Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

Tam Polypad 9716 alırken ve karar vermek üzereyken bu cihazı gördüm. Fiyatı daha uygun ve yorumları daha iyi geldi. Yorumları okudukça Gameloft oyunlarını oynatmadığı yazıldı. Ve bunun bütün çinli tabletlerde bir sorun olduğu yorumları ilginç geldi. Ama az önce youtube'da 9716 ile asphalt 7 videosu izledim. Kafam iyice allak bullak oldu.
    Ayrıca amlogic işlemci bir sürü markalı modelde de kullanılan bir işlemci türü ve ben güveniyordum. Fakat bu başlık altındaki bir sürü arkadaş rockchip'in daha iyi olduğunu yazmış. Bunu neye dayanarak yazıyorsunuz. Rockchip bütün çinli cihazlarda var. Ama amlogic dediğim gibi markalı ürünlerde de var. Daha detaylı bilgi bilen varsa lütfen yazsın ki bi karar varıp tablet keyfine varayım :)

Eger data ve apk yi kendiniz indirirseniz bi sorun olmadan butun oyunlari calistirabiliyorsunuz. Video sitelerinde pipo m2 ninde (yani bu cihazin) butun oyunlari calistirdigini gorebilirsiniz..
    İslemci farkini ben yabanci review sitelerinde gormustum ama nerde oldugunu hatirlamiyorum, rockchip lerin daha guclu oldugunu belirtiyorlardi ama ikisinin arasinda cok buyuk farklar olacagini sanmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon
    Unable to chown /system/app/SuperSU.apk: No such file or directory
    Unable to chmod /system/app/SuperSU.apk: No such file or directory

Windows'ta uygun driverı bulup adb ile bağlantı kuramadım. Ben de linux'ta root'ladim.
    Ve sanırım adb ile kabuk (shell) bağlantısını zaten root olarak çalıştırıyor; yani ilk iki reboota gerek kalmıyor :)

Bu hata bat dosyasındaki bir satırın eksikliğinden kaynaklanıyor.

echo --- Installing SuperSU
    adb push SuperSU.apk /system/app/SuperSU.apk
    adb shell chown root.root /system/app/SuperSU.apk
    adb shell chmod 0644 /system/app/SuperSU.apk

Koyu yazılı satır eksik.

mehmet can
  • Arkadaşlar Bu Ürün Artes'e Uyar mı Sizce
  • dün cihaz elime geçti.şimsilik burada sayılan köşe kalkması renk tepkimesi gibi bir sorun gözlemlemedim.Cihaz fiyatına göre gayet güzel.çekinilmeden alınabilecek bi cihaz.İlk cihazı açtıktan sonra şarjı yaklaşık 4 saat gitti.Ekran parlaklık ayarı ortadan bi kademe daha az,wifi açık vaziyette.Yalnız wi-fi çekimi zayıf geldi.Modem ile yatak odası arasında ki mesafe yaklaşık 4 metre arada sadece bi kapı var ve kapının açık olmasına rağmen bağlantı kopup tekrar bağlanıyor.MOdemin yaknında ise bir sorun yok.Laptoplarım ile her odada full çekiyor.Sanırım wi-fi adaptörü biraz zayıf.ama genel anlamda cihaz güzel.müsait bi zaman içine 9gb lık bi hd film atıp film performansınıda değerlendiririm.

• Arkadaslar bu cihaz tum video formatlarini ve altyazilari destekliyormu
    Cevap evet ise,
    Sorumu genellestirerek soruyim tum android tabletler altyazi destekliyormu?

• Bu CWM i yani clockwordmod u nasıl yüklüyoruz?
  • burada pipo m2 olanlar için CWM var ancak denemedim

Buda anlatımı..

Acknowledgments
    Vurrut, this is a port of their RK29xx work.

Compatibility
    Check the CWM link for list of RK3066 tablets

Installation
    1. Shutdown your tablet

2. Select appropriate base for your tablet from the download link and unzip to your desktop.

3. Put the CWM rom you wish to install in root of external sdcard

4. Insert the sdcard into your tablet.

5. Run RKAndroidtool.exe from the folder you extracted on your desktop

6. Deafult installation is 1gig system space if you want 2 gig click the white box next to parameter entry and in rom folder select parameter2g.

7. Enter flashmode on your tablet and insert usb cable.

8. When the tool finds your tablet click erase NAND

9. It may just copy parameter file and reboot normal. If it does dont worry and go back to step one.

10. After format is complete and you click ok without reboot then click Flash ROM

11. When complete it will boot into CWM

12. Remove USB cable and close RKAndroidtool

13. In CWM select install zip from sdcard

14. Select choose zip from sdcard

15. Scroll to the rom you are installing and select

16. Process takes ~10 minutes

17. It will say complete but is not complete until it returns to menu...patience

18. When returned to menu select go back

19. select reboot system now.

