Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Litminov

Bu ürünü deneyebileceğim bir mağaza falan yok mu? Ya da nakit olarak satın alabileceğim bir mağaza? İnternetten alışveriş yapmak istemiyorum.

Bulunduğunuz bölgeyi pm'den veya info@artescorp.com'a mail atarsanız size yakın bayimizin iletişim bilgilerini iletiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GPD

@Artesteknik Özel Mesajıma Bakmanızı önemle rica ediyorum.

Mesajınız cevaplanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

bu işlerle ugraşmak isteyen arkadaşlar aşagıya bakabilirler hazır build dosyası düzenlenmiş olarak indirebilirler
    link
    siteyle ilgili her türlü sorumluluk inderene ve kurana aittir

ben denerdim ama tableti artes e gönderdim. ekranın sağ alt köşesindeki çıkıntı ve kısık ayarda ekran aydınlatmasının pırpır etmesinden dolayım gönderdim. değişip geri geldikten sonra denerim artık.

serdalergül arkadaşım tableti servise ne zaman gönderdin? servisle en son ne zaman iletişimde bulundun?
    bana 1hafta sürer dediler aradığımda. durum bilgisi de verilmedi hala..

tableti dün kargoya verdim bu gün teslim almışlar. banada 1 hafta sürer dediler. bence o kadar sürmemesi lazım aslında. inanırmısın tableti daha kullanamadım ne heveslerle aldık dokunmatik ekran paneli tam oturmamış ve oturmuyorduda. değişim olması şart. kullanma hevesimiz kursağımızda kaldı valla. :)

Pm'den gönderi bilgilerinizi iletirseniz işlemlerin daha hızlı olması için yardımcı olabiliriz.

ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. PM atılmıştır saygılar.

• Verdim siparişi hadi hayırlısı. Ne zamandır nice markalara niyetlendim ama bugün tanıştığım bu marka hem ürünün incelediğim kadarıyla kaliteli gelmesi hem de Türkiye'den bir firmanın getirmesi sayesinde beni cezbetti. Tabi Artesteknik'in buradakilerle ilgilenmesi de azımsanamaz. İşin düzgün yapılması en büyük reklam, bugün bunu bir kez daha anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasal

Verdim siparişi hadi hayırlısı. Ne zamandır nice markalara niyetlendim ama bugün tanıştığım bu marka hem ürünün incelediğim kadarıyla kaliteli gelmesi hem de Türkiye'den bir firmanın getirmesi sayesinde beni cezbetti. Tabi Artesteknik'in buradakilerle ilgilenmesi de azımsanamaz. İşin düzgün yapılması en büyük reklam, bugün bunu bir kez daha anladım.

Hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Verdim siparişi hadi hayırlısı. Ne zamandır nice markalara niyetlendim ama bugün tanıştığım bu marka hem ürünün incelediğim kadarıyla kaliteli gelmesi hem de Türkiye'den bir firmanın getirmesi sayesinde beni cezbetti. Tabi Artesteknik'in buradakilerle ilgilenmesi de azımsanamaz. İşin düzgün yapılması en büyük reklam, bugün bunu bir kez daha anladım.

Hayırlı olsun hocam

Teşekkürler. Cümlemize hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam

Sağolun hocam. Oyun, program vs. için imzama bakmanız yeterli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam

Hizmette sınır yok desenize Sağolun tekrar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam

Hizmette sınır yok desenize Sağolun tekrar.

Rica ederim hocam

• Tabletin "Ayarlar" bölümünde "Uygulamalar"a girince orada tablet içindeki neredeyse bütün yüklü programların dahili kartta bulunduğu görülüyor. Ben bunları tek tek "sd kart"a taşıdım yer açılsın diye. Bu sd kart, dışarıdan takılmış micro sd kart filan değil. Nedense böyle bir isim vermişler. Tabletin içerisindeki yaklaşık 13 gb. tutarındaki "ikinci dahili bölüm" kastediliyor.

Taşıma sırasında donma olduğundan bahseden arkadaşlar vardı yukarıda. Programın boyutu büyükse, evet bazen donma oluyor. Ama hiçbir şeye dokunmadan 2 dakika kadar sabırla beklerseniz ekrana "Ayarlara erişilemiyor. Kapatmak ister misiniz?" gibi bir uyarı geliyor. Okeyleyip ana ekrana dönüp sonra tekrar ayarlara girebiliyorsunuz; cihazı kapatıp açmaya filan gerek yok. Bir programı dahili bellekten sd karta taşırken, ekranda "tablete taşı" yazısı görünene kadar beklemek, acele etmemek gerekiyor.

Dahili belleği bu şekilde sd karta boşaltmanın tabletin hızlı çalışmasına gerçek bir katkısı var mı yok mu bilemiyorum...

Bu arada "Antutu Benchmark" ile iki-üç kez test yaptım. 11.100 küsur, 11.500 küsür ve nihayet (programları sd karta taşıdıktan sonra) 11.895'i yakaladı cihaz. Resmi aşağıdadır.

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

sayın artesteknik antutu benmarc programında işlemci a7 olarak gözüküyor bununla ilgili diger sayfalarda sorular var ama cevap alamadık bizi aydınlatırsanız seviniriz

Merhaba;
    ARM mimarisi pek çok gömülü tasarımda kullanılan ayrıca Güç tasarruf özelliklerinden dolayı kullanılan işlemci mimarisidir.
    Cortex A9 ARM V7 mimarili işlemcilidir. Bu sebebten dolayı Anturu benmarc tarzı programlarda ARM V7 olarak görünmektedir.

tşkler rahatladım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

Tabletin "Ayarlar" bölümünde "Uygulamalar"a girince orada tablet içindeki neredeyse bütün yüklü programların dahili kartta bulunduğu görülüyor. Ben bunları tek tek "sd kart"a taşıdım yer açılsın diye. Bu sd kart, dışarıdan takılmış micro sd kart filan değil. Nedense böyle bir isim vermişler. Tabletin içerisindeki yaklaşık 13 gb. tutarındaki "ikinci dahili bölüm" kastediliyor.

