Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmanalba

quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

Artes 9.7" ARTES D9702 3G tabletimi az önce teslim aldım, Daha önce tablet deneyimim olmadığı için kıyaslama yapma şansım yok ama ilk izlenimim , menü geçişleri hızlı, oyun olarak angry birds ve air atack hd isimli oyunlar var, video ve oyun performansı güzel, Paket içerisinden otg kablo çıkmadı. Ucuzcity.com müştri hizmetleriyle görüştüm, artescorp firmasına durumu hemen akaracaklarını ve otg kablonun tarafıma gönderilmesini sağlayacaklarını söylediler, otg kablo gelince de harici hard disk performansını incelerim,

öncelikle hayırlı olsun sizden ricam 3g yi deneme imkanınız oldumu herhangi bir sim kart takıp deneyebilirmisiniz

Teşekkür ederim, simkart takarak 3g deneyimim başarısız oldu. Bulunduğum mevkide 3G çekmiyor, ayarlarını incelemem gerek, uğraşacak yeterli zamanım yok, bir şeyleri eksik yapmış olabilirim, evde wifi kalitesini test ettim 140 metrekarelik evde evin her noktasında en düşük 4 çizgi, yani wifi sorunsuz,

• quote:

Orijinalden alıntı: denizcan55

quote:

Orijinalden alıntı: ehad

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Orijinalden alıntı: ehad

quote:

Orijinalden alıntı: denizcan55

mrb. arkadaşlar bende 3 gündür tableti kullanıyorum.performans olarak iyi.uygulamalarda ve oyunlarda takılma olmuyor. fakat tabletin üst çerçevesiyle ekran arasında boşluk var gibi duruyor. bastırınca içine göçüyor.ayrıca altta ve sağ yanda ekran çıkıntısı mevcut.kameranın olduğu kısımda da çıtırdama var ve aynı yerde ekranla çerçeve arasında soyulma mevcut. sizde de aynı sorunlar var mı?

Bi kose bende de cikik ama bastirinca icine gocme yok, tikirdama da var ustune dokununca ama iki yerde, hafif sekilde..He olmasaydi iyi olmaz miydi olurdu tabiki ama sonucta bu fiyata ben zaten galaxy tab kalitesinde kasa beklememistim ve baska cin mali tabletlerin daha kotu oldugunu da daha onceden gordugum icin cok dert etmiyorum.. Onun disinda bende soyulma veya ekran kisikken isikta bi problem yok..

NE DEMEK SORUN DİİL BENCE 500 LİRA VE OLMASA BİLE BUNA YAKIN RAKAMLAR ÖDEYEREK SATIN ALINAN CİHAZLARDIR RAKAMI KÜÇÜMSEMEYELİM SORUN UFAK BİLE OLSA YETKİLİSİNDEN GARANTİ DAHİLİNDE ÇÖZÜMÜ İSTEMEK EN DOĞAL HAKTIR

Mesajimi tekrar okursaniz sorun degil demedigimi gorursunuz, ben alirken ne bekdigimi soyledigim ve ben dert etmiyorum dedim. Tabiki siz yada baskasi dert eder kafasina takarsa cihazini gonderir servise. Malum artes konuyla ilgileniyor yardimci olurlar heralde..

Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim bu çıtırdamalar, ekran çıkıklığı, diğer bahsettiğim kasa sorunları normal mi değil mi? Ona göre servise göndermek istiyorum.

normal diil kardeşim.., zaten normaldir diyen çıkarsa asıl o kişinin normalmi diilmi olduğundan şüphe duyarım

• Arkadaslar bu tablette bi uygulama yukledikten sonra onu sd kart a at deyip kaldirmaya kalkistiginizda donma olayi yasadiniz mi? Ya da bu olay sadece bende mi var. Cok sinirime dokunmaya basladi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan bu mesaji konu dahili tabletten yaziyorum.. tablet oldukca iyi.. pipo ds975 olarak arastirirsaniz daha cok bilgi edinirsiniz saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi güçlü ama bluetooth'un bazı özellikleri biraz eksik gibi, yazılımdan olabilir. Mesela Bluetooth Pan ile cep telefonuna bağlanamıyor, denediğim diğer jellybean yüklü tabletlerle sorunsuz bağlanabiliyordum. 2 ayrı harddisk denedim birini direkt çalıştırdı diğerinde ise ikinci usb girişinide bir cihaza bağlayıp çalıştırınca kendine geldi ve okudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacman -- 18 Aralık 2012; 10:56:58 >
  • sorunsuz cihazı olan yok heralde
  • Cihaz güzel wifi cok iyi çekiyor hardisk bağlayamadım görmedi ses tabletpclere göre gayet iyi oyunlardan sadece maxpayne yukledım çalıştı diğer oyunları henuz deneyemedım tavsiye ederim arkadaslar bu fiyata gayet güzel derim ilşallah ileride sorun cıkarmaz
  • Harici Harddisk takıp okutabilen varsa lütfen marka ve model bilgisi de paylaşabilir mi?
  • Cihaz ROOT'lumu geliyor? Custom ROM CM10 Nigtly yükleyebiliyormuyuz nette ARTES custom rom ile ilgili bir bilgi yok..
  • bende buradaki yorumları okuyup bugün Artes D9702 9.7" IPS2 16GB siparişi verdim.bakalım bende ne tür sorunlar yada sorunsuzluklar olacak
  • @ARTESTEKNİK nerelerde?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