IT MAY SEEM IF TABLET HAS LOCKED UP ON INSTALLING SYSTEM. IT HAS NOT, IT JUST TAKES TIME!

Downloads
    (updated 10/24/2012) Link:

ayrıcahttp://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?2102-RECOVERY-ClockWorkMod-v5-5-0-4-Touch-amp-Non-Touch(10-24-12) bu siteden resimli sekilde gorebilirsiniz ama üye olmanız gerekir resimleri gormek icin..

Deneyen olursa lütfen paylaşsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Bu Ürün Artes'e Uyar mı Sizce http://www.hizlial.com/u02.049.1579.0023/polypad-tablet-kilifi-97-9708hd-9716hd-modeller-icin-siyah

Kameradelikleri uyuyorsa olabilir. Ancak resimde onu göstermiyor. Ben 9701 euygun bir kılıf almıştım iade ettim kamera delikleri uymadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugel -- 22 Aralık 2012; 12:09:06 >
  • bende bu artes d9702 den almak ıstıyorum fakat ınternet alışverişine hiç güvenemiyorum sirkeciden temin edebiliriz demiştiniz tam bilgi alabilirmiyim acaba acill cevap lütfen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wburakw

bende bu artes d9702 den almak ıstıyorum fakat ınternet alışverişine hiç güvenemiyorum sirkeciden temin edebiliriz demiştiniz tam bilgi alabilirmiyim acaba acill cevap lütfen .

Güvenilir siteler var, kapıda ödeme seçeneği olan,www.ucuzcity.com,www.webdenal.comwww.hizlial.com.gibi... Ben ucuzcity.com dan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.

Sayın Artesteknik, ben bir haftadır go launcherex arayüz programı kullanıyorum, bu süre zarfında herhangibir şekilde ses ile ilgili problem olmadı, zira daha önce oluyordu. Bu sorundan daha önemlisi ekranın ışık tepkimeleri yapması,bu durum düşük ışıkta beyaz ekranda daha fazla belli oluyor. Bununla ilgili forumdan bir arkadaşımız cihazı servisinize göndermişti, şayet problemin çözümü servis yoluyla yapılabiliyorsa ben ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarda cihazlarımızı gönderelim. Zira servislik bir durum yoksa da bir açıklama yapabilirseniz içimiz ferahlar...

Tablet dün elime geçti fakat aynı durumu ben de farkettim. Düşük ışıkta özellikle internette gezinirken browser'ın beyaz ekranında çok belli oluyor. Çok sinir bozucu. Çözümü ben de merak ediyorum. Hatta daha kutusunu toparlamamıştım ki tekrar paketleyip gönderesim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasal -- 22 Aralık 2012; 13:31:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

aşagıdaki hangi site güvenilirdir arkadaslar en ucuz shoppingtv gözüküyor güvenilirmidir

SHOPPİNG TV =475 TL
    ELEKTRODEPO=516 TL
    UCUZCİTY=516 TL
    HIZLI AL=499 TL
    TABLET EVİ=495 TL
    GİTDİGİDİYOR=489 TL

Şu an için bence en ucuz fiyat:

1. Artes D9702 Tablet (İçinden çıkanlar: Adaptör, Usb Kablo, Otg Kablo, Kulaklık, Bez Kılıf)
    2. Artes 9702 Orjinal Tablet Kılıfı (Kutu içinden çıkan standard kadife taşıma kılıfına ek olarak)
    3. Artes 9702 Ekran Koruyucu
    4. 16 Gb Micro Sd Kart
    5. Artes Tablet Kalemi
    6. Mini HDMI Kablo

seti için, 2 yıl garantili ve faturalı olarak Sanalpazar.com (549tl) ve Gittigidiyor.com (569tl) ilanları var.

İlgili sitelerin kredi kartı taksitlendirmesi ve olası kredi kartı puan kampanyası da düşünüldüğünde fiyat çok uygun
    hale gelir ki bence 549 tl zaten uygun.

Setin parçaları ayrıca baktığımda çok rahat 100tl yapıyor.