Taşıma sırasında donma olduğundan bahseden arkadaşlar vardı yukarıda. Programın boyutu büyükse, evet bazen donma oluyor. Ama hiçbir şeye dokunmadan 2 dakika kadar sabırla beklerseniz ekrana "Ayarlara erişilemiyor. Kapatmak ister misiniz?" gibi bir uyarı geliyor. Okeyleyip ana ekrana dönüp sonra tekrar ayarlara girebiliyorsunuz; cihazı kapatıp açmaya filan gerek yok. Bir programı dahili bellekten sd karta taşırken, ekranda "tablete taşı" yazısı görünene kadar beklemek, acele etmemek gerekiyor.

Dahili belleği bu şekilde sd karta boşaltmanın tabletin hızlı çalışmasına gerçek bir katkısı var mı yok mu bilemiyorum...

Bu arada "Antutu Benchmark" ile iki-üç kez test yaptım. 11.100 küsur, 11.500 küsür ve nihayet (programları sd karta taşıdıktan sonra) 11.895'i yakaladı cihaz. Resmi aşağıdadır.

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan

evet değerler çok iyi bende aynı sonuca yakın bi değer almıştım

bide sevgili artes teknik gamelof oyunlarını oynamak için cihazı root edip all winner yükleyip telefonun gameloftun destekledigi cihazlardan birisi gibi görünmesini sağlamak gerek bunu yapsak garanti dışı kalacak
    böyle bişey yerine siz yeni yazılım yapıp artescorpta yayınlsanız olmazmı
    yani bizim acamamız lisanslı bi şekilde gameloft oyunlarını yüklemek yoksa yoksa baka sitelerde bi sürü offline sürümler var indirim yüklenir yani

• ips2 de de açaba açılma sorunu olacak mı onu merak etmekteyim siparişi verdim hala daha elime geçmedi bekleyince hiç gelmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: franko

Tabletin "Ayarlar" bölümünde "Uygulamalar"a girince orada tablet içindeki neredeyse bütün yüklü programların dahili kartta bulunduğu görülüyor. Ben bunları tek tek "sd kart"a taşıdım yer açılsın diye. Bu sd kart, dışarıdan takılmış micro sd kart filan değil. Nedense böyle bir isim vermişler. Tabletin içerisindeki yaklaşık 13 gb. tutarındaki "ikinci dahili bölüm" kastediliyor.

bide sevgili artes teknik gamelof oyunlarını oynamak için cihazı root edip all winner yükleyip telefonun gameloftun destekledigi cihazlardan birisi gibi görünmesini sağlamak gerek bunu yapsak garanti dışı kalacak
    yani bizim acamamız lisanslı bi şekilde gameloft oyunlarını yüklemek yoksa yoksa baka sitelerde bi sürü offline sürümler var indirim yüklenir yani

yani bizim acamamız lisanslı bi şekilde gameloft oyunlarını yüklemek yoksa yoksa baka sitelerde bi sürü offline sürümler var indirim yüklenir yani @Artes Teknik

• Arkadaşa bir adet alalım dedik direkten döndük.

Edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 20 Aralık 2012; 15:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbirinci

ips2 de de açaba açılma sorunu olacak mı onu merak etmekteyim siparişi verdim hala daha elime geçmedi bekleyince hiç gelmiyor

>>>>>gameloft oyunlarının açılmama durumu bütün çinli tabletler(polypad,hilevel,codogen.dark evo) için aynıdır hatta samsung ve htc gibi cihazların bile bazı modelleri için bile bu böyledir.

neden bu sorun var ? çünkü gameloft senin elindeki cihaz ne kadar iyi olursa olsun marka degilse işin yok burda arkadaş diyo
    e bu sorun nasıl çözülüyor
    1. korsan olarak market harici offline sürümler bulup cihaza kurmak
    2. elinizdeki cihazın marka ve modelini sistem üzerinden degiştiren bir program yükleyip sanki başka cihazmış gibi göstermek
    örnek AllWinner Mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 20 Aralık 2012; 16:05:34 >

• Bu ürünü araçta şarj etmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Arkadaşa bir adet alalım dedik direkten döndük.

Edit...

Kardes birazdaha acarmisin ne demek istedigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oğlumdan fırça yedim. Neymiş sevmiş olduğu bütün oyunlar gameloft muş , açamıyormuş...
    Fırtına gibi cihaz, oyun açamıyor deyince de; etrafımdakiler; "bu kadar para verilirmi o zaman" diyorlar))))
    @artes
    kurtar bizi bu durumdan, ya da hiç olmazsa yolunu göster))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dugel

Bu ürünü araçta şarj etmenin bir yolu var mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/greenlife-uc-00150-usb-arac-sarj-cihaziusb-cevirici/productDetails.aspx?productId=bs19932&categoryId=114325

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ttec-2cku7504-2cku7504-iphone-1000ma-ttec-usb-arac-sarj-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=61478

http://www.bimeks.com.tr/urun/116170/tuncmatik-usb-arac-sarj-cihazi.aspx

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.