Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OSİBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

arkadaşlar bu tblet kaç çekirdek ve sim girişi var mı bunun

İslemci 2 ekran gpu 4
    Sim girisi yok

Cihazın cpu su dual core
    Gpu (ekran kartı olarak düşünülebilir) quad core
    Sim kart girisi olan modelimiz de var

merhabalar, artesteknik hocam sizi tekrar burda görmek çok güzel.bursa reser bilgisayardan ürünü alacağım ama ürünle ilgili baya forumda sorunlar yazıldı.kasa ile ilgili, ekranla ilgili vs.Açıkçası biraz korktum almaktan.:-) birde sim kartı olmayan tabletin işlemcisi çift ve GPU su da 4 çekirdekli değil mi?sim kartlı olanın tek farkı işlemcisinin de 4 çekirdekli olması...doğru anlamışım umarım.tableti bugün sipariş vereceğim inşAllah.herkese iyi forumlar

söylemiş olduğunuz iki tablet arasındaki fark sadece sim kart girişi yani 3G li olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: OSİBAY

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

arkadaşlar bu tblet kaç çekirdek ve sim girişi var mı bunun

İslemci 2 ekran gpu 4
    Sim girisi yok

Cihazın cpu su dual core
    Gpu (ekran kartı olarak düşünülebilir) quad core
    Sim kart girisi olan modelimiz de var

merhabalar, artesteknik hocam sizi tekrar burda görmek çok güzel.bursa reser bilgisayardan ürünü alacağım ama ürünle ilgili baya forumda sorunlar yazıldı.kasa ile ilgili, ekranla ilgili vs.Açıkçası biraz korktum almaktan.:-) birde sim kartı olmayan tabletin işlemcisi çift ve GPU su da 4 çekirdekli değil mi?sim kartlı olanın tek farkı işlemcisinin de 4 çekirdekli olması...doğru anlamışım umarım.tableti bugün sipariş vereceğim inşAllah.herkese iyi forumlar

söylemiş olduğunuz iki tablet arasındaki fark sadece sim kart girişi yani 3G li olmasıdır.

mrb serdalergul hocam, ilginizden dolayı tşkler.bugün tableti sipariş ettiğimde, tahminim yarın elimde olur.umarım sorunsuz bir şekilde tabletimi alabilirim.iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: misine

quote:

Orijinalden alıntı: Engin TÜRKER

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Engin TÜRKER

Arkadaslar, urunu bu hafta ici ucuzcity den aldim. Ekran parlakligi ve hassasiyeti, sesi, performansi mukemmel,pil gayet iyi 6-7 yogun kullanim. Wireless 7_8 metreden sonra sıkıntı yaratıyor. En cok oynamak istedlgim oyun. Asphalt lisans hatasi veriyi, brothers in arms 2, gt racing gibi gameloftun dlğer oyunlarini da calistirmiyor. Artes bu konuda birsey yapabilirmi bilmiyorum.sorularinizi cevaplayabilirim.

Bununla ilgili forumda anlatilan çeşitli uygulamalar ile yapabilenler var. Fakat oyunlar konusunda maalesef destek veremiyoruz.

Bu cihazda aspalt7, ' gp racing motor acedemy free veya brother in arms 2 oynayabilen varmi acaba?

Game Loft oyunlarinin acilmamasi bence buyuk kayip
    Bende husrana ugradim Artes Teknik bu konuyla ilgili sitenizde bir yama dosyasi gibi birsey yapmalisiniz.
    Artesteknik

Slm. Bahsettiğin yöntemler nelerdir?. Bu yöntemlerle o oyunları çalıştıran olmuşmu ki?
    Gameloft oyunları android marketteki en kaliteli oyunlardan, bunları çalıştıramıyor olmak büyük kayıp. Insanlar bu cihazı alırken mutlaka
    buna dikkat edecektir. Bence de bu dezavantajı ortadan kaldırmak için ARTES TEKNİK bir çözüm üretmeli.

