Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar yeni Artes D9702 Firmware güncellemesinin getirileri neler? deneyen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..
  • Arkadaşlar;
    Biraz önce oğlum ; dokunmatiğin çalışmadığına dair şikayeti ile geldi. Gerçekten de dokunmatiği devre dışı kalmış, ama tuşlar devredeydi. Kapatma tuşuna basıyordum fakat ekrana gelen kutuya tamam diye basamıyordum. Resetlemeyi de beceremeyince usb host tan fareyi bağladım. Kapattım. )))
  • @artesteknik verdiginiz firmware update calismiyor ve cihaz root da olmuyor yada ben beceremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykz

bugün sirkeciden bende aldım D9702
    ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim
    ürün gayet güzel kılıf çıktı içinden fakat içinden çıkan kılıf haricinde satın aldığım dükkan ayrıca baba bir kılıf verdi
    ürün gayet hızlı
    ekran görüntüsü harika
    şarj süresi yeterli

kısaca uzun zaman araştırdıktan sonra bu cihazı aldım ve türkiyede garantisi olması benim en büyük tercih sebebim oldu

Sirkeci den nereden aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csnlarry

@artesteknik

arkadaşlar yeni Artes D9702 Firmware güncellemesinin getirileri neler? deneyen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

Ben pc'ye indirdim beklemedeyim, yalnız bu yazılım cihaz üzerindeki yazılımın aynısı olabilir, update olarak belirtilmemiş..!
  • Cihazı ROOT layabilen varmı? Custom ROM yükleyebilen ? Internette ARtes ile ilgili hemen hemen hiç bir bilgi yok malasef.. :(
  • Artes D9702 Firmware güncellemesini deneyen varmı update diyo ama aynısımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunta_16

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak tabletimi pc uzerinden nete bagladim ama storeden mx player yuklemeye calisiyorum kisa surede indirilecek diyor ama program inmiyor yada ben indigi yeri bulamiyorum bi yardim ederseniz cok sevinecegim

Google Play Store dan indirdiysen kendisi kurulur. sen uygulamaların içine bi bak hatta bir uygulamay yükleyince hemen ekrana kısa yolunuda atıyor. ben Wi-Fi ile modeme bağlanıp kurmuştum hiçbir sorun çıkmamıştı.

yok hocam uygulamalara filan cok baktım wi-fi den bağladımmı benimde sorunum yok fakat evde wireless uzerinden aldığım sinyalı pc vasıtasıyla tablet tarafındanda kullanmak için net olayı bende biraz sıkıntılı da:) ortaklaşa kullanım yani

artes teknik hocamm sizede bir yardım sorusu ve belkide sizin adınıza cözum olacak bir soru :
    tablaetimin ekran uzerindeki ses acma kapama simgelerinin olduğu bölgede sandi ekranla panel arasında boşluk va ve çıtlama sesi geliyor ve tahminim o boşluk netıcesınde tabletın sesı kendiliğinden acılıp kapanma sorunu olarak kullanıcıya yansıyor cunku tabletimde sıklıkla karşılaşmaya başladım iletişim bilgilerinizi yazarsanız tablaeti yarın size göndereceğim ve kutu içeriğinin tamamını göndermem gerekiyor sanırım en kısa sürede cevabınızı bekliyorum

evet arkadaşım dün bende farkettim bahsettin çıtlama sesini ama şuan herhangi bir sorun yok..şuan o bölgeye dokunduğumda herhangi bir ses veya çıtlama sesi gelmiyor. acaba ilerde başımıza iş açar mı....artesteknik'den bilgilendirme bekliyoruz..

• Benim sorum arada kaynadı gitti. Sanırım bu cihaz arabada şarj edilmiyor. USB den edilmediğini anladım ancak normal uçla araçta şarj etmenin bir yolu yok mu. Eğer yoksa bu bence cihazın eksi bir özelliği.
  • Bu cihaz Pipo m2 ile aynı özelliklerdeyse o cihazın firmware update i cihaz üzerine yüklenebilir mi? Bu cihazın yeni belliniminde gameloft oyunlarla ilgili geliştirmeler olduğundan bahsediliyor. Aşağıdaki sayfada bunula ilgili bilgiler var. Yanlız bunu deneyim cihazını kullanılmaz hale getirenler için sorumluluk bana ait değil.

