Şimdi Ara

Artes i708 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda ki linkte onda vi10 nun son cıkan romu yokhttp://narod.ru/disk/56401993001.9c24361f7636fd00b9c720c82659d9e3/Vi10J_v1.4rc3.rar.html bu son cıkan romu içinde live suite mevcut klasorun içindeyken tıklayın yoksa bütün dosyaları oldugu yere cıkarıyor.yüklemek için live suiti acın kucuk pencereyi kapatın en bastaki simgeye basıp img dosyasını secin. cihazı tamamen kapatın daha sonra üstteki üc tustan ortadakine basılı tutun bu sırada usb yi cihaza takın ve arda arda pc cihazı görene kadar acma tusuna tekrar tekrar basın. sonra size soracak ikisine de yes derseniz yüklemeye baslayacaktır.yanlız cince olarak yüklenecek ayarlardan dilini degismeniz gerekir.artı olarak bu islemi yaparken cihazın sarjı ful bile olsa bitebiliyor basıma geldi islem 3-4 dk sbt kalırsa sarj bitmis demektir. sarja koyup yarım saat kadar bekledikten sonra tekrar deneyin yanlız böyle bisi olur veya cihaz tanınmadı gibi bi hata verirse kapama tusuna 10 sn kadar basılı tutup tekrar deneyin.bu islemden dogabilecek herhangi sorumluluk size aittir kendine güvenmeyen denemesin.orjinal roma dönmek için aynı islemi yapmak yeterli img dosyasını degismeyi unutmayın..dedigim gibi sorumluluk size ait..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamstar -- 18 Temmuz 2012; 17:00:12 >

• bnm anlamadım şimdi oyunalrı açmak için rootmı yapmamız lazım rom mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroess1905

bnm anlamadım şimdi oyunalrı açmak için rootmı yapmamız lazım rom mu ?

root degil cihaz zaten rootlu cunku herhangi bi islem yapmadan setcpu gibi root isteyen programı calıstırıyor cihazın build indeki bilgilerde bazı eksikler var galiba o yüzden desteklenmiyor görünüyor onda da bu sorun yok ama ondan memnun kalmadım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamstar -- 18 Temmuz 2012; 17:02:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamstar

quote:

Orijinalden alıntı: Heroess1905

bnm anlamadım şimdi oyunalrı açmak için rootmı yapmamız lazım rom mu ?

root degil cihaz zaten rootlu cunku herhangi bi islem yapmadan setcpu gibi root isteyen programı calıstırıyor cihazın build indeki bilgilerde bazı eksikler var galiba o yüzden desteklenmiyor görünüyor onda da bu sorun yok ama ondan memnun kalmadım ben..

eee hocam bu durumda napalım şimdi :D:D
  • isterseniz onda romu deneyebilirsiniz.ben birazdan orjinal roma dönüp gta 3 virtual tenisi denicem.. sizin hangi konuda sıkıntınız var yazarsanız ona göre cevaplarım
  • quote:

orda ki linkte onda vi10 nun son cıkan romu yokhttp://narod.ru/disk/56401993001.9c24361f7636fd00b9c720c82659d9e3/Vi10J_v1.4rc3.rar.html bu son cıkan romu içinde live suite mevcut klasorun içindeyken tıklayın yoksa bütün dosyaları oldugu yere cıkarıyor.yüklemek için live suiti acın kucuk pencereyi kapatın en bastaki simgeye basıp img dosyasını secin. cihazı tamamen kapatın daha sonra üstteki üc tustan ortadakine basılı tutun bu sırada usb yi cihaza takın ve arda arda pc cihazı görene kadar acma tusuna tekrar tekrar basın. sonra size soracak ikisine de yes derseniz yüklemeye baslayacaktır.yanlız cince olarak yüklenecek ayarlardan dilini degismeniz gerekir.artı olarak bu islemi yaparken cihazın sarjı ful bile olsa bitebiliyor basıma geldi islem 3-4 dk sbt kalırsa sarj bitmis demektir. sarja koyup yarım saat kadar bekledikten sonra tekrar deneyin yanlız böyle bisi olur veya cihaz tanınmadı gibi bi hata verirse kapama tusuna 10 sn kadar basılı tutup tekrar deneyin.bu islemden dogabilecek herhangi sorumluluk size aittir kendine güvenmeyen denemesin.orjinal roma dönmek için aynı islemi yapmak yeterli img dosyasını degismeyi unutmayın..dedigim gibi sorumluluk size ait..

Hocam şimdi sen memnun musun bu onda'nın rom'undan?.

• quote:

isterseniz onda romu deneyebilirsiniz.ben birazdan orjinal roma dönüp gta 3 virtual tenisi denicem.. sizin hangi konuda sıkıntınız var yazarsanız ona göre cevaplarım

Gta 3 ü yükledim blackmart alpha dan aratıp sabah 450 mb veri indirdi açtım tekrar anasayfaya geliyo tablet.Yani açtıktan sonra gene eski haline geliyor.Sensörlerde bazıoyunlarda çalışmıyor
  • ben gta 3 ühttp://www.androidmarket.gen.tr/apk/grand-theft-auto-iii-2/ buradan indirdim v1.3 olanı dosyayı indirirken cihaza dokunmamak lazım indirene kadar cünkü iptal olabiliyor bende calıstı oynadım yani ama onda v1.1 romda denedim bunu
  • alibabadan klıf+ekran filmi sipariş ettim.türkiyede aynı mal pahalı bir de tam ekran film yok .Eğer gelirse :) şu malum kabartıya çözüm olur umarım.