Not: Ürünü satan kişi ile bir bağım yoktur. sadece modeli ve fiyatlarını takip ediyorum. Sanalpazar fiyatı 579tl idi. Ben revize ettirdim.
    Malum orasının komisyonu daha düşük
    Selamlar.

merhaba bu yazmış olduğunuz modeller biraz pahalı geldi bunlar kaç ekran acaba artes modem konusunda çokmiyi ama tabletlerini hiç kullanmadım araştırmadayım

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinbirinci

dün cihaz elime geçti.şimsilik burada sayılan köşe kalkması renk tepkimesi gibi bir sorun gözlemlemedim.Cihaz fiyatına göre gayet güzel.çekinilmeden alınabilecek bi cihaz.İlk cihazı açtıktan sonra şarjı yaklaşık 4 saat gitti.Ekran parlaklık ayarı ortadan bi kademe daha az,wifi açık vaziyette.Yalnız wi-fi çekimi zayıf geldi.Modem ile yatak odası arasında ki mesafe yaklaşık 4 metre arada sadece bi kapı var ve kapının açık olmasına rağmen bağlantı kopup tekrar bağlanıyor.MOdemin yaknında ise bir sorun yok.Laptoplarım ile her odada full çekiyor.Sanırım wi-fi adaptörü biraz zayıf.ama genel anlamda cihaz güzel.müsait bi zaman içine 9gb lık bi hd film atıp film performansınıda değerlendiririm.

merhaba almış olduğunuz ürün kaç ekran acaba ürünün wifi kapsam alanı zayıf diyorsunuz buda bence büyük sorun gibi görünüyor sonuçta daha ağırlıklı olarak bu cihazlar internet kullanımlarına gerekli ben internette ve excel çalışmalrımda ağırlıklı olarak düşünüyorum bu yüzden geniş ekran olması benim için önemli son olarak bana bu ürünü önerirmisiniz

• Bu ekran ışık titremesini araştırıyorum da diğer bazı markalarda da görülmüş. "Screen flicker" diye de geçiyor. Merak edenler ve @Artesteknik in bilgi sahibi olabilmesi için bir örneğinin videosu aşağıdaki linkte. Bu bahsedildiği üzere, düşük ekran ışığında ve beyaz sayfalarda daha belirgin bir şekilde görülüyor d9702'de, yoksa sadece açık renkli sayfalarda değil. Hak verirsiniz ki koyu renkli sayfalardaki ışık da az oluyor farketmek için.

TheCYKByoutube
    Nexus 7 Tablet screen flicker
    http://www.youtube.com/watch?v=G1Z6EgvTC5U

Bu aletteki sıkıntı ekran parlaklık ayarında otomatik parlaklık özelliğini kapatınca düzeliyor diyen var. Bizimkinde o sensör yok ama yazılımsal benzer bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasal -- 22 Aralık 2012; 14:56:36 >

• Cihazı alan arkadaşlar, güç düğmesinin yanında bulunan mini garanti kağıdının ucu açık olarak geldi, kasaya da yapışmıyor, söksem bir sakıncası olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

Bu yeni firmware kendi kendine sesi açılıp kapanan cihazlar için yamadır.

Sayın Artesteknik, ben bir haftadır go launcherex arayüz programı kullanıyorum, bu süre zarfında herhangibir şekilde ses ile ilgili problem olmadı, zira daha önce oluyordu. Bu sorundan daha önemlisi ekranın ışık tepkimeleri yapması,bu durum düşük ışıkta beyaz ekranda daha fazla belli oluyor. Bununla ilgili forumdan bir arkadaşımız cihazı servisinize göndermişti, şayet problemin çözümü servis yoluyla yapılabiliyorsa ben ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarda cihazlarımızı gönderelim. Zira servislik bir durum yoksa da bir açıklama yapabilirseniz içimiz ferahlar...

Live wallpaper kullanırken bu sıkıntıyı yaşayan da var. Yani uygulama kaynaklı da olabilir.

• Arkadaşlar,

Siz ürünü ilk aldığınızda ekranda koruyucu jelatin var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizkaya

Cihazı alan arkadaşlar, güç düğmesinin yanında bulunan mini garanti kağıdının ucu açık olarak geldi, kasaya da yapışmıyor, söksem bir sakıncası olur mu?

Benim de öyleydi, Artesteknik'e PM atıp sormuştum gelen cevap:

quote:

Merhabalar;
    Etiketin çıkması veya hasar görmesinden dolayı ürününüz garanti dışı kalmayacaktır.
    Teşekkürler...
  • sayın artes teknik.sitenizde artes d9702 cihaza göre vermiş oldugunuz yazılım hiçbir şekilde çalışmıyor.çünkü cihazı pc ye tanıtabilmek için geekli olan driverlar çalışmıyor.böyle oluncada yazılımı atamıyoruz.zahmet olmazsa nasıl yapabileceğimizi açıklaybilirmisiniz veya çalışan driverlar koyabilirmisiniz .eminim benim gibi bu cihazı alan bir çok kişi bunu bekliyordur .saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.