Yanlız bu bellenim sadece 3g li cihazlar için sanırım.

http://www.slatedroid.com/forum/454-firmware-development/

Ayrıca başka bir bellenim piponin kendi sayfasında da var

www.pipo.cn
    Products--PiPO Tablet, Tablet manufacturer
    http://www.pipo.cn/En/index.php?m=Product&a=show1&type=2&id=216

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugel -- 21 Aralık 2012; 11:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dugel

Bu cihaz Pipo m2 ile aynı özelliklerdeyse o cihazın firmware update i cihaz üzerine yüklenebilir mi? Bu cihazın yeni belliniminde gameloft oyunlarla ilgili geliştirmeler olduğundan bahsediliyor. Aşağıdaki sayfada bunula ilgili bilgiler var. Yanlız bunu deneyim cihazını kullanılmaz hale getirenler için sorumluluk bana ait değil.

Yanlız bu bellenim sadece 3g li cihazlar için sanırım.

http://www.slatedroid.com/forum/454-firmware-development/

Hocam bu cihazın daha Driveri çalışmıyor dogru duzgun :) ne yaptıysam olmadı. Aresteknik in verdigi driveri yükledim olmadı Onda driver yükledim olmadı Android driver yükledim olmadı RKBatchTOOL gormuyor cihazı..

• quote:

Benim sorum arada kaynadı gitti. Sanırım bu cihaz arabada şarj edilmiyor. USB den edilmediğini anladım ancak normal uçla araçta şarj etmenin bir yolu yok mu. Eğer yoksa bu bence cihazın eksi bir özelliği.

soruna kısaca cevap vermeye çalışayım

bu cihaz usb üzerinden şarj olmuyor onun yerine adaptör ile şarj oluyor, şimdi araçların çakmak soketi 12V ve büyük çoğunluğu 10 A güç verebilir. tablet ise 9v 2.5A adaptör ile şarj oluyor eğer çakmaktan çalışan ve tabletle aynı soketi kullanan 9V 2.5A araç şarjı bulursan arabada şarj etmemen için hiçbir sebep yok. bekli direk tabletin şarj ucu ile birebir aynı şarj aleti bulamasan bile 9v 2.5A bir çakmak şarj aleti ve uyumlu şarj ucunu alıp kendin yada bir elektronikçide yaptırabilirsin kısaca bu cihazın araçta şarj olmaması için hiçbir engel yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

quote:

Benim sorum arada kaynadı gitti. Sanırım bu cihaz arabada şarj edilmiyor. USB den edilmediğini anladım ancak normal uçla araçta şarj etmenin bir yolu yok mu. Eğer yoksa bu bence cihazın eksi bir özelliği.

soruna kısaca cevap vermeye çalışayım

bu cihaz usb üzerinden şarj olmuyor onun yerine adaptör ile şarj oluyor, şimdi araçların çakmak soketi 12V ve büyük çoğunluğu 10 A güç verebilir. tablet ise 9v 2.5A adaptör ile şarj oluyor eğer çakmaktan çalışan ve tabletle aynı soketi kullanan 9V 2.5A araç şarjı bulursan arabada şarj etmemen için hiçbir sebep yok. bekli direk tabletin şarj ucu ile birebir aynı şarj aleti bulamasan bile 9v 2.5A bir çakmak şarj aleti ve uyumlu şarj ucunu alıp kendin yada bir elektronikçide yaptırabilirsin kısaca bu cihazın araçta şarj olmaması için hiçbir engel yok.

Cevabın için çok teşekkürler. Yani piyasadaki hiçbir cihaz bunu araçta şarj edemiyor. Benim anlamadığım ipad gibi bir cihazı araçta şarj ederken andorid olup çin malı tabletlerde bu neden olmuyor? Bu cihaz için extra elektronik devreler yaptırmak gerekiyor. Benim eski tabletim de öyleydi. Araçta şarj edemeyince hayal kırıklığına uğruyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugel -- 21 Aralık 2012; 10:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

@artesteknik

Ben pc'ye indirdim beklemedeyim, yalnız bu yazılım cihaz üzerindeki yazılımın aynısı olabilir, update olarak belirtilmemiş..!

indirilen dosyada firmware update yazıyor ama ben de emin olamadım.
    artesteknik ne artısı olduğunu yazsa iyi olacak..
    dün aksam teknik servisten cihazın gönderimi yapıldı.bana ulasmadi henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.

Selamlar,

RKBatchTool cihazı gormuyor driver yüklenmiyor soyle bi hata veriyor..