• Slm Malesef bu tablette asphalt 7 çalışmıyor :)
  • sayın artesteknik antutu benmarc programında işlemci a7 olarak gözüküyor bununla ilgili diger sayfalarda sorular var ama cevap alamadık bizi aydınlatırsanız seviniriz
  • gameloft oyunları tamamen gameloft şirketinin kuralları geregi açılmıyor yani donanım yetersizliğnden degil gameloft sadece belli markaların belli cihazlarında oynanmasına izin veriyor
    ama aşagıdaki yöntemi yaparak bu olay çözülüyor
    Disable Gameloft's Device Compatibility Check w/o a build.prop edit <<< tıklayın
    aşağıda görebilirsiniz açtıgını
    aslında android 2,3 olan sürümde sorunsuz bütün gameloftlar açılıyor ama 4,1 ile sadece belli markalara izin verilmiş

• quote:

gameloft oyunları tamamen gameloft şirketinin kuralları geregi açılmıyor yani donanım yetersizliğnden degil gameloft sadece belli markaların belli cihazlarında oynanmasına izin veriyor
    Disable Gameloft's Device Compatibility Check w/o a build.prop edit <<< tıklayın
    aslında android 2,3 olan sürümde sorunsuz bütün gameloftlar açılıyor ama 4,1 ile sadece belli markalara izin verilmiş

hiç birşey anlamadım lınkten türkçe anlatabilecek arkadaş varmı bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

gameloft oyunları tamamen gameloft şirketinin kuralları geregi açılmıyor yani donanım yetersizliğnden degil gameloft sadece belli markaların belli cihazlarında oynanmasına izin veriyor

linki kopyala google çeviriye yapıştır sayfayı sana türkçeye çevirir. artık sayfa türkçe :)

• quote:

Merhaba, siz bunu denedinizmi çalışıyormu? Yayınladığınız video size ait değil sanırım.

• Uzun araştımalar sonucu ve DH kullanıcılarınada güvenerek bu cihazı aldım. Beklediğimden çok iyi çıktı. benim gibi internet ve media player olarak kullanım için gayet hesaplı ve başarılı bir cihaz (Kendi kendine sesinin açılması ilk kullanımda bendede oldu inşallah devamı gelmez) . Birde uzun ömürlü olursa kesinlikle iyiki almışım derim.

2 sorum olacak

1-Üzerindeki ekran koruyucu yeterli mi? değiştirmek gerekiyormu?

2-Sesin kendiliğinden açılmaması için ne yapmak gerekir.

Teşekkürler , iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resonancer06 -- 19 Aralık 2012; 11:28:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

linki kopyala google çeviriye yapıştır sayfayı sana türkçeye çevirir. artık sayfa türkçe :)

:) onu biliyorumda çözemedim bir türlü google biliyorsun tam çevirmiyor.Apk dosyasındamı degısıklık ypacagız kodlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafemolasi -- 19 Aralık 2012; 11:33:30 >

• bu işlerle ugraşmak isteyen arkadaşlar aşagıya bakabilirler hazır build dosyası düzenlenmiş olarak indirebilirler
    link
    siteyle ilgili her türlü sorumluluk inderene ve kurana aittir
  • quote:

bu işlerle ugraşmak isteyen arkadaşlar aşagıya bakabilirler hazır build dosyası düzenlenmiş olarak indirebilirler
    link

ben denerdim ama tableti artes e gönderdim. ekranın sağ alt köşesindeki çıkıntı ve kısık ayarda ekran aydınlatmasının pırpır etmesinden dolayım gönderdim. değişip geri geldikten sonra denerim artık.
  • sunta_16 ve kardiyalog, cevaplarınız için teşekkürler.