Bir de 8 gb sd kart aldım.Ama file managerde göremiyorum.Cihaz zaten dahili hafızasını sd kart olarak görüyor.bunu ne olarak görecek.Programları bu harici karta kuramayacakmıyım.Ne anlamı kaldı o zaman harici kartın.
  • Artes i708 8GB 7" Tablet
    1 Adet | Paketleme işlemi tamamlandı, kargo yapılması bekleniyor
    yazıyor ne zaman elimde olur hepsiburada siparişim bugün 7. gün bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidJB

Artes i708 8GB 7" Tablet

Daha kargoya verilmemiş :D İstanbuldaysan kargo hızlı gelir. Değilsen yavaş.. Ben düzceliyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Artes i708 8GB 7" Tablet

Daha kargoya verilmemiş :D İstanbuldaysan kargo hızlı gelir. Değilsen yavaş.. Ben düzceliyim :(

Kargonuz kargoya verildi mesajını aldıktan 2 gün sonra elinde olur. Birde hangi kargo firması ile gönderiliyorsa sana en yakın şubesiyle irtibata geç kargonun eline geçmesi daha hızlı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

alibabadan klıf+ekran filmi sipariş ettim.türkiyede aynı mal pahalı bir de tam ekran film yok .Eğer gelirse :) şu malum kabartıya çözüm olur umarım.

Bir de 8 gb sd kart aldım.Ama file managerde göremiyorum.Cihaz zaten dahili hafızasını sd kart olarak görüyor.bunu ne olarak görecek.Programları bu harici karta kuramayacakmıyım.Ne anlamı kaldı o zaman harici kartın.

file menagere girdiğinde üst kısımda sd card yazan kısma gir şekil olarak ta konulmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: cihanahitabe

Ekrandaki açıklık ve dokunmatiğin şarjdayken sapıtması sorunları yüzünden değişim talebinde bulunduğum tablet pc, gönderdiğim gibi geri geldi.
    Değişim talebinde bulunmuştum ama aynı kutu ve aynı tablet geri geldi.
    Sadece tableti fabrika ayarlarına geri döndürmüşler sanki.
    İçinde de nasıl bir tamir yapıldığına dair hiçbir açıklama yok.
    İki hafta boşuna bekledim. Benim mağduriyetim nasıl giderilecek?

Merhaba Cıhan Bey
    Bizdeki Iletisim bilgilerinizden birazdan arkadaslar sizinle iletişime geçecekler ve degisim işleminizi halledecekler

tableti adresinize yolladım. Mailinize de bilgilendirme mesajı yolladım. Tabletin değişimini talep ediyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Kolay Gelsin

• bu tableti en uygun nereden satın alabilirim? taksitli olacak şekilde.. yardımcı olursanız sevinirm. yardım eden olmazsa şu modeli alacağım ;http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-haipad-winner-4gb-7-tablet-/productDetails.aspx?productId=bd760752&categoryId=3008012&SKU=BD760752
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

bu tableti en uygun nereden satın alabilirim? taksitli olacak şekilde.. yardımcı olursanız sevinirm. yardım eden olmazsa şu modeli alacağım ;http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-haipad-winner-4gb-7-tablet-/productDetails.aspx?productId=bd760752&categoryId=3008012&SKU=BD760752

Tavsiyem o tableti alma.25 lira daha ver artes i708 al neden bu tableti alma ihtiyacı hissettiniz onu anlamadım?

• quote:

Artes i708 8GB 7" Tablet

Adamı heyecandan öldürür bunlar.Hocam ben başka siteden aldım ertesi gün akşam elime geçti ki o bile bana çok geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

bu tableti en uygun nereden satın alabilirim? taksitli olacak şekilde.. yardımcı olursanız sevinirm. yardım eden olmazsa şu modeli alacağım ;http://www.hepsiburada.com/liste/onyo-haipad-winner-4gb-7-tablet-/productDetails.aspx?productId=bd760752&categoryId=3008012&SKU=BD760752

Tavsiyem o tableti alma.25 lira daha ver artes i708 al neden bu tableti alma ihtiyacı hissettiniz onu anlamadım?

metro markette indirimde şuan. 240 liraya broşürü gördüm. babama alıcam pek bilgim yok bu fiyatta ki tabletler konusunda. ama en kullanışlıyı arıyorum içlerinden. oyun falan oynanmıyacak. internet ve görüntülü konuşması akıcı olsun yeter..

• sıkılıp satmak isteyen arkadaşlar satış fiyatlarını sanalpazar %5 i içine dahil ederek pm atabilirler mi ciddiyim.

sıfırı 275 tl taksitli olarak ona göre bir fiyat bekliyorum
  • kullananlara sormak istiyorum , cihaz akıcı mı donma veya kasma yapıyor mu? önceki mesajda linkini attığım ürün yerine alınır mı? bilenler yardımcı olursa sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.