Daha sonra disketi var diyorum alternatif yükleme yöntemi ile sertifikayı gozardı ederek yuklemeye calisiyorum asagidaki gibi oluyor yine gormuyor cihazı..

daha sonra android usb driveri yükluyorum ONDA V40i deki calisiyor ancak yine cihazı gormuyor.

Yardımlarınızı bekliyorum..

• win7 digital imzayıda kapattım sonuc yine aynı yokmu bi bilgisi olan ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

@artesteknik

indirilen dosyada firmware update yazıyor ama ben de emin olamadım.
    artesteknik ne artısı olduğunu yazsa iyi olacak..
    dün aksam teknik servisten cihazın gönderimi yapıldı.bana ulasmadi henüz.

hocam en kötü ihtimal çakmaklık çıkışından çalışan bitane küçük inverter alıp takarsınız hem arabanızda elektrik prizi olarak ufak tefek ihtiyaçları karşılarsınız.Benim aracımda mevcut genelde uzun yol yaptığım için araç içerisinde laptop,cep tel şarj etmek için kullanıyorum.

benim de sorum araç camına sabitlemek için hangi aparatları kullanabiliriz???araçta multimedya sistemi ve aux çıkışım var tamam ama yolda hd kalitesinde film izleme lüksümüz olsa kötü olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbirinci -- 21 Aralık 2012; 12:34:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pascalksk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdalergul

quote:

Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak tabletimi pc uzerinden nete bagladim ama storeden mx player yuklemeye calisiyorum kisa surede indirilecek diyor ama program inmiyor yada ben indigi yeri bulamiyorum bi yardim ederseniz cok sevinecegim

Google Play Store dan indirdiysen kendisi kurulur. sen uygulamaların içine bi bak hatta bir uygulamay yükleyince hemen ekrana kısa yolunuda atıyor. ben Wi-Fi ile modeme bağlanıp kurmuştum hiçbir sorun çıkmamıştı.

yok hocam uygulamalara filan cok baktım wi-fi den bağladımmı benimde sorunum yok fakat evde wireless uzerinden aldığım sinyalı pc vasıtasıyla tablet tarafındanda kullanmak için net olayı bende biraz sıkıntılı da:) ortaklaşa kullanım yani

artes teknik hocamm sizede bir yardım sorusu ve belkide sizin adınıza cözum olacak bir soru :
    tablaetimin ekran uzerindeki ses acma kapama simgelerinin olduğu bölgede sandi ekranla panel arasında boşluk va ve çıtlama sesi geliyor ve tahminim o boşluk netıcesınde tabletın sesı kendiliğinden acılıp kapanma sorunu olarak kullanıcıya yansıyor cunku tabletimde sıklıkla karşılaşmaya başladım iletişim bilgilerinizi yazarsanız tablaeti yarın size göndereceğim ve kutu içeriğinin tamamını göndermem gerekiyor sanırım en kısa sürede cevabınızı bekliyorum

evet arkadaşım dün bende farkettim bahsettin çıtlama sesini ama şuan herhangi bir sorun yok..şuan o bölgeye dokunduğumda herhangi bir ses veya çıtlama sesi gelmiyor. acaba ilerde başımıza iş açar mı....artesteknik'den bilgilendirme bekliyoruz..

artesteknik oradaysanız lütfen cevap yazınız bu cıtlama sorunu panelle ekran arasında bolsluktanmıdır yada baska ne olabilir arkadasın sorduğu gibi benim ileride sıkıntı yaratırmı daha 15 gun oldu alalı ılk zamanlar cok dikkat etmemiştim bu olaylara fakat sorunları okudukça malesef insan hassaslaşıyor doğal olarak 2 gündür buraya yazıyorum fakat bir sınuca ulaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.

Selamlar,

RKBatchTool cihazı gormuyor driver yüklenmiyor soyle bi hata veriyor..

Daha sonra disketi var diyorum alternatif yükleme yöntemi ile sertifikayı gozardı ederek yuklemeye calisiyorum asagidaki gibi oluyor yine gormuyor cihazı..

daha sonra android usb driveri yükluyorum ONDA V40i deki calisiyor ancak yine cihazı gormuyor.

Yardımlarınızı bekliyorum..

tabletin diğer usb girişini deneyiniz. oda olmazsa bilgisayarda başka bir usb girişe takarak deneyiniz.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.