@ARTESTEKNİK nerelerde?????

Tabletlerin hepsini satıp bitirdiler galiba. :)
  • bende aldım cihazı hızlıdan avea kampanyasıyla 450 tl gelmiş oldu ama ne garipdirki cuma günü spariş verdigim ve pazartesi elime geçen ürünün halen kargo takip numarası girilmemiş gözüküyor defalarca mesaj atmama ragmen kargo firmasının numara girmesi beklediklerini yazıyorlar aman neyse
    cihaz bence çok başarılı ekran parlaklıgı ve farklı açılardan görüntü süper hatta ekran parlaklı çok fazla oldugundan %70 civarında kullanıyorum zamanla %50 düşürürüm gibi
    wifi çekim gücü bulundugum odadan diğer odalara geçince 4den2ye düşüyor hız olarak bilgisayardaki netle farkı yok marketten çok hızlı iniyor youtube hd video bile çok çabuk bağlanıp takılmadan oynatıyor video performası süper ses kalitesi zaten öne bakan iki haporlor var gayet başarılı net bir ses oyun olarak aşağıdaki oyunu
    yükledim gayet güzel çok akıcı

son olarak antutu benmarch ile test ettim işte sonuç bardaki yeşil renkler grafik kabiliyetini koyu ve açık mavilerde hafıza ve gpu performansını gösteriyor ayrıca bu testi yapmadan önce baya bi kurcalamıştım açık uygulamalar kalmış olabilir test yaparken.aslında cihazı kapatıp açıtıktan sonra yeniden test yapsam asusuda geçer
     ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

gameloft zaten belli başlı markalarda izin veriyor bu yüzden cihazı samsung yada başka bi marka olarak gösteren programlar var onu yapınca gameloft oyunlarını oynatır

ayrıca öyle ekran kenarında boşluk tıklama tuklama ses falan yok yani benim cihazda yok hızlıaldan aldım kutu içerigi kılıf, otg kablo, usb kablo, kulaklık
    son olarak hoşuma gitmeyen tek şey yukarda başka bir arkadaşında dediği gibi benmarch programında işlemci olarak a7 göstermesi bunun aydınlatılması lazım her ne kadar şuan için hiç bir oyunda sorun çıkarmasa bile sırf bu yüzden cihazı iade edebilirim

Not: sorusu olanlara cevap verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 18 Aralık 2012; 16:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

@Artesteknik

Sayın @Artesteknik lütfen burayı unutmayınız. sizin cevaplarınızı bekleyen insanlar var.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

@Artesteknik

Sayın @Artesteknik lütfen burayı unutmayınız. sizin cevaplarınızı bekleyen insanlar var.

saygılar.

biraz tezahurat yapsak gelir heralde
  • modern combat 4 , yükleyip oynayabilen var mıdır?
  • arkadaşlar bu tblet kaç çekirdek ve sim girişi var mı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

modern combat 4 , yükleyip oynayabilen var mıdır?

yukarıda bir arkadaş yükleyip oynadığını söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacman

2 ayrı harddisk denedim birini direkt çalıştırdı diğerinde ise ikinci usb girişinide bir cihaza bağlayıp çalıştırınca kendine geldi ve okudu.

pacman, bir şey soracağım. Bende power düğmesine yakın olan alttaki mini usb'ye hdd'yi takınca okumasa bile en azından ışığı yanıyor. Yani alttaki giriş çalışıyor. Üsttekine takınca ise ışık yanmıyor. Sanki orası çalışmıyor. Durum sende farklı galiba. Diğer arkadaşlarda da öyle midir? Üstteki mini usb girişi başka bir iş için mi?

kardiyalog, yukarıda verdiğin oyunu ve antutu benchmark uygulamasını tabletin içinde yüklü gelen arama motoruna (dükkana) girerek adını bulup indirip tıklayıp başlatıyoruz... öyle midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 18 Aralık 2012; 20:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

arkadaşlar bu tblet kaç çekirdek ve sim girişi var mı bunun

İslemci 2 ekran gpu 4
    Sim girisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.