Şimdi Ara

Artes D9702 vs Dark R9722 çocuklarım için hangisini tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tabletler konusunda pek bilgim yok 1-2 aydır araştırıyorum. buralarda okuduğum kadarı ile genelde Wi-fi çekim güçlerinin zayıflığından bahsedilmiş.

bunun üzerine en son bu iki üründe karar kıldım. kriterleri azaltmak için şunları önceliğe aldım.

1. illaki beyaz istiyorlar.
    2. 9.7" ekran istiyoruz. ( hatta indirimden tablet klavyelerini de aldım erkenden )
    3. wi-fi bu 2 üründe de zayıf ise bluetooth mutlaka olsun diyorum.
    4. Dual core işlemcili olsun istedim.
    5. fiyat en fazla 350 tl ye kadar ayırabiliyorum.
    6. çocuklar genelde eğlence için takılacaklar, çok performans gerektirecek bir ürün almamıza gerek yok diye düşünüyorum. 1 kız, 1 erkek bizim ufaklıklar. internete girip, play storedaki oyunlardan oynayacaklar.

şu an hızlıal da bu ürünlerin fiyatı keseme de uygun geldi.

Artes D9702 (beyaz) : 350 tl
    Dark R9722 (beyaz) : 330 tl

bankasya kartım da var. 75 tl de puan alacağım.

aradaki 20 tl farka takılmıyorum. ama bilen arkadaşlar, siz kalite olarak hangisini önerirsiniz veya siz alsanız hangisini tercih ederdiniz.

ya da yukarıdaki kriterlerime uygun bu ürünlerden daha iyi diyebileceğiniz ürünler var mıdır?

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus. -- 18 Kasım 2013; 13:13:57 >

• Morpheus. kullanıcısına yanıt
    Merhaba belirttiğiniz modeller içinde size Artes D9702 önerebilirim. Artesin kapıdan kapıya garantisi ve sıfır ölü pixel garantisi var. Ayrıca konularda ihtiyacı olan arkadaşlara yardım eden Artes teknik destek yetkilisi var. Karar sizin
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. tavsiyeniz doğrultusunda artes modelini alacağım inşallah.
    Tabletiniz geldiğinde küçük bir inceleme yaparsanız artısı eksisi ile almak isteyen arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz. Hayırlı olsun şimdiden
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    bu son mesajından sonra siteye girip son bir kontrol yapıp alayım dedim. sepette ekliydi. fiyat daha önce aklımda kalandan daha düşük gibi geldi bana. 2 tane sepete ekli olunca algılayamadım toplam tutarı. sonra ürünün sayfasına girdim. bir baktım fiyatı 299 tl ye çekmişler. :D

hemen verdim siparişi. hayırlısı inşallah.

buraya konu açıp sizlere danışmadan alsaydım 349 a almış olacaktım. kısmet , biraz istişare yapınca faydalı oldu. bir anda 100 tl cebimde kalmış oldu.

sizlere tekrardan teşekkürler.

siyahı zaten 299 du. ama beyazlar hep daha pahalı oluyordu.

bu arada bu ürün için gayet iyi bir fiyat düşünenler için, hani sıcak fırsat diyorlar ya. :)
    burdan da haber vermiş olalım. sizler de iletirsiniz almak isteyen arkadaşlara.

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-android-41-jellybean-wi-fi-beyaz-tablet/02.049.4561.0023

Artes D9702 9.7" IPS2 16GB Android 4.1 JellyBean Wi-Fi Beyaz Tablet 299 tl

Artes D9702 9.7" IPS2 16GB Android 4.1 JellyBean Wi-Fi Siyah Tablet 299 tl.

bankasya 500 ve üzerine 75 tl puan da veriyor. benim gibi 2 tane alacak olan veya başka bir ürün de düşünen puan da alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus. -- 18 Kasım 2013; 15:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Morpheus.

bu son mesajından sonra siteye girip son bir kontrol yapıp alayım dedim. sepette ekliydi. fiyat daha önce aklımda kalandan daha düşük gibi geldi bana. 2 tane sepete ekli olunca algılayamadım toplam tutarı. sonra ürünün sayfasına girdim. bir baktım fiyatı 299 tl ye çekmişler. :D

hemen verdim siparişi. hayırlısı inşallah.

buraya konu açıp sizlere danışmadan alsaydım 349 a almış olacaktım. kısmet , biraz istişare yapınca faydalı oldu. bir anda 100 tl cebimde kalmış oldu.

sizlere tekrardan teşekkürler.

siyahı zaten 299 du. ama beyazlar hep daha pahalı oluyordu.

bu arada bu ürün için gayet iyi bir fiyat düşünenler için, hani sıcak fırsat diyorlar ya. :)
    burdan da haber vermiş olalım. sizler de iletirsiniz almak isteyen arkadaşlara.

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-android-41-jellybean-wi-fi-beyaz-tablet/02.049.4561.0023

Artes D9702 9.7" IPS2 16GB Android 4.1 JellyBean Wi-Fi Beyaz Tablet 299 tl

Artes D9702 9.7" IPS2 16GB Android 4.1 JellyBean Wi-Fi Siyah Tablet 299 tl.

bankasya 500 ve üzerine 75 tl puan da veriyor. benim gibi 2 tane alacak olan veya başka bir ürün de düşünen puan da alabilir.

Paranızın cebinizde kalmasına çok sevindim gerçekten. Ben teşekkür ederim. Unutmayın cihaz geldiğinde küçük bir inceleme yapmayı. Almak isteyen diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 18 Kasım 2013; 15:47:57 >

• gelince inşallah kısa bir inceleme yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar işlerim dolayısiyle bu aralar forum için pek vakit bulamadım.

cihazları çocukların elinden aldıkça inceleyebildiğim kadar :)

ev içinde wi-fi de bir sıkıntı yok. kopmalar yaşanmıyor. benim tek dikkat ettiğim buydu.

bizim 1. katta kayınçolar var. biz 3. kattayız. onun wi-fi sine bile çok kullanıcı bağlı olmazsa ara ara koparak bağlanıyor.

ekran kalitesini çok mükemmel diyemeyeceğim ama fena değil sanki.
    beklentilerime göre çok olumsuz bir yanı yok.

sadece fotoğraf çekimi kötü geldi bana. çok aydınlık ve oynatmadan çekince biraz güzel çekiyor.

ama dediğim gibi çocuklara aldığım için bana fazla bile geliyor. bana göre kullanılabilecek bir tablet.

bunun üst seviyesi , ipad, samsung, asus gibi cihazlar. onlar da bunun 2-3-4 katı fiyatlara sahip.
    onu da tercih edemiyoruz haliyle.

açıkçası çok usta bir tablet bilgisine sahip değilim. ama ben de araştırarak aldım. konu başlığında beklentilerimi yazdım. sağolsun arkadaşlar ona göre marka olarak bunu tavsiye ettiler, özellikle servis yönünden. şimdilik servislik bir durum olmadı. inşallah çıkmaz.

umarım faydalı olmuşumdur.

değişik özelliklerini de sorarsanız, bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım.

saygılar.

Tabletiniz hayırlı olsun, İnşallah sorun yaşamazsınız. Sorun yaşasanızda Artes firmasının satış sonrası desteği oldukça iyidir. Sattıkları malın arkasında duran bir firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.