Şimdi Ara

Artes i708 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
37.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inistanbul

kullananlara sormak istiyorum , cihaz akıcı mı donma veya kasma yapıyor mu? önceki mesajda linkini attığım ürün yerine alınır mı? bilenler yardımcı olursa sevinirim..

o cihazı 2 ye katlar.Kasma donam yanma patlama olmuyor.3 haftadır kullanıyorum pişman değilim başka bir model almadığım için
  • Arkadaşlar herhangi bir markanın eski ürünlerinden biri kötü çıktı diye yeni ürünleri de kötü olacak diye bir kural mı var. O zaman soruyorum size Samsung e250 bir ara çok popülerdi ve alanların elinde patladı diyebilirim hemen hemen hepsi bozuldu. Şimdi diyebilir miyiz samsung kötü marka.? Bence Artes'te PolyPad'te kötü marka değil. Siz teknik özelliklere ve fiyat oranına göre uygun olanı alın ve normal şartlarda kullanın bence..
  • oyuncagım geldi millet ..

12 de eve kaçarım ben .. bu saatten sonraben mi çalışayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

oyuncagım geldi millet ..

Hayırlı olsun hocam :D Düşüncelerinizi bekliyoruz en kısa zamanda :D Bu arada özel olmazsa meslek nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Hayırlı olsun hocam :D Düşüncelerinizi bekliyoruz en kısa zamanda :D Bu arada özel olmazsa meslek nedir?

eyvallah hocam sagol..
    bir iki güne kadar fotograf video toparlayıp konuya paylasacagım ..

meslek .. cad - cam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 19 Temmuz 2012; 11:34:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

eyvallah hocam sagol..
    bir iki güne kadar fotograf video toparlayıp konuya paylasacagım ..

meslek .. cad - cam

Cad derken şu 3D çizim şeysi mi :) Bilgim yokta affedin :P Videoyu merakla bekliyorum/bekliyoruz Babamın maaşından önce alamayacağım kesin zaten :D Öğretmenler ne zaman maaş alacak :D?

• bu arada ARTESTEKNİK arkadaşa sorum olacak ... elinizde kılıf var mı ??? yada bildiğiniz bi yer var mı arkadaşlar kılıf için...
  • arkadaşlar bişi sorucam bazı oyunları yüklediğimde ekran yanlarında siyahlıklıar var yani oyunlrın bazılarını yarım ekran gösteriyo bunun için ne yapabiliriz ?
  • http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-siyah-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40260&categoryId=60000818&SKU=BS40260

kılıf arayan arkadaşlar ..bu kılıfı sipariş ettim .. 3-4 güne elime gecer acele etmezsenız inceleyıp resımlerıyle birlikde yorumumu konuya yazarım ..begenmessem boşuna para ödemeyin ..

• arkadaşalr bişi sorcam bizim tabltin özelliklkeri hemen hemen Polypad C-5900 aynı bitek ekran çözünürlükleri farklı o başlık daha detaylı oldu için oraya bakıodum orda tablet için çalışlan gameloft oyunlarını vermişler bende indirdim tablete attım hepsi güzel çalışıyoda ama hepsi yarım ekran yanı tabletin 4 tarafındada 3 4 cm siyahlıkları oluyı onı nası düzeltebiliriz bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroess1905 -- 19 Temmuz 2012; 18:02:50 >
  • Kalvyeli kılıf konusunda bilgi almıştım kendilerinden. Ürünler gümrükteymiş ve piyasaya sürülmeleri yakınmış bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.87

Kalvyeli kılıf konusunda bilgi almıştım kendilerinden. Ürünler gümrükteymiş ve piyasaya sürülmeleri yakınmış bilginize..

Artese özel klavyeli kılıf mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich0

quote:

Orijinalden alıntı: uk.87

Kalvyeli kılıf konusunda bilgi almıştım kendilerinden. Ürünler gümrükteymiş ve piyasaya sürülmeleri yakınmış bilginize..

Artese özel klavyeli kılıf mı?

Alıntıları Göster
    Evet, öyle söylediler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.87 -- 19 Temmuz 2012; 19:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroess1905

arkadaşlar bişi sorucam bazı oyunları yüklediğimde ekran yanlarında siyahlıklıar var yani oyunlrın bazılarını yarım ekran gösteriyo bunun için ne yapabiliriz ?

Oyunların hepsi aynı değil uygun sürümü veya çözünürlüğü bulmanız lazım.Google play de sorun çıkmaz ama netten bulduğunuz her oyun tam ekran çalışmayabilir.
  • Acizane fikrim klavyeli kılıf gereksiz birşey.Netbook almak daha mantıklı ozaman?.Tablet adı üstünde
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-siyah-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40260&categoryId=60000818&SKU=BS40260

kılıf arayan arkadaşlar ..bu kılıfı sipariş ettim .. 3-4 güne elime gecer acele etmezsenız inceleyıp resımlerıyle birlikde yorumumu konuya yazarım ..begenmessem boşuna para ödemeyin ..

Hayırlı olsun hocam. Kılıf çok şık görünüyor.Elinize geçtiğinde yorumunuzu unutmayın ben de 2 adet almayı düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yydn7

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/polypad-siyah-tablet-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs40260&categoryId=60000818&SKU=BS40260

Hayırlı olsun hocam. Kılıf çok şık görünüyor.Elinize geçtiğinde yorumunuzu unutmayın ben de 2 adet almayı düşünüyorum :)

tşkler hocam ...

..tabiki gelsin yazacağım .. şuanda zaten vıdeoları yotuba yüklüyorum fotoları düzenliyorum vakit buldukca toparlayıp paylaşacagım hepsini..

• quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

Acizane fikrim klavyeli kılıf gereksiz birşey.Netbook almak daha mantıklı ozaman?.Tablet adı üstünde

Katılıyorum.
    Hızlı yazmak istiyenlere Kapasitif Kalem öneririm.
    Kılıf Stantda kullanan uyelere Bulutut-wireless-kablosuz (ufak Usb alıcılı) Klavye Tavsiye ederim.
    Fareye gerek yok kalem varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

quote:

Orijinalden alıntı: x3ladyor

Acizane fikrim klavyeli kılıf gereksiz birşey.Netbook almak daha mantıklı ozaman?.Tablet adı üstünde

Katılıyorum.
    Hızlı yazmak istiyenlere Kapasitif Kalem öneririm.
    Kılıf Stantda kullanan uyelere Bulutut-wireless-kablosuz (ufak Usb alıcılı) Klavye Tavsiye ederim.
    Fareye gerek yok kalem varsa

Minibook ile Tablet arasında ciddi fiyat farkı var bunu da düşünmek lazım. Oyun oynamayı düşündüğüm için fare de kullanacagım.

Mesela MC2'nin windows eş değeri bir oyunu minibookta oynayamazsınız fakat MC2 yi tablette oynayabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.