsson W810i telefonum var (biliyorum, eski, ama şarjı 4 gün gidiyor). D9702'nin bluetooth u ile cep telefonu üzerinden internete nasıl bağlanabilirim?

Cihazı bugün şarja taktım, ama sanırım tablet içerisinde bir temassızlık var, kabloyu ancak belirli bir şekilde tutunca şarj ediyor. Böyle bir şey başına gelen kimse var mı?

mehmet can
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

arkadaşlar tableti beğendim ne yalan söyleyeyim. bi sorum olacak bu tablette video açtım s3 deki gibi ufak ekran yaptım izliyorum ama bir türlü kapatamıyorum alt oka tıklıyorum play tuşu gibi bi şey atıyor ekrana onu nasıl kaldıracağım. yeni androidcilerdenim bi yardımcı olursanız sevinirim.

Kucuk ekranın üzerinde parmağınızı bekletin bir süre sonra orada bir x çıkacak bastığınızda kapanır

• PİPO M3 istiyoooz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

@ArtesTeknik Merhabalar
    hizlial.com la ilgili netten bir sürü şey okudum.ne derece doğrudur bilemeyeceğim fakat olumsuz görüş yazanlar olumlu görüş yazanlarda fazla.
    Nedeni ise kargo süresinin uzun olması.Ayrıca bazı müşterilere teşhir ürünü verilmesi.
    Bu zamana kadar GOLD bilgisayardan hiç bir ürün almadım.zaten oturduğum yerede yakın bir mağzası yok.GOLD şirketi için %80-90 müşteriler MH hiç yardımcı olmadığı hatta üstüne kapattığı söyleniyor.
    ARTES şirketi tabletinin arkasında duruyor fakat aracı firma için ne derece güvenilebilir??
    Başka alabileceğimiz yer varmıdır?Tekzen.com da Tablet'in satışı var fakat Mağzalarında tablet satılmıyor.sadece online satış mı gerçekleştiriliyor??

İyi Günler

Merhaba;
    Merhabalar;
    Hizlial.com bizim yetkili satıcılarımızdandır ve güvenilebilir bir firmadır.
    Ürünü ayrıcawww.ucuzcity.com veyawww.hizlial.com adreslerindende alabilirsiniz.
    Teşekkürler...

Teşekkür Ederim Hızlı cevabınıza.İnşallah en kısa zamanda Artes Kullanıcısı olmak dileğiyle...

• Ucuzcity den kılıfla birlikte d9702 siparişi verdim. Fiyat biraz fazla olabilir ama bu firmanın artes distribütörü olduğunu düşünerek bu kararı aldım.

Elime ulaşınca görüşlerimi yazarım.

Aslında ben 8 inç bir tablet arıyordum ama IPS ekranlı olan piyasada yoktu. Bende d9702 ye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakcura

Merhabalar,

Sony Ericsson W810i telefonum var (biliyorum, eski, ama şarjı 4 gün gidiyor). D9702'nin bluetooth u ile cep telefonu üzerinden internete nasıl bağlanabilirim?

Cihazı bugün şarja taktım, ama sanırım tablet içerisinde bir temassızlık var, kabloyu ancak belirli bir şekilde tutunca şarj ediyor. Böyle bir şey başına gelen kimse var mı?

mehmet can

şarj soketi temassızlığı olanlar korkmasın soketi iyice itsinler merak etmeyin bir sıkıntı olmaz ilkten sıkı gecme olur
  • Arkadaşlar bende bu tabletden aldım muhteşem bir şey almak isteyenler hiç düşünmeden alsın elimden düşmüyor sizlere bir sorum olacak officesuite uygulaması yükledim exceldeki formüller tablette çalışmıyor bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?

• Webdenal.com'dan Çarşamba sabahı siparişini verdiğim tabletim, Perşembe günü öğlen elimde oldu (İzmir). Yani yetkili satıcı diye illaki hizlial'dan alacak değilsiniz. Webdenal tecrübe edebildiğim kadarıyla oldukça güvenilir bir site. Ana sayfalarında "Para iade garantisi" yazıyor.

Tablet güzel, kurcalıyorum. Renkler, görüntü gayet güzel. Tabletin arkasındaki malzeme biraz daha kaliteli olabilirdi. El izi kalıyor, leke oluyor. Bir sürü yazı-mazı var. Ayrıca bir arkadaş da şikayet etmişti; Artes'in minik garanti etiketinin durumu iyi değil. Ekranın kenarına yapıştırmışlar. Ama bir ucu havada kalkık vaziyette. İyice yapıştırayım derken elimde kaldı. Bende çıkarıp garanti belgesinin üstüne yapıştırdım. Bir arıza olduğunda herhalde tornavida ile tabletin içini açıp açmadığımızı etikete bakmadan da anlarlar.

Ses seviyesi çok yüksek değil ama yeterli. Bende, minik hoparlör olarak sınıfının en iyisi olduğunu düşündüğüm aşağıdaki üründen var. Onu tabletin kulaklık çıkışına bir bağladım, olay bitti. Kesinlikle tavsiye ederim:

Oturma odamda Uydunet-Netmaster wireless kablo modemim var. Malesef 13 adım sonra (mutfağa veya koridora doğru yürüdüğümde) tamamen çekmez oluyor. Artık bizim vericiden mi yoksa tabletin alıcısından mı bilemiyorum.

500 gb.lık Western Digital 2.5" hdd'yi mini usb'den OTG kablosu ile bağladım, "Explorer" uygulamasına girdim, "USB"ye tıkladım, malesef göremedi. İçinde HD filmlerim vardı, bu şekilde seyretmeyi tasarlıyordum, olmadı. Başka bir 500'lük hdd taktım onu da göremedi. 160'lık eski hdd'mi taktım onu da göremedi. Aynı yere usb flash memory (8 gb.) takınca hemen gördü! 2.5" hdd'leri yeniden takarak bu sefer sesleri dinledim. hdd'lerin içindeki motorun dönme sesini duyamadım. Bu da tabletten gelen elektriğin hdd'yi döndüremeyecek kadar zayıf olduğunu gösteriyor. O sırada batarya seviyesi %30'daydı. Ondan mıdır, yoksa OTG kablosundan mıdır bilmiyorum. Arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 14 Aralık 2012; 3:48:54 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.