Gameloft bir firma adı sanırım. Oyunlarla pek ilgili olmadığımdan bilemiyorum. Ama mesela şunu sormak istiyorum size:
    Geçmişte masaüstü bilgisayarımda "Need For Speed" oynadığım için o oyunu severim. Carbon filan diye onun gece versiyonu da vardı. O oyunlar da Gameloft'a dahil mi? Bu tablete NFS kurabilmek mümkün mü? Logitech marka güzel bir joystick'im var. Onu OTG kablosuyla tablete bağlayıp araba yarışı türünden şeyler oynayabilir miyiz?

yurdald ve aynı konuyu merak edenlere cevap olsun diye yazıyorum:

Ucuzcity'de 10 TL.'ye satılan ekran koruma'dan (naylon) aldım. Önce tabletin üzerinde gelen naylonu sıyırıp, paketten çıkan yumuşak bezle ekranı siliyorsunuz. Sonra, koruma naylonunun bir yüzündeki ince zar gibi tabakayı tamamen kaldırıp, örneğin tabletin sağından soluna doğru (bir elinizle ucunu havada tutarak) yavaş yavaş yapıştırıyorsunuz. Bunu yaparken, bir yandan da naylonun üstünden bezle hava kabarcıklarına bastırıp silerek, kabarcık kalmayacak şekilde ilerliyorsunuz. İşlem bittiğinde, üstteki koruyucu tabakayı da kaldırıyorsunuz. 10 dakika sürebilen zor bir işlem. Bunu yaparken naylonun bir köşesine (alt tarafa) minik bir kağıt yapışmıştı. Onu kaldırsam da artık orası bir daha tutmadı. Neyse ki tabletin siyah boyalı kısmına denk gelen yerdeydi. Yani diyeceğim, naylonun ekrana yapışacak olan yüzeyine hiçbir şey değdirmeden çok dikkatli bir şekilde bu işlemi uygulamalısınız.

Neticede ekrandaki dokunmatik hassasiyetinin arttığını göreceksiniz. Faydası bu.

Bu arada şu bilgiyi de özellikle vereyim. "Ekran < Parlaklık" ayarını yapan ibreyi tam ortaya veya ortanın biraz altına getirdiğinizde, ağır bir iş (film seyretmek, dosya indirmek gibi) yapmıyorsanız, bataryanın tam iki kat fazla gittiğini göreceksiniz. Batarya konusunda önceki sayfalarda şikayetim vardı. Şarj oldukça verimliliğin arttığını bizzat görmüş oldum. Herkesin bilgisine...

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

sunta_16 ve kardiyalog, cevaplarınız için teşekkürler.

Gameloft bir firma adı sanırım. Oyunlarla pek ilgili olmadığımdan bilemiyorum. Ama mesela şunu sormak istiyorum size:
    Geçmişte masaüstü bilgisayarımda "Need For Speed" oynadığım için o oyunu severim. Carbon filan diye onun gece versiyonu da vardı. O oyunlar da Gameloft'a dahil mi? Bu tablete NFS kurabilmek mümkün mü? Logitech marka güzel bir joystick'im var. Onu OTG kablosuyla tablete bağlayıp araba yarışı türünden şeyler oynayabilir miyiz?

yurdald ve aynı konuyu merak edenlere cevap olsun diye yazıyorum:

Ucuzcity'de 10 TL.'ye satılan ekran koruma'dan (naylon) aldım. Önce tabletin üzerinde gelen naylonu sıyırıp, paketten çıkan yumuşak bezle ekranı siliyorsunuz. Sonra, koruma naylonunun bir yüzündeki ince zar gibi tabakayı tamamen kaldırıp, örneğin tabletin sağından soluna doğru (bir elinizle ucunu havada tutarak) yavaş yavaş yapıştırıyorsunuz. Bunu yaparken, bir yandan da naylonun üstünden bezle hava kabarcıklarına bastırıp silerek, kabarcık kalmayacak şekilde ilerliyorsunuz. İşlem bittiğinde, üstteki koruyucu tabakayı da kaldırıyorsunuz. 10 dakika sürebilen zor bir işlem. Bunu yaparken naylonun bir köşesine (alt tarafa) minik bir kağıt yapışmıştı. Onu kaldırsam da artık orası bir daha tutmadı. Neyse ki tabletin siyah boyalı kısmına denk gelen yerdeydi. Yani diyeceğim, naylonun ekrana yapışacak olan yüzeyine hiçbir şey değdirmeden çok dikkatli bir şekilde bu işlemi uygulamalısınız.

Neticede ekrandaki dokunmatik hassasiyetinin arttığını göreceksiniz. Faydası bu.

Bu arada şu bilgiyi de özellikle vereyim. "Ekran < Parlaklık" ayarını yapan ibreyi tam ortaya veya ortanın biraz altına getirdiğinizde, ağır bir iş (film seyretmek, dosya indirmek gibi) yapmıyorsanız, bataryanın tam iki kat fazla gittiğini göreceksiniz. Batarya konusunda önceki sayfalarda şikayetim vardı. Şarj oldukça verimliliğin arttığını bizzat görmüş oldum. Herkesin bilgisine...

evet nfs'de gamelofta ait ama yeni bi yöntem buldum türkçe olarak bu sayfaya bakarsanız yapamayacak yoktur heralde sayfadaki videoyu izleyin
    ro.build.display.id htc desir hd olacak
    ro.build.product desire hd olacak
    ro.product.board desire hd olacak
    ro.product.device desire hd olacak
    ro.product.model desire hd olacak
    ro.product.name desire hd olacak
    sadece üstte yazanları degiştirin degişrmeden öncede yedek alın sorun çıkarsa düzeltirsiniz yedek almayı beceremezseniz degiştiriginiz şeylerin orjinalını biyere not alın sonra tekrar gerekirse düzeltirsiniz
    veya en kestirme yol ise Google Play'den Allwinner mod uygulamasını yükleyin, daha sonra Galaxy S2 seçin market bilgilerinizi silip yeniden girin restart atın

joistick olarak elimde çok eski dandik bir snoyp joistick vardı çalıştı mame emülatöründen metalslug falan soysitckle oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 19 Aralık 2012; 16:28:35 >

• quote:

quote:

bu işlerle ugraşmak isteyen arkadaşlar aşagıya bakabilirler hazır build dosyası düzenlenmiş olarak indirebilirler
    link

ben denerdim ama tableti artes e gönderdim. ekranın sağ alt köşesindeki çıkıntı ve kısık ayarda ekran aydınlatmasının pırpır etmesinden dolayım gönderdim. değişip geri geldikten sonra denerim artık.

serdalergül arkadaşım tableti servise ne zaman gönderdin? servisle en son ne zaman iletişimde bulundun?
    bana 1hafta sürer dediler aradığımda. durum bilgisi de verilmedi hala..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csnlarry -- 19 Aralık 2012; 15:43:19 >

• Merhaba arkadaşlar bir şey soracakdım makinanın hdmi çıkışı normal hdmi mı yoksa minimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro35

Merhaba arkadaşlar bir şey soracakdım makinanın hdmi çıkışı normal hdmi mı yoksa minimi

mini hdmi girişi bulunuyor arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

quote:

quote:

link

serdalergül arkadaşım tableti servise ne zaman gönderdin? servisle en son ne zaman iletişimde bulundun?

tableti dün kargoya verdim bu gün teslim almışlar. banada 1 hafta sürer dediler. bence o kadar sürmemesi lazım aslında. inanırmısın tableti daha kullanamadım ne heveslerle aldık dokunmatik ekran paneli tam oturmamış ve oturmuyorduda. değişim olması şart. kullanma hevesimiz kursağımızda kaldı valla. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

quote:

quote:

link

tableti dün kargoya verdim bu gün teslim almışlar. banada 1 hafta sürer dediler. bence o kadar sürmemesi lazım aslında. inanırmısın tableti daha kullanamadım ne heveslerle aldık dokunmatik ekran paneli tam oturmamış ve oturmuyorduda. değişim olması şart. kullanma hevesimiz kursağımızda kaldı valla. :)

gerçi bu tür sorunlardan dolayı tableti artese gönderen çoksa yoğun olabilirlero zaman 1 hafta sürmesi normaldir.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.